Fallout 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vélhetően a minimum gépigény alatti konfiggal próbálják tolni a játékot több kevesebb sikerrel, talán egy teljesítmény javitásra várnak inkább.
Sziasztok nekem is ez lenne a gondom.Hogy ultrawide monitoron egyszerűen levágja a képet.
Nincs erre valami megoldás?
ultrawide

Van a nexus-on egy ultrawide patch de nem müködik nálam 😞

Mázlista 😛
Javítás? Mit kell javítani rajta? Én nem igazán vettem észre semmit az eddigi vagy 4 napnyi (játékidő) alatt.
mulli1986
Valaki ritka érzékeny. Papírzsepit kérsz?

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

Ott van tényleg.Már nagyon várhatott mert ugat meg ugrál össze vissza😄
Kösz a tippet!
Aki így reagál vmire, amit szemmel láthatólag poénnak szántak,gondolkodjon el mennyi humorérzéke van a minusz harmadikon.
még mindig arra várunk hogy valami épkézláb javítás kijöjjön a játékhoz.....

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Napot emberek!

Kijött már hozzá a GECK? Hogy van e értelme már modokat keresnem. Addig nem akarom megint elkezdeni amíg nincsenek jó modok hozzá 😊 Total overhaul új fegyverek, páncélok stb.
Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

LeWyTy
Nézd meg a Red Rockets-nél.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Most léptem pár szintet de felfigyeltem valamire.Nincs kutyám lol!?!Hova lett?Térkép nem mutatja hol van.
Komolyan fel se tünt eddig😄
Carlos
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Þór vígi þessi rúnar

Ezeket végig játszottam már a kérdés feltevés előtt is (pipboy, külső nézet...)

De akkor ezek szerint ez egy tudott hiba amire nincs javítás...
RatBaG
válts külső nézetre, aztán vissza.

Per Aspera Ad Inferi.

Nekem olyan tapasztalatom van h elő veszi azt a stukkert csak a textúra lemarad, de ha elsütöm vagy belenézekba távcsőbe rendbejön. A lényeg h addig ne lőjek le véletlen vmi ártatlan peon-t vagy essek ki a sneak-ből a legrosszabb pillanatban. (mindkettő megvolt már ofc 😊 )
Láthatatlan fegyvert választottál valszinüleg mint a bannerképen a figura.van ilyen, igen
Vagy bugos az álcainasod..
Utoljára szerkesztette: bfbc2, 2016.02.06. 09:12:36
pipboyban válasz egy másik fegyvert és akkor megszűnik egy időre a probléma.

Sziasztok!

PC-n tolom a F4-et. 1-7 billentyű között kiosztottam a fegyvereket. Nem egyszer fordul elő, hogy mikor váltok 1-7 billel vagy nem történik semmi, vagy vált, de ott a faszi egy száll semmilyen fegyverrel a kezében (a kezét úgy tartja, mintha fegyver lenne benne, de közben üres).

Bugnak tűnik.

Van ellenne orvosság?
Érdemes a godrayt is kikapcsolni ha AMD kártya van. De alapból próbálkozz egy low settingel az nagyjából stabil 30 fps kell legyen. Lehet drivert is frissíteni kell ha nem tetted.
Utána nincs más mint figyelni a nexust mikor kerül fel egy jól optimalizált texture csomag. Majd ha megjelenik a GECK. De ahogy nézem kell egy jó tömörítő mert új formát használ és a régi bin tömörítő nem jó 😊
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.02.05. 12:52:10

<#vigyor0>

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

mulli1986
Aki ilyen kérdést tesz fel, inkább az életét kezdje újra...

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

Na,majd a Lone Star 😊
broman191
Téli álom a következő részig. Vagy mehet a csöcsös vault mom modolás Hello Kitty armorral. <#idiota>
Utoljára szerkesztette: broman191, 2016.02.04. 21:28:08

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Kezdd előlről.
Ne az életed, a játékot.

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Végigtoltam.Most mit kezdjek az életemmel?
Beállítások advanced fül wetness ki.
már a kérdésedben benne van a válasz de mindegy.... konzolon se lesz különb csak szólok.

Jó mind1 hagyjuk.Behúzom PS4-re inkább.Nem szenvedek fos PC-n tovább vele.Amúgy rendben van a game!!Az építkezős küldi is nagyon profi😊
Remélem lehet későbbiekben is ezzel foglalkozni
Melyik beállítás okozhat problémát ha olyan jelenség van,hogy kifehéredik a kép vagy mi kell hozzá,hogy ne legyen az?Átzongoráztam párszor de nem jövök rá.Ha minden be van kapcsolva akkor jó viszont ezt a gépem meg nem bírja.Sőt ha kiveszek mindent akkor meg nem jó,fehér minden.
zorrobomber
Igen de előtte az életben nem kell elmenni 2-3 random zombigyilkolós körre, hogy feloldódjon a beszélgetés opció 😊 Na de nem kell már tovább ragozni, ahol én járok,ott még nincs kifejtve hogy kicsodák-micsodák, nyomom tovább majd azt a quest szálat és kész.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.02.03. 11:32:59

mmm dereng valami.
köszi,utána nézek
Azt egy küldetés közben kapod, a végén tudsz választani hogy vagy magadat vagy a gyereket gyógyítod meg.

