Fallout 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pár hónapja nem játszottam a játékkal, most gondoltam visszanézek.
Visszanéznék! 😄 ugyanis launcher után mikor indulna a játék, fekete képernyő, ott tölt 2 mp-et majd visszadob a windowsba.
nincs fennt semmiféle mod
!Forza Ferrari!
de a szint F4-ben mindent befolyásol, egész más stílus, normalon hamar nem lett benne semmi kihívás
a'sszem menet közben is lehet állítani, nem kell új karrier hozzá
Szerintem a HC mód NV-ben nem volt annyira durva. Én pl az acsik többségét másodjára szereztem meg, amikor hc-ben toltam. Ráadásul akadt pár glitch a játékban ami megkönnyitette a harcot. Mondjuk a DLC-k meg pont emiatt voltak szopókák, mert ott annyira nem működtek.
Darun: nem vagyunk egyformák, nekem a normal hótt unalmas volt, ha nem kezdek bele survivalba le is törlöm. Több ezres lőszerkészlet ? 😊)) A túlélést élvezem, harácsolásra van más játék.
Although: level 29-en vagyok, a nehéznek ígérkező harcot elkerülöm. Esetleg hiénaként megvárom, hogy egy Legendary Deathclaw és egy BoS osztag mire megy egymással, aztán sérült DC-t kinyírom és kifosztom a hullákat. A PA darabokat vagy engedi felvenni vagy nem.
Edit: Hozzáteszem lv40 felett vagyok jócskán.😊 tényleg nem lesz unalmas az biztos.
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.09.22. 12:51:07
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ugyanakkor bele lehet jönni, élvezetes is átérezni hogy így kell túlélni, meg ugye azért vannak a perkek hogy kiegyenlítsük a hátrányt. Legalábbis remélem az NPC-knek nincs perkfája....
Utoljára szerkesztette: harras25, 2016.09.22. 11:24:35
Tegnap egy kanapén ülő gunner commandert lopakodva hátulról fél méterről tarkón lőttem egy 100+ sebzéses .50-es kaliberű pisztollyal, meg is kaptam a 2.0x sneak bónuszt. Elég mérgesen állt fel. Aztán fordulásból azonnal átlőtte a powerem.
Most kifogyott a core-m, legendary és modifikált metal cuccokat aggattam magamra hogy én raideljek core-t valahonnan a DT 74, a HP majdnem 300 plusz a módosítási kedvezmények. Ha kétszer eltalálnak gyakorlatilag végem van, még a nuka-kóla kvantum sem tölti vissza a HP-t eléggé ahhoz, hogy a harmadik találat (mivel szédelgek is az előző kettőtől könnyen bekapom) ne végezzen ki.
Rengeteg droggal és sikeres lopakodással van csak esélyem zárt térben felhalmozódott (vidéken simán elfutok vagy távolabbi fedezéket keresek) ellenség ellen. És ugye mivel minden halál után visszadob a "családomhoz" idővel frusztrált is lesz az ember 😊.
Utószerkesztés, fallout wikia:
Damage Reduction formula
All final values below are adjusted by difficulty:
Very easy: x2.0 for the player, x.5 from enemies
Easy: x1.5 for the player, x.75 from enemies
Normal: x1.0 for the player and from enemies
Hard: x0.75 for the player, x1.5 from enemies
Very hard: x0.5 for the player, x2.0 from enemies
Survival: x.75 for the player (boosted higher depending on adrenaline level), x4.0 from enemies as of 1.5 update (x0.5/2.0 for Survival difficulty that shipped with the game)
Utoljára szerkesztette: harras25, 2016.09.20. 12:41:28
Az Ash Pile-t aktávlni biztos nem tudod, de úgy rémlik ez már a korábbi részekben is igy volt.
Igen, vágom, hogy "leesik", hogyha szétlövik, csak nem találtam magamnál, mikor javítani akartam. Aztán később meg valahogy mégis nálam volt már. (Mondjuk, nem emlékszem rá, de elképzelhető, hogy a kutyámnak adtam. 😄 )
A páncél minden egyes darabjának van "életereje" ami csökken, ha sebződés ér az adott területen. Ha nullára esik, akkor onnantól használhatatlan, csak javitás után lehet ismét feltenni. Bár látni nem látod, a frame inv-jében elvileg benn marad. (remélem nem mondtam nagy hülyeséget, mert eddig kb kétszer használtam power armor-t, beleértve azt az egy alkalmat is, amikor az elején a templomnál...)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Amúgy olyan van, hogy egy idő után elhasználódik a Power Armor páncélzata? Csak mert szétment a két karpáncél, és nem találom sehol...
