11630
-
Andule #7281 Az a baj h jelen esetben a "draga jo munkasembereknek" vhol igaza van es kvazi ez az egyetlen platform ahol velemenyt tudnak nyilvanitani. -
Iszonyat mennyisegu penzt mar kitermeltek, PR szempontjabol tokeletes idozites volt a CC mostani bejelentese, mert igy max olyan jatekot huznak le ezek a draga jo munkasemberek, amelynel nem oszt, nem szoroz, nem pedig a hamarosan erkezo uj IP-t, amely alapbol a CC-vel jon. -
Andule #7279 Jol van, csak nem almodtam h ujraindult a "nem ajanlom" hullam az E3 utan. -
ntex #7278 Nocsak... Ennyire gyűlölik az emberek ezt a Creation Club-nak nevezett valamit?
-
Although #7277 Igen rájöttem az agony csinálja nagyon specifikus lett mi mit javít. -
Szerintem valamelyik mod lehetett, hogy survivalban nem gyógyít a doki, csak antibiotikummal húzhatod ki az illnesst.
A legutóbbi 1.10-es (meg az alverzió 26) nem tartalmazott semmi mást, csak a CC beépítését. Azelőtt meg februárban volt patch, ott meg a modletöltőhöz nyúltak leginkább.
-
Although #7275 Pár immersion mod ami jól jön.
Bezárul a Daimond city door.
Immersion HUD 2.0
Az utóbbi az nagyon jó! Már nem látod mennyi az ellenfél hp. Érdekes inkább. És nagyon jól paraméterezhető. Szükséges csekkolnod a pipboyt is.
Utoljára szerkesztette: Although, 2017.09.24. 19:16:09 -
Although #7274 azt is szerettük, nem FNV de jó volt nagyon jó az utolsó jó Beth játék. -
Although #7273 Nagyon nagyon hasonlít így a Fallout 3-ra :D -
Although #7272 Nem tudom mitől de átalakult. oké feltettem egy kis modot ami fejlesztette az AI-t van a loot overhaul ami alap mert innentől nagyon szegényes amit találsz. És minden függ sok mindentől. Fent van a full PA armor overhaul. Valamint egy egyszerű perk nerf mod. De most a pickman gallery is halálos még lv11-en is habár lv4-8-1 ellenfelek vannak. Nagyon függővé tette milyen fegyverekkel nyomulnak rád. Nagyon nehéz minőségi fegyvert találni. Íz egésznek lett egy feelingje. Nem tudom mikor patchelte a Beth de a dokik már nem gyógyítják a fertőzéseket csak az antibiotikum az meg nagyon ritka a loot overhaullal.
Utoljára szerkesztette: Although, 2017.09.24. 19:12:14 -
Andule #7271 a fosztorikat hasonlitottam ossze, az h te mi mindent huzol meg ide az nem az en saram. a TES-ekben egy vilagformalo karaktert hozol mindig, ez ugyanolyan visszatero formula mint h egy bortonben kezdessz. a 4-5ben elvittek ebbe a high fantasy iranyba amit lehet szeretni/nem szeretni de ettol fuggetlen kovetkezetesek voltak magukkal szemben ... Mig a Fallout egy felepitett, dark sci-fi vilag volt mielott hozzanyultak (es szetbarmoltak szvsz). Szoval marhara nem relevans h ki rohog a sarkanyokon meg a polgarhaborusdin ellenben az h a supermutikbol LotR-es orkokat csinaltak, h kvazi nincs valasztasi lehetoseged a kuldik 99,5%ban es h basszus a F4ben a fosztori TELEPORTALO TERMINATOROKROL szol az minden csak nem Fallout. Emlekszel meg ugye az 1-2re ahol letezo, mukodo telepulesk voltak politikai ellensegeskedessel/kereskedelemmel,stb es nem neked kellett azzal szorakozni h ultetek mar 3 korot h legyen mit enniuk mert amugy ehenhalnak. Ennel a fosztorinal BARMI jobb.
