Andule#7155
Amiket leírtam azok bugok :)
Az h nem adja be az előttem térdeplő társnál a "use stimpak" opciót és emiatt kell hazamennie az mindenképp az. Visszanézek majd oda ahol elhagytam de amúgy csak Goodneighbor-ben volt eddig (nem volt parkoltatva máshol + ezt is írta ki) és most ott nem lelem.
MM az Minutemen mint ahogy RR - Railroad, SH - Sanctuary Hills, BoS- Brotherhood. Sy, azt hittem mindenkinek evidens :)
Mint írtam mindenhova ácsoltam sokmindent, nem csak egy ágyat csappal, egy-két bázis már majdnem pofásan is néz ki :)
A védések nem frusztrálnak, ha nem járok a közelben akkor így jártak. Amúgy ébredtem már én is arra h épp attack van. Gyors halál volt :) (éppencsak h eljutottam az autósmoziig és annyi nyersanyagot tudtam csak kukázni onnan (nem volt még Local Leader2 ofc) h egy mini, befelyezetlen fal volt köztem meg a 8 gunner közt, plusz 1 vacak alap machine gun turret)
A melee-hez sztem kötelező lenne a lopakodás és a lvl9es agi-s perk a közelharci távnövelés miatt. (de nincs konkrét tapasztalatom miután nem szeretek késelni semmilyen fps-ben :) )