Fallout 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Biztos, csak ne azzal kezdje. Rengeteg tapasztalatot lehet szerezni első körben. Amúgy ezeket az ismétlődő ugyanoda küldiket már nagyon utálom, annyi más helyszin is lenne.
hi.
1070-el tolja vki?
nekem nem detektál v.kártyát első indításnál...
help?thx.üdv.
Sziasztok! Nincs olyan mod véletlenül, hogy fps nézetben nincs célkereszt, de tps-ben van?
JethroHUN
*jobb felső sarkába... Már nem bírtam szerkeszteni

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

JethroHUN
Aki még nem csinálta meg Kiddie Kingdome-ot, menjen el a térkép bal felső sarkában lévő kis városba, ott talál majd egy holotape-t.

Indokok:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Gyenge az egész. Tele van olcsó, lusta megoldásokkal. Far Harbor után azt hinné az ember rájöttek milyen DLC-t kellene készíteni, de nem.
Az egész sztori nagy nulla. Átjutsz a Gautleten és ki vagy nevezve "Overbossnak" Ennyi, raider főnök lettél. papíron (akár akarsz akár nem) De ugyan úgy mindent neked kell csinálni. Deja-vú-m van kicsit, mert Institute-t questline nem tök ugyan ilyen? Szóval miből áll az Overboss dolog... el kell foglalni a vidámparkokat... (semmi jelentősége nincs, azon kívül, hogy raiderek fognak oda spawnolni a választott bandából) Illetve csinálhatsz hülye ismétlődő questeket is. Most akkor nagy főnök a karakterünk vagy kifutófiú? Ami ezután jön azt szerintem a játékosok nagy része utálja. Bizony, raider település építés!!! fuck yeah. Persze van egy alternatíva, leölhetjük az összes raidert teljesen egyedül...

Kiábrándító ritka cuccok. Kicsit átszínezett fat man... 35 star core (nem mintha nehéz lenne összeszedni) egy power armor festésért. <#szomoru1> Nuka-Girl kosztüm, tele van vele plakátolva minden, de elég béna. Egyedül a vízipisztoly fejlesztés ami jónak tűnik.

Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2016.09.02. 11:20:22

A heavy páncélos az természetesen a bányánál volt. Csúnyán megleptem, de pár"potion ráment, hogy ne 0 legyen a hp a végén. Sétagalopp volt a halászkikötőhöz és a területhez képest, főleg a mélység hozta a váratlant. Baromi sok legendary és boss volt lent 😄

Utoljára szerkesztette: Although, 2016.09.01. 22:21:46

Ami zseniális a Beth kis produkciójában. Az szimpla. Nem csak a questek, ha bekerülsz egy hard zónába ahol 100xp felett kapod a dolgot ott szinteket szedsz a túlélésen is. Ami nem is egyszerű. Mert egyszer csak már nem lesz erőd tovább menni mert full piros a stamnia vonalad. 😄 De hősként küzdöttél, mégha visszatöltésekkel is. Mikor azt gondolod ennyi volt akkor jön egy nagyon csúnya leader a végén de megtalálod az eszközöket a túléléshez. Csak épp már "hullafáradt" vagy főleg a karid. 😄 Nagy grats a Bethnek. Nem hiszem el ilyennel kijöttek gagyi skyrim után! Edit: Nem számoltam hány legendary, köztük súlyosan az, hány leader bukott el köztük a heavy páncélos ócskavas aki lenyelt nagyon sok "helpemet" mire túléltem. De most így elbukva megérte. Nem maradt semmim se. Miközben.
légiónyi sinthy vár kint megpróbáltam nincs menekvés 😊 lv 25-ön ez tényleg hard,

Utoljára szerkesztette: Although, 2016.09.01. 22:15:46

broman191
Indok(ok)? 😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

JethroHUN
Fél kész vacak ez a Nuka-World DLC... <#conf>

Azért nem biztos sikerül, realizálni kell a lv25 az nem a túlélő módra vonatkozik. Még messze vagyok a pontól de már bantha eledel szinten vagyok. Mindegy meglátom át tudok e jutni ha nem akkor sajna szomorú leszek. 😊

Hahahaha 😊 Ja igen de a pár órában amim van, haladni is akarok és így türelem nincs. 😊 Csak hétvégén van időm.

