Fallout 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A kérdőjel az "Ismerős a helyzet" tőmondat után van. A helyzet meg azért ismerős, mert a nyúvegasznál már találkoztam hasonló felhívással. Kicsit kétségbeesett, megtorpant, az élet mégsem rózsaszín hangulata van.. De ne legyen igazam! Sőt! Drukkolok is nektek.
Sajnos nem tudok részt venni benne, mert a képességeim nem engedik.
PiszkosFred
Hat, tegnap nalam frissitett minden, a Witchertol az ESO-ig bezarolag jott kontent sok helyre, de Fallouthoz speciel nem. A Bethesda.net estefele megadta magat, ahogy a konzolosok is elkezdtek a modokat hasznalni, de azt orvosoltak es csak a webes/ingame mod listazas volt elerhetetlen egy kis ideig, viszont frissites emiatt sem erkezett.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Sunsetjoy
Ennyit? Mit ennyit? Nem értem a kérdésed... 😊
A fordítás soha nem állt le igazán, főleg mióta átvettem a vezetését.
Egészen egyszerűen arról van szó, hogy minél több fordító csatlakozik, annál jobb lesz, és gyorsabb lesz az előrehaladás a fordításban.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Jött valami frissítés a gőzön. (78 M😎 Tudunk erről valamit?
Esetleg egy olyan hivatkozást ahol ezeket azonnal nyomon lehet követni?
Ennyit az F4 fordításáról: Ismerős a helyzet? :-)
Különösen feltűnő az első sorok, minden ugrás 1-es attrib-al passzolható. 😊 De ezeket moderek meg fogják oldani.
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.05.31. 18:35:21

Stimmt. Pont ugyanilyen okossag a pisztoly skill fejlesztésénél h a végére messzebbre visz mint a tavcsovesed. A perk rendszer nagyon osszedobalt, sok a filler vagy totál értelmetlen pláne az alap sztori függvényében. (Ennek ellenére még mindig jobban bejött mint a Skyrim-e)
A játéknak persze vannak pozitív részei is de a fejlődés sztem messze nem az.
Valóban több képességből adódik össze az a több mint négyszeres szorzó, csak a mondanivaló miatt leegyszerűsítettem. Nyilván nem a hangtompító a lényeg, de hozzáad.
Az én esetemben célszerű minden fegyverre hangtompítót szerelni, hogy nagyobb legyen a sebzése! (Érzitek az iróniát?)
Vagy egy egyszerűbb példa: Ha suttyomban száz méterről lelövöm (Még csak nem is fejbe), akkor négyszer annyira hal meg, mintha egy méterről a szájába tartom ugyanazt a puskát!
Persze ez csak egy játék. Ha ezek a szabályok, akkor eszerint játszunk. De eddig nem így volt, és nem szimpatikus számomra a változás.
A Mister Sandman -re gondolsz. Na az max 50%-al növeli a lopakodó sebzést.
Ennél azért jóval többet ad a Ninja. Ha távolsági sebzést nézzük akkor 3.5 szörös sebzést növel lopakodásból, igaz minden távolságira, nem csak a hangtompítottra.
Úgy véttem észre, hogy a kettő perk együtt nem szorzódik, csak összeadódik. 4 szeres sebzést okozva távolsági hangtompított fegyverrel.
Utoljára szerkesztette: xFreex, 2016.05.30. 22:23:06

Emlékeim szerint sneak shot szorzót és nem keveset ja
És ilyen sok bónuszt ad?
Van egy olyan perk ami növeli a hangtompitoval rendelkező fegyverek sebzést, asszem sneak ágon vhol.
Mondjuk a hangtompitó pont nem befolyásolja a sebzést és ha jólemlékszem, a többi csőre szerelhető mod is csak minimálisan. Mondjuk a modok tényleg sokat számitanak, de nekem a fullra moddolt, .50-es legendary távcsöves puskával is annyira random az egész (néha a legendary-ket egy lövéssel megölni, máskor meg egy mezei ellenfél is 5-10 fejlövés) hogy képtelen vagyok kiiagzodni rajta.

