Fallout 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

broman191

<#hehe>
Utoljára szerkesztette: broman191, 2016.08.03. 17:27:12

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Fasza. Valami hasonlóra számítottam, de szerettem volna nem tőled megtudni.
broman191
Lesz még pár óra a fősztoriból utána.

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Értesz valamit angolul egyébként?
Ha nem szótáraz könyörgöm.

joceruza
Helló! Valaki használja a vivid weather modot? Mióta feltettem,csak sötét van. Független attól hogy mennyi az idő. Miért van ez?

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

broman191

broman191
Persze, nem is a postásé... <#hehe>

F@sza!! Néger apukát csináltam az elején,erre a gyerek is néger az ágyban.DDD

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Az 1.5-ös magyarítás müködik az 1.5.4-es patchel?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

HD Texturát szeretnék belerakni vagy még az évszak modot de a sok file miatt nem tudom melyiket hova és néha belekeveredek a leírásba is de azért megpróbálom talán menni fog

Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |

broman191
Csináld manuálisan, úgy nálam működni szokott minden, az adott modok leírását követve... 😊

Hogy lehet úgy modot betenni a játékba hogy működjön is? a Nexus Mod Managerrel próbáltam, feltelepítette és be is kapcsolta de a játékban sehol nem volt változás... 😞

Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |

Nekem még soha, egy társ sem vett fel PA-t. Pedig pont tegnap voltam valami Gunners toronyban, ahol volt egy T-45. De ha már PA, a The Castle-nál gyüjtöm a frame-eket, már lassan nem férek át a "falon". Erre nézem hogy vizuálisan rajta vannak a páncél részek is, de a frame inventory-ja meg üres. Valamit nagyon elb*sztak ezzel a V-Tech DLC-vel. (arról nem is beszélek hogy az egyik védésnél megint "kiesett" az egyik robot a pályáról, és mivel nem tudtam megölni, kaptam egy Failed-et)
patchaou
Vedd ki belőle a fusion core-t és nem bújnak bele 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

De a Power Armorba bebújnak ha nem vagyok elég gyors, ahhoz van eszük. 😄
Nekem is az jutott eszembe. Illetve sztem ők is a New Vegas OWB DLC-ből vették az ötletet. Úgy rémlik ott volt először ilyen. Az egyébként meg elgondolkodtató, hogy saját termesztésű növények nélkül hogy birtak ki annyi időt egyesek a Vault-ban. De a játék sok helyen nem a logikára épit.
Nyilván termesztettek növényeket, ha nem akartak éhen dögleni. Az az egy problémám vele, hogy nincs normális "szoba", ami alkalmas lenne erre. Valami olyasmire gondolok, mint az Institute biolab részlege, keltetőládákkal.

Egy kérdés. Nem regisztráltam a Bethesda.netre a modok miatt. Van valami használható köztük ami miatt érdemes? Vagy a nexuson és a neten megtalálható minden?

Ez komoly 😊 Nem mondon nem történhet meg de mikor egyszer régen rá akartam rakni a kis alkesz társra egy ruhát akkor addig kerestem míg megtaláltam 😄

PiszkosFred
Siman, csak beszelj vele, mondd meg, hogy adsz neki cuccot, majd amikor latod, hogy mivan nala, a ruhan valaszd az equip opciot. MInden npcnel ez a menete, nagyon ritkan vesznek fel automatikusan ruhat, max ha talalnak valamit utkozben a szemetben.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Építőmódban? Nem opció.
Equipelted is rá? Én kb 300 óra játék után jöttem rá, hogy miért nem használják a társak a nekik adott cuccokat. Bár gondolom ez itt nem úgy megy mint a csapattársaknál. Ma lehet hanyagolnom kell a játékot, mert WoWs-ben van még pár csatám, de utána visszatérek. Mondjuk addigra biztos megválaszolja valaki a kérdést.
Miért nem
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Veszi fel a ruhát az a paraszt (Clem)
Adtam neki egy 88-as kezeslábast, de nem hazsnálja. A küldetés meg nem megy tovább. Ide-oda rakosgatja jelölést az ember és a láda között.
A Pip-boy-t felvette.
?
Egyrészt ha belegondolsz, a meglepő részekben is volt pár Vault, ahol ilyen-olyan formában növényeket termesztettek. Egyébként nem kell feltétlenül. Ha összekötött kaja termelő helyekkel, akkor azok feleslegét használja fel a Vault. Én úgy oldottam meg (nem ezt, hanem úgy általában) hogy minden falut a fő bázisra kötöttem be, minden alkalommal kirámolom a cuccokat a falvakból és központba viszem. Igy onnan bármikor, bármelyik falu eléri.
Azt megtaláltam én is, az összekötés elég bajos a távolság miatt, de pár helyi nagy generátorral megoldottam. Kajára viszont semmi más megoldást nem találtam, csak a "kertészkedést", ami egy föld alatti bunkerben eléggé illúzióromboló.

