11630
-
harras25 #7160 Hosszabb mint a ADA-nak ? Bár az lehet nekem volt hosszú mert utáltam a csörömpölő barommal túrázni. -
Andule #7159 ... elolvastam a leírást h hova is kell menni pontosan. Daráltam mindenkit, dobáltam a gránátokat aztán az egyik sarkon mikor egy torony alá dobtam volna a frag-et annak a tüze belekapott a granatba ... instakill full hp-rol lvl65-on.
Másfél szint vissza, másfél óra kuka. :D
Inkább voltam kicsit sokkos mint duhos de legalább most már tudom h tök folos az explo festés mert ha a sima gránát így elintez akkor ertelmetlen abban hinnem h egy rokettatuzet megfog. -
Andule #7158 Talán neki van a leghosszabb küldetése, elég sokat kell mászkálni hozza. A perkje hasznos ha az ember hasznal vats-ot (én mondjuk marhara nem) és vannak jó beszólásai is (old temple, RR megtalálása kuldi közben az alagútban elkialtotta magat, h Tunnel Snakes rules! :D ), de sajna alapvetően sokat nyafog.
Btw ma tanultam egy kis újdonsült több tiszteletet a survivor iránt.
A Silver Shrouds-ot akartam végre befejezni, Jamaica-bol indultam (és mivel emlékeim szerint annak a végére nem árt a táp ezert) fullra húzott X1-ben explosion reses festéssel.
Ossze-vissza csaszkaltam mire odaértem, beneztem 2szer is rossz helyre mire -
harras25 #7157 McCready nekem mindig csak toronyőr maradt. Valentine beszólásai viszont mókásak voltak. Átkeltünk egy öblön és mirelurkok támadtak meg, még kezdő survivalos voltam, kemény volt pisztolyokkal. Túléltük mire megszólal nagyon lassú, oktató, szarkasztikus hangon: "Hát én ezért nem szeretek úszni".
Utoljára szerkesztette: harras25, 2017.05.10. 12:12:34 -
Andule #7156 Igazad lett, odament vissza ahova utoljára lett küldve. (SH) Csak mivel az ilyen fel perces etap volt mert a kutyát rossz helyre küldtem véletlen ezért nem emlékeztem rá. De meglett és már csak annyi van vele hátra h leadjuk a gyógyszert. Várom mert a beszólásai mostanra uncsik es zavaróak. (A F3 még jópofa karakter volt :) ) -
Andule #7155 Amiket leírtam azok bugok :)
Az h nem adja be az előttem térdeplő társnál a "use stimpak" opciót és emiatt kell hazamennie az mindenképp az. Visszanézek majd oda ahol elhagytam de amúgy csak Goodneighbor-ben volt eddig (nem volt parkoltatva máshol + ezt is írta ki) és most ott nem lelem.
MM az Minutemen mint ahogy RR - Railroad, SH - Sanctuary Hills, BoS- Brotherhood. Sy, azt hittem mindenkinek evidens :)
Mint írtam mindenhova ácsoltam sokmindent, nem csak egy ágyat csappal, egy-két bázis már majdnem pofásan is néz ki :)
A védések nem frusztrálnak, ha nem járok a közelben akkor így jártak. Amúgy ébredtem már én is arra h épp attack van. Gyors halál volt :) (éppencsak h eljutottam az autósmoziig és annyi nyersanyagot tudtam csak kukázni onnan (nem volt még Local Leader2 ofc) h egy mini, befelyezetlen fal volt köztem meg a 8 gunner közt, plusz 1 vacak alap machine gun turret)
A melee-hez sztem kötelező lenne a lopakodás és a lvl9es agi-s perk a közelharci távnövelés miatt. (de nincs konkrét tapasztalatom miután nem szeretek késelni semmilyen fps-ben :) ) -
harras25 #7154 Én próbáltam melee-t előző karakterrel, a pisztolyokkal ment is, mert ha kifogyott a tár már amúgyis a nyakamban volt az ellen. De nem a karakter elejétől ! A 6-8x csalás az NPC javára nagyon durva Level 10 alatt, egy nagyobb bekapott pofontól elterültem. Ha egyáltalán eljutottam odáig, állhatsz ott a karddal, ha egy bekapott golyó is kicsinál.