Akkor minek az ágy ? A reload idő a bünti ?
Minden kilépésnél elmenti az állást ?
A Cambridge Polimer Labs szemét egy küldetés, szerintem ez nem komoly spolier:
Rám zárták az ajtót és sehol egy ágy, ráadásul az utolsó core-om is kimerült. Már kétszer meghaltam, de legalább volt kéznél Hazman suit-om. Szerencsére a közeli hajóroncsban aludtam mielőtt benéztem ide, de már kezdem unni az előadást meg a termoszok csereberéjét. Meg eddig olyan se volt hogy egy labor kemény üvegablakán keresztül lőjön szitává egy turret, most ezt is átéltem. Azt mondjuk nem vágom, minek a master zár meg titkos út ha az ablakot ki lehet lőni. Vagy csak turret tudja ki lőni ?
És Valentine szövege is nagyon jó, megtámadnak a mirelurkok, nagy nehezen leküzdjük őket, majd nagyon cool hangon megszólal: "na én ezért nem szoktam úszni".
Utoljára szerkesztette: harras25, 2016.09.14. 08:36:11
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Utoljára szerkesztette: harras25, 2016.09.12. 11:59:35
Tegnap ADA cseszett fel agyilag, lopakodóban a kutyán kívül valamennyire minden companion veszélyforrás, de ADA katasztrófa, vagy őt gyakják le vagy engem ha próbálom megmenteni. És még nem volt sehol robot repair kit, csak az ő küldijére viszem magammal de eddig kétszer kúrta vissza a gép a cél előtt (DK-i sarok) az ÉNY-i sarokba, menjek oda vissza érte. Most már van repair kit-en mert megjöttek a rust devilek, pont akkor amikor markáns minigunos meg missile-s supermutantok elől futottunk Valentine-nal, hát nem semmi ramazuri lett belőle, BoS-ok is megjelentek szegényeket még a levegőben ripityomra lőtték...
De a csata közben háromszor mentem el aludni egy vagonba elhelyezett matracra, nem szégyen az.... Nézzél szét mindig, hol vannak ágyak és fuss el ha baj van. Az általad felsorolt ellenségek nekem is kemények, sőt szerintem öregebb is vagyok mint te és valószínűleg lassabb is (és pisztolyhős akartam lenni, Coyote Stark, ááááá).
De pont ezért nem tudom abbahagyni, az állandó feszkó hogy honnan jönnek rám, megküzdjek vagy elfussak, jaj rossz fele futottam, na még öt ellenség remélem egymást nyírják nem engem, én addig elbújok valahova....na ez a posztapokaliptikus túlélési fíling.
És közben azért sokat ölök, egy SM már csak két lövés és elfekszik, lesből egy, csak nagyon drága a lőszer, a perkeket célirányosan fejlesztem (EZ NAGYON FONTOS), karizmára, zárnyitásra, hackelésre és eddig nem jutott, nem akarok "intelligens" hulla lenni....
Egyet tuti elkúrtam, számadatok kalapján egy lézerpiszoly jobbnak tűnt mint a right. aut. ezért utóbbit eladtam, nagy hiba volt. De legalább most már csak pisztolyom van.
Utoljára szerkesztette: harras25, 2016.09.12. 08:16:46
Utoljára szerkesztette: Darun, 2016.09.11. 19:12:22
Többet nem mondok de quicksave nélkül halottak vagytok. 😊 Konkrétan jelöletlenek.
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.09.11. 18:23:23
Utóbbi évek egyik legjobb beth dlc a Far harbourral együtt. Tudnak még meglepetést okozni a scrácok.
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.09.11. 13:42:13
ezt is csalásnak érzem de megteszem hogy ha félig leöltem egy bázist simán otthagyom a maradékot és lefekszem a csata közepén aludni
igaz a sneaket tolom felfele, más karakterrel nehezebb lenne lelépni ütközetben, de szerintem ebben a világban ami itt van IRL is állandóan lopakodnék 😊))
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.09.10. 19:34:38
-Elfogadható karakterek, sőt.
-Bár nem testrészenként szabható stimpak meg heal, nagyon nagyon távol az FNv-től. Mind sugárzás mind gyógyítás szempontjából.
-De visszajöttek a fakardos fasz szintjéről. Lehet gyalázni a sok fasznak akik szopnak vele. El kell ismerni most úgy néz ki 6 szint felszedése után egy boss harcot beszoptam véglegesen.
Besült? Mármint olyan van?
Utoljára szerkesztette: FartingSquirrel, 2016.09.10. 18:56:19

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"