Edit: Ha törik, ha szakad bejutok a távoli öbölbe 😄
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.09.01. 18:55:23

PiszkosFred
Pfff, egy kis kihivas es maris csalni kell? Jatssz esszel es hasznald a vilagban talalhato agyakat, matracokat, stb., mindjart nincs gond.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Ráadásul a túlélő szinten alapból mentés sincs. 😊 De arra szedtem le modot mert nincs végtelen időm erre se. 😄 Ott fel kell legyél készülve rá nagyon nem mindegy minek mész neki. 😊 most én is benéztem, gondoltam besegítek a telepeseknek és hátulról agyonverem. Le is vertem róla egy életet. De Ennyi. Megfordult és idáig tartott a mese. Szóval szintben lényegesen felettem volt. Benéztem. 😊
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.09.01. 18:52:33

Vétek nem túlélő szinten játszani 😊 Épp most verték agyon a karim egy lövéssel egy legendary raider lv25-ön 😊 Néztem is mint a moziba. 😊 Teljesen más élmény. Enélkül a szint nélkül nem fogod érezni mit jelent a fallout világ. A régebbi részek hozták ezt alapból itt már csak ezzel. 😊 Az FNV hardcore rész azért még ettől kicsit feljebb van. De fun. 😊

Egy órát nem haladok sose mentetlenül, ha sokáig nem találok ágyat akkor sneakban lopakodom és nem harcolok senkivel amíg el nem jutok egy olyan helyre ahol van vagy ahová én ácsoltam (anélkül hogy minuteman lennék, most nem foglalkozom velük egyáltalán a farmos küldiket így is beadja). IRL is utálok valamit kétszer csinálni 😊.

A kalapáccsal azt a képességet sikerült kifejlesztenem, hogy a suicide supermutantot a robbantás előtti pillanatban csaptam le, csak a "kutyája" tudott megzavarni ha az is akkor ért oda. De ha felrobbantotta magát még azt is túléltem. A rovarok viszont szemetek, azok tényleg direkt kikerülték a suhintást.

Ezzel a survival lopakodós non-automatical pisztolyos karival északkeleten élek túl jó ideje, szerintem keményebb környék mint a belváros, ott semmi gondom nem volt, volt sok mentési hely. Itt azért meg kellett küzdenem értük. Két pisztolyom már 60-70 körüli sebzéssel lő, de nem automaták, szóval nagyon el kell találni az ellent. Vész esetére megtartottam a righteous authority-t is, pl a repülő rovarokat esélytelen egylövetű hatlövetűkkel lelőnöm, főleg ha rajokban támadnak.
Utoljára szerkesztette: harras25, 2016.09.01. 08:12:32
broman191
A középszerű nehézségi szint nagyjából pont arra is van belőve amire használtad - egy karit kicsit is átgondoltam összerakva akármit akármivel akárhol legyőzni - nem csoda, hogy nem volt nagy kihívás egy ponttól megfelelően fejlődve. Egy survival szintes melee kari élhetősége viszont már eleve kérdéses számomra, ha összehozod majd ott is, hogy nem halsz lépten-nyomon és 1 óra mentetlen előrehaladássai is ráfutsz reflexből egy vampiric bloodbug-ra a kalapáccsal suhintva, akkor tudsz valamit... 😄

ui.: Természetesen egy sniper followert használni nem ér mellé, mondjuk nem mintha bármelyik is érne valamit, ha nagyon beleesik a kula a propellerbe... <#idiota>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

broman191
Jaaa, az a dungeon ami egy templomból is nyílik...már emlékszem. Nem maradt meg túl emlékezetesnek a helyszín, mert lopakodva hangtompítóval nem ütköztem nagy ellenállásba a sok turret ellenére, hamar le lett szedve mindenki. 😊

Csak survive-on érdemes játszani. Nem a harcról beszéltem a skyrim kapcsán. Az majdnem mindegy. Mondjuk a survive nehezebb egy kicsivel mint a skyrim master volt. 😊 De nincs jelentősége. Ezt modokkal lehett javítani.