RPG-t is lehet jatszani ezerfelekeppen, amig mindenki szorakozik a verpistikeknek is ugyanannyi letjogosultsaguk van mint azoknak "azt is lejatszom mikor kimegyek e klotyora". En spec mindig is azt elveztem benne h azt csinalhatok amit akarok, a lehetosegeimnek valoban csak a fantaziam szab hatart. Tokeletesen ertem h ezt egy szamitogepes jatekban soha nem fogom visszakapni hisz a scriptek vegesek de amikor a parbeszedek odaig korcsosulnak h A - jofiu valasz, B - "haladjunk mar" , C - badass/gonosz valasz az engem maris kirant h rpg-kent kezeljem az adott prodoktumot. Imadtam a Baldur's Gate-eket de mindig is idegesitett h mestersegesen akart kordaban tartani a hirnev rendszerrel h ne legyel ubergonosz vagy a Dragon Age 1 ami szinten csak egy ketpolosu kepet volt kezelni. (Arnyalatok ugye sosincsenek :/ ) Roviden ezert tartom netto baromsagnak a kepzeld el h Brotherhoodos vagy es csak akkor viselj PA-t, titkosugynok es csak akkor lopakodj, stb. Felesleges magas lorol beszelni, mindenki ugy jatszik ahogy akar es jolesik neki. (csak h fixen ertsd: mintha megmondanad vkinek h milyen zenet szeressen)
es akkor a tarsakra is kiterve:
azon a reszen latom atsiklottal h szerintem is elorelepes amit vegre leraktak az asztalra, de attol h oromodakat zengjunk meg mindig marha messze vagyunk szvsz. Azert mert bar a tarsak jobbak mint a a TES5ben de hasonlitsuk ossze a F1-2vel es maris siralmas a kep ha 20 ev utan csak ennyi kreativitasra futja.
Eddig 3 tarsat nem maxoltam ki, a NW-os csavot mert nem vagyok raider, a FH-at mert meg nem mentem at es Hancock-ot aki nem tul szimpi de majd teszek vele egy probat, hatha megvan gyorsban. Szal sajat tapasztalatim alapjan az esetek feleben irtak nekik vmi ertelmesebbet, kaptak karakterhez illo dialogusokat, talan Piper a legtokeletesebb pelda erre. Egyedi stilusa van, megprobal az npc-ekkel is reakcioba lepni, stb. mig a masik veglet Strong aki annyira kepes h "wahahaha, humans are weak" vagy Cait aki "bruhuhu szomoru gyerekkorom volt, nem akarok rola beszelni de megis megteszem mert mar 20 perce rohanunk egymas melett". (lepten nyomon amit csinaltam dislike-olta, Q megoldasokat nem szerette es a kovetkezo alvas utan elmeselte nekem hogyan filezte ki anyut, aput ... little sist :D
https://www.youtube.com/watch?v=kZpefzkw5_8 )
Szoval elorelepes magukhoz kepest de az elodhoz viszonyitva nagyon mas. Szvsz mostanra az eredeti jatekok hangulatat teljesen tonkretettek (szandekosan) h egy sajat franchise-t huzzanak ra. Igy aztan a perk rendszer, a butitasok es az fps-e silanyitas mind tudatos huzasok a minel szelesebb jatekosbazis, ergo nagyobb eladasok vegett. Ezt dobta a gep. Ettol meg lehet elvezni a jatekot csak egyre nehezebb ra rpg-kent, sztori orientalt jatekkent vagy Falloutkent tekinteni. -
Although #7270 Ezt nem mondod komolyan oké értem :) Nem is kell folytatni, nem volt olyan old school rp-s ismerős aki ne nevetett volna a sárkánykákon amit lv10-en már agyonversz az oda-vissza másolt polgárháború? A fetch questek tömege? A quest nélküli társak? Vagy a fősztori, amit Arthmoor javítgatott?
De ezen a fórumon is sokkan nevettek rajta, konkrétan nem a sztori miatt kedvelik sokan a játékélményért. Hagyjuk.
F4-ben élő társak vannak, frakciók valamennyire egyedi sztorikkal, messze sokkal több munka van ebben a részben mint a skyrimba ne nevettess.