Ezzel az új karakterrel bunyós akartam lenni, hand-to-hand de nem jött össze, lényegében azért amit az előbb írtam. Amikor még örülsz hogy élsz nem nagyon várod meg hogy körülálljanak.....
A Nuka meg a legnehezebb terep és szerintem level 30 alatt be se adja.
Utoljára szerkesztette: harras25, 2017.05.05. 10:23:23 -
Malachit #7153 Ja FH-val egész jól haladgatok, annak ellenére, hogy kb. hetente 1x van időm belépni. A sziget fele és a történet fele is kész van már. A hülye rad meg megesz :D -
Malachit #7152 Régóta tervezem survivalon egy közelharci karakter futtatását. Szerintetek is igazi mazohizmus lenne? :D És lvl40-ig el se kezdeném a főszálat csak mászkálnék és öldökölnék, majd fordított sorrendben Nuka-val kezdenék mint raider, majd azt letudva átfordítanám az egészet :D -
harras25 #7151 Ezek nem annyira bugok. Survivalban ha sokáig nem segítesz a sebesült companionon visszaküldi oda ahonnan utoljára felszedted vagy ahová utoljára küldted. PA-ba csak Nuka Cola World-ben öltöztettem őket, de az tényleg szopatós hely.
A többi bug meg nálam nem is létezik. Sose ragadt be az animáció, jó ha havonta egyszer kifagyott. Másfél órát meg nem szabad ágy nélkül játszani, menj vissza az utolsó helyre. Sok eldugott ágy van, vagy minden settlementre ácsolj egyet egy vízcsappal. Diamond Cityben, Bunker Hillben és Goodneighborhoodban meg van szálloda.
Küldetések: survivalban semmi nem sürgős, csak túl kell élni, Soha ne frusztráld magad, hogy elvégezetlen küldik vannak. Majd ha arra lesz amúgyis dolgod megcsinálod.
Jetpack nekem továbbra sem jön össze...
Settlement védésekkel se kínozd annyira magad, nem sok következménye van, survivalban a te életed a kincs.
Lesz olyan, hogy ott támad 6 PA-s raider ahol épp ébredsz...
MM ? Az mi ?
"Amikor alacsony szinten át kell sunnyognod Boston belvárosán, lehetőség szerint kikerülni mindenkit aki villámgyorsan bedarálna amúgy. Azt vettem észre h alapból sokkal taktikusabban játszom ill. h nem spórolok a munícióval."
Ez a lényeg :)))))
Mondjuk a nehézfegyverek használatát én kerültem.
McCready: ha biztos nem fetreng már ott ahol megsérült akkor mondom, ahol utoljára felszedted vagy ahová utoljára küldted.
-
Andule #7150 Én is kezdtem egy új Survivor-t de marha idegesítőek a bugok így :/
Pl már harmadjára történik meg h társam otthagy a f.szba. Elsőre Preston csak eltűnt egy szó nélkül, másodjára MacCready-t stimpack-eztem volna de megszakadt az animáció és konkrétan nem gyógyult és beragadtam egy "utasításpárbeszédbe" vele, harmadjára meg csak szimplán nem engedte felgyógyítani ergo kiírta h szépen hazamegy. Azóta a franc se tudja hol lehet mert Goodneighbor-ben nincs. Külön poén h hatmilliárd cucc és lőszer volt nála. (minden roketta és nuke szal kezdhetem előlről a gyűjtést)
Amúgy Prestonnal én is beszívtam a Castle-s küldit az alább említett módon. Adom le neki sorra a befejezett Minutemen Q-ket erre nem figyeltem és bekattintottam h ja, gyerünk most erődvisszafoglalni ... Silent Hill-ből ... lvl 10-15-ön majdhogynem a másik sarokba. detto nála volt az össz lőszertartalékom és a maxos viszony sem volt már messze. (nem komálom a csávót szal az volt a terv h amint megvan ejtem). Mire levergődtem odáig voltam kb lvl20-25 szal a küldi nem volt gond, igaz Piper alá simán bedobtam véletlen 3-4 gránátot mikor jött a mami rák de legalább gyorsan megmurdelt. (azt hittem vmi random MM van rossz helyen ezért dobáltam tovább). a slusszpoén meg az volt h mire ezzel meglettem és adhattam volna le a kedvenc fekánknak azt jelezte h a hülyéje már visszament SH-ba. 'nyád.
