11630
-
Andule #6637 Nem supply láncot akár indítani hanem atpakolni embereket (onnan ahol sok van oda ahol kevés ... gyanitom). -
Érdekes, nekem sikerül simán. Mondjuk van az a perk, hogy tudjak karavánt is indítani, de szerintem alapból is ott kell lennie a parancsnak.
Talán E (Enter?) gomb a parancskiadás, hogy hozzárendeld valamihez, Q a karaván, és R vagy melyik közötte a MOVE parancs, amivel ki tudod jelölni, hogy hová menjen. -
Although #6635 Alapból nem tudod azt hiszem a telepeseket küldeni. Korábban betette valaki a horizont modot. Ahogy nézem abba már komplex település menedzsment rendszer van. Lehet az már tudja. De elég komoly nehezítések vannak benne. :) -
Hello
Érdekelne hogy az egyik településről a másikra át lehet valahogy küldeni az ott lévő telepeseket?
Mert ha beszélek vele ilyen lehetőség nincs. -
harras25 #6633 Köszi elkezdtem. Mondjuk ez a x-es mozgás direkt szopatás.... -
Although #6632 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az építőelemeket fel tudod venni ha belebotlasz akkor alul írja mivel. -
Although #6631 Tulajképp ha 100% letöltik az adatot akkor szabad a következő pálya. Aki nem jutott el odáig az ugyse tudja miről beszélünk. Csak ne részletezed jobban. :) -
Although #6630 Meg persze az egér körbe körbe. Utat kell építened a kis robotoknak eljussanak a célig. Vanna védő programok azok ellen jók az ágyuk figyeld meg hol vannak és védd a kicsikéidet. :) Ez bevezető az utolsó pálya az na az egy kicsit tornáztatja majd a tekervényeidet. De ha ráérzel nem bonyolult, de meglep majd ezt a Beth csinálta. :) -
Although #6629 x-el tudsz mozogni meg tudod állítani a gyors vagy séta funkciót. Utána meg az építőelemek meg a védelem a fontos az első pálya pofon egyszerű. Ez nem spoiler. Eltartott egy ideig míg rájöttem mi a szitu. -
harras25 #6628 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Far Harbor, most vagyok benne DiMa memóriájában Nucleusban. De meg se tudok moccani csak a közeli kockákat rakosgatni meg turretet telepíteni magam köré. De mozdulni nem. Mit kellene csinálnom ? -
greger74 #6627 kösz, működik
én rossz konzol parancsot használtam -
Although #6626 Pedig ugye a könyvtár az kölcsönző volt és még van megmaradt gép de van egy két hely még :) -
Alcanthallas #6625 Eszembe se jutott így rákeresni google-n, hát még a könyvtár..:D
Köszönöm szépen a segítséget
-
Könyvtárat próbáltál már? :)
Book return terminal locations
Boston Public Library
Suffolk County charter school
East Boston Preparatory School
Natick police department
Kendall Hospital
Shaw High School
Quincy police station
Sandy Coves Convalescent Home
D.B. Technical High School
A building next to Revere Beach station -
Alcanthallas #6623 Sziasztok! Van egy apró problémám, remélem tudtok segíteni. Egy ideig pihentettem a játékot szabadidő hiánya miatt, és elfelejtettem merre találok, olyan "autómatát" ahol leadhatnám a talált könyveket. Segítsetek legyetek szívesek. Előre is köszönet. -
SaGa #6622 Ha jól emlékszem, a homemaker telepítésénél választható, hogy egyből meglegyen minden építési lehetőség, vagy csak az után, hogy a játék közben „jogosult” lettél rá. -
Nem hiszem hogy más lenne maga a kiadó miatt a moder társaság. Inkább hígult akár az évek miatt is vagy mert belekerült a játékba ami előzőleg mód volt:) Most már alig találtam értelmes módot a top szintűeken kívül. Sok a félc munka vagy egyszerű textura modosításból állnak. -
Hello
Régen módolgatunk egy kicsit :)
Újra köszi a segítséget, ellenben ez nekem nem sikerült így ahogy leírtad.
Sőt a mód (letöltöttem) amit módosítottam és a haj mód amit eddig kért, már nem követelte meg módosítás után.
És amit változtattam haj stílust nem is jeleníti meg a játékban :( És egy másik mód páncélját is ráaggattam az Npc-re de azt a módot sem követeli meg és nem is jelenik meg a játékban a Npc-n.