Edit: Érzel így elolvassa téged is, az fps jelleg az a perk rendszer ami még a skyrim harcrendszerénél is bugyutább, szarabb lett. Ne keverd a dolgokat, nem 20-30 néma bábú szaladgál melletted hanem tettek bele munkát. Már csak ezért is felesleges összehasonlítani.
Utoljára szerkesztette: Although, 2017.09.17. 18:46:58 -
Andule #7269 Kurva autocorrect ... remelem azert vmennyire ertheto lett ... -
Andule #7268 Nyilvan en vagyok a hulye h belemegyek ... Szal h tiszta legyen: az "igazzzy rpg-s" jelzo pont h rad ment mivel the oktatod ki h hogyan jatszom (mivel ez ilyen visszatero sema ezert untam meg es irtam a hsz-t).
Az h a tortenet jo az baromi eros allitas leven olyan tavol all a Fallout-tol mint a Mothership Zeta ... kvazi mindentol. Igen, szerintem mind a Skyrim mind az Oblivion sokkal sokkal jobb volt fosztoriban mint a F4.
A karakterek kozul tobb viszont valoban olyan amire latszik h vettek a faradtsagot kidolgozni, pont ezert olyan fajoan szembeszoko a tobbi amire meg nem. Ettol meg valoban elorelepes. (jegyzem meg, 15 ev utan)
Szvsz ez egy fps nemi rpg elemmel. Ettol meg szorakoztato ha onmagaban tekintjuk. -
Although #7267 kieg: Be Special egy nagy szar kerülni kell. -
Although #7266 Jelenleg összeraktam magamnak egyet tesztelésre, hp regen, kikapcsolva kaja víz nem tölt vissza hp-t, úgy nézem a Beth utolsó patch is javított a különböző craft állomások debilségén. De még mindig roppant bosszantóak az olyan dolgok, hogy a robot repair kit elkészíthető mindenféle képesség nélkül. összességében elégedett vagyok vele, ilyen még nem votl de felfutottam egy eldőlt fára a kutyák ellen, mert kis levelen ne hősködjön az ember. Szóval kell taktikázni.
Ezt a perk modot találtam tesztelésre hátha bejön, meglátjuk.
Olyat kellene csinálni ami alap fára specializációnak megfelelő pekreket ad, kicsit bővíteni a quest perkeket, meg a kapható perkeket. De senkit nem találtam aki ilyenen dolgozna.
Be Special -
Although #7265 Azt csinálom, ez legalább eddig is írtam szerintem jó történet és karakterek. Ez a lényeg egy rpg.-ben. A perk rendszer viszont hazavágja az egész élményt.
Jelenleg egy mod van ami át tudja hidalni az a Horizon de szerintem a csávó túlélő szimulátort csinált belőle nagyon klassz rpg elemekkel. Majd lehet egyszer ránézek. jelenleg nem tetszik törölt minden kutat, berendezést a Vault81-ből ami purified vizet ad.
-Viszont fantasztikus a feeling, teljesen átírta perk rendszert.
- Rakott bele település menedzsmentet nem is akármilyet.
-Orvos is átírva 100-200 kupakért gyógyít mindent de választható mit akarsz gyógyítani. De nem olcsó ebből kifolyólag vigyázol magadra mert ugye minden rare dolog lett ami ér valamit.
- Van alapszintű seb ellátás amit tudsz megadnak csinálni.
- És még rengeteg, rengeteg változás, mintha kicserélték volna egy igazi szerepjátékra a motort.
- Specializáció, training a karakteredre. Alapból nem tudsz gyűjteni húst csak ha vadász specializációra mész. Nagyon hosszú lenne sorolni mi minden más lett. És jó Horizon+Fallout 4 már egy nagyon nagyon ütőképes rpg lett.
