Fallout 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1070-el tolja vki?
nekem nem detektál v.kártyát első indításnál...
help?thx.üdv.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Indokok:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az egész sztori nagy nulla. Átjutsz a Gautleten és ki vagy nevezve "Overbossnak" Ennyi, raider főnök lettél. papíron (akár akarsz akár nem) De ugyan úgy mindent neked kell csinálni. Deja-vú-m van kicsit, mert Institute-t questline nem tök ugyan ilyen? Szóval miből áll az Overboss dolog... el kell foglalni a vidámparkokat... (semmi jelentősége nincs, azon kívül, hogy raiderek fognak oda spawnolni a választott bandából) Illetve csinálhatsz hülye ismétlődő questeket is. Most akkor nagy főnök a karakterünk vagy kifutófiú? Ami ezután jön azt szerintem a játékosok nagy része utálja. Bizony, raider település építés!!! fuck yeah. Persze van egy alternatíva, leölhetjük az összes raidert teljesen egyedül...
Kiábrándító ritka cuccok. Kicsit átszínezett fat man... 35 star core (nem mintha nehéz lenne összeszedni) egy power armor festésért. <#szomoru1>#szomoru1> Nuka-Girl kosztüm, tele van vele plakátolva minden, de elég béna. Egyedül a vízipisztoly fejlesztés ami jónak tűnik.
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2016.09.02. 11:20:22
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.09.01. 22:21:46
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.09.01. 22:15:46
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Edit: Ha törik, ha szakad bejutok a távoli öbölbe 😄
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.09.01. 18:55:23
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.09.01. 18:52:33
A kalapáccsal azt a képességet sikerült kifejlesztenem, hogy a suicide supermutantot a robbantás előtti pillanatban csaptam le, csak a "kutyája" tudott megzavarni ha az is akkor ért oda. De ha felrobbantotta magát még azt is túléltem. A rovarok viszont szemetek, azok tényleg direkt kikerülték a suhintást.
Ezzel a survival lopakodós non-automatical pisztolyos karival északkeleten élek túl jó ideje, szerintem keményebb környék mint a belváros, ott semmi gondom nem volt, volt sok mentési hely. Itt azért meg kellett küzdenem értük. Két pisztolyom már 60-70 körüli sebzéssel lő, de nem automaták, szóval nagyon el kell találni az ellent. Vész esetére megtartottam a righteous authority-t is, pl a repülő rovarokat esélytelen egylövetű hatlövetűkkel lelőnöm, főleg ha rajokban támadnak.
Utoljára szerkesztette: harras25, 2016.09.01. 08:12:32
ui.: Természetesen egy sniper followert használni nem ér mellé, mondjuk nem mintha bármelyik is érne valamit, ha nagyon beleesik a kula a propellerbe... <#idiota>#idiota>
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
De ott is, itt is magas szinttel, itt level 40 körül már unalmas a játék. F4-ben nem éreztem kihívást ,legalábbis közelharcosként normal fokozaton nem. 150-et ütött a kalapácsom, 300 felett volt a HP-m, legyőzhetetlen voltam, öltönyt húztam és keménykalapot így ütöttem mint egy jó maffiaverőember. Talán survivalon más lesz, nem unom el 40 felett sem, level 17-en vagyok még csak.
Edit: Érdekes a robotok nem de a mutánsok főleg kutyával hamar megtalálnak. Ott aztán mindent megkapnak. Akna, gyújtóbomba, és ami csak van. De általában végül össze vissza szaladgálnak az égő bőrükben. 😊
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.08.30. 21:10:44
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.08.30. 21:02:13
#6165:
Eddig a vörös nevű csaj volt a legjobb. körbe bástyázva automata golyószórókkal. És a kicsi nagyot "rúgott". De a kis karim is 3-4 visszatöltés volt mire bejutottam a kamrájába és végeztem vele. Lv 20 körül.
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.08.30. 18:29:19
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Legfeljebb szívok vele. 😊
Nagyon jókat írnak róla szóval megnézem. Nehéz így az Enderal és a Fallout 4 között. Elég sokan írták az a szint amit a Bethtől elvárnának. 😊 Szép tőlük löktek nekünk egy komoly sztori dlct 😊
#6160: A legjobb a survival nehézségben, amikor a társunk leesik valami magaslatról és csak a nyögést hallani, majd az üzenetet egy fél másodperccel később hogy menj hozzá a stimpak szúrásra... 😄 A hétvégén is ugrálok jetpackes power armorral a magasban lévő szétszakadt autópályán, aztán egyszer csak hallom, hogy dogmeat nyekken a mélyben, majd stimpak üzi... 😄D
Utoljára szerkesztette: broman191, 2016.08.30. 17:24:38
Tegnapi játékomban is bloodbugok voltak a legveszélyesebbek. A normál páncélt eladtam, mert ha nem vagyok powerben úgyis csak inalok A-ból B-be, mert a 60-70 DT-t érzem nullának. Esetleg lesből leszedek valakit ha nagy a kísértés, de most főleg nem-automata pisztolyokkal harcolok, nem egyszerű dolog.
Bloodbug: az a jó amikor négyet leölök és mikor lenyugszom még kettő előkerül oldalról.... A kutya egyébként jópofa mikor a legvadabb Supermutant csuklóját rángatja és ezért nem tud rám támadni, annyira röhejes ahogy ezek a szörnyek a kutyával szánalmasan hadakoznak hogy szinte életszerű 😊. De a companionjaim rendere eltűnnek, Dogmeat-ot még csak próbáltam mindig kimenteni, de a többiekért survivalban nem kockáztatom az életem, csak akkor tolok nekik steampackot ha nincs veszély, de van hogy ki se teszi a game a localt hogy hogy fetrengenek. Különben meg ha olyan menők védjék meg magukat 😄.
