Gondolom azért nem tudsz 1 hit killeket nyomni, mert nem lopakodsz...nálam úgy többnyire kijött a 1hk a szigeten is 110+ level mellett, de ha 2-3 lövésnél több volt szükséges bármi leterítésére, az vagy valami kifejezetten bullet sponge ellenfél volt, mint a "shipwrecker" vagy/és "danger" státuszban voltam. A legfejlettebb Gaussról van szó persze, legendary moddal.
Az említett bugokon csak pislogok, én még bétában toltam végig 'a szigetet', de már akkor sem futottam bele az említett hibákba, de a final idején sem, sőt valójában semmit sem észleltem, pedig én jellemzően kiszúrom a kilógó lólábakat és károgok sokmindenért... :) A köd ellen fullos X-01 power aromoroztam - mint általában - így nem különösebben tűnt fel a lore által hangsúlyozott radioaktivitás, inkább csak a környezeten vizuálisan. A "fejes" gondolom a marine assault armor része lehet, különböző kereskedőktől tudod összevásárolni a teljes szettet...de lootolni is lehet ha jól rémlik. A power armorhoz szokás után én nem tudtam komolyan venni, a statja nem túl vonzó, de a szememnek sem kedves...és survival szinten játszva, a kegyetlen nehéz non-power armort viselve rögtön le is húz a sok cuccom...amelyeket ha a gameplay élményem kárára racionalizálnék is, akkor is csak pár kilónyi cuccok lootolására lenne lehetőségem...én pedig nagy scav vagyok, így számomra nem opció a non-pa játék. Szerintem nem is túl immersive a játék világa nélküle, én nem tudnám elképzelni, hogy power armor nélkül mászkáljak a wastelanden...legfeljebb ha mély depresszióba zuhanva nyilvánvaló halálvágyam van... :) Utoljára szerkesztette: broman191, 2017.03.24. 18:25:48