• Malachit
    Akkor visszafele.

Csak ágyban mentek. Exit save is van, de kényszerből és az már szívatott meg nem egyszer...

Múltkor is feltaláltam magam, csak kicsit tanácstalan vagyok most.

Kieg csak érdekelt volna, NW F3-ban is a fősztori végén, vagy annak közelében váltottam rájuk.

Telepesekkel szeretek bíbíelődni :) Előző mentésből, ha majd betöltöm mentek ki képet Sankcuary és a Minuteman erődökről :D

Az előző miatt nekem pon jó most a robot nagyobb teherbírása. A lopakodást részéről nem tudom, hogy megvalósul-e, vagy sem :/ Mele-ben ugyan úgy nekimegy az ellennek mint a kutya, max nem rántja a földre. Helyette kb. 2-3 ütésből megöl mindent (nem úgy mint a kutya, mert abból állandóan hótdog lett), XP-t meg nem kapok :(

A kutya elveszése tökéletes volt. Mint írtam nem volt sehol sem. Szerintem beakadt valamerre a mezőn. Nem került vissza automata sem rokethez, sem Sankcuary-ba. Írta más is is ahog yutánna olvastam. Valakinek pl fennragadt egy háztetőn, vagy nem akart kijönni egy zárt épületzónából. Stb, stb...

Sebzés: Tudom, hogy csal, de eddig a shotim előtt nem igen állt meg egy infected szúnyogon kívül semmi (az meg előző mentésben is szivatott). Akit meg túl durvának látok azt elkerülöm. Jó XP és felszerelés szerő helynek tűnik Forthagen északi része a romos épületeknél, mert ahányszor arra mentem, valaki mindíg csépelte a másikat és mindig más frakció volt a két fél. (robot, raider, Minuteman, settler, radosok, szupermutánsok, tehát mindig változik.)

VATS: Mivel shotival közelre dolgozok még, nekem kötelező használni míg van AP, különben az utolsó szúnyog is széjjelrágna. Snipperrel természetesen értelmetlen volt, mivel manuálisan messzire sokkal jobban célzok, mint a VATS % esélyei.

Lootolás kell, építkezés mánia miatt későbbb, + pénz se jön majd rosszul, ha a rengeteg alapanyagot, vagy épp valami nyalánkságot szeretnék venni valamelyik kereeskedőnél.

Az erőt szerintem még kitolom, utána majd rámegyek a fegyver skillekre és a modokra.