Sajna az ilyenek nagyon alávágnak a hangulatnak. (mikor beragad a fusion core betevés a PA-ba animáció és nem tudsz mit csinálni és megy az utóbbi másfél óra a levesbe ... vagy mikor az atomic factory-ben a hülye óriás cumisüveg vhova a földbe/falba spawn-ol és hallgathatod a gyerekvisítást onnantól az egész ojjektumban)
A Comp-kat már régóta PA-ba járatom, nem érdekes milyenbe mert úgyis kb 5 perc alatt lelövik róluk az armor részt de legalább onnantól nincs nekik zuhanás miatti sebzés, márpedig sokszor az engine csak mellédbassza őket és ha tfh egy lépcsőn állsz rendszeresen elhibázza az illesztést ergo ők mennek a földszintre rögtön, instakillel. (ilyenkor jó h nincs nekik permadeath-ük)
Amúgy azt hittem sokkal jobban fogok szívni a mentéshiány miatt de hála elég simán tud menni a legtöbb dolog. (ok, a legelső MM küldi lvl 6-8on kb hatodjára ment csak le mert mindig benéztem vmit az uccsó pillanatban) Mostanra viszont megvan az armorer + science lvl4, találtam X1-et szal felpimpeltem maxra az addig összeharácsolt alumíniumomból és kábé nincs gondom. Jobb lenne nélküle ugyan mert zavaró h dög lassú meg amúgy is megszoktam h 2-3 bekapott lövés és fekszem (ami tetszik) csak hát a jetpack meg h bárhonnan leugorhatok számomra akkora élvezeti faktor és előny h nem tudom kihagyni. (a target hud annyira nem lényeg mert ha kell amúgy is tudod spam-elni a Q-t ergo kábé ugyanott vagy)
Úgy tervezem h a MM-el fogom befejezni ergo baromi sok hülye küldim van emiatt, plusz vhogy mindig aktiválódik bennem a trigger h ha már csatlakozott az a kis porfészek amit épp megmentettem a soron következő raider bandától akkor már építek nekik vmi élhető települést. Ergo elég sok idöm és lóvém (legutóbb kb 5-7k kupak csak betonra és fémre) tud elmenni néha olyanokra h az adott hely védhető és lakható legyen. Ezért is nem érzem fair-nek h támadáskor egy béna randomfaktor alapján dönt a gép h sikeres-e a védés ... mert h a kva isten h a térkép másik végéből vissza nem mászok egy porfészekért ami amúgy úgy van kialakítva h a támadókat felszecskázza pillanatok alatt a toronytűz ... Egyszer épp indultam egy szunya után küldizni a kis vasútállomsról, Oberland station-ről. Ugye szemben vele van a víztisztító amit már kipurgáltam a mutiktól és akkor épp láttam h ott figyel egy vertibird. Olvastam már itt h néha a gunner-ek elkötnek párat szal mikor felszálltak és végre láttam h ja, épp ez a szitu és felém tartanak rohantam egyből fedezékbe egy hajóroncs alá. Mikor közelebb értek a bázis védelme kb 3 mp alatt cafatokra tépte őket, egy nyamvadt lövést nem sikerült leadniuk szal marhára örültem mikor az egész hóbeleblanc a fejemre esett és éppeghogy csak túléltem a dolgot. Az egész azért érdekes mert pár nappal később ugyanez a placc lazán elbukott egy támadást.
Értem persze h nem tudja figyelni a játék ha nem vagyok ott h miképp lett a hely kialakítva de azért bosszantó mert én viszont pontosan tudom h egy bejárat van amihez min 4 ágyú tüzén keresztül visz az út csak h mikor belépjen az ember rögtön 2 shoti turret fogadja közvetlen közelről. Az ilyenek miatt a peonokat már fel sem szoktam nagyon fegyverezni.
