Malachit#6464
LVL24-en vagyok. jelenleg survivalon folytattam. Igen a karaván = slupyline :) Fegyver skill-t továbbra se húztam, csak a az alapokra pakoltam szinte (zárnyitás 3-as, lopakodás 4-es, belek kihúzva maxra így mindegy mit eszek iszok, és hack 1-es). Erő már fel lett húzva 6-ra. Még a PE-re megy majd egy a 9-ig, IN-re +2 9-ig és Luck+2 6-ig. Így már minden olyan szinten lesz amit elképzeltem és mehet a skillezés.
Ellenfelek továbbra sem jelentenek gondot, csak a saját hülyeségem, meg a Rambó shotgunozások miatt halok, ha nem jön be :D (kevés még a lőszerem az 50-es mesterlövészbe, spórolnom kell. :) ) Legendary ellenfelek is elhullanak, PA-s raidereket meg mesterlövésszel fejbe csapkodom.
Megcsináltam a BOS belépő küldetését, megkaptam a fegyvert, majd jól elraktam, mivel a shoti és a mesterlövész többet sebez :) A BOS-tól meg elköszöntem, ha akarok majd visszanézek megegyezéssel.
Robot kieg első küldetését is megcsináltam, majd a hülye házi robotomat felspéciztem amennyire lehetett :) Most már félelmetesen néz ki az egyszemű klüklopsz :D Tovább nem folytattam, mivel az is, mint ált. a küldetések többsége valahova a világ végére szól a térkép másik felén.
PA-kat teljesen hanyagolom. A felszedett szimpla páncél is elég, mert ha már ütnek régen rossz :D