Vagy nem elég csak a haj stílust megváltoztatni? Nem elég felhasználni hanem át is kell emelni valamit?
Bár akkor nem értem hogy miért dobta el az általam módosított mód amit eddig használt és megkövetelt?
Amikor az alap Npc-t nem is módosítottam amit az hozott csak dulpikáltam belőle és azt módosítgatam.
Más is érdekelne.
Leduplikáltam egy Npc-t egy Companions módból. Neki hogyan tudok egyedi testet adni hogy ne az alap test stílust használja? A Skyrim-ben volt ilyen társam aki egyedi testtel rendelkezett és az nem használta más Npc. Bár nem volna rossz néhány karaktert arc-fej-test együttest onnan átemelni:)
A duplikált Npc-m is egy társ aki tud Power Armort is használni, nos a duplikáció a dialogot nem kapcsolja az új Id-vel rendelkező Npc-mhez így neki nincs olyan. Na ez azt a fura esetet hozta hogy parancsolni tudok neki mert ezt adja a program alapból. De a kiszálláshoz kellene valami dialog mert ha a "beszédre" a játékban nyomok nem lép be a következő dialog rendszerbe és így nincs hogy szálljon ki a Power Armorból lehetőség :(
Valamikor a Fallout valamelyik előző kiadásánál már tárgyaltuk a dialog rendszert de már nem emlékszem rá pontosan.
Köszi -
"Homemaker is a mod that greatly expands on the vanilla crafting system for settlements, and adds over 1000 new, fully-balanced objects to craft, ranging from cars, to refrigerators to working street lights and everywhere in between! The mod also features a new Institute build set, with placeable snapping walls, floors, stairways and more! Whether you're a mad scientist, longing for the good ol' days, just trying to scratch out a new living in the wastes, or a sadistic raider, Homemaker has something for you!"
Tehát nem enged azonnal építkezni, de hozzáad vagy 1000 új dolgot a játékhoz. Mondjuk én nem láttm túl sok mindent még, tehát gondolom majd szépen lassan idővel előjönnek a dolgok. -
Ha telepes adta, akkor talán vissza is kell menni ahhoz a telepeshez, aki adta, a Clearing the way radiáns küldetésnek ez a menete. Amúgy talán "SetStage 0015f03f 500"
Legalábbis eszerint... link
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
50 Talk to the settlers at (location 1)
100 Secure the workshop at (location 2)
200 Report your success to the settlers at (location 1)
450 Talk to Preston Garvey - if Preston started quest
500 Quest complete
-
greger74 #6617 hali
minuteman küldetéseken belül..somerville telephely
az a feladat hogy biztosítsam a taffington csónakházat a bogaraktól
már megtettem(bogarak leölve, építkezni is tudok már, lakók is vannak) de a küldi ennek ellenére sem teljesül
talán mert már minuteman előtt felszabadítottam a csónakházat és beragadt valahogy, nemtom..
így persze somerville-n sem tudok építkezni
van valami konzol parancs amivel teljesítem ezt a taffington küldit?
-
tomy88trance #6616 Értem köszönöm az infót :D Még annyi,hogy azzal nem lehet valamit csinálni,hogy teljes képernyőbe lássam a zárfeltörést? Mert borderless meg windowed módban látszódik csak jelenleg :/ A két mod amit említettél az mire jó vagy mit csinál? -
Malachit #6612 Nexus és Nexus mod managger. Magok a kereskedőknél, vagy kinn a pusztába bóklászva vad kukorica és a többieket leszedve. Később az ültetett termést szüretelve beszedhetők, ha jól csinálod a telepesek is szedegetik a termést csak csiga lassan (túltermelés kell, ahogy néztem).
Nyugodtan bármerre elindulhatsz. Ha nem survivalon vagy éhen/szomjan halni nem fogsz és aludnod se kell. :) Az elején döntsd el, hoyg milyen karaktert szeretnél később és arra gyúrj. Szerintem ajánlott az elején lokpick kitolása, valamint a lopakodás sem árt (aknák, csapdák miatt). Továbbá az elején a hiányzó pontok költhetőek még a hiányzó képességpontokr ais. Fegyver és egyéb skilleket én survivalon lvl25-ön kezdtem el húzni. Addig csak a SPECIAL-t növeltem ami értékeket kinéztem, valamint amiket írtam.