Azért kár a bosszantó hibák és hangulat romboló elemek miatt mert amúgy iszonyat fun tud lenni ez a nehézség. Amikor alacsony szinten át kell sunnyognod Boston belvárosán, lehetőség szerint kikerülni mindenkit aki villámgyorsan bedarálna amúgy. Azt vettem észre h alapból sokkal taktikusabban játszom ill. h nem spórolok a munícióval. Pl. konstans hiányom van gránátból mert ha lehetőségem van dobálom ezerrel. (a Demolition Expert-et sokkal előbb lehet maxra húzni mint a többi fegyveres skill-t ráadásul marha élvezetes is felrobbantani mintdent amit lehet :) ... ergo nekem kötelező :) ... minek köszönhetően igyekszem felgyújtani/robbantani mindent ami amúgy erősebb nálam. amint találok vmi értelmes legendary rocketlauncher-t maxolom majd a big guns-t is h a célkövetős lövedékekkel mókázzak majd :) )
Btw van vkinek ötlete arról h hol kéne keresnem MacCreaddy-t ha már nincs konzol h berakjam magam mellé?
Utoljára szerkesztette: Andule, 2017.05.05. 01:12:56 -
harras25 #7149 Igen, nincs konzol. Ilyen a Survival. Meg olyan hogy level 10-en nem probléma elbújni ha túl erős az ellenfél, oda lehet engedni másokat is a hősiességhez :). Aki meghal az meg úgy járt, mint az említett BoS Scribe. -
Fura. És nálad a konzol is ki van lőve, ha jól emlékszem a survival miatt, ugye? Mert akkor azt tanácsolnám, hogy paranccsal ugrasd tovább a küldetést.
Azt még ugye Prestonnál vettem észre, ha mondjuk 2-3 minutemen radial küldit nyomtam le, és mentem jelenteni (mijafasznak jelent a tábornok egy sima polgárőrnek?:), akkor minden egyes küldi miatt beszélni kellett ilyenkor vele. Először mondjuk ghoulok kiirtása, aztán párbeszéd befejezése, újra megszólítani, akkor már új helyet találtál egy telepnek, stb.
És persze néha még így is úgy kezdett az a gyökér, hogy na, elfoglaljuk a kastélyt? Nem, bazmeg nem, tudom mi vár ott, a tízes szintű mezítlábas karakterem még nem bírna vele :) -
harras25 #7147 Ezt próbáltam de nem jött fel ez a párbeszéd opció. -
Elvileg ilyenkor (pl. Hancock esetében is) azt kell csinálni, hogy felveszed magad mellé (az addigi társad olyankor elindul oda, ahova küldted). Gyorsan lerendezed a küldetéslezárást, aztán visszacseréled a társadat (az még nem járhat olyan messze, gyalog megy :).
Semper Invicta: Az. Elég nagy bunkóság sztem is. -
harras25 #7145 BoS karrier
Nem szeretem őket kíváncsiságból álltam neki és nem is megy.
Lost Patrol: már csak Danse-nek kéne jelentenem de közben választható companion lett és nem tudok. Mindig csak mászkálni akar velem. Nem tudom lezárni a missiont.
Semper Invicta: az artifactért a csajnak el kéne mennem Far Harborba ehhez eleve nincs semmi kedvem, messze is van, ott is kóborolni plusz még akkor bele is kéne kezdenem a DLC-be. Nem akarok. Elég nagy fasság hogy ezt már Level 6 körül megkaptam és mindjárt le kellett volna mennem a térképről.
Masinéria kezelési útmutató gyűjtés: egy Scribe-t elkísérni az ellenkező sarokba,,, ráadásul mindjárt marha nagyot kéne kerülni az öbölben. És a marháját nem hagyhatom hátul, muszáj lett volna hogy velem kutyagoljon végig a map-on ? Úgy hogy meg se haljon ? Rögtön az elején belefulladt a tengerbe....
Utoljára szerkesztette: harras25, 2017.05.04. 08:14:29 -
kipeti #7144 Bocs, hogy ilyen későn válszolok. Nem használom a magyarítást,és semilyen más modot se. -
Ha hangyás a kép, valamiért a .ba2 textúrákat nem úgy tölti be, ahogy kellene. Nálam az volt, hogy az NPC-k (konkrétabban a telepesek, a névtelen NPC-k) arca (csak is az) lett színesszagoshangyás, amikor két lépésre vagyok tőlük. Ha távolabb megyek, eltűnik a hiba róluk.
Megkérdezném, hogy fenn van-e a magyarítás... ugyanis az interface.ba2 visszatömörítésekor más szintű tömörítést alkalmaz a szerkesztőprogram. A minap néztem utána, és kerestem rá megoldást: a két fájlt, amit lefordítottunk benne, kirakjuk simán az Interface mappába, hogy onnan töltse be. Ugyanakkor az interface.ba2 fájlt visszaállítjuk az eredeti angolra, akkor már nincs hiba - legalábbis nálam megszűnt ez a hangyás kép. -
kipeti #7142 Sziasztok tudtok valami megoldást a problémámra?
