Fallout 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nincs erre valami megoldás?
ultrawide
Van a nexus-on egy ultrawide patch de nem müködik nálam 😞
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Kösz a tippet!
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Kijött már hozzá a GECK? Hogy van e értelme már modokat keresnem. Addig nem akarom megint elkezdeni amíg nincsenek jó modok hozzá 😊 Total overhaul új fegyverek, páncélok stb.
Parasite Eve 2, best game EVER!
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Komolyan fel se tünt eddig😄
De akkor ezek szerint ez egy tudott hiba amire nincs javítás...
Vagy bugos az álcainasod..
Utoljára szerkesztette: bfbc2, 2016.02.06. 09:12:36
PC-n tolom a F4-et. 1-7 billentyű között kiosztottam a fegyvereket. Nem egyszer fordul elő, hogy mikor váltok 1-7 billel vagy nem történik semmi, vagy vált, de ott a faszi egy száll semmilyen fegyverrel a kezében (a kezét úgy tartja, mintha fegyver lenne benne, de közben üres).
Bugnak tűnik.
Van ellenne orvosság?
Utána nincs más mint figyelni a nexust mikor kerül fel egy jól optimalizált texture csomag. Majd ha megjelenik a GECK. De ahogy nézem kell egy jó tömörítő mert új formát használ és a régi bin tömörítő nem jó 😊
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.02.05. 12:52:10
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Utoljára szerkesztette: broman191, 2016.02.04. 21:28:08
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Ne az életed, a játékot.
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
Remélem lehet későbbiekben is ezzel foglalkozni
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.02.03. 11:32:59
köszi,utána nézek
Összességében böven van Fallout 3 szint sőt. Mivel a választék nagyobb és vannak frakció sztorik is. Több lett annál. Előrelépésnek tervezték de nem számoltak a lengyelekkel 😊 Innentől egész mást jelent az előrelépés. De mondom, én elégedett vagyok a termékkel. Lehetne jobb is, akkor a 20 milliós közösség más része lenne elégedetlen. Nehéz egy ekkora tömeg minden tagját elégedetté tenni. Miindent elmond, hogy több régi szerepjátékos is a metacriticen védelmébe vette a Bethet, pont az akciójátékosokkal szemben.
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.02.03. 10:05:06
belövésről jut eszembe.ettem valami molerat cuccost aminek már csak a -10hp disease van és a doki se tudja le cureolni rólam...<#szomoru2>#szomoru2>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
kb 32szintől függök rajta...<#idiota>#idiota>
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
én nem foglalkozom a telepesekkel...viszont az összes motyóm Junk és egyéb a sanctuaryben van.
a kérdés az,h hogy tudom megoldani,h dcben is elérhetőek legyenek a junkjaim,h tudjam csinosítgatni a lakásom?Kéne a Leader perk? vagy tömjem teli a zsebem és forduljak meg párszor?<#idiota>#idiota>
A Beth nem bonyolítja annyira a dolgokat mint az obsidian érthető okokból. A vásárló réteg az szélesebb.
Így nagy csodákra ne számíts, de például az F3 hoz képest, bővült a tényleges választék és vannak élő karakterek is, a társak köröket vernek a skyrim szintre, mind a minutmenel mind a railroadnál. És a függetlenek is nagyon jók lettek. Összességében ez egy erős 4-es lett. Egyszerűen döntsd el milyen karid van mi az amit elképzelsz és éld bele magad olvasd a szövegeket és döntsd el éppen melyik vonalon mész. Ebbe senki nem tud segíteni. Jó látom vannak akik nyomják a süket szöveget 😄 De azok a saját érzéseik és nem a karakterük akit alakítanak 😊
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.02.03. 08:30:44
Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W
Szal röviden: fogalmam sincs mire jó a pénz mert elég sokat gürcölsz érte h legyen, 5 perc alatt elköltöd ha nagyon akarod de igazából úgy sincs mire.
<#idiota>#idiota>
SPECIAL kezdetben:
3416653
SPECIAL jelenleg:
5928887
Lényegében nem a településekből gazdagodtam meg, csak egyszerűen lootoltam minden mozdíthatót (nem lopva és idővel memorizálva hogy bizonyos craftoláshoz mire van szükségem, mi az ami ritka alkotóelem és milyen tárgyakból nyerhetőek), ami valóban értékes volt, az érték/súly mutatós modot használva, amely az egyik legkorábban elkészült modok egyike volt tavaly. Nyomtam a craftolást is aktívan, nem szórtam a pénzt értelmeltenül mindenféle irreálisan drága ruhát és fegyvert vásárolva különböző kereskedőktől - akik még mindig elég horror áron adják a cuccaikat, az ilyesmit befolyásoló magas SPECIAL érték(ek)kel is. A craftolós alapanyagokat is nagyrészt lootoltam, kisebb részt vásároltam pl. Trashcan Carla-tól lebontható olcsó junk formájában amikor szükséges volt - ha már alapanyag vásárlás, ez még mindig az olcsóbbik út, mint alapanyagokat vásárolni direkten, lebontott formában. Az irreálisan drága modolt fegyverek árát csak a horror alapanyag csomagok überelik, ha valaki nem mindig nyitott szemmel járó, kacatokat gyűjtögető gamer, akkor kupakok tízezreit könnyen el lehet szórni csak nyers alapanyagokra, gyenge kereskedős SPECIAL mellett főleg... Gyakran teli eszköztárral jártam és az aktuális társam is jellemzően 'pack brahmin' volt, amíg a Sanctuary workshopba le nem tettem mindent. Rengeteg gyűjtögetős kört tettem, lényegében az egész játék során, van mindenféle értékes/értéktelen kacatom, vagy fél tucat power armorom, amelyekhez semmit nem vettem... Szóval semmi nagy trükk, nagyjából mint az életben, ha értesz valamihez, akkor csináld magad, hosszútávon kegyetlen sok megtakarítás lesz a vége...és a játékban nagyon könnyű mindenféléhez érteni... 😊
Utoljára szerkesztette: broman191, 2016.02.02. 20:43:31
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
én elvittem a végső elágazásig az összes frakcióval, aztán mivel gyorsan végezni akartam már a játékkal, gyorsan ledaráltam a finálét a railroaddal. a minutemen kicsit olyan semmilyennek tűnt, de majd befejezem mindegyikkel, ha már nem leszek így becsömölve a fallouttal...
Per Aspera Ad Inferi.
Nem mintha lenne bármire költeni (tán össz-vissz 3 dolgot vettem töltényen kívül) de kíváncsivá tettél 😊