11630
  • Sunsetjoy
    Van olyan mod, ami megmutatja, ki hol van. Illetve van olyan konzolparancs is, aki odavisz téged, vagy a társad hozzád.

Amúgy egyik történetes DLC magyarítását se kezdtük el, szóval jelenleg hótmindegy, melyikbe kezdesz bele, úgyis angol...
  • Darun
    Ha társat váltasz, jobb ha mindig te küldöd egy saját táborba, akkor legalább tudod, hol van. Ha lelépett, akkor gondolom vissza tért a "léghajóra". Esetleg előfordulhat olyan is, hogy rákérdezett hogy melyik táborba akarod küldeni és gyorsan elkattintottad, velem is megesett ilyen párszor.
  • N11Ordo
    Sziasztok! Jelenleg a játékban ott járok, hogy véglegesen el kell döntenem, hogy a Testvériséget, vagy pedig az Intézetet választom, az Intézet küldetése szerint az atomerőműhöz kellene valami alkatrész és oda kell teleportálnom de ha meglépem akkor a Testvériséggel le is út fel is út... Nah és itt a story miatt abbahagytam mert Danse karakterét ki akarom maxolni, de eltűnt... Van mód arra h lássam melyik társam merre kolbászol? Előre is köszönöm a válaszaitok, illetve melyik dlc-t érdemes elkezdeni? A Far Habor vagy a Nuke World áll jobban magyarosítás terén?
  • Sunsetjoy
    Nos, mint kiderült, a magyarítás annyira nincs egyetértésben a Creation Clubbal, hogy megfelelő használat (vagyis a magyarítás máshol jó) mellett az ott megjelenő szövegek nem jelennek meg, vagyis nem olvashatók :)

Vagy a CC jelenik meg jól, vagy a terminálok szövegei a játékban.

Jelenleg mondjuk- mert friss még az, hogy két év után megváltozott a betűtípusokat tartalmazó fájl, és még talán nem csináltak új, alternatív fájlokat, amiből a mostani ékezetes betűk is táplálkoznak a terminálokon.
  • Andule
    Az LE megjelenesese korul probaltak elso korben ezt meglepni de a kozfelhaborodas (rec-rol non rec-re atdobott review-k ) eltorolte ezt. Ezert volt fura h most at is vertek mert mikor ujra elovettek (tan E3) akkor veletlen bekeveredtem az F4 review-k koze steam-en es eleg sok ilyet lattam akkor is.

Az meg h mennyire jogos egy idojaras javito modert penzt kerni mar izles dolga. Hasznalom a True Storm-ot es valoban kurva jo de ha a Beth nem lenne baromi lusta es igenytelen a reszletes akkor annak alapbol igy kellene kineznie es hangoznia.
    Persze az is lehet csak az a bajom h a sajat, hivatalos oldalukon toljak ezt az arcodba es h az eloerzetemet vetitem ki az egesz CC-re.
  • Darun
    Az elborult, világ idegen modokra is van igény, máskülönben minek fejlesztenék őket? Az más kérdés, hogy ki az, aki ezért fizetni is hajlandó.
  • Ryder62
    Skyrim idejében -- tán 2014 körül -- már volt egy kisérletük a fizetős modok élesítésében, nem?

Én arra leszek kiváncsi, hogy milyen hatással lesz a CC a Nexusra.

Ha értelmes, tartalom javító modok kerülnének 300-400 kreditbe akkor még okés lenne (Időjárás). De ilyen szkin modok...
    Pl, ez a nem éppen lore friendly future furniture pack 300 kreditért egy vicc. Ha még a játék világához illő assets pack kerülne ennyibe....
  • Árnyvadász
  • Papa01 #7233
    Köszi! :)
  • Sunsetjoy
    Majd kiderül, hogy mennyire válik be a dolog, engem se érdekel.
    De hogy órákig a szaros értelmetlen frissítésük miatt kellett tötyögnöm a magyarítás kijavításával, azzal már sikeresen felhúztak.
    Ja igen, a fordítás oldaláról tölthető az 1.10-es játékhoz használható magyarításcsomag.
  • PiszkosFred
    Hat, nem tul biztato a jovo, az ketsegtelen. De mivel szerencsere egyelore opcionalis, minket meg nem kerdeznek meg az ugyben, csak elenk teszik "tetszik, nem tetszik, ez van" alapon, igy sokat nem tudunk tenni az ugyben, vagy az ugy ellen.
  • Andule
    Mikor legutóbb promózták (tán E3) akkor rögtön ment a negatív komment a steam-en.
    Jelenleg engem ez valóban nem érint még, igazából attól a jövőtől tartok amit a Beth pénzügyi viselkedéséből ki lehet olvasni. :/ De 'evvan', tény.
  • PiszkosFred
    Istenigazabol ez sosem volt se vita targya, se targyalas kerdese, abszolute nem szamit ki mit gondol. A rendszer van, pont, vagy hasznalod vagy nem. Elobbi esetben ott a fizetos CC, utobbi esetben ott az ingyenes Nexus.
  • Andule
    most akkor ezt a szart végül sikeresen átverték a népeken?
  • PiszkosFred
    Elvileg igen. Ha minden igaz, akkor 2 giga tegnap csak a keretrendszert integralta a jatekba, javitani a tartalmon semmit sem javitott. En lefrissitettem tegnap a jatekot, de nem neztem meg/inditottam el, igy csak tippelek a hirek es egyeb posztok alapjan.
  • Darun
    Mivel nem használok modokat (még mindig) igy számomra az a 2 giga teljesen felesleges. Ha jól sejtem, a játék nélküle is menni fog.
  • sata75
  • Sunsetjoy
    Annyi helyre nem rakom fel, a hivatalos fordítási oldal a hivatalos :)
    PiszkosFred: LOL. Amúgy, ahhoz még tudni kellene modot csinálni belőle, ami még nem megy.
  • PiszkosFred
    Vagy felkerul a CC-be es penzert? :D (viccelek, meg mielott)
  • Árnyvadász
    Azt nagyon megköszönném! Gondolom a hivatalos oldalon nézelődjek akkor. Vagy ide is linkelni fogod?
  • Sunsetjoy
    Haza is vágta a magyarítást, az 1.9 változat interface.ba2 fájlja nem használható hozzá. Próbálok este már kiadni jó változatot.
  • PiszkosFred
    Most lett elesitve a Bethesda fele fizetos modok v2.0 rendszere, a Creation club.
  • Darun
    Mi a rákot tölt már megint a Steam? Idén már másodszor húz le peccset. Ráadásul ez a mostani nem is kicsi.
  • aemus
    Ez a mod "felokosítja" a társ Npc-ket, jobban reagálnak az eseményekre és extra tulajdonságokat kapnak, elérhető játékon belül a Pip-Boy / Better Companions Holotape - lejátszásával.
    Másold a Data könyvtárba.
    Better Companions - jobb társak
  • Jóózsf István #7217
    Nnna! Amikor kész lesz lejátszom elölről... Hátha addigra kedvet kapok hozzá!
  • aemus
    Újabb magyarítás jelent meg a Fallout 4 Magyarítás oldalon.
  • Malachit
    A kikötőben enélkül is vannak simán hozzám igazított 100+-os állatkák. Azokba kell rendesen a kimaxolt sniper karaktertől is a lőszer.
  • aemus
    Ez a mod a játékos szintjéhez igazítja az npc-ket, nagyobb kihívást és erősebb ellenfeleket adva, nincs több "egy lövéses unatkozás".
    Erősebb ellenfelek
    (a 00-DLC könyvtár tartalmát másold a Data könyvtárba)
  • Andule
    Fiola nekem is van kb 6 darab, de igazabol nem sokkal jobb mint egy erosebb radaway. (Pl a negativ effektje is ugyanaz mint annak)