Az lenne, amikor a bázis építés funkcióba lépek "hangyás" (régen amikor nem volt adás a TV-ben ahhoz hasonló) lesz a kép, tudok dolgozni nagyjából látom a dolgokat csak zavaró. Gép config nem változott csak Winchster csere volt.
Csak ennél jön elő ez hiba, újra telepítés nem segít.
előre is köszönöm! -
harras25 #7141 A Scavangerek hol megtámadnak hol nem. -
Igen, azt gondoltam, hogy nem olyanok, mint Vladek, ami csak akkor gonosz, ha kiveszik a gabonapelyhes dobozból :)
De amúgy megtaláltam a frakciókat a fájlokban, a szóban forgókat úgy nevezik, hogy "faction for cultist leader at amphitheater" -
Zozo0122 #7139 A Bethesda játékok úgy működnek, hogy minden "élőlényhez", bármihez, amihez van rendelve AI, frakciókat rendelnek pl. ghoul,raider stb. Aztán, ezeket a frakciókat állítják egymáshoz képest ellenfél/semleges/barát viszonyba, és ugyanez a karakterünk felé. Kivételeket persze különböző egyedekhez lehet sorolni bármikor, teszem azt egy raider, aki nem támad azonnal a karakterre, mert előbb beszélnie kell vele. Na de a lényeg, hogy ha pl. a super mutant frakciót vesszük, azok mindenkit megtámadnak, amint meglátják (ha jól tudom az állatokat, embereket, ghoulokat, robotokat is), DE található néhány supermutáns a játékban, akik nem támadnak azonnal ránk, ezek általában nem támadják meg a többi embert sem, kivétel a raiderek és más olyan csoportok, akik egyébként mindenki felé ellenségesek. -
LoL. Volt egy szimpla ghoulkifüstölő küldetésem (hard fokozat, 12. szint, kevés lőszer) a Hubris képregényeknél, ahol a felső szinten van egy sugárzóghoul is. Kimenekültem a tetőre a létrán, aztán gyorsan leugrottam egy kevésbé magasabb részről. A kutyát leamorzizálták, de az egyiket le tudtam lőni alulról, ahogy kinn kaparászott utánam. Na mondom bemegyek egy második körre, alulról meglepem őket. Felmentem, sehol senki, a céljelző meg lent jelzi őket, lemegyek, egy kifelé vezető ajtóra mutat... mondom mi a fene..?
Megnézem a térképet, hát elkalandoztak a vízpartra :) Arra érkeztem, hogy vadul marcangolja az egyik hittérítő szektást (nem az atomgyermekeket) a körcsarnoknál, a többi meg kiabál, meg lövöldözik rá. Nem kellett volna közelebb mennem, ahogy észlelt a sugárzó, rögtön elindult felém, a 6-7 többi ellenfélt le se szarta. Mindegy, végül is már le volt gyengítve, nem volt nehéz belelőni még kettőt (nyílt terep, jobb lehetőségek).
Szóval az NPC-k, ellenfelek, ha kiszabadulnak a keretükből, teszik azt, amit szoktak alapból :D -
Malachit #7137 Talált :)
Nem tudom mi a baja a banyának, hogy nem akarja az ellenszert :/
Tegnapelőtt kétszer mentem el a partra futott hajóhoz lecsapni az ottani bagázst, de mindkétszer az utolsó pár ellenfélnél kifagyott. Hülye ködre a VATS zoomolásakor kifagyogat. Most kicsit pihentetem, hátha felszáll a köd :D
Amúgy elég béna hajók vannak ebben a falloutban. Hajótest még oké, de hol a felépítmény??? Csak rá van dobva a hajótestre egy halászhajó felépítménye, ami elég fantáziátlan és hatásromboló számomra :(
A csupa szárny utasszállító ötlete nem rossz, csak az utasok jelentős része az első forduló után sikítva próbálna menekülni belőle.
Az elszórt tankroncsok közül egyet szívesen megjavítanék, kicsit a C&C Mammoth tankjára hajaz. :) -
Az MC, az McCready companion akar lenni - a saját küldetésének leírásából gondolom. -
"Ja.... ha a kutya a társam akkor működik a Lone Wanderer perk ?"
