Fallout 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van ilyen kirakat szerü mód. Viszont sosem használtam.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Automatron – kezdő ára 9.99 USD, megjelenés márciusban
Wasteland Workshop – kezdő ára 4.99 USD, megjelenés áprilisban
Far Harbor – kezdő ára 24.99 USD, megjelenés májusban
Utoljára szerkesztette: Paranoia, 2016.02.17. 11:21:16
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.02.17. 10:52:48
...merthogy nem volt meg, annak ellenére, hogy azon a papíron ott van nagybetűvel: SEASON PASS - ALL ACCESS GRANTED
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.02.16. 19:00:34
Videókártyával együtt jött a játék, dobozban, amiben benne van egy lap Season Pass felirattal, de Steamen még mindig meg tudom venni, nem írja sehol, hogy már megvan... <#confused>#confused>
Egyébként sokan fikázták, hogy ugyanaz mint az előzők. Én nem tudom, számomra teljesen más (de mégis rendkívül jó). Továbbá a graf se tetszett sok embernek. Hát... én szét vagyok folyva számomra annyira jó... 😄
Gigabyte H110M S2H | Intel Core i5-6500 | Gigabyte GTX 960 4gb | HyperX 8gb DDR4 | Thermaltake 530W Hamburg | Kolink Aviator
Bár okoz néhány grafikai glitch-et, de szerintem simán megéri, jóval hangulatosabb éjszaka/sötétben mászkálni bekapcsolt világítással.
True Storms
Szintén hangulat fokozó elem, bár ez ellen már láttam olyat aki ellenkezett. Nekem sokat dobott az élményen.
Improved Map with Visible Roads
Magáért beszél a név.
Full Dialogue Interface
Olyan volt a telepítés után mintha egy nagy szorulás után könnyítettem volna magamon. Must have.
Long Range Bullet Holes
Nem vettem észre hogy lassítaná a játékot, nem nagy dolog, de azért tetszik.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.02.16. 13:14:31
Már nem mintha annyira ismerném őket (csak grafikai modot használok), de azért nem egy utolsó szempont.
Utoljára szerkesztette: FartingSquirrel, 2016.02.16. 12:35:07
Gigabyte H110M S2H | Intel Core i5-6500 | Gigabyte GTX 960 4gb | HyperX 8gb DDR4 | Thermaltake 530W Hamburg | Kolink Aviator
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Na, akkor a kivansaglista elso pontja - pipa 😊
😛
(a képet meg a redditen találtam mert ugye ha valaki állít valamit akkor azt illendő alátámasztani valami kézzelfogható bizonyítékkal.)
link
Utoljára szerkesztette: bfbc2, 2016.02.10. 15:52:19
De pl a végtelen töltés területváltáskor, a pa-ben ellenségessé váló baráti npc-k és tsai dolgok nem
adott egy egyedi színvilágot és hangulatot de a fókusz marhára zavart. 😊
Egy Beth game-hez képest valóban meglepően játszhatóra sikeredett már az alap is, de ettől még van baj bőven.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
F4 bugs és akkor ez még csak a töredéke a hibáknak.lesznek amiket majd később fognak felfedezni + a dlc is hozni fognak szép számmal.
nem tudom mivel játszik garakx de biztos nem fallout négyel...