A Nuka-val nekem az volt a bajom h baromi hosszu es unalmas lovolde ha nem raider akarsz lenni.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    pl a quest leiras szerint eleg lenne likvidalni a 3 vezetot de nyilvan mindenkit le kell hentelni ami bizonyos helyeken baromi nehez harcokat eredmenyezett nalam, meg ugy is h jet hatasa alatt tenyereltem ra a raketaveto elsutobillentyujere. Szamomra ertelmetlenul tultapoltnak tuntek a mezei raiderek is. Ennyi erovel izadtsag nelkul elfoglalhatnak a Commonwealth felet.
  • Sunsetjoy
    Ha van azon a vinyón fontos dolgod, időben mentsd ki máshová. Ha megmakkan, gyorsan teszi...
  • Papa01 #7211
    Áááá, régi 8 éves... :)) Egyébként megnéztem, 500+ db fájl volt a mentés mappában csak néhányat hagytam meg, de nem érzek nagy változást... lehet töredezettség mentesíteni kéne a vinyót... :)

szerk: A feladatkezelőben megnéztem a vinyó műveleteknél lassul be.
    Utoljára szerkesztette: Papa01, 2017.08.04. 18:06:09
  • Sunsetjoy
    Mikori az a merevlemez, amin rajta van a játék? Néztél már rajta SMART-értékeket?
  • Papa01 #7209
    Semmit.. mondjuk sima HDD-ről megy.. de néha játék közben is akad..ha be kell tölteni valamit.. eddig nem csinálta. Az gond lehet, hogy nem töröltem a mentéseimet és nagyon sokat mentek? :)
  • aemus
    Gondolom függ attól is a betöltési sebesség hogy milyen MOD-okat használsz.
  • Papa01 #7207
    Sziasztok!

Nálatok nincs gond a betöltési idővel? Nekem egyre rosszabb, utazások közben is nagyon sok idő telik el, amíg betölti az új helyszínt.
  • Papa01 #7206
    Bocsi, igen, 4 fiola van a cuccaim közt belőle... :)
  • Malachit
    Ha ügyesen csinálod, akkor kapsz pár örök fiatalság szérumot is a küldetés mellé, akkor is ha a "forrását" megsemmisíted. :)

Nekem nuka még totál hátra van. 1x se voltam ott. FH-nál kb., a sztory felénél tartok úgy, hogy a sziget 68 - 75%-a az utolsó fűszálig fel van fedezve és ki van takarítva. az eddig elérhető 3 settlermentből 2-őt szénné pimpeltem, de elfogyott az alapanyag megint. Vault építgetésre gyűjtöttem, de ez lett belőle. Szerintem azt a helyet sose fogom felhúzni, annyi idő lenne összetarhálni a hegynyi hozzávalót. Pedig eléggé az utolsó szeget is felszedem módon játszottam eddig. Ezért is csörömpöltem / optam Ada-val folyamat...
  • Andule
    Ahh, thx. Akkor nem vesztettem sokat.
  • Papa01 #7203
    Köszi a választ!

Én végül nem engedtem el (Pipernek nem tetszett, amikor kipróbáltam :) ). Egy hét után én vissza tudtam menni a Cobot házba és a fia adott (egy kis unszolásra ("Szerintem többet érdemlek...") adott egy fegyvert (Lorenzo Műemlék fegyvere). Az ára elég magas ennek a cuccnak, de egyébként szerintem nokedli... :)
  • Andule
    Nuka* ofc.

Btw a Cabot kuldi folytatasa (teljen el egy het majd menj vissza dumalni) masnak is bugos es kvazi nem lehet elkezdeni?
    (Unoff patch se segitett)