Red Tourette a katonai lerakatban. 😊

Ez nem elit szint kérdése, hanem így kell játszani mert szerepjáték, ezt valóban sokan nem értik, mit jelent. De azért a Skyrimot szerintem nem indokolt fikázni, én ott nagyon élveztem a lopakodó toroknyisszantó szerepet, az volt a legizgalmasabb karakterem, az élmény hogy egy erődöt csendben elintézni még a legbrutálabb varázslót is megfizethetetlen 😊.

De ott is, itt is magas szinttel, itt level 40 körül már unalmas a játék. F4-ben nem éreztem kihívást ,legalábbis közelharcosként normal fokozaton nem. 150-et ütött a kalapácsom, 300 felett volt a HP-m, legyőzhetetlen voltam, öltönyt húztam és keménykalapot így ütöttem mint egy jó maffiaverőember. Talán survivalon más lesz, nem unom el 40 felett sem, level 17-en vagyok még csak.
Szokás szerint lopakodós karim van és lv25 nél járok nem egyszerű mert kell csapdázni és ha egyszerüen akarod ha nem akkor kicsit többet kell gürizni. De a robotokkal különösen a dlc által berakottakkal nem szarozok. aknák nekik való minden mennyiségben meg gránát. Van visszatöltés de velük ilyen karival nem érdemes szarozni. Elég jól fel van építve vannak gyengeségek meg nehézségek. Ha valamit érzel nehéz a stílusban ott fel kell fegyverkezni. Vagy egyéb. Megvan a kaméleon páncél ami ha nem mozogsz álcáz. Persze nem mindenki ellen elég ha érzed észlelnek akkor nem kell szarozni. Mindent amit tudsz be kell nyomni. vagy elég vagy nem.
Edit: Érdekes a robotok nem de a mutánsok főleg kutyával hamar megtalálnak. Ott aztán mindent megkapnak. Akna, gyújtóbomba, és ami csak van. De általában végül össze vissza szaladgálnak az égő bőrükben. 😊
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.08.30. 21:10:44

Egy katonai telep a föld alatt és ott egy raider telep vége, a kódért. Red akármi volt a neve. Már nem emlékszek. De még a raider boss is fizetett a haláláért pedig tőle függetlenül végeztem vele. A 3dnpc-s talesek közül.

Utoljára szerkesztette: Although, 2016.08.30. 21:02:13

broman191
Szvsz jó dolog az iskolásdi, de tényleg csak egy bizonyos nehézségi szintig, mivel a survival elég erősen korlátozni fogja mondjuk egy mindenáron közelharcosnak elképzelt kari élhetőségét. Sunyi sniperrel ellenben kevésbé fáj, mert mi lehet a legrosszabb ami történhet a survival miatt? Száz méterről egy helyett hármat gauss fejestől fekszik az ellen? <#buck> Normál nehézségig tegyük fel, hogy az ádámkosztümos super sledge-el folyamatosan ellenségtől ellenségig bunny hoppolós kari sem gáz, felette már inkább komolyságot igényel a game. 😊

#6165:
A vörös csajos golyószórós dolog az mikor volt, milyen küldetés? Nem rémlik hirtelen... 😊

Legfeljebb ha már érzed megbuktál kezd előröl. 😊 Nekem a PoE volt ilyen, mert elfelejtettem a régi iskolát 😊 De mára már jól megy 😊

Ismétlem magam. 😊 De ez rohadtul alap. Nem elit szint mint néhányan akik írnak ide. Képzeld el a karidat. Ne össze vissza amit írsz! "felvettem a power armort" Faszság!!! Ne vedd fel ha nem az vagy éld a karit amit elképzeltél és fejleszd! ha lopakodó akkor az ha Brotherhoodos akkor az és ne változtass rajta mert megbuksz! Vidd végig. Ez nem egy nagy szám de alapnak kurva jó a Beth berakta az iskolát. Ha meg már könnyű lesz szedj le modokat 😊 De ne csinálj hülyeséget. mert a perkek jelentik a szinted fejlesztéseit. Élj a karakteredben ne sárkányvadászként aki szuperhős. az nem több mint színtiszta faszság .😊