A BoS-t nálam is lemészárolták a mutik, igaz hogy kicsit túlerőben voltak. Viszont amin nagyon meglepődtem, hogy a városban elkenték egy deathjaw száját. Azon csak pislogtam.

Ami meg a fősztorit illeti, az azért a 3-nak sem volt erőssége, bár nekem nem volt vele semmi gondom. Talán sosem fogom megérteni, hogy ha egyébként a világot egész jól felépitik és a mellékküldik között is vannak egész jók, akkor a fő sztorit mérnem képesek rendesen megcsinálni?
Ja, ez így van. Én is szórakoztam már ezzel és szépen kiirtják egymást, bármely frakció.
Más. Szerintem jó, ha kötik a képességeket, enélkül is olyan egyszerű lenne mint a bot.
Egyik nagy bajom a 4-el, hogy a fegyverek erejét nagyon erősen kötötték a képességek/képzettségekhez. A 3/NV-ben csak elég erősnek kellett lenned, hogy ne remegjen a kezedben a puska, most meg attól függ a sebzés, hogy van-e rajta hangtompító, mert akkor 4x akkorát is tudsz lőni vele, de ahhoz, hogy ne imbolyogjon, még tenyerelj is rá az Alt-ra! Nem jó irány, de ez van.
JethroHUN
Olyan hibát okoz, hogy:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A Mankind Redefined beakad. Meghívnak a vezetőség ülésére, de mivel Dr Li már nincs az Institue-t épületben nem folytatódik a küldetés. Addig jutsz, hogy Father beszélni akar veled.
A bethesda baszta végig gondolni.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

abszolút egyetértek. A fosztori az ubergaz, ennyire rosszat rég láttam, plusz borzasztóan idegen a Fallout vilagatol. Amúgy milyen gamebreaker bug-ot okoz a tudosszoktetes? Mert nekem nem jött elő semmi. A leheto legutolsó pillanatig jóban voltam mindenkivel, kuldiztem mindegyiknek és Inst oldalon fejeztem be mivel a Minutemen nem triggerelodik csak ha utalnak az egghead-ek
JethroHUN
Annyira hanyagul van megírva a játék története. Akkora kibaszott vicc az egész.
Eljutsz az Instituetbe kiderül a "nagy igazság" aztán lényegében átveszed Kellog helyét a szervezetben. Kapsz egy küldetést, hogy járd körbe a létesítményt, ez eddig teljesen oké de utána semmi lehetőséged nincs, hogy rákérdezz mégis mi a francokat csinálnak és miért. Kiderül BÁRMI is a céljaikról, NEM. Helyette pofádba tol Father egy béna küldetést, hogy hozz vissza egy kalóz vezérré vált elszökött synthet... Most komolyan? Ez csak a jéghegy csúcsa. Jön a Battle of Bunker Hill küldetés, ahol valamilyen oknál fogva szólhatsz a BoS-nak és a Railroadnak is. De mégis minek? Semmi következménye nincs. Megjelenik mind3 frakció és elkezdik lőni egymást DE a játékos felé egyik sem ellenséges. A poén pedig az, hogy emellett el lehet kezdeni szuperfegyvert építeni a BoS-nak amihez rá kell beszélned az Institue-t egyik osztály vezető tudósát Dr. Madison Li-t, hogy menjen vissza a BoS-hoz, és ez senkinek nem fog feltűnni az Institutenél. SENKINEK. Sőt gamebreak bugghoz vezet az Institue-t küldetés sorozatban. Másik poén, Battle of Bunker Hill küldetésben elfogod a elszökött syntheket, viszont ettől függetlenül be tudod fejezni az Underground Undercovert ahol segítesz megszökni egy tucat synthnek NON SENSE

Mégis mi az Instituet célja? Kitaláltak a GEN3 sythet, de minek? Kiderült hogy értelmesebb mint gondolták, ezért létrejött a SRB és a Courser típus ami lényegében a synth gestapo. Viszont jön a sóder, hogy az emberiség jövőjét tartják szem előtt
de a mottójuk: Mankind Redefined. Apró probléma, baromira nem áll össze a kép.
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2016.05.30. 16:41:25