Lentebb a mostani karakterem értékei spoilerben. (keresd a pontot :D )
Utoljára szerkesztette: Malachit, 2016.12.02. 13:00:26 -
tomy88trance #6608 Üdv! Viszonylag még a játék elején vagyok,de mivel a 3 is nagy kedvenc volt valószínű ez is felfog kerülni a kedvenceim közé :) Viszont kellene egy kis segítség,mert nem szeretnék nagyon messzire merészkedni még. Kaja forrásra lenne szükség ,de sehol se találok magokat vagy mik kellenek ahhoz és hol találhatok? Egy pár volt nálam,de már nem emlékszem hogy hol szereztem őket és az nem elég a küldihez még :) Ja és amúgy ki milyen modot ajánlana,amitől esetleg szebb lesz a játék,de nem nőveli a gépigényt pl? vagy ami hasznos? illetve hogy kell telepíteni őket Steamre?
Utoljára szerkesztette: tomy88trance, 2016.12.02. 11:37:25 -
Malachit #6607 Hát igen. Amikor elsőre most nekiugrottam, én is felraktam az építős modokat, denem jöttek be úgy, mivel akkor hol az élvezet a bútorzat felkutatásában és meglelésében? :)
Tegnap megcsináltam a Silver küldetéssort. Hát a végén jó volt, hogy a Gaussal mentem és betankoltam egész sok lőszert, mert a roncstemetőből rám mászott az összes szupermutáns változat koponyás Legendary lorddal fűszerezve. Ada jól tolta egy ideig (gatlib laser, Assaultron laser, Cluster bomb és rakéta vető, lángbombavető van rajta), de aztán lekapcsolták. (ő is húzta be őket, fene a zörgését :D ) Így átment kicsit fogócskába is. Azért durva, hogy lopakodásból 2x-es 800+os sebzést némelyik kigyúrtabb fickó alig érezte meg... -
Although #6606 Igen ez egy összeállítás a népszerű modokból. Ami kérdés a homemakerben egyből tudsz minden fajta épületet csinálni vagy először unlockolni kell pl. institute frakciót úgymond? Moderek többsége nem figyel fontos apróságokra, igazán. Leszámítva a New Vegasét, de az ugye elég eltérő moder csapat hiszen az Obsidian játék. -
Felpakoltam magamnak egy kis mod csomagot, megpróbáltam a legnépszerűbb és a legtöbbet letöltött modok közül válogatni. Rengeteg grafikai és sok craftos mod van közöttük. Szerintem ezek alapvetően kellenének minden játékba, persze van köztük 1-2 opcionális is.
A sorrend maga a load order akit érdekel. Csak gondoltam megosztom.
1. Unoffical Fallout 4 patch
2. FAR - Faraway Area Reform (LOD)
3. Realistic Roads | By: Spiffyskytrooper
4. Vivid Fallout - Landscapes
5. Vivid Fallout - Rocks
6. Tookie's Textures - Grass and Plants
7. Vivid Fallout - Trees
8. Delightful Ivy - HD Vine Retexture
9. Fallout Texture Overhaul Stars
10. 4K Moons
11. True Storms - Wasteland Edition
12. Fallout 4 Enhanced Color Correction
13. Optimized Vanilla Textures
14. Chrome Synth Armor
15. Black Hunter Armor
16. Multicam Black Army Fatigues
17. Better Dials for Power Armor
18. Better Reflective Pipe Weapons
19. Gorgeous Glowing Plasma Weapons
20. LED BLACK Pip-Boy Deluxe
21. Enhanced Blood Textures
22. Armorsmith Extended
23. Armor and Weapon Keywords Community Resource
24. HOMEMAKER
25. Extended weapon mods
26. See-Through Combat Scopes
27. Crafting Workbenches
28. Manufacturing Extended
29. Valdacil's Item Sorting
30. DEF_UI
31. Better Nuke Explosions
32. A Simple Mod - No Intro
33. Immersive Vendors
34. Better Mod Descriptions
35. Boss Chests Contain Legendaries
-
SaGa #6604 Amikor egy mod azt igényli, hogy egy másik mod is fenn legyen, ahhoz, hogy fusson, a mod esp fájljának "mastere" az a másik esp vagy esm, amit kér, hogy legyen fenn.
A dolog egyébként igen egyszerű. Ha felhasználsz egy olyan objektumot, ami a másik modban van definiálva, automatikusan beállítja a saját mododban, hogy a másik mod is master nála, hisz onnan használja azt az objektumot, ott van definiálva, nálad maximum módosítva. Azaz, ahhoz, hogy mindenképp kikényszerítse a játék, hogy azt a bizonyos haj modot használja a te modod, be kell illessz a haj modból valamit, ami abban van és nem a játék "gyári" esm-jeiből ered. -
Hello
Tudja valaki hogy a Creation Kit-nél hogyan érik el hogy saját készítésű mod használja egy másik mod fájlát?