Ettől lesz érdekes. 😊 Nem egy kibaszott "sárkányvadász" vagy és a hülye ellenfeleid csak arra várnak, hogy levágd őket 😊 Azt kell mondjam letaktikáztam már komoly neves ellenfeleket is mocskos módon de ez a lényeg. 😊 Egyenlőre nem aggódok de aztán meglátom. A lényeg ne össze vissza kapcsold a perkeket hanem célirányosan ha van pár jó cuccod meg jól fejlesztett utad akkor szerintem az alap survivor változat nem lehet gond.

Eddig a vörös nevű csaj volt a legjobb. körbe bástyázva automata golyószórókkal. És a kicsi nagyot "rúgott". De a kis karim is 3-4 visszatöltés volt mire bejutottam a kamrájába és végeztem vele. Lv 20 körül.
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.08.30. 18:29:19

Sunsetjoy
Hm, én most a NW-re mentem be 39-el, 40-el éltem túl a bevezető menetet. Mondjuk felvettem egy powerarmort rá - amúgy nem használok normálon.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Szerintem lv25-ön elkezdem. 😊
Legfeljebb szívok vele. 😊
Nagyon jókat írnak róla szóval megnézem. Nehéz így az Enderal és a Fallout 4 között. Elég sokan írták az a szint amit a Bethtől elvárnának. 😊 Szép tőlük löktek nekünk egy komoly sztori dlct 😊

broman191
A hivatalos infó szerint level 25, nálam inkább level 125 környéke volt a kezdés, nagy szívásom nem volt vele, de egy-két szintezős ellenfél tudott bullet sponge lenni, mint pl. a shipwrecker... 😊

#6160: A legjobb a survival nehézségben, amikor a társunk leesik valami magaslatról és csak a nyögést hallani, majd az üzenetet egy fél másodperccel később hogy menj hozzá a stimpak szúrásra... 😄 A hétvégén is ugrálok jetpackes power armorral a magasban lévő szétszakadt autópályán, aztán egyszer csak hallom, hogy dogmeat nyekken a mélyben, majd stimpak üzi... 😄D
Utoljára szerkesztette: broman191, 2016.08.30. 17:24:38

Far Harbour milyen szinttől érdemes? Lv24-25 már jó?

Antibiotikumot szedem ha van, de megvárom míg nagyon beteg leszek mert drága, nekem a karizmám low, elég durvák az árak. Irreálisan olcsóbb dokival gyógyíttatnom magam, de a Fatigue-n hol segítenek hol nem.
Tegnapi játékomban is bloodbugok voltak a legveszélyesebbek. A normál páncélt eladtam, mert ha nem vagyok powerben úgyis csak inalok A-ból B-be, mert a 60-70 DT-t érzem nullának. Esetleg lesből leszedek valakit ha nagy a kísértés, de most főleg nem-automata pisztolyokkal harcolok, nem egyszerű dolog.
Bloodbug: az a jó amikor négyet leölök és mikor lenyugszom még kettő előkerül oldalról.... A kutya egyébként jópofa mikor a legvadabb Supermutant csuklóját rángatja és ezért nem tud rám támadni, annyira röhejes ahogy ezek a szörnyek a kutyával szánalmasan hadakoznak hogy szinte életszerű 😊. De a companionjaim rendere eltűnnek, Dogmeat-ot még csak próbáltam mindig kimenteni, de a többiekért survivalban nem kockáztatom az életem, csak akkor tolok nekik steampackot ha nincs veszély, de van hogy ki se teszi a game a localt hogy hogy fetrengenek. Különben meg ha olyan menők védjék meg magukat 😄.
broman191
No de a power armor anyagának bőven meg kellene haladni a beton tulajdonságait...persze vannak érthetetlenül sebezhetőre hagyott részek a végtagok hajlatainál és az alhasnál (legalábbis vizuálisan úgy tűnik, de biztosan nincs mindez lemodellezve), így valamilyen szinten magyarázható a kritikus sebezhetőség esélye. Így érdekes, hogy minden mérgező dög megtalálja ezeket a pontokat és sebészi pontossággal a véráramunkba tudja juttatni a mérgét...hogy aztán legközelebb egy szál phasszban' vagy 'tevelábbal' mászkáljunk a wastelanden, mert minek a védelem, amikor nagyon kell, akkor semmi értelme... <#idiota>
Utoljára szerkesztette: broman191, 2016.08.29. 20:01:13