Nekem soha semmit nem takarítottak ki maguktól. Zupamutik ellen esélyük se volt és a többi ellenfél is pár perc alatt leszedte a repcsijuket így a korabban ledobott deszantosok magukra maradtak és kezdhettek kommandozni, csak mivel ahhoz nem értenek ezért a túlerő mibdig bedarálta őket. És szvsz a küldijeik sem sokat segítenek abban h ne egy igazi pancser banda benyomását keltsek. Pedig minden korabbi játékban imádtam a BoS-t de itt nagyon ellenszenves tutyimutyik voltak
A 3-ban is csak az őrjáratok spawnoltak ha jól rémlik. Egyébként hogy a BoS pilóták mekkora lámák... Kipucoltam a Gunnereket az autópálya alatti városrészből. Nekem már az meredek volt, hogy ugye a kisebb frakciók nem igazán viselnek a power armorhoz se sisakot. Clinten is csak a sima kalap van, aminek elvileg semmi védelme nincs. Még is kb 6 lövés kellett az .50-es sniperből. Bezzeg a F3-ban bármilyen powerarmor sisakja 1 lövés volt a .308-as vadászpuskából is. Valahogy nem sikerül megtalálni a középutat. De nem is ez a lényeg. Fenn állok az autópálya tetjén, irja hogy az egyik Gunner párat odalőtt rakétával a szomszédban lévő kőfejtőhöz, ahol raiderek tanyáznak és mit pont előtte takaritottam ki. Gondoltam ha már igy adódott, lenézek hogy tényleg olyan jó e a rálátás, mert akkor második végigjátszásra majd inkább forditva csinálom. Erre elhúz felettem egy Verti. Az autópálya átellenes oldalán volt valami épület, azt rohamozták meg a BoS emberei. Volt velük egy Knight is, nem tudom mire vadásztak, de még öt perc múlva is hallottam a lövöldözést. Nem tudom mi lehetett az, amit 5 perc alatt nem képes elintézni egy Knight. De még csak nem is ez a lényeg. A templomban még életben volt egy gunner. Hallottam hogy kiabál, de ugye az épületből nem tudott kilőni. Erre megáll a Vertibird és elkezd tolatni. Közeledett, közeledett, aztán felkenődött alattam az egyik pillérre. Hát ha ilyen pilótákkal akar a BoS nyerni, akkor sokáig el fog húzódni a háború.
PiszkosFred
Lexington mellett van egy etterem (romja), amelyet mindig utba ejtek, ha megyek vissza DC-be. Minden egyes alkalommal kitakaritom (3-4 mob, nem veszes), de csak azert, mert kozben totozok, hogy epp akkorra ki "koltozik" be oda. En mar oltem ott raidereket, mutansokat, gunnereket, talalkoztam ott mar baratsagos minutemenekkel, brotherhoodos jarorokkel es rust devilekkel/robotokkal. Nagy sok esetben ezen frakciok kozul ketto is jelen van, es mar messzirol hallom, hogy lovoldoznek es robbangatnak (na nem fatmannel, hanem a parkoloban allo kocsikat szeretik szetloni, azok meg ugyebar robbannak par masodperc mulva). Unalmas lenne SZAMOMRA, ha vegig uresen allna 😊 Bar az is lehet, hogy ez scriptelt/random encounter, es teljesen rossz pelda 😄

Csak egy kis önuralom azt ennyi. Nézd az érem másik oldalát: ha NEM lenne item respawn, akkor meg az lenne a baj hogy nics elég nyersanyag a megaprojektek felépítéséhez. És azon NEM lehet önuralommal túllépni, mert az egy hard blocker.

Survivalban nem játszottam, de sima játékmódban minden mobot le tudok futni, szóval még ha spawnolás után rámjönnek a mobok, pikkpak lelépek hogy csak kamiláznak. Szóval nálam nem volt ez olyan nagyon nagy gond sohasem.

De sztem túlbeszéltük, értem az álláspontodat csak sztem az alternativa (ne respawnoljon semmi) sokkal rosszabb lenne.

