• Andule
    Én is kezdtem egy új Survivor-t de marha idegesítőek a bugok így :/
    Pl már harmadjára történik meg h társam otthagy a f.szba. Elsőre Preston csak eltűnt egy szó nélkül, másodjára MacCready-t stimpack-eztem volna de megszakadt az animáció és konkrétan nem gyógyult és beragadtam egy "utasításpárbeszédbe" vele, harmadjára meg csak szimplán nem engedte felgyógyítani ergo kiírta h szépen hazamegy. Azóta a franc se tudja hol lehet mert Goodneighbor-ben nincs. Külön poén h hatmilliárd cucc és lőszer volt nála. (minden roketta és nuke szal kezdhetem előlről a gyűjtést)
    Amúgy Prestonnal én is beszívtam a Castle-s küldit az alább említett módon. Adom le neki sorra a befejezett Minutemen Q-ket erre nem figyeltem és bekattintottam h ja, gyerünk most erődvisszafoglalni ... Silent Hill-ből ... lvl 10-15-ön majdhogynem a másik sarokba. detto nála volt az össz lőszertartalékom és a maxos viszony sem volt már messze. (nem komálom a csávót szal az volt a terv h amint megvan ejtem). Mire levergődtem odáig voltam kb lvl20-25 szal a küldi nem volt gond, igaz Piper alá simán bedobtam véletlen 3-4 gránátot mikor jött a mami rák de legalább gyorsan megmurdelt. (azt hittem vmi random MM van rossz helyen ezért dobáltam tovább). a slusszpoén meg az volt h mire ezzel meglettem és adhattam volna le a kedvenc fekánknak azt jelezte h a hülyéje már visszament SH-ba. 'nyád.
    Sajna az ilyenek nagyon alávágnak a hangulatnak. (mikor beragad a fusion core betevés a PA-ba animáció és nem tudsz mit csinálni és megy az utóbbi másfél óra a levesbe ... vagy mikor az atomic factory-ben a hülye óriás cumisüveg vhova a földbe/falba spawn-ol és hallgathatod a gyerekvisítást onnantól az egész ojjektumban)
    A Comp-kat már régóta PA-ba járatom, nem érdekes milyenbe mert úgyis kb 5 perc alatt lelövik róluk az armor részt de legalább onnantól nincs nekik zuhanás miatti sebzés, márpedig sokszor az engine csak mellédbassza őket és ha tfh egy lépcsőn állsz rendszeresen elhibázza az illesztést ergo ők mennek a földszintre rögtön, instakillel. (ilyenkor jó h nincs nekik permadeath-ük)
    Amúgy azt hittem sokkal jobban fogok szívni a mentéshiány miatt de hála elég simán tud menni a legtöbb dolog. (ok, a legelső MM küldi lvl 6-8on kb hatodjára ment csak le mert mindig benéztem vmit az uccsó pillanatban) Mostanra viszont megvan az armorer + science lvl4, találtam X1-et szal felpimpeltem maxra az addig összeharácsolt alumíniumomból és kábé nincs gondom. Jobb lenne nélküle ugyan mert zavaró h dög lassú meg amúgy is megszoktam h 2-3 bekapott lövés és fekszem (ami tetszik) csak hát a jetpack meg h bárhonnan leugorhatok számomra akkora élvezeti faktor és előny h nem tudom kihagyni. (a target hud annyira nem lényeg mert ha kell amúgy is tudod spam-elni a Q-t ergo kábé ugyanott vagy)
    Úgy tervezem h a MM-el fogom befejezni ergo baromi sok hülye küldim van emiatt, plusz vhogy mindig aktiválódik bennem a trigger h ha már csatlakozott az a kis porfészek amit épp megmentettem a soron következő raider bandától akkor már építek nekik vmi élhető települést. Ergo elég sok idöm és lóvém (legutóbb kb 5-7k kupak csak betonra és fémre) tud elmenni néha olyanokra h az adott hely védhető és lakható legyen. Ezért is nem érzem fair-nek h támadáskor egy béna randomfaktor alapján dönt a gép h sikeres-e a védés ... mert h a kva isten h a térkép másik végéből vissza nem mászok egy porfészekért ami amúgy úgy van kialakítva h a támadókat felszecskázza pillanatok alatt a toronytűz ... Egyszer épp indultam egy szunya után küldizni a kis vasútállomsról, Oberland station-ről. Ugye szemben vele van a víztisztító amit már kipurgáltam a mutiktól és akkor épp láttam h ott figyel egy vertibird. Olvastam már itt h néha a gunner-ek elkötnek párat szal mikor felszálltak és végre láttam h ja, épp ez a szitu és felém tartanak rohantam egyből fedezékbe egy hajóroncs alá. Mikor közelebb értek a bázis védelme kb 3 mp alatt cafatokra tépte őket, egy nyamvadt lövést nem sikerült leadniuk szal marhára örültem mikor az egész hóbeleblanc a fejemre esett és éppeghogy csak túléltem a dolgot. Az egész azért érdekes mert pár nappal később ugyanez a placc lazán elbukott egy támadást.
    Értem persze h nem tudja figyelni a játék ha nem vagyok ott h miképp lett a hely kialakítva de azért bosszantó mert én viszont pontosan tudom h egy bejárat van amihez min 4 ágyú tüzén keresztül visz az út csak h mikor belépjen az ember rögtön 2 shoti turret fogadja közvetlen közelről. Az ilyenek miatt a peonokat már fel sem szoktam nagyon fegyverezni.

Azért kár a bosszantó hibák és hangulat romboló elemek miatt mert amúgy iszonyat fun tud lenni ez a nehézség. Amikor alacsony szinten át kell sunnyognod Boston belvárosán, lehetőség szerint kikerülni mindenkit aki villámgyorsan bedarálna amúgy. Azt vettem észre h alapból sokkal taktikusabban játszom ill. h nem spórolok a munícióval. Pl. konstans hiányom van gránátból mert ha lehetőségem van dobálom ezerrel. (a Demolition Expert-et sokkal előbb lehet maxra húzni mint a többi fegyveres skill-t ráadásul marha élvezetes is felrobbantani mintdent amit lehet :) ... ergo nekem kötelező :) ... minek köszönhetően igyekszem felgyújtani/robbantani mindent ami amúgy erősebb nálam. amint találok vmi értelmes legendary rocketlauncher-t maxolom majd a big guns-t is h a célkövetős lövedékekkel mókázzak majd :) )

Btw van vkinek ötlete arról h hol kéne keresnem MacCreaddy-t ha már nincs konzol h berakjam magam mellé?
    Utoljára szerkesztette: Andule, 2017.05.05. 01:12:56