Fallout 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Polcra menüvel nem. Eldobod, földről felemeled és felteszed a polcra müxik csak macerás. Ládába gond nélkül megy a transzferálás.

Van ilyen kirakat szerü mód. Viszont sosem használtam.

Ki lehet tenni valahova a fegyvereket ahogy a menüben van?polcra..stb mert lehet lerakni pl polcokat is de nem tutok rátenni nagyon semmit,nincs trasfer opció.Képregényeknék müködött a dolog 😊

Köszönöm a választ!

zorrobomber

PiszkosFred
Meg tudod tartani a mentesedet (uninstall es delete elott elrakod mashova azt a savegamet), de sanszos, hogy az idokozben a wiragboltival elert achievmenteket nem fogod megkapni Steamen, majd csak ha ujra elered azokat egy uj karakterrel.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni! A problémám az, hogy letöltötem a játékot (mivel egy részével sem játszottam még, de sok jót olvastam róla kíváncsi lettem) és tört profillal játszottam 5-6órát, és annyira megtetszett, hogy úgy döntöttem, megveszem (PC). A kérdésem az lenne (hátha tudja valaki), hogy a tört profil mentését tudom-e majd játszani a normál játékban, vagy mindenképpen előröl kell majd kezdenem?! (Válaszokat előre is köszönöm!)

Myselor
akkor biztos velem van a gond de én nem tudtam értékelni egy percig sem.a hátam közepére se kívántam már csak legyek túl rajta úgy voltam vele.nem mondom hogyn me volt ötletes de engem nem fogott meg untatott.
LOL.. Pedig az OWB nem csak a Falloutok között, hanem úgy általában is a valaha kiadott legjobb dlc-k között van tartva.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Myselor
félek hogy az a robotos cucc olyasmi lesz mint az old world blues.az borzasztó hányás volt
egyedül csak a far harbor az ami érdekesen hangzik...

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Myselor
kíváncsian várom madj őket😊
Bejelentették a Fallout 4 első 3 DLC-jét, nő a Season Pass ára

Automatron – kezdő ára 9.99 USD, megjelenés márciusban
Wasteland Workshop – kezdő ára 4.99 USD, megjelenés áprilisban
Far Harbor – kezdő ára 24.99 USD, megjelenés májusban

Utoljára szerkesztette: Paranoia, 2016.02.17. 11:21:16
zorrobomber
Fallout 4 Season Pass - R$79,99, BEMVINDO10 kóddal R$72 ~ 5169 Ft (VPN progi szükséges a vásárláshoz)
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.02.17. 10:52:48

Ó, hogy b.sszam meg... most gondolkodás nélkül lekaptam Steamről. 😄
...merthogy nem volt meg, annak ellenére, hogy azon a papíron ott van nagybetűvel: SEASON PASS - ALL ACCESS GRANTED
zorrobomber
G2A-n van 6500-ért most is.

PiszkosFred
ELinditod a steamet, katt a Fallout 4-re, es ha az info panelen a kozepe kornyeken, az achievment lista alatt a DLC fulnel irja, hogy "Fallout 4 Season Pass / nincs telepitve / Hozzaadva: XY", akkor megvan. Ha nincs, akkor nincs.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.02.16. 19:00:34

Steamen nem tudom valahogy megnézni, hogy Season Pass-em van-e?

Videókártyával együtt jött a játék, dobozban, amiben benne van egy lap Season Pass felirattal, de Steamen még mindig meg tudom venni, nem írja sehol, hogy már megvan... <#confused>
PiszkosFred
Hat, ha van esze akkor megveszi, harminc euro az csak harminc euro... Bar tuti lesz majd akciosan is steam vasaron, 60 helyett 45-ert 😊

<#hehe> Akinek nincs még meg az most megrendeli azt is. <#hehe>

zorrobomber
Március 1-tol 30-rol 60$-rá emelik a Season Pass árát.

PiszkosFred

Köszönöm a segítséget nektek. Leginkább játékmenet befolyásoló dolgok érdekelnek, fegyverek, páncélok. Gondolom FOOK ehhez még nem jött ki.
Egyébként sokan fikázták, hogy ugyanaz mint az előzők. Én nem tudom, számomra teljesen más (de mégis rendkívül jó). Továbbá a graf se tetszett sok embernek. Hát... én szét vagyok folyva számomra annyira jó... 😄

Gigabyte H110M S2H | Intel Core i5-6500 | Gigabyte GTX 960 4gb | HyperX 8gb DDR4 | Thermaltake 530W Hamburg | Kolink Aviator

FDI-t mindenképp rakd fel, ennél a mass failos marhaságnál nagyobb ökörséget ritkán látni.

zorrobomber
PipBoyShadows
Bár okoz néhány grafikai glitch-et, de szerintem simán megéri, jóval hangulatosabb éjszaka/sötétben mászkálni bekapcsolt világítással.

True Storms
Szintén hangulat fokozó elem, bár ez ellen már láttam olyat aki ellenkezett. Nekem sokat dobott az élményen.

Improved Map with Visible Roads
Magáért beszél a név.

Full Dialogue Interface
Olyan volt a telepítés után mintha egy nagy szorulás után könnyítettem volna magamon. Must have.