Utoljára szerkesztette: Although, 2017.09.17. 12:05:55 -
Although #7264 Nem egyről beszélünk a quanity meg a quality között tudhatnád a különbséget, hasonló szavak de ég és föld ha eladok valamit nagy számban egy kommersz világban az nem biztos mértékegység. Lehet neked az nekem nem. A perk rendszert meg még a nexuson is szidják. Így igaz csak a lové számít viszont olyan modereket már nem nagyon látsz az F4 körül mint az FNV-nél. Jópárat végigkövettem aki onnan jött és az utolsó a 2017 júliusába írt. És már akkor se foglalkozott a módjával. Te mindig pénzről beszélsz én viszont arról milyen szar karakterek meg történet van a skyrimbe és szépítheted meg magyarázhatod, nem kell bele, ettől még egy 8 éves szinten megírt mese lesz. Az F4 szerintem már jó de sokan ezt is köpködik. Ettől még eladható mert ehhez ért a Beth a perk rendszer viszont nem jött be.
Az meg érdekes kérdés miért építették be ennyire a motorba. Lehet nem akarták a pc-re valami sokkal jobbat rakjanak rá modderek? Mert akkor a lényeg a konzol esetleg nem lesz annyira vonzó? Lehet, mert így van ez a pénzről szól mi eladható. Én viszont nem arról beszélek arról valamit szarul csináltak meg benne vagy nem és tök mindegy mennyien veszik meg mert az attól nem lesz jó, hogy te meg sokan mondjátok valamire ami minimális szinten sem ad élmény mint karakter fejlesztés, hogy kurva jó.
Utoljára szerkesztette: Although, 2017.09.17. 11:53:20 -
Andule #7263 Vagy inkabb csak jatsz ugy ahogy neked tetszik es szorakoztat es szard le mit magyaraz neked az "igazzzy rpg-s" hogy hogyan is kene. ;)
-
> Felsültek ezzel a hogy elégítsük ki a régi és az új rajongókat.
Oooo.... vagy nem? Lehet, hogy szar es fos a Fallout 4, de koszonik szepen, nagyon orulnek a Bethesdanal a sikernek, a rohadt sok penznek amit kerestek. Ha a regi "rajongok" nem veszik, akkro veszik masok, az egyszeri "atlag" jatekosok. Az o penzuk ugyanolyan dollar vagy euro, mint barki mase.
Fallout 4 has surpassed The Elder Scrolls V: Skyrim to become the "most successful" game in publisher Bethesda's history. -
Although #7261 Oké most az elmúlt napokban szemlézve az oldalakat. Valami lejött azért. Nem értettem miért népszerűtlenebb ennyire az F4 mitn a skyrim. Holott nevezhetik sokan crappy történetnek ezt is de a karakterek és a sztori nagyságrendekkel jobb mint a TESV. Nem mintha ez számítana de mégis meglepő volt valahol.
A legfőbb ok úgy látom a perk rendszer. A TES rajongóknak hiányzik a TES féle fejlődés, a régi FNV és fallout rajongóknak meg szar az egész perk rendszer. A legszörnyűbb nem nagyon lehet modolni rendesen. Kidobni lehet belőle elemeket és átépíteni. Erre kevés példa van War never change és a Horizon főleg a Horizon. Mindössze egyetlen ember szenved vele. Felsültek ezzel a hogy elégítsük ki a régi és az új rajongókat. Jobban jártak volna ha azt teszik amitől féltem a megjelenés előtt áteszik rá a TES fejlődési rendszerét ezt viszont gyaníthatóan a régi rajongók miatt nem merték megtenni. Pedig még az is jobb lett volna. Ez borzasztó szar. -
Although #7260 F4 survival nem az "átlag" játékosnak van, én még teszek rá modokat amitől jobb lesz. Teljesen más megközelítést igényel, amit itt Harass25 nagyon jól le is vezetett sokszor. Még lv25 is vannak lények akiknek csak bantha eledel vagy. Ezért borzasztó rossz a scale level módszer mert az nem kihívás igazán, és hozzászoknak az emberek, lehet végtelenségig tolható, ellentétben lv50-ig ez igazi élmény. Ettől függetlenül megértelek, lehetetlen mindent időben észre venni, és bár harassnak nem tetszik én is használok bizonyos idő intervalumban egy quick mentést ami letölthető a netről. Pont azért mert nekem sincs kedvem újabb 2 órát beleölni abba, amit egyszer megcsinálta. Annyira nem jó ez :)
- Általában, képzeld el milyen karid van, ha BOS szerű akkor használj PA-t.