Igen, csak vele. -
harras25 #7134 MC ? Az most mit jelent ?
ADA-t csak a Mechanistos küldihez használtam és alig vártam hogy vége legyen. Nem leszek lopakodó ezzel karakterrel, de ettől függetlenül is a halálba idegesített. Most ugye még csak északnyugaton turnézok, de a kutyát simán előreküldöm, meg is találják többnyire egymást az ellennel. De jó gazdi vagyok, adtam rá Light Dog Armort. Ha nagyobb lenne és hosszú szőre olyan lenne mint a hasonló nevű egyik kutyám IRL. Csak nem olyan rámenős mint az igazi.
Ja.... ha a kutya a társam akkor működik a Lone Wanderer perk ? Mert ha igen akkor megtartom companionnak.
Utoljára szerkesztette: harras25, 2017.03.29. 12:32:56 -
Malachit #7133 Nekem meg a teherhordó szamaram. Mással nem is megyek, csak kényszerből akartam kihúzni MC-t maxra a célzás segítés miatt, de beakadt a questje, hogy adjam le az ellenszert GNH-ban az árus ghoul nőnek. Nálam a szer, de a quest nem lép tovább, a nőnél nem jelenik meg a beszéd lehetősége a questhez.
Cait van még befektetve alám, de őt se használom, csak esténként, ha Hangman's-ba tévedek. :P
Amúgy Ada jó csalinak is, mivel minden észreveszi, még a vak/süket félholt narkós is, néha előre küldöm, hogy őt lőjék helyettem. Én meg addig aprítok távolról a bokorból :)
Ja, Ada-t párszor mérgemben már lőttem darabokra Gaussal, mert annyira felbaszott, párszor meg véletlen, mert besétált a lövés sorozatba, hiába VATS-ozok szinte mindíg.
Utoljára szerkesztette: Malachit, 2017.03.29. 11:22:41 -
harras25 #7132 ADA nekem always borzalom. Előző karakteremmel felküldtem a Taffingtoni házam őrtornyába, ott töltötte a karrierjét. -
harras25 #7131 Nekem a célzórendszer eleve szar, nem tudok célpontot választani és mellé és lövöldöz, jobban mintha manuálisan célzok. Legfeljebb a repülő rovarok ellen használom, ott azért jobb mint ha magam csinálom.
Level 14-es az új pure survival karakterem de saját városépítésre használom a perkeket. Találtam egy robbantöltetes duplacsövű shotgunt, durván hatásos, de közeli találatnál én is szétszakadok a detonációtól (mondjuk IRL szerintem a lőszertől függ a robbanó vagy nem robbanó találat nem a fegyvertől, de mindegy). A gépkarabély + melee karakterem sehol nem tart, egylövetű puskákkal és pisztolyokkal haladgatok, de a folyón még nem keltem át. Van sniper puskám is, eddig sose volt, mert túl könnyű játékstílusnak találtam survivalon is, rövid vadászpuskával vagy pisztollyal sokkal izgalmasabb messziről leszedni valakit. Lopakodni muszáj amíg ilyen lepkefing vagyok de a stealth perkeket direkt nem fejlesztem, ez egy másik karakter. Legalábbis az lesz, ha kész leszek a városommal. -
Ááá, protektron lábakkal is belecsászkál a képbe nálam. Láb alatt van mindig:) -
Malachit #7129 Penetrator skill. Ha egy kicsi is látszik a core-ból teljes értékűen tudom célozni és lőni és még át is ütöm az ellent a Gaussal.
Súlya miatt én is szívom a fogam, de cipelésre ott van Ada a 400 kiló teherbírásával. Csak ne csörömpölne annyira :D Ha lopakodni akarok akkor büntibe rakom egy sarokba, míg kipucolom az adott területet. Utána már kedvére zöröghet :D Csak ne lenne az útkeresése és a mozgása annyira idegesítő, mert ha assaultron lábakat adok neki, akkor oda rohan az ellenhez és csépeli szépen, csak épp kereskedni kínszenvedés vele, mert ahogy forgatom a kamerát össze vissza rohangál. Ha meg protrektron lábai vannak, akkor meg szinte semmit sem csinál közelharcra szerelve, mert olyan csiga. Cserébe, ha nem téved el akár a velem közös szobában is, lehet vele könnyen csereberélni.