Azt kell mondjam a sztori egyes részei magas szinten lettek megírva például ha majd eléred az emlék ösvényt.
Összességében böven van Fallout 3 szint sőt. Mivel a választék nagyobb és vannak frakció sztorik is. Több lett annál. Előrelépésnek tervezték de nem számoltak a lengyelekkel 😊 Innentől egész mást jelent az előrelépés. De mondom, én elégedett vagyok a termékkel. Lehetne jobb is, akkor a 20 milliós közösség más része lenne elégedetlen. Nehéz egy ekkora tömeg minden tagját elégedetté tenni. Miindent elmond, hogy több régi szerepjátékos is a metacriticen védelmébe vette a Bethet, pont az akciójátékosokkal szemben.
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.02.03. 10:05:06

jajaja
belövésről jut eszembe.ettem valami molerat cuccost aminek már csak a -10hp disease van és a doki se tudja le cureolni rólam...<#szomoru2>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

kb 32szintől függök rajta...<#idiota>

PiszkosFred
A "zsebes" modszernel ne felejtsd el elotte beloni magad megfelelo anyaggal 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

dimond cityben megvettem a market mellett "lakást" (2000c semmi extra,teli vagyok én is zsetonnal...)
én nem foglalkozom a telepesekkel...viszont az összes motyóm Junk és egyéb a sanctuaryben van.
a kérdés az,h hogy tudom megoldani,h dcben is elérhetőek legyenek a junkjaim,h tudjam csinosítgatni a lakásom?Kéne a Leader perk? vagy tömjem teli a zsebem és forduljak meg párszor?<#idiota>
A broderhood-os fickó elmondja a testvériség céljait, ha rákérdezel, hogy kik is ők tulajdonképpen és mi a fenét keresnek Commonwealth-ben. Ha egyetértesz velük, csatlakozz. Ha nem tetszik amit akarnak, nem csatlakozol hozzájuk. Általában az életben is így működnek a dolgok.

zorrobomber
Értem, magyarán ez még mindig ilyen 😊 F3-at is végigtoltam, élveztem, de hogy mik voltak egyes karakterek/faction-ök motivációi azt már ha ütnének se tudnám megmondani.

Az még csak egy előőrs, lesz egy pont a sztoriba amikor igazán megjelenek a városkádba onnantól lesz érdekes.
A Beth nem bonyolítja annyira a dolgokat mint az obsidian érthető okokból. A vásárló réteg az szélesebb.
Így nagy csodákra ne számíts, de például az F3 hoz képest, bővült a tényleges választék és vannak élő karakterek is, a társak köröket vernek a skyrim szintre, mind a minutmenel mind a railroadnál. És a függetlenek is nagyon jók lettek. Összességében ez egy erős 4-es lett. Egyszerűen döntsd el milyen karid van mi az amit elképzelsz és éld bele magad olvasd a szövegeket és döntsd el éppen melyik vonalon mész. Ebbe senki nem tud segíteni. Jó látom vannak akik nyomják a süket szöveget 😄 De azok a saját érzéseik és nem a karakterük akit alakítanak 😊
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.02.03. 08:30:44

Javítottak vége a cpu használaton? 5:4-es felbontást se kaptunk.

Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W

OK. Nálam 8D 4H 9M a tiszta játékidő, 57195 caps found, most carried: 34053, ez a jelenlegi összeg. 3as charismával kezdtem, most 8as alapból lvl62-őn. Komolyan össz. 3 tárgyat vettem eddig nem számítva a töltényt, minden mást a "magad uram ha szolgád nincsen" elv alapján tehát a teljes felszerelésem én upgradeltem/mieltem össze és az összes értelmes alapanyagot tartalmazó tárgyat zsákolva a hencsi (öszvér) által. 2 X1es power armort maxoltam de csak a jetpack-est használom mert az a fun. 😊 (erre alapozva kvára remélem h a köv TES részben visszatér a Levitate)
Szal röviden: fogalmam sincs mire jó a pénz mert elég sokat gürcölsz érte h legyen, 5 perc alatt elköltöd ha nagyon akarod de igazából úgy sincs mire.
Az irányítás kiosztás pl.A hulláktól a mouse 3mal is el lehet szedni a cuccokat nem kell e betűt nyomogatni, és a numpadra is be lehet állítani most már több funktiont.eddig ennyit vetem észre.
broman191
Most ~64k kupakom van, ami a stat szerint a legtöbb amim egy adott időpontban volt, de párszor elszórtam egy tizest erre-arra, nehezen indokolható céllal. Egyébként a statban ~131k van jelenleg a 'talált kupakok' rovatban. Tehát az eddigi ~229 órában alig pár ezressel több pénzt költöttem összesen, mint amekkora vagyonom most van, 90-es szinten.