Attól, hogy lehet "farmolni", nem kell. Ez egy szabad világ, azt csinálsz, amit akarsz. Ha nem lehetne, az lenne a baj.
A hantompító valóban nem sok szart ér. A rendőrállomás némi futkosással simán kitakarítható. A supermutik nem túl okosak.

Arra a problémára, hogy az egymás mellett tanyázó, egymással ellenséges csapatok nem csapnak össze, van mod. A neve nem jut eszembe, de megnöveli az npc-k érzékelési távolságát (messzebbről kiszúrnak téged is meg egymást is) és a "hatókörét" (tovább mennek utánad, mint eredetileg, akár még a szomszédos "cellába" is). Ennek mellékhatása, hogy az eredetileg lepakoltt mindenféle, többé-kevésbé alap szintű lények szépen kiirtogatják egymást és a helyükre jóval erősebbek költöznek...
Én szóltam...
Utoljára szerkesztette: SaGa, 2016.05.30. 07:10:45

Volt egy rendőrállomás, ami mellett elmentem, már akkor se takaritottam ki, csak felfedeztem. Épp most csinálom az Eddie W küldit, odautazok FT-vel. Kb 3 másodperc és már hallom is hogy elkezd csipogni a szupermutáns suicider. Hát köszszépen! Ráadásul nekem a sugárzási szintem miatt konstans 33% alatt van a HP-m, a épületet kerités vette körül, tehát szóba sem jöhetett hogy majd távolról kiszedem. Arról ne is beszéljünk hogy a csapattársak még mindig folyamatosan az én tűzvonalamba bóklásznak (szerintem van játékban direkt egy ilyen algoritmus, hogy a társak mindig közéd és az ellenfél közé próbálnak kerülni, és azért egy tankobottá alakitott Ada elég nagy célfelület, amire meg ugye azért volt szükség, mert igy kétszer annyi lootot el tud vinni mint bárki más, hogy ne kelljen minden helyszin után hazautazni lepakolni) Arról nem is beszélve hogy tök jó hogy van hangtompitó a játékban, de kb nem ér semmit, mert hiába lősz azzal, akkor is meghallja az első áldozat összes társa, és akkor már nincs is az hogy elintézed a külső őröket aztán csókolom, mert mindenkit a nyakadba kapsz.
A másik meg, pont ezt mondom én is. Az egyik épületben szupermutánsok, a mellette lévőben Gunners, és még sem mennek át egymáshoz! Mert az nem logikus? Elférnek egymás mellett is? Mert ez teljesen reális hogy a szupermutánsok békében élnek bárki más mellett?
"meg őszintén szólva, amikor odaugrasz, kb 30 sec kilőni mindenkit és már mehetsz is tovább."

vagy inkább téged lőnek ki a csillagos égig fatmannel úgy mint engem nemrég a mikor gyors utazással lexingtonba mentem... spawnolok és már repül is a bomba.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

ez nem "elkeseredés" hanem merőben eltérő az eddig megszokottaktól(F3 és new vegas), az előző 2 részben lazán ki tudtam pucolni akármelyik helyszínt 1 vagy 2 kör fordulóval(nyilván nem viszek magammal 3 kupakot érő összeéget könyveket) itt viszont néha MMO játékokat megszégyenítő farmolásba kell kezdeni ha akár csak 1 települést is be akarsz építeni házakkal védelemmel stb...

Most ha a realitás oldalát nézed, a respawnoló ellenségek teljesen normálisak - miért ne mehetne oda rajtad kívül más is... meg őszintén szólva, amikor odaugrasz, kb 30 sec kilőni mindenkit és már mehetsz is tovább. Az adott épületbe nem kell bemenned a lootot kipakolni 😊

