Fallout 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
Per Aspera Ad Inferi.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Nem tették. Miért? Azt úgy se fogjuk megtudni. Nagy valószínűséggel biztosra mentek. És ha te nem is értesz egyet az kb. 12 éves szinten megvalósított játék volt.
#szerk: a skyrim meg szinten M lett, nem gyerekeknek keszult az sem. Csak eltelt 5 ev, a fejlesztes kezdete ota 9, mas vilag volt 2007/2008 kornyeken, ezt fogadd el! Vagy ne, csak ertsd meg, az is eleg!
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.01.11. 21:36:07
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.01.11. 21:12:36
Ez meg 18 év feletti szint 😊 Csak engem is meglepett. Jó oké ezt nem lehet gyerekeknek csinálni de semmi nem akadályozta őket abban az egész csak a felszínességről szóljon. Nem így tettek. Nagy piros pont nekik ezért.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Bármennyire is szuper a W3 azért az egy karakterre és vonalra épül, nincsenek ennyire sztori független frakciók amik különböző célok mentén választhatók. Ez szabadabb világ még mindig és így nehezebb is megcsinálni.
Nem kisebbíteni akarom a W3 győzelmét, de azért ez lényeges különbség. Ez még mindig nehezebb műfaj.
Kis olaszunk, tényleg úgy gondolta a New Vegas után. Ezt én is meg tudom csinálni. Ebből a szempontból a régi részekhez ez a Fallout áll a legközelebb a Beth által készítve között. Poénos rendesen. Ki hitte volna ezt egy Skrim után?
Pozitív:
- Azért van különbség a szintek között.
-Élő társak!
-És questek hozzájuk!!
-A világ tele potenciállal.
-Frakciók amik fel lettek építve nem csak a látvány kedvéért léteznek.
Egyszerüen tényleg nem hiszem el ezt a Beth adta ki. 😄
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.01.11. 20:17:26
Amúgy absz. egyetértek, röhej h a stukker skill is a lőtávot húzza ...
Miután összejött 2-3k skuló a lézerekhez mixeltem magamnak egy sniper csúzlit de valóban jóval gyengébb mint az 50es kaliberűm aminél pedig papíron alig sebez kevesebbet. (mert nincs rajta hangtompító) ez gyanítom az ellenfelek jobb lézerellenállásai miatt fordul elő
Kinyírtam az institute micsodát a Minuteman-el És most szeretném kinyírni a railroadot meg a BOS-t is.
De nem adja be a küldit. Elder Maxon nem akar velem beszélni semmiről, még tagja vagyok a majmoknak.
A feka hajós kapitány most adna egy babycsőszös melót de nem akarok több + pontot szerezni náluk
Mikor adja be a Minuteman azt a küldit mikor kinyírhatom őket?
Utoljára szerkesztette: gerinstyle, 2016.01.11. 18:01:38
Utoljára szerkesztette: Kenzou, 2016.01.11. 15:16:15
I tell ya... Instead of feeling alone in a group, it's better to have real solitude all by yourself.
Amúgy nem is értem: a Righteous authority-t feltunningoltam, 70+ a sebzése (vagy még több, mióta talán 6 lövésnyi lett a tár egy tunning után), de a szupermutik körberöhögnek vele együtt, egy .38-as találat többet ér ellenük, mint a lézer... A nyakamon van vagy 1500 EC, de még mindig a hangtompítós 10mm-es meg 0.38-as a nyerő osonva, távolról meg a .50-es puska, bár... Röhelyes, de a .38-as pipe pisztolynak nagyobb a lőtávja, mint a .50-es mesterlövész puskának. Ezt mondjuk valaki kijavítgathatná idővel, mert a fegyvermodok módosításai időnként viccesek. Egy full stock (válltámasz) rövidíti a lőtávot a pisztolymarkolathoz képest, ami vicc, de annak rossz.
Utoljára szerkesztette: SaGa, 2016.01.11. 13:09:04
Úgy nem volt peoblem 😊
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
Megj: itt elkezdett kilépegetni a program, memóriaelfogyás miatt (8GB van). Olyan szinten megzavarodott, hogy a modok sorrendjét is összekutyulta valamelyiknél, úgy kellett rendbetenni kézzel.
Per Aspera Ad Inferi.
I tell ya... Instead of feeling alone in a group, it's better to have real solitude all by yourself.
A másik: betelt az erőd. Az írja nem tudok építeni semmit. Van vmi. trükk (nem mod), ami segít ezen? Köszi.
De van megoldás.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Per Aspera Ad Inferi.
Utoljára szerkesztette: Micsu, 2016.01.09. 15:47:59
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Megjelent a Gamebanshee review is. És ők is jó cuccnak értékelték a játékot és még nincs vége.
Orvossal kel beszélni, hogy gyógyítson ki belőle, vagy van egy szer, Addictol a neve, amit találsz vagy veszel és felhasználásával kigyógyulsz belőle.
Utoljára szerkesztette: xFreex, 2016.01.09. 15:27:36
És ha rákaptunk, akkor hogyan lehet leszokni?
Függ milyne páncél van rajtad meg milyne ugye a sneak. Végül is megoldottam. Elbujtam egy korábban levert sentry mögé, ami falsarokba volt és nem tudtak csekkolni ott. Megvártam míg lecseng a vihar. Utána egyesével két ütés voltak a ninja perk 2-en. 😊
Elég korrekt lett.
A railroad story jó lett tényleg jó lett. Láthatóan átvettek jó dolgokat a Bio regényekből. 😊 Legalábbis nekem megfelel.
A Brotherhood zúzós lett nagyon, nagyon nyomulnak 😊
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.01.09. 12:38:35
Utoljára szerkesztette: SaGa, 2016.01.09. 10:19:17
Úgy látom még minden alpha változat. Meg egyelőre meglepő de érdekel a sztori és végig megyek így egyet ha kijutok innen. Tegnapelőtt mikor abbahagytam 3 assault robot vadászott s karimra egyik sztori helyen. És nem tudok elrejtőzni előlük mert még a chameleon álcázó raider set elem mellett is kiszúrnak 😊
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.01.09. 09:43:06
Bocs a láma kérdésért, hogyan tudok külső nézetre váltani? Van lehetőség már a legelején, vagy kell hozzá a pip-boy? Köszi előre is.
Gigabyte GA-Z97M-DS3H, Intel i7 4790 @ 3,6 Ghz, Samsung SSD 850 EVO 250 Gb, Kingston 8 Gb DDR3/1600, Asus GTX970 4Gb GDDR5 DCII OC
"We're all lit up. Is it Christmas?"
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
F4-nél viszont lehet fejleszteni a páncélodat is úgy hogy a lopakodást segítse elő. Ha a páncélrészeket Shadowed-re fejleszted akkor az is segít a lopakodásban valamennyit. Meg van egy magazin is ami szintén lopakodást segítő perket ad. Csak meg kell találni mind a 10-et.
Utoljára szerkesztette: xFreex, 2016.01.08. 18:32:51