A Vaultban van egy vízmű is meg egy generátor is. Elvileg csak össze kell kötni őket. Ha jól emlékszem 40 egységnyi vizet termel. (ott van ahol a mirelurk queen)
Kérdésem lenne ezzel az új vault építős dlc-vel kapcsolatban.
Az érdekelne, hogy kaját/vizet hogy lehet biztosítani a bentlakóknak? Az egyetlen mód, amit találtam, az az, hogy a "szabadban" rakok le kézi kutat, meg növényt, de ez azért eléggé amatőr megoldás. Nincs valami vízmű/farm szoba?
Más, a lakókat hogy lehet pl. őrposztra beosztani?

Sunsetjoy
Amire te gondolsz, az a teaser, avagy hosszabb változatban trailer (ha jól emlékszem).

A pilot a sorozatoknál (tévés) használt kifejezés arra a nulladék részre a sorozatból, amelyet a készítők megcsinálnak, hogy aztán azzal házaljanak tévétársaságoknál (egyszerűen szólva), stb. Mármint felkínálják a produkciót a sugárzásra, hogy ha tetszik a fejeseknek, döntéshozóknak, akkor kapnak berendelést x részes első évadra, amelyet legyártanak a készítők, átadják a csatornának, illetve elkezdik a sorozat gyártását, és folyamatosan adják sugárzásra.
Aztán, ha minden jól megy nézettségileg, jöhet a többi évad, vagy akár menet közben lelövik (cancel), illetve ha úgy alakul, csak azt mondják a készítőknek, hogy oké egy évad is elég volt (nem nézik elegen), írjátok meg a végét a sorozatnak, aztán sziasztok.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Nem ismerem ezeket a manapság trendi kifejezéseket, de a pilot az nem ilyen beharangozó vagy kedvcsináló? Mondjuk egy "fanmade" filmtől fura lenne a 15 perces pilot, én már annak is örülnék ha "csak" 3*15 perc lenne az egész, mert már az első rész is nagyon adta.
PiszkosFred
Passz, en is csak tegnap talaltam rajuk egy faszbuk csoportban, de az elnevezesbol es a tobbiek kommentjeibol itelve elvileg jon meg ket resz.

Igen azokhoz képest tényleg visszaesés. El is felejtettem.
Automatron, sziget és nuke wold.

A Sykrim alap játéka sem tudott igazán megfogni, úgy tűnik nekem a játék fantasy környezetben nem annyira jött át. Evvan. Ami a DLC-ket illeti... jelenleg egy olyan játékom van, amivel össze lehetne hasonlitani és ez a Payday. Oké hogy ők ipar szerűen gyártják a DLC-ket és sok hörgés volt érte. Hogy mennyire használhatóak a DLC-k, az megint egy más kérdés. Én inkább a F3-hoz és a NV-hoz hasonltanám, még is csak az a mérvadóbb. És szerint mind a kettőt sikerült messze alulmúlniuk. A harmadik nagyobb DLC ami az első volt, az az Automatron? Mondjuk nekem eleve azzal volt meg, de nem érzem hogy olyan hű de nagy változást hozott volna.
Hiába na a telhetetlenség komoly betegség. 😊 Azért volt, lesz 3 nagyobb dlc meg pár kisebb. Összehasonlítva sok céggel még mindig jól állnak. Lehet a season pass ára nem reális, nem tudom. Meg esetleg TESV tel hasonlítva nem annyira tartalmasak a dlc-k mennyiségileg. Ezt se akarom megítélni. Mondjuk azt írják a nuke world elég nagy lesz. 😊

És ez csak az előzetes? Kiváncsi leszek mi sül ki belőle. Eddig jól néz, az az android csaj nagyon pro lett!