Gondolom a betont is átviszi a radioaktivitáson edződőt fegyverzetük, nemhogy egy nyamvadt power armort 😊

broman191
Igazán a betegségnek nincs nagy tétje, mert ha tolod az antibiotikumot rögtön, nyakalod rá a vizet, akkor instant makkegészséges is vagy...<#idiota> A herbal dolgokat iszogatva is lehet trükközni, hogy ne légy beteg, ha pl. alig alszol akkor ott van az insomnia & weakness resistes verzió... 😊 Dokiktól könnyű az ilyesmit beszerezni, habár a legtöbbnél alig-alig van belőlük, de körbeutazgatva hamar össze lehet szedni egy sokáig kitartó készletet.
Ettől függetlenül az 'OMG bloodbug' megcsíp power armorban és szinte rögtön 'lepereg az életed' örök élmény, mondjuk 1 óra mentetlen progress esetén, nekem is volt már egyszer-kétszer... 😄 A Nuka Worldben a szárnyashangya raj tud majd hasonló élményeket szerezni...de a kabócák is tudnak 'nagyon barátságosak' lenni. Surival nehézségen mintha nem is lenne az emberen power armor, úgy megabálják rögtön egyes teremtmények... <#buck>

ui.: Ezért is jó a Dogmeat nem számít 1 followernek mod, mivel szerencsés esetben háromfelé oszlik meg a támadók figyelme, bár néha rögtön a playerre megy a bloodbug is, hiába próbálna az ember elszaladni, mert van 1 óra mentetlen progress... 😄
Utoljára szerkesztette: broman191, 2016.08.29. 17:04:17

Nagyon kezdem élvezni a Survivalt, még ha néha idegösszeomlással is jár. Például az általam lerakott aknára aki rálép az túléli, én 10 méterrel odébb Power Armorban állva belehalok. Vagy amikor egy supertmutant csapat utolsó tagja elől menekülve (a többi kinlódva leölve) egy szúnyog ér utol és csíp halálra.
De úgy érzem ez az igazi apokalipszist túlélni érzés. Meg hogy állandóan beteg éhes és szomjas vagyok. Eleinte idegesített de már rájöttem ez is kell a feelinghez. Mondjuk azért már telepítek víztisztítókat a vidékre meg ácsolom az ágyakat ahová lehet.
Viszont tegnap, teszteltem a Tales from commonwealth. És nagyon jók lettek. Különösen a saintes és a raideres questek.

Nem tudom vannak e brotherhood fanok, ez lehet érdekes lesz nekik.
David Hunter - A Brotherhood Story
ha kipróbálta írhatna róla valamit. 1.0 szóval lehet még bugos. Elég nagyméretű mod és érdekes dolgokat ír a leírásba.