Vannak olyanok amiknél követelmény egy másik mód megléte, ezt a Mod Manager is jelzi a C.K. kívül.
És én szeretném elérni hogy egy pl. haj módot használja az enyém ha betöltöm a játékot.
Köszi -
Although #6602 Ha már belejöttem a kedvencem. :)
-
Although #6601 Már túl vagyunk azon spoiler legyen. Ez a rész nekem is új. :) Egészen elképesztő a különbség. Mintha kicserélték volna őket.
-
Although #6600 Van egy érzésem nemcsak a Beth figyelte a skyrim sikerét és receptet, de a Beth is megnézte a DA:I-t. És valahogy ez a banda jobban tud applikálni, mégha talán nem is olyan tehetséges íróik vannak. -
Although #6599 Mondjon már egy ilyet valaki a skyrimból?????Egyet csak.
-
Although #6598 Ember mindig tudja mikor jó egy játék. Ma estére hagytam. :) Tudtam nehéz lesz megtenni. Még beszéltem is Desdamonával. :( De az volt a feladat, hogy likvidálni kell őket. Játék. Mindig így ülők le. Mi az éppen elképzelt aktuális karakter. A Bionál már megszoktam, semmi se megy úgy ahogy eltervezed az élő karaktereikkel. Nagyon erősek ebben. A Beth sose volt egyenlő ezzel, talán csak a morrowind van. De most szomorú voltam. Nézve ahogy egyik a másik után elesik.
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.11.30. 18:56:40 -
Malachit #6597 Csaló :P Tessék ágyba menteni :D -
Although #6596 Nagyjából le is írtad mit nem lehet csinálni. :) Nagyjából ezeket én is elkövetem. :D Ezért van quicksave bekapcsolva suvivalon mert kevés játékidőmet nem ismétléssel akarom tölteni. :)
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.11.30. 09:45:55 -
Malachit #6595 Mint látható, nem egy kitartó karaktert csináltam, viszont a holdról kilövi egy szúnyog szemét a pincében és akár 5x is :D Cserébe egy csúnyább nézéstől már meghalhat :P
Tegnap szidtam is, mivel 3x kellett a Goodnigborhoodban a raktár takarítást megcsinálnom.
Elsőre a harmadik helyen csapott fejbe egy hátulról támadó, ami nem lett volna gond, csak épp kereskedő ruhában 0-a páncélzattal már nagyon fájt.
Másodikra nem mentettem és a bázisra haza tartva belefutottam 1 robot patrolba, Szó szerint testközelbe kaptam őket egy sarok mögül kirohanva. VATS-ot volt időm nyomni, meg 2 lövést, de már lassítás alatt látszott hogy bukó.
Harmadikra megcsináltam, alvással mentettem, majd hazafele kinyírtam megint a legendás kutyát és ugyan ott a patrolt, amiről közben kiderült, hogy 8 fős volt. (5 robi 3 csávesz).
Goodba felvettem most minden épp elérhető mellék küldetést, azokat csinálom, valamint Mc-t is. Kipimpeltem legendary páncéllal és fegyverrel. Érdekes módon azóta mindig a hátam mögött sunnyog, amíg meg a saját 1 szál sapka/bőrkabátban volt ment előre, mint a gép. -
Hasznald az imgur-t, ingyenes is, stabilabb is, es a beszurasnal sincs gond. Hozzateszem, a te beszurt kepeid az igazi bolondbiztos spoiler kommentek, tenyleg nem lehet belefutni semmi olyanba, amibe nem szeretne az ember, eppen rendszeresiteni is lehetne egy-ket sorozatos/filmes topikban. :)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.11.29. 20:17:56 -
Malachit #6593 Szerintem meg egyik karakter se kívánja meg a PA-t. Az, hogy milyen leosztással kezded teljesen átfordítható, ha szánsz rá szinteket. Vagy ha nagyon elborult vagy, akkor akár minden ágat is kihúzhatsz 10-re :D
Nekem pl most így néz ki:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Spoilerben katt az apró pontra, nem tudom miért így adja be... :/
Utoljára szerkesztette: Malachit, 2016.11.29. 19:44:01 -
Értem, köszi