-
Darun #7122 PA-t én se használtam, viszont mindig velem volt egy hazmat suit, az a legdurvább sugárzást is levitte 1-re. Egyébként az alá nem lehet vinni, 1 rad sugárzás mindenképpen ér. Nekem olyan 100 kiló körül volt az alap felszerelésem, igaz hogy ez nem surv. nehézség, tehát a lőszer/stimpak/stb nem vett le súlyt. Csak a Marine páncél, két legendary rad páncél darab, hazmat suit, shoti, távcsöves, két pisztoly me két közelharci fegyver volt nálam.
Nekem PA-t egy NPC se vett fel, ellenben Cait egyet elhagyott. Annak annyira nem örültem, bár maradn maradt igy is elég és asszem nem is ritka volt, hanem valami alap páncélt spéciztem fel. Viszont úgy rémlik Core-t abba se tettem, még is ment neki, szóval az NPC-knek nem kell core, fura is lenne, hiszen ha lemerülne, nem tudnák tovább használni.
Olyan állatos támadást egszer én is kaptam. Öt hullámban jöttek, hat vagy hét legendary lény is volt köztük. Olyan kemény támadást többet nem is kaptam, de az sem rémlik hogy a CW-n több hullámban jöttek volna támadók. A végén térdig gázoltam a tetemekben. Talán képet is lőttem róla. Mondjuk annyira nem volt necces a szitu, mert volt egy istállóm (ott laktak a népek) aminek a tetején volt 2 gun turret. Felszaladtam a létrán, dobáltam a gránátokat, messziről kiosztottam pár lövést a távcsövessel, meg volt egy legendary 10 milis nálam, ami robbanó lövedékeket lőtt. A sáskát meg megkináltam sörétessel.
A szigeten egyébként sok helyre... vagyis a fontosabb helyekre el lehet jutni úgy, hogy ne érjen rad, vagy csak minimális.Én elsőre el is felejtettem rad away-t vinni magammal, gondoltam ott majd úgy is lesz, és már eleve úgy mentem hogy olyan 75% körül volt a sugárzási szintem. Szóval igen csak vigyáznom kellett. Ráadásul lopakodni sem volt olyan könnyű, mert a trappereknek elég jó az érzékelésük és elég távolról kiszúrják már az embert. Ez volt az egyik oka annak, hogy nem igazán használtam PA-t, elég hülyén néztem volna ki amint páncélban lopakodok egy késsel vagy hangtompitóssal. A glowing sea-n viszont adtam az érzésnek: PA, Gatling ágy és lézer. Gauss-t sztem nem is használtam, mert az előző két részben annyira gyengének találtam őket, hogy itt ki sem próbáltam.
Olyan egyébként velem is sokszor megesett, hogy településre napokig nem ment senki. De olyan is volt hogy a foglalás után pár órával ránéztem és már 13 lakosa volt. A bolt meg önmagában nem ér semmit, ha nem rendelsz hozzá embert.
A Marines sisakot egyébként nem lehet moddolni tényleg. A többi részét lehet A darabokat kereskedőktől lehet beszerezni, illetve feladat jutalma is lehet (pl az Atom's Bulwark).Érdemes is beszerezni, mert a játékban ennek van a legmagasabb DTS-e. A normál páncélok között legalább is.