Nem? Tekintve hogy még a térkép legalább harmada nincs felfedezve, kénytelen vagyok olyan helyről kezdeni a további explore-t, ami már meg van. És tekintve hogy ugye újra spawnoltak oda az enemyk... Esetleg lehet próbálkozni azzal, hogy elindulok csak úgy gyalog, de ugye igy még több olyan hely közelében kell elmennem amit elvileg már kitakaritottam, gyakorlatilag viszont ismét tele van ellenfelekkel. És mire elérném a felderitési zónám határát, már tele vagyok. Mert a lootot meg nem fogom hátrahagyni, ha már egyszer megharcoltam érte. Az meg hogy minden egyes helyet kikerülök nem mindig működik, mert egyrészt a F4 egyik érdekes újdonsága (nem emlékszem hogy a 3-ban is lett volna ilyen) hogy az egyes csapatok egymás nyakában vannak. Pl a belvárosban volt egy épület, ahová bevették magukat a szupermutánsok. Közvetlenül mellette meg volt egy gunners által megszállt épület. Namármost nekem nem túl autentikus az, hogy az amúgy folyton a harc hiánya miatt rinyáló szupermutánsok (akik között mellesleg 2 legendary is volt) békésen szalonnázgatnak, miközben közvetlen mellettük egy számukra is ellenséges frakció tanyázik. Ráadásul sok lény hajlamos úgy észrevenni, hogy lopakodsz, fedezékben mozogsz, este, elrakott fegyverrel... és még is cirka 100 méterről kiszúrnak. Próbálj meg igy eljutni egy ismeretlen zónáig! Arról nem is beszélve hogy nem egyszer kaptam olyan küldit, ami olyan helyre küldött, amit már kipucoltam. Ilyenkor szóljak oda a "lakóknak" hogy: -Bocs, de titeket egyszer már leöltelek, ráadásul most is csak egy holotape miatt jöttem, nem mennétek el addig egyet sörözni?
Az jratermelődő looton való "elkeseredés" az nekem elég first world problémának tűnik 😊 Senki sem kényszerít rá hogy visszamenj egy előzőleg már kitakarított helyre...

Az még csak-csak hogy újratermelődnek, de akkor miért van ott a térképen hogy "Cleared"? Jóoké, a plusz loot jól jön, bár tekintve hogy én harácsoló tipus vagyok, nem hinném hogy ebből lesz a kupakom. (A Vegasban sem rémlik hogy az aranyon kivül jelentős készletet tettem volna pénzzé) Persze lehet hogy ez most változni fog, mert 50. szinten még mindig csak cirka 20k kupakom van (úgy kb semmit nem kereskedtem még eddig) és az új DLC-s páncél fullra húzott skillekkel meg minden lópikulával is 10k körül van részenként.
JethroHUN
Kicsit sokkolt a történetbeli csavar a The Molecular Level küldetés végén. ...és kicsit elkezdtem lövöldözni gauss puskával. Aztán felmentem a lifttel egy szintet ahol kb 30 synth patroller fogadott. Még jó hogy, a rakéta vető volt kézben. Akartam sreenshotot, csinálni, hogy ott fekszenek egy nagy halomba, de nem tudtam, hogy az F9 az quickload. Kíváncsi lettem volna, mit mond másik 3 frakció vezető ha első találkozáskor egyedül elintézi a játékos az Institue bázist.
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2016.05.29. 15:35:16

hát igen, nekem is elment a kedvem egy kicsit a játéktól mikor megláttam hogy több mint egy tucatnyi helyen lehet építkezni és ráadásul még védeni is kell mindegyiket mert az AI kb egy döglött molylepke agyával ér fel, a másik dolog ami elvette a kedvem a játéktól az a folyamatosan újratermelődő loot és enemy... értem én hogy az építkezésekhez kell az állandó utánpótlás de ez keményen megkeseríti azoknak az életét akik szeretnek minden hasznosnak tűnő vagy értékes tárgyat összeszedni... egyáltalán nem könnyű hozzászokni ahhoz hogy most hátra kell hagyni néhány hasznos dolgot de mikor visszamennél érte már kezdheted is előröl a lootolást mert minden újra spawnolt.