Pár hete nem játszottam már a játékkal, erre beadta Vault 88-t. Oda megyek, kiderül hogy ez a régi kőfejtő. Persze az hiába volt felderitve, új lokációnak vette, nah sebaj. Belépek a Vaultba, nézem a tárgyakat... csak nekem tűnik igénytelennek a kidolgozásuk? Főleg az asztali ventilátornál volt szembetűnő. Már a sima épitkezés sem igazán hozott lázba, szerintem az sem fog, hogy csinálhatok saját Vault. Ráadásul még ki se nyitottam a bejáratot, már kaptam egy védést, öt perc múlva még egyet, szóval rögtön hagyhattam is félbe a felderitést. (előtte meg már nem is emlékszem mikor támadták a falvaim utoljára) Mondjuk a hosszabb kihagyás egyik oka maga a Bethesda volt, kezdve azzal hogy a Nuka World lez az utolsó DLC. Vagyis elvileg azért emelték a SP árát, hogy betegyenek két craftolós-épitős DLC-t, amiből az egyik még patch-nek is kicsi lenne? Sz'al jah, kicsit csalódott vagyok most.
PiszkosFred
Le a kalappal elottuk 😊

Ugyanez, ha hamarább indul a steam mint az internetkapcsolat, összezavarodik. Nekem windows10 óta csinálja ezt. Kivettem az automatikus indításból a Steam-et, így már nincs gond ha én indítom.
Utoljára szerkesztette: harras25, 2016.07.26. 14:57:48
Sunsetjoy
Mondjuk, most hogy felvetetted, és rákerestem neked, én is használni fogom esetleg 😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

patchaou
Köszi szépen 😊

Így is lehet mondani 😊 Főzőcskézés közben keresgéltem volna ha nem mond senki semmit, de kíváncsi voltam hogy a fórumon használ-e valaki ilyesmit, bár ezt külön kérdésként tényleg nem tettem föl.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Sunsetjoy
Ez lesz az szerintem, holotape-t betöltesz pip-boyba azon a helyen, ahol akarsz pontot. 30-at használhatsz a commonwealth területén.
amm adjustable map markers

5 perc alatt találtam, kicsit lusta vagy 😊
Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2016.07.25. 09:42:17

patchaou
A játék alapfunkcióival tisztában vagyok, de azért köszi 😊

A térképen el tudsz helyezni jelzáseket, de egy időben talán csak egyet. Odaböksz valahová és megkérdi, tegyen-e egy markert, vagy törölje a már meglévőt.

patchaou
Hali!
Van valami mod amivel jegyzetelni lehet a pipboyba? Jó lenne a térképen jelölni hogy hol hagytam széfet, terminált stb... amiket nem tudtam kinyitni.. vagy hol hagytam egy csomó loot-ot mert már nem bírtam többet. Mi az ami mellett csak elmentem és felfedeződött és melyek azok a helyszínek amiket tényleg fel is fedeztem...
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2016.07.25. 08:24:33

Megoldódott. Win10-ben kikellett kapcsolni ezt a fast boot opciót, amitől egyáltalán nem lett lassabb a rendszer felállás. 😄

https://www.twitch.tv/sp1gu

A módolok biztos ismerik, de aki nem annak itt van egy leírás, hogy kell BA2 fájlt készíteni a textura csomagokból
A mód talán nem is érdekes de az előoldalon van leírva.
Texture optimizer

Feketeképernyő se. Homokóra egy ideig megy és beteszi a feladatkezelőbe de se kép se hang.

Fekete képernyő nagy homokórával?
Nálam Dájrektiksz frissítés oldotta meg!
Üdv! Nemrég vettem meg a játékot, mert mégcsak most sikerült új PC-re beruházni.
Néha csinál olyat a játék, hogy hiába kattolok a Play-re, nem történik semmi de a feladatkezelőben mutatja, hogy fut és ezután ha restartolom a gépet, működik. Mitől lehet?

PiszkosFred
Hat ez az! Es megis...

JethroHUN
Mégis, hogyan megy a munkád kárára amikor semmit nem lehet benne csinálni, csak a számlálókra várni??? Amihez nem is kell a játéknak futnia.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

PiszkosFred
Hat nem, teljesen a munkam karara megy.