Fallout 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
úgy rémlik, hogy olvastam ilyen postot redditen, valaki addig variálta az elemeket, hogy összejött, de most csak a console-os pozícióeltolást találtam meg.
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2015.12.26. 19:36:14
Per Aspera Ad Inferi.
Lenne pár kérdésem a játék úgymond "apróságaival" kapcsolatban, amikre az eddigi közel 100 órányi játékmenet után is keresem a válaszokat:
1. Lesz-e lehetőségem rá valahol/valamikor a sztori folyamán, hogy a sz*rul elosztott képességpontjaimat újra eloszthassam?
2. A frakciók közül többnek is neki kezdhetek vagy egy végigjátszás során csak egynek fogjak neki?
3. A töltés idővel lehet-e valamit kezdeni? Mikor elkezdtem a játékot pár másodperc volt minden töltés, most meg már volt olyan is, hogy gyors utazásnál kb. másfél percig lestem a töltőképernyőt.
A válaszokat előre is köszi, és Kellemes Ünnepeket mindenkinek!
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |
jó pihenést,játékot!<#awink>#awink>
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Eredeti Steames verzióm van. A képernyő széle kezd homályosodni, majd minden bezöldül és élvezhetetlen lesz a játék, mintha a karakter begombázott volna...
Jah és a kereskedők állandó elcsászkálása a kijelölt standoktól, mondjuk erre már van mod.
A halál csupán a kezdet...
Például a soha el nem tűnő hullák. Nyilván van rá konzol parancs, de ezzel az erővel benne lehetne a játékban is rendesen, hogy építési módban azt is lehessen scrap-elni. A másik a suppy line-ok menedzselése: törölni nem lehet őket, csak úgy ha a provisioner-t elkapod az úton és beszélsz vele, semmi más módosítási lehetőség. Kicsit össze-vissza állítottam őket, szerettem volna kigubancolni, de ahogyan olvastam, csak ilyen módon lehet velük csinálni most valamit. A harmadik mi zavar, hogy a Pip-Boy-ban a Worshop menüben sokszor nem frissül az adata a településnek, azt jelzi, hogy 0 víz vagy ágy van, holott ha oda megyek akkor minden rendben van.
A halál csupán a kezdet...
Azért a határ elég érdekesen van felhúzva. Az autósmozi bejáratánál a buszt pont nem lehet eltávolítani.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: matyineni, 2015.12.21. 22:33:16
YouTube csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCKeOAuMll4Xwh6XlrCj2-1w EU4, CK2, The Witness & sok más végigjátszás.
Put some items on the workbench(must be weapons or armor)
then get them out of your workbench to your inventory
Drop them all at the ground
Using build mode press Tab(or store) to store them back to the work shop. The game will be thinking you'll removing some items out of the settlement so the size number will go down.
Get the weapons back from the workshop
Repeat Step 2.
The size will go down as you do this, repeat as needed
Per Aspera Ad Inferi.
\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal
Parasite Eve 2, best game EVER!
Illetve még egy dolog: hiába vna megemelve a házam, néha alszanak az ágyamban. Hogyan tudnám, megoldani, hogy eltakarodjanak a házamból a settlerek? Nincs valami konzolparancs amivel másnak nem hozzáférhetővé tehetném az ágyat?
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.12.21. 21:33:43
csak tudnám, minek vannak ezek a kapuk, ha úgyis folyton nyitva van. hiába csukom be, valamelyik settler mindig sarkig kibassza.
Per Aspera Ad Inferi.

Beírtam ez, aztán elutaztam oda, ahol a courserrel mentünk, és egyszercsak kiírta, hogy befejezte a questet meg elkezdődött egy új.
Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |
Utoljára szerkesztette: DonPedro22, 2015.12.20. 09:16:09
Az előfordulhat, hogy sztori feladatot konzolból lezárva elakadsz és nem halad tovább a sztori, mert nem úgy fejezted azt be ahogy kellett volna. Így nem kizárt, hogy az institute szálat ezzel el is buktad. Sebaj, van még más befejezési lehetőség is. Mondjuk elkezdhetsz ott halomra lőni mindenkit. Mi több, ha konkrétan egy bizonyos személyt kilősz, azzal például az egyik frakciónál igen sokat lendítesz a sztorin.
Azt még próbáld meg, hogy ha van olyan mentésed, hogy nem lezárod, hanem egy lépéssel vissza lépteted a feladatot. Úgyis vannak különféle stage-ek minden feladatban, neked csak be kell állítani azt a stage-et, amikor még nem lettél odaküldve a lakrészhez. Így újrakezdheted a feladat adott szakaszát. Lehet ehhez ki kell menned majd a helyről, kint megcsinálni a változtatást, majd vissza az institute-ba és úgy újrajátszani azt a részt. Így talán befejezheted.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D