11630
-
Fallout 4 - Best of the Ultra High Resolution DLC mod @ guglidrájv -
krisztinv #7320 Köszönöm rendes vagy, de az a helyzet, hogy az meg van de nem tudom, hogy kell ezt végrehajtani. Nincs valami hotkey? Régen mintha t vel ment volna... Másik Van egy érintési meghajtó buggyanus küldim ami ciki mert kb ez a 2 küldim a csajtól és tudom sok van. Elmentem a helyre mondanom sem kell kint van a térképről jobb felső sarok, ott bele futottam egy gyanus familibe de a lényeg, hogy ott volt az érintési meghajtó egy hajón olyan ábrával mintha valahova be lehetne menni de nem lehet se kinyitni. Ilyenkor mit tudok csinálni buktam a csak küldetéseit?? Előre is kösz -
Although #7319 Azt gondolom minden a konzolokról szól. Nem akarják a pc-s jobb legyen. Értelmesebb magyarázat nincs. -
Részemről is mutatkoznak az érdeklődés jelei...
Vajon miért törölték egyébként nexusról? Sejti valaki? -
Ha az üzletek vásárlókapacitását akarnád növelni (azért keresed a befektetést), akkor ahhoz a Cap collector (Kupakgyűjtő) perk harmadik szintje szükséges.
link -
krisztinv #7316 Elnézést valaki felhomályosítana, hogy lehet az üzletekbe pénzt fektetni? -
Én is nagyon hálás lennék érte! -
Although #7314 Nem lenne hülyeség :) -
Nekem még megvan, feltölthetem pl. Megára, ha van érdeklődés... :) -
Grifid71 #7312 Sajnos ez a mod már nem létezik, mindenhonnan törölték. A gyárit meg telepítse a nasa ha van rá gépük. 
Utoljára szerkesztette: Grifid71, 2017.10.13. 20:07:29 -
krisztinv #7311 Bocs a 2 hsz.-ért. Amúgy kapzsi vagyok és emiatt nagyon gyér lett a kari. Hülye fejemmel most is zsebelésre raktam egy pontot amit már megbántam miután halok mindenhol 42-es szinten. Igaz Power Armor nélkül tolom nem kicsit nehéz de én szeretem ha nehéz csak ne felejtsek el aludni! Végülis Jet-el meg harci shotgunnal sok minden megoldható főleg, hogy arra azért raktam kettőt de életre meg védelemre kéne nagyon ugye mert hiába van pöpec ruhám.. Már mindegyik csillagos és jókat. Fegyverbe viszont nem sikerült találnom olyan jót illetve egyet még az elején csak akkor még nem ismertem a gémet és a hülye fejemmel eladtam. Mesterlövész puska volt célzás belassítással. :( Csak akkor még azt hittem a harci mesterl.puska jobb. Meg most esett egy csak az 45-70-es... De nagyon jó tulajdonsága van, kevesebb akciópontba kerül a lövés. Ez Endurance maxom van azt hiszem azzal áldás ugye 4 esik ellenfél vats lövés mindenképp kritikus. Meg utána is. -
krisztinv #7310 Igen! Adával megyek. Ez mit jelent ha jól megépítem? Feltűnt mennyire kedvelik
úgyhogy maradj van sokszor ha valahova gyorsan el szeretnék jutni.