Jó, kicsit talán túloztam. Asszem mindenből a második legjobbat kapta. Legalább is az alap konstrukció. A lánctalpaknak nagyon kicsi a teherbirása, igy kereket tettem rá. Végeredményben egy sentrybot szerűség lett belőle, kapott valami pewpew lézert meg egy közelharcit. Az hogy a kerekek miatt egy csomó helyre nem fér be még hasznositani is tudtam párszor. A fejlézeren én is sokat gondolkodtam, de az igazából csak közelharcra jó. És nem szeretem ha dezintegrálódnak az ellenfelek. Egyébként gondolkodtam már rajta, hogy épitek pár különféle konfigurációjú robotot. Pl. a stealth fieldes "ninja" robot elég brutál ellenfél volt. Igaz hogy azért, mert szinte mindig 50 körüli HP-val mentem rá és egy ütéssel megölt. De gondolgoztam már tankoboton, robobrain-en meg valami Mr Handy szerűségen is. Meg valamire fel kéne rakni azt a fejet, amit a Rust Devils bázison találtam. Erről jut eszembe, több olyan cuccot láttam már, amire az volt irva hogy használat közben tönkremehet. Ez pontosan mit jelent? Mert ugye a fegyvereket már nem lehet javitani, de még érdekesebb ha egy companion robot "törik el".
A legdurvább alkatrészeket, na itt rontottad el. Úgy kell összerakni, hogy gyors maradjon de kemény, pl a lánctalpakat felejtsd el, amúgy hagytam a régi fegyvereit, csak egy fejlézert kapott.
broman191
Elég 'durr bele' a fősztori eleje és aztán lényegében nem is történik benne nagy fordulat, szinte rögtön adott a raider boss státusz a player számára, aztán lehet elfoglalni a Nuka World különböző stílusú vidámparkjainak területeit és szétosztani a 3 'versengő' raider banda között...sajnos a nagy versengésből valójában semmi sem jön át küldetések szintjén, soha nem kell majd köztük rendet tenni sehol. Igaz én viszonylag igazságosan osztottam el a területeket, de akkor is furcsálltam, hogy nem akartak egymás torkának esni soha, mégis egy toroknyeső rablóbandáról van szó mindhárom frakciónál, az igazságosság nem mintha mondana nekik valamit... Szerintem nem lett szörnyen komolytalan, fura setting eleve a gyilkosok csődülete egy családi élményparkban, elég éles a kontraszt... 😄 A háttérsztori is elég komoly helyenként pl. a Kiddie Kingdom fallout túlélőivel kapcsolatban, de mindenfelé találhatóak sztori morzsák és a park különböző területeinek háború előtti nem éppen optimális üzemeltetési körülményeinek okát is megmagyarázza majd a cappy gyűjtögetős mellékküldetés, az is meglehetősen komoly... 😊 Sztori szintjén így az apró morzsákból összeálló egész miatt nem mondanám szörnyűnek, a fősztori kezdésére is mentség lehet a raiderek kultúrája és a companion lehetőséggel rendelkező raider boss jobbkezének életfilozófiájának megismerése... Amiben hiányérzetem volt, az inkább a kevés új fegyver, lőfegyverben lényegében egy AK-szerűség, amelyet lehet különböző stílus szerint fejleszteni, viszont logikátlanság, hogy a commando perk kell neki akkor is, ha snipernek fejlesztem, mert automata marad...meleere jópofa a super sledge-szerű 'super baseball bat' két integrált rakéta meghajtóval az ütőn... 😄 No meg a nuka mini-nuke launcher.

Tényleg nagyon komolytalan lett?

broman191
A bétát már végigtoltam, jópofa setting középszerű tartalommal... 😊

a második részben lehetett szupermuti halálkarom társad.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Sunsetjoy
Én Adára lézereket raktam, szóval távolról küzdve ritkábban murdel meg (nekem legalábbis, szintén normal szint). Olyan lézershowt generál harc közben, hogy a gyengébb gépeket megfogná a látvány .)

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Azért azt vágod hogy ezt nem kicsit benézted. Hanem nagyon. Tudtommal ugyanis eddig minden részben volt szupermutáns társ, bár az első két rész nekem is kimaradt. Sőt! Ha jól emlékszem az első vagy a második részben még egy Deathjaw npc is volt.