Long Range Bullet Holes
Nem vettem észre hogy lassítaná a játékot, nem nagy dolog, de azért tetszik.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.02.16. 13:14:31

Milyen típusú modok érdekelnek? Grafikai, játékmenetet könnyítő, nude? 😄

Már nem mintha annyira ismerném őket (csak grafikai modot használok), de azért nem egy utolsó szempont.
Utoljára szerkesztette: FartingSquirrel, 2016.02.16. 12:35:07
Sziasztok, most vettem új gépet (részben a Fallout 4 miatt 😛 ). New Vegast modoltam elég erősen régi gépemmel, kérdésem, hogy erre is vannak már ilyen "erősen ajánlott modok"? Szétnéztem (nagyjából) nexuson, de semmi nem fogott meg így elsőre. 1-2 must have modot ajánlanátok? Köszönöm

Gigabyte H110M S2H | Intel Core i5-6500 | Gigabyte GTX 960 4gb | HyperX 8gb DDR4 | Thermaltake 530W Hamburg | Kolink Aviator

hát ez eszembe se jutott hogy még ezt is meg kéne csinálni 😊 köszi van pár hely ahol ez a gond hogy nincs kaja hiába van 4-5 ember is a helyszínen.

Amíg nincs egy settler az adott településen, akármennyit ültethetsz, 0 lesz a termelés. Ha csak egy ember van ott és vannak "őrposztok" is, lehet, hogy automatikusan azokhoz állt be, ezért nincs termelés. Menj oda és magyarázd meg neki, hogy kaját termeljen inkább. Elég az egyik növényhez hozzárendelni, a többit is kezelésbe veszi, annyit, hogy 6 adag kaját termeljen.

És a food?Mert pont ide ültettem egy csomó növényt de még mindig 0 a food pedig nem 5 perce ültettem.Máshol is előfordul hogy hiába teszek le valamit nem veszi észre.

Nem csak felépíteni kell egyet (annyi ugyanis elég), de hozzárendelni embert is (nem a társadat, nem is a "megbízót", nem a rádiós fickót az erőd közepéről, hanem valaki mást akit kommandírozhatsz). Aztán tenni a többi dolgot amit elmondtak neked (nem csak annyit amennyit kiír egy sorban a quest).

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Van egy olyan küldetés hogy old guns,építettem már 4 ágyút de még mindig azt írja hogy építsek?Mennyit kéne?Nem lehet hogy bugos a küldetés?

PiszkosFred
"We’re also doing a complete overhaul of Fallout 4 Survival mode. Food, sleep, diseases, danger and more. Stay tuned."

Na, akkor a kivansaglista elso pontja - pipa 😊

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

nem ezt kérdeztem na mindegy
😛
Persze, minden valamennyire magára adó fejlesztő külön patch-t csinál a warez verzióhoz 😛 (magaslabda volt, sy)
Most akkor a valódi verzióhoz kijött patch meg a warez patch között van különbség?
nem a szint a lényeg hanem az hogy az ilyen véletlenszerűen előforduló játékmenetet befolyásoló hibákat ASAP üzemmódban kéne javítani, de mivel ez nem történt meg így kénytelen a random user nekiállni kikeresni a megoldást a neten.. és újra meg újra mert semmi nem garantálja hogy többet nem fog előfordulni.

(a képet meg a redditen találtam mert ugye ha valaki állít valamit akkor azt illendő alátámasztani valami kézzelfogható bizonyítékkal.)

jó de nem így játszottad eddig a játékot remélem mit sem törődve a képminőséggel?😞nem tom hányas szinten vagy most.

link

Utoljára szerkesztette: bfbc2, 2016.02.10. 15:52:19
tessék, szerintem nem kell többet magyaráznom, nekem azonnal előjött mikor végre sikerült beszereznem az első recon távcsövemet....

Yep.
De pl a végtelen töltés területváltáskor, a pa-ben ellenségessé váló baráti npc-k és tsai dolgok nem
És konzolparanccsal megoldható a bug?
Ha egy oldalt visszalapozol akkor az egyik kommentemben ott van spoilerben egy kép róla.

adott egy egyedi színvilágot és hangulatot de a fókusz marhára zavart. 😊
Milyen az a scope bug?csövön keresztül látsz mindent vagy milyen?<#eljen><#idiota>
280 óráig én sem, de az h neked nem jön elő vmi még nem azt jelenti h nincs 😉
Nem találkoztam a scope buggal még lehet nincs is a warez verzióban?akkor a törtet tudom ajánlani.a pipboy nálam is kifagy néha meg egy két menj ide menj oda feladat tisztitsd meg 20- szor ua a helyet nincs ellen nem lehet befejezni a feladatot.én ennyi buggal találkoztam eddig 56-os szinten.¿
Ott van a bug lista belinkelve, szvsz netto butaság erre azt mondani h a mentés/töltés megoldja vagy h biztos nincs meg a vas alá azért akad be a scope pl.
Egy Beth game-hez képest valóban meglepően játszhatóra sikeredett már az alap is, de ettől még van baj bőven.
PiszkosFred
Eiffel torony 😊

Amit felsoroltál bugokat, mindet lehet orvosolni egy előző mentés visszatöltéssel.Én is warez verzióval játszom a legfrissebb patch-el abszolút játszható.(előtte is az volt).
patchaou
Vagy 90 órám nekem is benne volt, de semmi olyannal nem találkoztam ami javításra szorulna. Pedig virágbolti, az eredetivel megvárom a magyarítást 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

a vas bőven meg van a játékhoz(nekem legalábbis), a probléma az hogy számtalan küldetés hajlamos bebugzani vagy a fegyverek beragadni illetve ugyanez a fényeffektekre is igaz(khm... recon távcső) és még hosszasan sorolhatnám.

F4 bugs és akkor ez még csak a töredéke a hibáknak.lesznek amiket majd később fognak felfedezni + a dlc is hozni fognak szép számmal.

nem tudom mivel játszik garakx de biztos nem fallout négyel...