Páncél questre ránézek. -
harras25 #7128 "Mivel kiraktam a falon át célzást a sniper karakter miatt, így szinte mindig látom a PA ellenfelek core-ját és azt lövöm."
Tessék ? Ebből semmit sem vágok :)))
"Még csak a fejes van meg abból a páncél szettből. Többet nem kaptam/találtam"
Szerintem nekem quest volt, megkeresni a darabokat. szemét helyeken voltak szanaszét a szigeten, de nyíl mutatta hol vannak. Talán fallout.wikia vagy hasonló hely megmondja, ki adja a küldit, de tényleg nehéz cucc, ahhoz képest is hogy mennyit véd. Lone wanderer perk nélkül nem sok cipelési lehetőség marad a lootnak.
Utoljára szerkesztette: harras25, 2017.03.28. 12:41:42 -
Annak idején, amikor már tudtam, hogy Bostonban hol van az öreg északi templom, nem mentem végig az utcák között, a sikátorokban, (freedom trail) hanem simán átúsztam a tőle keletre lévő partról/félszigetről, ahová könnyebb eljutni, kevesebb az enemy. Sőt a keleti part mentén (félszigetek/szigetek/öblök) sokszor megteszem ezt, gyorsabb, mint ha körbemennék a szárazföldön .) -
Malachit #7126 Mivel kiraktam a falon át célzást a sniper karakter miatt, így szinte mindig látom a PA ellenfelek core-ját és azt lövöm. Alap, hogy a boltokba / vault cuccokba pakolom a telepeseket. Ez kezdő szint. Csak ha nincs kit, akkor nem tudok :)
Még csak a fejes van meg abból a páncél szettből. Többet nem kaptam/találtam. A sziget felső részét már átfésültem. Ha sokat kell mennem a szigeten akkor a sugárzást úszással kerülöm meg. Szimplán elúszok a legközelebbi parti helyig és csak onnan csak tovább a szárazföldön. Skill miatt a víz a barátom :)
-
harras25 #7125 FH-t level 60-70 körül toltam, minden módosítás nélküli Survivalban és PA-ban, az általad felsorolt dolgok közül nem sokkal találkoztam. RAD 1 sok helyen volt hogy nehogy tudjak aludni olyan helyen se ahol volt ágy, de azért nem vágott agyon. PA-ba meg nekem hasznos votl a tanács amit itt kaptam és tartom is, ha nem hagyom benne a core-t nem szállnak bele. Ha benne hagyom akkor viszont lenyúlják. Kérése vissza kapom a páncélom, de csata közben túl vontatott eljárás nevenincs telepestől lejmolni.
Utoljára szerkesztette: harras25, 2017.03.28. 10:27:40 -
Darun #7124 Nekem mondjuk soha nem volt olyan szerencsém, hogy PA-s ellenfél hátát lássam, igy nekem ez új infó. A Tank'o'bot is elvileg a core-nál a legsebezhetőbb, de én az egész játékban talán egyszer ha láttam hűtés közben. Akkor is szemből. -
Although #7123 Igen, nem kell de ha kilövőd ami benne van, akkor ők se tudják használni. Mondjuk mintha láttam volna egy esetet mikor az npc rakott bele, csak legfeljebb nem merül le. Ha kilövőd akkor ki kell szálljon belőle és máris könnyebb célpont.
Utoljára szerkesztette: Although, 2017.03.26. 10:16:40 -
Darun #7122 PA-t én se használtam, viszont mindig velem volt egy hazmat suit, az a legdurvább sugárzást is levitte 1-re. Egyébként az alá nem lehet vinni, 1 rad sugárzás mindenképpen ér. Nekem olyan 100 kiló körül volt az alap felszerelésem, igaz hogy ez nem surv. nehézség, tehát a lőszer/stimpak/stb nem vett le súlyt. Csak a Marine páncél, két legendary rad páncél darab, hazmat suit, shoti, távcsöves, két pisztoly me két közelharci fegyver volt nálam.
Nekem PA-t egy NPC se vett fel, ellenben Cait egyet elhagyott. Annak annyira nem örültem, bár maradn maradt igy is elég és asszem nem is ritka volt, hanem valami alap páncélt spéciztem fel. Viszont úgy rémlik Core-t abba se tettem, még is ment neki, szóval az NPC-knek nem kell core, fura is lenne, hiszen ha lemerülne, nem tudnák tovább használni.