Az alapötlet maga nem volt rossz, de az utolsó összesakkozni azért nem volt egyszerű, és mint korábban irtam, én nem azért Falloutozok hogy egy történet küldetés miatt Meincraftozzak a játékban. Az első három még oké volt, de nem kellett volna ennyire erőltetni. Nekem inkább az összetettebb küldik hiányoznak. Épp most kisértem el a hűtőszekrényes ghoulfiút a szüleihez. A retardált bement a Gunners bázisra, én meg nem értettem miért jelenik meg 3 percenkén egy legendary vagy egy neves/powerarmoros ellenfél. A Dél Bostoni egyetemen folytatott kis nyomozástól is többet vártam, bár a páncélterembe rejtett labor egész jó volt. Viszont azt reméltem végre találok valami értelmes dolgot és kiderül, a synthek miért rohanták le a települést. De sajnos nem :/
Érdekes, bár nekem az kéne hogy a játékmeneten moddoljanak vmit. X darab új küldetés ami megint csak abból áll hogy menj el vhova valamiért, lőjj halomra a célterületen mindent majd hozd haza a kiszemelt tárgyat - na ez nem igazán hiányzik.
Ötletem ugyan nincs hogy miben lehetne másképp csinálni - mondjuk a far harborban a memóriás küldetés az frissitő újdonság volt, na olyasmi jellegű ötletek kellenének még.

dimre
Erről már hallottatok ?

Fallout Cascadia

Fallout Cascadia website

X universe Home, sweet home

Semmis. Nem vettem észre, amikor megkaptam. <#idiota>
Tudnátok segíteni a Docile ac-vel kapcsolatban? Leraktam Sanctuary-ben öt mutáns kutya ketrecet és egy béta sugárzót. Amikor elengedem őket, békésen sétálgatnak, nem támadnak meg senkit, mégsem kapom meg az ac-t. Mi lehet a baj?
én ledobtam 6-8 bottlecap mine-t aztán szaladtam ahogy csak tudtam 😊
Boston déli részén vagy egy egyetem, amit később benépesitettek. Mindenki meghalt, mára csak néhány szintetikus őr maradt hátra. A hátramaradt logokból kiderült, hogy egy Jacq nevű lány rábukkant valamire, ami kellett az Istitute-nak. Nos, miközben az egyik logot olvastam, eszembe jutott hogy volt egy ilyen nevű ismerősöm, aki szintén nem ismerte az anyját. Az ilyen párhuzamok a valósággal félel etesek tudnak lenni. Viszont valamit nem értettem. Ahol a Synth Leader volt, volt egy csontváz. Gondolom a lányé, mert ott volt egy log is. A falon és a padlón friss vér. De hogy lehetett friss a vér, ha egy csontváz feküdt ott? Átnéztem a terminálon lévő adatokat, de semmi rendkivülit nem találtam. Mondjuk nem tudom mennyire sikerült teljesen körbejárom az épületet, mert megteltem loottal és eljöttem.
Sunsetjoy
Én amúgy bemásztam a Swan feliratú páncélos szállítóba, és dobáltam ki a gránátokat belőle, meg előkaptam a .50-es pisztolyom 😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Elég ha ment előtte egy nagyot 😊
Sunsetjoy
Csak be ne menjen a Swan's pond kerítésén belülre 😄

Elkezdheted az elejéröl is. Swans pond -ot kell megkeresned. Az mellett van a kiinudlási pont és követed a vonalat.

PiszkosFred
En a supply line kialakitasat majdhogynem automatizaltam. Diamond City elovarasaban van egy sikator (Hangsman), lenyegeben az az en "parasztelosztom", csak epp busz nincs 😊. De van sok viz, sok kaja, emeletes hazban sok matrac (meg egy bart is huztam fel, a penz mindig jol jon, egy het alatt visszahozta az arat), es egy bazi nagy radiotorony, es nemi vedelem.

Amig en kalandozok, az emberek csak jonnek es jonnek, gyulnek, isznak, dolgoznak termelik a vizeket es a penzt a barban stb. Amikor visszaerek oda - survival miatt nincs fasttravel - 2-3 hetente (pipboy calendar alapjan), akkor fogom oket es elosztogatom az idokzben felfedezett/felszabaditott bazisokra. Az uj, menet kozben osszebugazott bazisokon pedig rendszerint lebontok mindent es csak azokat a targyakat hagyom meg, amelyekre a helyieknek szuksege van. Az igy nyert ne keves nyersanyagot pedig orommel hasznalom Starlight bazison, es a kalandok kozben mostansag mar eleg csak a coppert, adhesive, crystal, stb. ritkabb cuccokat magamnal tartanom, ellentetben a kezdeti idoszakkal, amikor meg csak epult a bazisom, keves helyen jartam es emiatt alig volt fa es acel a raktarban.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.05.27. 15:56:03

