harras25#7151
Ezek nem annyira bugok. Survivalban ha sokáig nem segítesz a sebesült companionon visszaküldi oda ahonnan utoljára felszedted vagy ahová utoljára küldted. PA-ba csak Nuka Cola World-ben öltöztettem őket, de az tényleg szopatós hely.
A többi bug meg nálam nem is létezik. Sose ragadt be az animáció, jó ha havonta egyszer kifagyott. Másfél órát meg nem szabad ágy nélkül játszani, menj vissza az utolsó helyre. Sok eldugott ágy van, vagy minden settlementre ácsolj egyet egy vízcsappal. Diamond Cityben, Bunker Hillben és Goodneighborhoodban meg van szálloda.
Küldetések: survivalban semmi nem sürgős, csak túl kell élni, Soha ne frusztráld magad, hogy elvégezetlen küldik vannak. Majd ha arra lesz amúgyis dolgod megcsinálod.
Jetpack nekem továbbra sem jön össze...
Settlement védésekkel se kínozd annyira magad, nem sok következménye van, survivalban a te életed a kincs.
Lesz olyan, hogy ott támad 6 PA-s raider ahol épp ébredsz...
MM ? Az mi ?
"Amikor alacsony szinten át kell sunnyognod Boston belvárosán, lehetőség szerint kikerülni mindenkit aki villámgyorsan bedarálna amúgy. Azt vettem észre h alapból sokkal taktikusabban játszom ill. h nem spórolok a munícióval."
Ez a lényeg :)))))
Mondjuk a nehézfegyverek használatát én kerültem.
McCready: ha biztos nem fetreng már ott ahol megsérült akkor mondom, ahol utoljára felszedted vagy ahová utoljára küldted.