Olyan állatos támadást egszer én is kaptam. Öt hullámban jöttek, hat vagy hét legendary lény is volt köztük. Olyan kemény támadást többet nem is kaptam, de az sem rémlik hogy a CW-n több hullámban jöttek volna támadók. A végén térdig gázoltam a tetemekben. Talán képet is lőttem róla. Mondjuk annyira nem volt necces a szitu, mert volt egy istállóm (ott laktak a népek) aminek a tetején volt 2 gun turret. Felszaladtam a létrán, dobáltam a gránátokat, messziről kiosztottam pár lövést a távcsövessel, meg volt egy legendary 10 milis nálam, ami robbanó lövedékeket lőtt. A sáskát meg megkináltam sörétessel.
A szigeten egyébként sok helyre... vagyis a fontosabb helyekre el lehet jutni úgy, hogy ne érjen rad, vagy csak minimális.Én elsőre el is felejtettem rad away-t vinni magammal, gondoltam ott majd úgy is lesz, és már eleve úgy mentem hogy olyan 75% körül volt a sugárzási szintem. Szóval igen csak vigyáznom kellett. Ráadásul lopakodni sem volt olyan könnyű, mert a trappereknek elég jó az érzékelésük és elég távolról kiszúrják már az embert. Ez volt az egyik oka annak, hogy nem igazán használtam PA-t, elég hülyén néztem volna ki amint páncélban lopakodok egy késsel vagy hangtompitóssal. A glowing sea-n viszont adtam az érzésnek: PA, Gatling ágy és lézer. Gauss-t sztem nem is használtam, mert az előző két részben annyira gyengének találtam őket, hogy itt ki sem próbáltam.
Olyan egyébként velem is sokszor megesett, hogy településre napokig nem ment senki. De olyan is volt hogy a foglalás után pár órával ránéztem és már 13 lakosa volt. A bolt meg önmagában nem ér semmit, ha nem rendelsz hozzá embert.
A Marines sisakot egyébként nem lehet moddolni tényleg. A többi részét lehet A darabokat kereskedőktől lehet beszerezni, illetve feladat jutalma is lehet (pl az Atom's Bulwark).Érdemes is beszerezni, mert a játékban ennek van a legmagasabb DTS-e. A normál páncélok között legalább is. -
Gondolom azért nem tudsz 1 hit killeket nyomni, mert nem lopakodsz...nálam úgy többnyire kijött a 1hk a szigeten is 110+ level mellett, de ha 2-3 lövésnél több volt szükséges bármi leterítésére, az vagy valami kifejezetten bullet sponge ellenfél volt, mint a "shipwrecker" vagy/és "danger" státuszban voltam. A legfejlettebb Gaussról van szó persze, legendary moddal.
Az említett bugokon csak pislogok, én még bétában toltam végig 'a szigetet', de már akkor sem futottam bele az említett hibákba, de a final idején sem, sőt valójában semmit sem észleltem, pedig én jellemzően kiszúrom a kilógó lólábakat és károgok sokmindenért... :) A köd ellen fullos X-01 power aromoroztam - mint általában - így nem különösebben tűnt fel a lore által hangsúlyozott radioaktivitás, inkább csak a környezeten vizuálisan. A "fejes" gondolom a marine assault armor része lehet, különböző kereskedőktől tudod összevásárolni a teljes szettet...de lootolni is lehet ha jól rémlik. A power armorhoz szokás után én nem tudtam komolyan venni, a statja nem túl vonzó, de a szememnek sem kedves...és survival szinten játszva, a kegyetlen nehéz non-power armort viselve rögtön le is húz a sok cuccom...amelyeket ha a gameplay élményem kárára racionalizálnék is, akkor is csak pár kilónyi cuccok lootolására lenne lehetőségem...én pedig nagy scav vagyok, így számomra nem opció a non-pa játék. Szerintem nem is túl immersive a játék világa nélküle, én nem tudnám elképzelni, hogy power armor nélkül mászkáljak a wastelanden...legfeljebb ha mély depresszióba zuhanva nyilvánvaló halálvágyam van... :)
Utoljára szerkesztette: broman191, 2017.03.24. 18:25:48