Utoljára szerkesztette: broman191, 2016.08.29. 20:01:13
Ettől függetlenül az 'OMG bloodbug' megcsíp power armorban és szinte rögtön 'lepereg az életed' örök élmény, mondjuk 1 óra mentetlen progress esetén, nekem is volt már egyszer-kétszer... 😄 A Nuka Worldben a szárnyashangya raj tud majd hasonló élményeket szerezni...de a kabócák is tudnak 'nagyon barátságosak' lenni. Surival nehézségen mintha nem is lenne az emberen power armor, úgy megabálják rögtön egyes teremtmények... <#buck>#buck>
ui.: Ezért is jó a Dogmeat nem számít 1 followernek mod, mivel szerencsés esetben háromfelé oszlik meg a támadók figyelme, bár néha rögtön a playerre megy a bloodbug is, hiába próbálna az ember elszaladni, mert van 1 óra mentetlen progress... 😄
Utoljára szerkesztette: broman191, 2016.08.29. 17:04:17
De úgy érzem ez az igazi apokalipszist túlélni érzés. Meg hogy állandóan beteg éhes és szomjas vagyok. Eleinte idegesített de már rájöttem ez is kell a feelinghez. Mondjuk azért már telepítek víztisztítókat a vidékre meg ácsolom az ágyakat ahová lehet.
David Hunter - A Brotherhood Story
ha kipróbálta írhatna róla valamit. 1.0 szóval lehet még bugos. Elég nagyméretű mod és érdekes dolgokat ír a leírásba.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Ami Adát illeti, én még az elején rádobtam a legbrutálabb alkatrészeket, de még normalban is olyan hamar megmurdál, hogy sok hasznát nem veszem. Max annyiban hogy addig sem engem lőnek. Mondjuk én teherhordónak használtam, arra is lett kihúzva. Ami azért is fura, mert ellenfélnek meg a robotokat utálom a legjobban, mert baromi nehéz őket kinyirni, és ha közel jönnek, az atomvillanásuk sem tesz jót az egészségemnek. Keményebb ellenfelek mint az 5 pa-s raider volt. (igaz hogy náluk szinte csak nehezebb ellenfeleket kaptam, kivéve talán a ghoulokat, akiket az Abenity farm lakói egyedül elintéztek)
Valamelyik kari egyszer egy küldiben magától akart meghekkelni egy terminált. Asszem nekem már akkor se jelentett gondot a Master szint. Bár olyan hűdesok xp-t nem ad, aki a kicsit nem becsüli...
broman, ha már filozofálgatunk: aki olyasmit tesz mással, amit nem szeretne hogy mások vele tegyenek, az nevezhető rossznak? (raiders, gunners, stb)
Nem fekete vagy fehér, de hogy kikhez csatlakozom, tetteik alapján dől el. Csak az zavar, hogy ha valamiben egy picit más a hangsúly, de egy a cél, mégis választanom kell és ki kell nyírni a másik frakciót (vagy látok még valami csúnyát esetleg?).
#6135: Lényegében átmenetileg lehet szinte akármilyen állat/szörny, ember, robot társad is megfelelően magas karizmával és skillekkel, ha a pacify lehetőséget sikeresen használod. Robotnál pedig a hacket, karizmától függetlenül. Vicces, amikor valami legendary assaultron ráront az emberre aztán hack és elsétál, vagy éppen visszatámad az övéire... 😄 Persze mindez nem a normál companion kereteken belül, hanem azon felül. Szóval lehet mirelurk 'társad' is, ha ahhoz lenne kedved... 😊) Queen különösen fun lenne, őt még soha nem próbáltam 'megbékíteni', de nem csodálnám ha immunis... 😄 Egyébként modként láttam a nexuson valamikor rendes deathclaw follower lehetőséget is, érdemes körülnézni ilyen abszurd dolgokért a modderek háza táján... 😄
#6130: Ha mindenképp filozifálni szeretnénk, akkor a posztapokaliptikus világtól függetlenül az már eleve egy szélsőséges emberi képzet, hogy van 'jó' és 'rossz'...az indiai például azt mondja, hogy kapsz te egy olyan festék pöttyöt a homlokodra, mint amilyen nekem van, emlékeztetőül hogy te is a testvérem vagy és nincs kettő, nincs 'rossz' és 'jó', csak 'jó' van, mert mindent amit veled teszek, olyan mintha magammal tenném és csak olyat teszek mással, amit én is szeretnék hogy tegyenek velem...ebből a szempontból nézni a háborúskodást és egyes rémtetteket a világban meglehetősen felfoghatatlan. 😊 Az utóbbi lényegében a kereszténység egyik alaptétele is és nem is kell feltétlen a világ másik részére nézni, európaiként elég csak a Bibliába nézni: "Ha nem lesztek olyanok, mint a gyermekek, nem mentek be az Isten országába” - Magyarán gyerekként még nem létezik 'kettő'...de mire felnő az ember sikerül megtanulni /belénk verik/ hogy mi a 'jó' és a 'rossz', 'fúj ő cigány' stb... 😊
Utoljára szerkesztette: broman191, 2016.08.24. 17:37:11