Köszi, jó-sok skillpont az 😊

Az erőt felhúztam már maxra, és a SB-n is van két pontom, de többet nem akarok rátenni. Igy is szörnyen el vagyok maradva még mindig mindennel. Elvileg már tudnék craftolni, de annyi nyersanyagot felemésztett Ada kimaxolása meg az atomreaktor az Erődbe, hogy másra nem maradt. Van egy +10% xp-t adó vackom, arra gondoltam hogy összeszedek minden szart és amig tart a hatása, szétcraftolom magam. Ehhez viszont vagy megind bohóckodnom kéne a bázisok összekötésével, vagy minden szemetet egy helyre kéne hordanom. Egyikhez sincs kedvem. Viszont kicsit megcsappant az elsődleges lőszerkészletem is... szóval...
Nekem is lenne egy kérdésem az alapjátékkal kapcsolatban. Van egy nemtommilyen Trail küldi. Asszem Diamond City-től keletre kellett valamilyen vasutat követnem. Csakhogy pont akkor csináltam a Nickes küldit is, és letértem a vágányról és most fogalmam sincs hol kéne folytatnom, mert persze jelölő meg nincs a küldihez. Esetleg tudtok valami állomásnevet vagy bármit ahonnan visszatalálok?
PiszkosFred
Strong back
Igen

Melyik az a perk?

Túlterhelve a gyaloglás normál sebességű?

én több okból sem veszek új játékot. Egyrészt az áruk nem a magyar fizetésekhez van igazitva, másrészt annyira le vagyok maradva játékokkal, hogy 1-2 évet simán tudok várni azért, hogy emberi áron be tudjak szerezni egy GOTY-t, amihez nem kell a következő peccsig várnom, hogy játszható legyen. Ha véletlenül még is kifogynék a játékokból (ami még egyszer se fordult elő) akkor meg ott vannak az ingyenesen játszható esetleg régi, de népszerű csapat alapú játékok. (és filmezni meg animézni nem is jut idő) Egyedüli kivétel a ME3, aminek a gyüjtői változatát rendeltem elő, de tekintve hogy csak abba beletettem több mint 500 órát, szerintem megérte, illetve kb 3 hónapja megvettem a F4-t akciós SP-vel, mert már évek óta vártam a folytatást. (és hogy őszinte legyek, annyira lekötött eddig hogy még a WG-s prémet is hagytam a fenébe, csak Falloutozhassak)
Úgy tűnik nekem az a küldi kimaradt. Pedig az öreg Longbow a játék felében elkisért, de annyira idegesitő volt hogy lecseréltem inkább Nick-re. Legendary lénnyel meg igy is találkoztam eléggel, vagy egy screenshot-om arról, hogy két legendary lény gyepálja egymást. A Warcraftos utalás meg... a lezuhant repülő? És ha a szupermutáns nem adja be rögtön, nézd meg hogy hivják a farkast. Ha igy sincs me, akkor nem vagy Warcraft fan 😄
Én fejlesztettem azt a perket, amivel tudok futni túlterhelten is az AP kárára, illetve haza is tudok "gyorsutazni", ha le kell pakolni a holmit. Szerintem hasznos, sőt, esszenciális. 😊 Sajnos a DLC-k túlárazása általános trend lett, már évek óta ez megy, kb. egyetlen season pass se ér fel az alapjátékkal ár/tartalom arány tekintetében.

A Shipbreaker egy vadászatos küldetés, egy legendary lényt kell benne eltenni láb alól, azután érdemes felkeresni Longfellow-t, vagy mi az öreg társ neve. Azokon a helyeken bóklásztam, ahol az internet népe szerint befogom a frekvenciát, de eddig nem jártam sikerrel. 😞 A W3-as utalást nem találtam meg, hol nézelődjek? 😮