-
harras25 #6444 Az ellátási sor mit jelent ?
A nem survival karimmal nekem is a mozi volt a kiemelt hely, csak idő volt mire leesett, hogy szuperül kitakarítható.
Neves NPC-k: nekem ezzel sem volt sose gond, nagyon jól kezelte eddig a progi a questek összekuszálását, már pedig én semmit se csinálok mainstream módon. Szerintem ne aggódj. Még az Oblivionban volt hogy akit megöltem feltámadt és kiderült később miért, de itt semmi ilyet nem tapasztaltam. Esetleg alvás után menj oda és győződj meg róla hogy tényleg ellenségek.
10 mm-es pisztolyok: nekem a fejlesztettek a kedvenceim, mintha nem kiírt bónuszokkal is rendelkeznének. Most ami van hangtompítós nem automata de erősített, lesből egy brutal SM is kifekszik tizedmásodperc alatt tőle. Régebben volt egy automata 10 mm-es, erre nem volt külön perkem, de jet-et (főleg buffjetet vagy psychot mellé) betolva lassítva iszonyat jó volt vele nehéz ellenfeleket sorozni, a legjobb akciófilmek se adtak ilyen hang- és képélményt, és hatott is.
Nagyon maradandó emlék mikor még alacsonyabb szinten meg akartam lepni egy minugunos master supermutantot de ő ijesztett meg engem ("Búú ! Háháhá !") és végig osztotta a dumát és bekergetett egy zsákutcába. Elbújtam de tudta hol vagyok, és mondta is, hogy "ejj, ember ember neked annyi". Betöltöttem az utolsó med-x-et, psychot, jetet, meg utolsó tár 10 mm-est és minden mindegy alapon elévetettem magam és lőttem a hasát (kilassítva: bamm-bamm-bamm) ő meg vissza. Ilyen "sundasce kölyök bolíviában" érzés csak csalómentés nélküli survivalban, nem akarok ezzel hergelni senkit, ez az igazság. Nos eldőlt végül a SM, én meg nem hittem el hogy élek, aztán jött az hogy még mindig nem aludtam és minden létező bajom van (addiction, infection, kiszáradás, lőszer hiány, alacsony HP, stimpakhiány stb).
Utoljára szerkesztette: harras25, 2016.11.04. 09:18:09