- Ha titkos ügynök szerű akkor terepfelderítés rejtőzködve.
- Vagy erősebb páncélokat is használj
- A 4. legfontosabb minden esetben futás ha olyasmit látsz ami erősebbnek tűnik mint te van egy perk amivel az ellenfél szintjét és gyenge pontjait felderítheted. Mondom ez nem mezei akció játék, túlélő játék ennek jellemzőivel.
Utoljára szerkesztette: Although, 2017.09.17. 07:13:10 -
krisztinv #7259 Igen amúgy egyáltalán nem pálya. Úgy döntöttem nem törődök vele. Pont nemrég tapasztaltam amit mondasz. Vidáman megyek a napsütésben egy jó hosszú és nehéz küldetés elvégzése után. Konkrétan az útkereszteződéshez ad valami kvesztet a kísérőm akit amúgy azóta leépítettem kb miatta kaphattam meg az említett mínusz 10-et ha igaz amit itt mondatok, hogy a társadat megharapják úgy is megbetegszel. Pedig jól meg voltunk tetszett neki, hogy eltulajdonítok ezt-azt :) Főleg ragasztót nem szeretem otthagyni sehol. Na mindegy természetesen ott volt az ágy az erőműnél vagy matrac inkább lényeg, hogy ugye menteni lehet azt nem tettem meg.
A játékban először mármint ebben a lvl 26. survivalbe eltaposott az a nagy Gyík amit ugye azóta csak Konkordban láttam. Sajnos ütött egy 3 negyed életeset
elővettem a pip boy-t de teljesen feleslegesen ugyanis a másik ütés szinte azonnal követte az elsőt amitől már persze haraptam is a betonba. Na nálam ilyenkor van quit.
-
Andule #7258 "narko immun" emlekeim szerint csak az addikcio eselyet szunteti meg.
Az a 10 hp amugy baromira nem palya survivoron sem. Ugyis vmi vagy pillanatok alatt kinyir (pl tapolt assaultron bot az egyuteses rohamaval) vagy van idod stimpakkal szorakozni.
Tapasztalatom szerint survivorre a legtapabb a solar power-es perk a lifegiverrel. A ketto nappal olyan hp regent biztosit h csupasz seggel lehet kalandozni es uszkalni. -
Although #7257 Értettem, de te is elkapod és úgy értelmeztem az unofficial azt is gyógyítja. Konkrétan még nem volt ilyen problémám. Valamit ne lehetett volna gyógyítani. Aztán lehet volt csak már nem emlékszem :D -
krisztinv #7256 Nagyon köszönöm a sok segítséget! Kicsit szigorú akkor a Survival mód. Mondjuk ezt eddig is tudtuk.. Na de, hogy ennyire :) Eredetivel játszom tökéletesen felpeccselve szóval valóban nem bug. :)( Hát igen kicsit jobban kellett volna figyeljek. Most itt a bünti. Amúgy még nem volt időm utána olvasni csak ide beírok megköszönni. Köszi még egyszer. Szóval akkor van a játékba HIV akkor mást nem tehetek csak vigyázok nehogy rákos legyen a karim. :) Még abban reménykedtem. Ha kifejlesztem a a narkó immunt akkor eltűnik ugyanis olyan az ábra amivel mutatja. De akkor ezek hiú ábrándok.. -
Látom te is le tudod fordítani :D
Az unofficial patch nem a betegséget javítja, hanem azt, hogy ha a társad kapja be a harapást (Csak ő, és te nem), akkor is megfertőződsz. -
Ismerem a kuldetest, dontened kell a vegen, vagy-vagy. Ez pedig nem bug, hanem dontes. Amit te linkeltel, az csalas, ugyanigy, mint az, amit en linkeltem.