<#idiota>

SPECIAL kezdetben:
3416653

SPECIAL jelenleg:
5928887

Lényegében nem a településekből gazdagodtam meg, csak egyszerűen lootoltam minden mozdíthatót (nem lopva és idővel memorizálva hogy bizonyos craftoláshoz mire van szükségem, mi az ami ritka alkotóelem és milyen tárgyakból nyerhetőek), ami valóban értékes volt, az érték/súly mutatós modot használva, amely az egyik legkorábban elkészült modok egyike volt tavaly. Nyomtam a craftolást is aktívan, nem szórtam a pénzt értelmeltenül mindenféle irreálisan drága ruhát és fegyvert vásárolva különböző kereskedőktől - akik még mindig elég horror áron adják a cuccaikat, az ilyesmit befolyásoló magas SPECIAL érték(ek)kel is. A craftolós alapanyagokat is nagyrészt lootoltam, kisebb részt vásároltam pl. Trashcan Carla-tól lebontható olcsó junk formájában amikor szükséges volt - ha már alapanyag vásárlás, ez még mindig az olcsóbbik út, mint alapanyagokat vásárolni direkten, lebontott formában. Az irreálisan drága modolt fegyverek árát csak a horror alapanyag csomagok überelik, ha valaki nem mindig nyitott szemmel járó, kacatokat gyűjtögető gamer, akkor kupakok tízezreit könnyen el lehet szórni csak nyers alapanyagokra, gyenge kereskedős SPECIAL mellett főleg... Gyakran teli eszköztárral jártam és az aktuális társam is jellemzően 'pack brahmin' volt, amíg a Sanctuary workshopba le nem tettem mindent. Rengeteg gyűjtögetős kört tettem, lényegében az egész játék során, van mindenféle értékes/értéktelen kacatom, vagy fél tucat power armorom, amelyekhez semmit nem vettem... Szóval semmi nagy trükk, nagyjából mint az életben, ha értesz valamihez, akkor csináld magad, hosszútávon kegyetlen sok megtakarítás lesz a vége...és a játékban nagyon könnyű mindenféléhez érteni... 😊
Utoljára szerkesztette: broman191, 2016.02.02. 20:43:31

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Ryder62
Mert? Mi változott?

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Végre gondoltak a balfkezesekre is az új patcben-el.köszönjük bethesda, de azért a zárt nyitást kifelejtették.chöch
RatBaG
az elején, amikor csak így bedobja, hogy csatlakozz hozzánk, az annyit jelent, hogy "gyere, menjünk questelni". ha nem valami full antiszoc karakterrel tolod akkor nincs értelme nemet mondani. nem is tudom, akkor mi marad, bóklászol questek nélkül?
én elvittem a végső elágazásig az összes frakcióval, aztán mivel gyorsan végezni akartam már a játékkal, gyorsan ledaráltam a finálét a railroaddal. a minutemen kicsit olyan semmilyennek tűnt, de majd befejezem mindegyikkel, ha már nem leszek így becsömölve a fallouttal...

Per Aspera Ad Inferi.

zorrobomber
Rosszul magyaráztam. Jön a Brotherhood of Steel-es csóka, és azt mondja hogy csatlakozz hozzánk. Oké, de miért? Mi alapján választanám őket? Csak két nyamvadt lövöldözős küldetést csináltam meg addig nekik és azt sem értem hogy miért (azon kívül hogy azért mert ott volt a quest marker) 😊 Ők mit csinálnak? Semmit nem tudok róluk mi a motivációjuk. Csináljak minden küldetést addig amíg nem muszáj választani?

Ez egy rpgszerű fps, azaz neked kell eldöntened, hogy melyik frakció illeszkedik az elképzeléseidhez, A játék lehetőséget ad rá, hogy kedved szerint csatlakozz ehhez vagy ahhoz, és az ő céljaikhoz illeszkedő sztorivonalat kapsz a döntés után. Ha új karaktert indítasz (vagy a döntés előtt mentesz és visszatérsz oda, miután befejezted) és másik frakcióhoz társulsz, másik sztorivonal lesz.

Az úsztam a pénzben mit jelent? Ill. h érted el? Csak mert nekem lvl62-őn cirka 200+ (tiszta) óra után van 33k kupakom. (Ok, 3as karizmával kezdtem).
Nem mintha lenne bármire költeni (tán össz-vissz 3 dolgot vettem töltényen kívül) de kíváncsivá tettél 😊