Ami Adát illeti, én még az elején rádobtam a legbrutálabb alkatrészeket, de még normalban is olyan hamar megmurdál, hogy sok hasznát nem veszem. Max annyiban hogy addig sem engem lőnek. Mondjuk én teherhordónak használtam, arra is lett kihúzva. Ami azért is fura, mert ellenfélnek meg a robotokat utálom a legjobban, mert baromi nehéz őket kinyirni, és ha közel jönnek, az atomvillanásuk sem tesz jót az egészségemnek. Keményebb ellenfelek mint az 5 pa-s raider volt. (igaz hogy náluk szinte csak nehezebb ellenfeleket kaptam, kivéve talán a ghoulokat, akiket az Abenity farm lakói egyedül elintéztek)
Valamelyik kari egyszer egy küldiben magától akart meghekkelni egy terminált. Asszem nekem már akkor se jelentett gondot a Master szint. Bár olyan hűdesok xp-t nem ad, aki a kicsit nem becsüli...

broman, ha már filozofálgatunk: aki olyasmit tesz mással, amit nem szeretne hogy mások vele tegyenek, az nevezhető rossznak? (raiders, gunners, stb)
dimre
30.-tól elérhető a Nuka World

X universe Home, sweet home

Hát igen, ha ott áll mellettem és más nincs akkor hack.
Nem fekete vagy fehér, de hogy kikhez csatlakozom, tetteik alapján dől el. Csak az zavar, hogy ha valamiben egy picit más a hangsúly, de egy a cél, mégis választanom kell és ki kell nyírni a másik frakciót (vagy látok még valami csúnyát esetleg?).
broman191
Egyébként kihagyott ziccer, hogy például a Nuka Worldben a 'Pack' frakciótól nem szerezhető valamiféle idomított állat follower vagy valamiféle állatot/szörnyet maradandó társsá tevő perk lehetőség...no de elég részemről a Dogmeat nem tölti be az 1 follower keretet mod is, ami gyakorlatilag a hivatalos felállás lett volna a megjelenés előtti x buildig, aztán megváltoztatták... 😊

broman191
Milyenben is? Ez nekem kimaradt, pedig sokat mászkáltam vele... 😊

#6135: Lényegében átmenetileg lehet szinte akármilyen állat/szörny, ember, robot társad is megfelelően magas karizmával és skillekkel, ha a pacify lehetőséget sikeresen használod. Robotnál pedig a hacket, karizmától függetlenül. Vicces, amikor valami legendary assaultron ráront az emberre aztán hack és elsétál, vagy éppen visszatámad az övéire... 😄 Persze mindez nem a normál companion kereteken belül, hanem azon felül. Szóval lehet mirelurk 'társad' is, ha ahhoz lenne kedved... 😊) Queen különösen fun lenne, őt még soha nem próbáltam 'megbékíteni', de nem csodálnám ha immunis... 😄 Egyébként modként láttam a nexuson valamikor rendes deathclaw follower lehetőséget is, érdemes körülnézni ilyen abszurd dolgokért a modderek háza táján... 😄

#6130: Ha mindenképp filozifálni szeretnénk, akkor a posztapokaliptikus világtól függetlenül az már eleve egy szélsőséges emberi képzet, hogy van 'jó' és 'rossz'...az indiai például azt mondja, hogy kapsz te egy olyan festék pöttyöt a homlokodra, mint amilyen nekem van, emlékeztetőül hogy te is a testvérem vagy és nincs kettő, nincs 'rossz' és 'jó', csak 'jó' van, mert mindent amit veled teszek, olyan mintha magammal tenném és csak olyat teszek mással, amit én is szeretnék hogy tegyenek velem...ebből a szempontból nézni a háborúskodást és egyes rémtetteket a világban meglehetősen felfoghatatlan. 😊 Az utóbbi lényegében a kereszténység egyik alaptétele is és nem is kell feltétlen a világ másik részére nézni, európaiként elég csak a Bibliába nézni: "Ha nem lesztek olyanok, mint a gyermekek, nem mentek be az Isten országába” - Magyarán gyerekként még nem létezik 'kettő'...de mire felnő az ember sikerül megtanulni /belénk verik/ hogy mi a 'jó' és a 'rossz', 'fúj ő cigány' stb... 😊
Utoljára szerkesztette: broman191, 2016.08.24. 17:37:11

Nem volt rá időm, akkoriban a Dragon Age-el foglalkoztam, mire belenéztem itt volt a 4-es.