A fejlesztok szandeka az volt, hogy - ha a jatekos is megfertozodik menet kozben - akkor donteni kell, ki hasznalja az EGYETLEN gyogyirt. -
Although #7253 Ezt találtam a rediten. A többit le tudod fordítani magadnak :)
best way to cure m-r dissease -
Csakhogy ez nem bug. -
Although #7251 Van aki azt írja az unofficial patch javította ezt a bugot. -
Ironmankent ha jol emlekszem a konzol is le van tiltva alapbol, vagyis arra is kell valami megoldast keresni. Mindenesetre a parancsok:
"The condition can be removed by spawning an additional cure via console command: player.additem 00055f10.
It can also be removed by using player.removeperk 0023aec1, due to how it is regarded as a perk. " -
krisztinv #7249 Üdvözlök mindenkit sziasztok! Indítottam a játékban egy Survival karaktert. Sajnos a 81-es bunkerben kapott feladatnál elkaptam egy olyat, hogy földikutya betegség -10hp Sajnos először nem vettem komolyan és most már a túlélő mód kevés megengedett mentése miatt nem tudok visszatölteni. Külföldi fórumokat olvasva pedig csak ez rá a gyógyszer... Sajnos semelyik orvos nem tudja meggyógyítani. Nincs valami konzol kód trükk esetleg belepiszkálás a játékba. Ami ezt eltünteti? Kicsit zavaró volna ha ezzel a fertőzéssel kéne végigvinnem a játékot. lvl 25-ös a kari, úgyhogy emiatt újat kezdeni hatalmas mínusz. Pláne tök jó kis csillagos cuccokat szedtem össze és nehéz páncél nélkül is megállja a helyét. Most ott vagyok, hogy muszáj a polgármesteri szint rájöttem a gyors utazás hiánya miatt. Amúgy csak a nyersanyagokat érem el ha összekötöm a falvakat vagy ruhákat fegyvereket is? Előre is köszönöm a segítséget. -
Although #7248 Kis összeállítás érdekes modokból. egyik jobb mint a másik van immersion, van harcra, van sok minden.
Agony Beta mod arról szól ami a neve agonizálsz. :)
BPAO 1.0 Jópofa
Consistent Power Armor Szintén jópofa
PAMAP Kell hozzájuk és még pár dolog.
Expanded Diamond city Igéretes.
Loot Overhaul ha valaki nem horizontot használ alapmű durvábban
Lockpicking 101 Kis sorozat tagja szintén aki nem horizont használ kis érdekesség van auto-hacking készítés is.
Jelenleg skyrimhoz hasonlítva a horizon a Requiem. És van pár mod ami T3ndo modjaihoz hasonlít ő volt a népszerű fickó az akciójáték modjaival. Mint a Frost.
-
Although #7247 Belekezdtem ez a Horizon mod teljesen más élmény mint az alap F4. -
Although #7246 Érdekesség, a skyrimnál anno nem láttam értelmét mert a sztori teljesen szuperhősre volt kihegyezve, meg a shout is egzakt volt itt viszont lehet értelme ha értelemszerűen pár párbeszédet átírnak hozzá.
Alternatív Start
Azt látom a kezdetet jól átírta már.
+ hanggal teszik.
Utoljára szerkesztette: Although, 2017.09.13. 11:20:48 -
Plityu #7245 Hali! nekem volt amikor Cait tünt el.Farm épitésénél van olyan le tudsz tenni terminált megnézed a VIP részleget kiírja a társak nevét ráklikkeltem a nevére hogy keres, a térkép jelezte hogy hol van,amikor meglett terminálban ismét jelölöd hogy keresés ki. -
Andule #7244 Ja, vmi olyasmi -
Ha terminálformája van, akkor szerintem az a Vault88 DLC-ből jön... -
Andule #7242 Ill van egy targy amit ha epitessz vmelyik settlement-edben akkor misc quest formajaban megkereshetsz mindenkit. Xp-t nem kapsz ofc, a cucc neve nem remlik csak annyi h az eyebot epito cucc mellett van. (Remelem nem valami mod adta be :D)