-
Malachit #7309 Ha meg megvan a Vault 88, akkor a vaultos generátorokat is megépítheted. Sokba vannak, de elborult árammennyiséget is adnak cserébe. -
Generátorok helyett inkább csinálj szélturbinákat, azok nem zajosak és vagy 3 db ellát minden alapvető szükségletet egy 20 fős településnél, ha nem bonyolítod túl. A megfelelő helyre téve őket, az összképet sem rontják, főleg extra talapzattal, úgy lehet alá tenni padokat, meg körbekerítheted, egészen dekoratív tud lenni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
ui.: Valamelyik settlement moddal lehet olyan kisebb fúziós generátorod is, amiből a a fúziós magokat tudod kiszedni az alapjátékban, ha jól rémlik 35 energiát termel, a 'putri generátoroknál' halkabban. :)
Utoljára szerkesztette: broman191, 2017.10.07. 12:21:19 -
Best of the Ultra High Resolution DLC by MayheM7 - Ez is jóféle, 6 GB vs. gyári pazarló 58 GB és érezhető a különbség tényleg 1080p-ben, teljesítmény veszteség is kb. semmi... :)
Utoljára szerkesztette: broman191, 2017.10.07. 11:56:57 -
Malachit #7306 Ha hörcsög módon szeretsz gyűjteni, akkor Ada kell melléd. Jól megépítve sok száz kilót elvisz. Cserébe a város túlsó végéről is rácuppannak az ellenfelek, lopakodni vele esélytelen. Használhatod ellenfélmágnesnek, ha mesterlövész karaktert húzol. AMíg őt püfölik, te távolabbról nyugiba oszthatod a fejeseket.
Survivalon, a mazohizmus maximuma, a közelharci karakter :D 110-es szinten is van olyan ellenfél, aki a mesterlövészemet pik - pakk lecsapja ha odaér :)
A sunnyogást és hogy a csapdák nem aktiválódnak, ha rájuk lépsz legelsőként toltam ki, neked is ajánlom.
Építéshez ajánlott pár videót megnézni. Egyesek durva dolgokat fabrikáltak unalmukban :D -
krisztinv #7305 Elnézést ha már kérdezték de a millió dolog közül már szinte csak az üzletek építése a gyártás ugye van egy Tescós görgő különféle kapcsolók miértje, úristen most hogy kérdezem esik le, hogy esetleg nem kell lógni a sok zsinórnak? Nem tudom nálam alapelv, hogy az épület elé rakom az aksit és onnan vezetem be a házba. A zaj miatt amit csap szerintem nincs helye lakásban. Szerény személyem nagyon hamar eret vágna ha dübörögne egy ilyen a folyosómon. na most van az, hogy 4 ponttal elérem az egy tudományt... izgatnak azok a távcsövek. De szerintem Survival révén inkább életre rakok meg golyó ellenállásra úgyis páncél nélkül nyomulok. Meg van még itt egy ilyen furcsa dolog kiszámoltam hogy a robotommal együtt 500 valamennyit bírunk el. Lone wandererfent és kemény 325 körül viszek egyedül nem lehet hogy bugos a robotom? Mert úgy 225 a teherbírásom. Természetesen ha már társulnom kell akkor inkább a Strongal mennék ő is ilyen sokat bír vagy csak bugos az ADA-(robot) -
krisztinv #7304 Köszönöm a válaszokat kaptam ugyanarra a helyre amit nagy nehezen kipucoltam egy fergeteges robottámadást Tehát a nappali közepén ül egy robot és kéken szikrázik Meg az új házban ami előre legyártható legnagyobb annak a földszintjén 2. Természetesen mozdíthatatlanok és mindenfele "kisebb" ember méretű robotok. Majd ha nagy leszek teleszóróm ezzel a plusz egyes atommal "Nagyfiú" vagy öreg? nem is tudom. Na telibe szórom azt meglátjuk mi lesz. 

Légyszi ne mondjátok el mi lessz mert van egy olyan sanda gyanúm, hogy semmi
Kérdés! A Rohamgéppusi nehézufegyvernek számít? Eléggé megtetszett. Főleg, hogy az intellectet csak fegyverjavításig raktam ki és ugye pofátlan módon tudomány kell a komolyabb távcsövekhez és esett egy éjjeli távcsöves amibe beleszerettem. Még fontolgatom mi legyen a neve.. John Rambo! :) vagy Terminátor esetleg Supergun Superman után.
-
Igaz, el is feledtem. De a sisaklámpák mindenképp erősebb fényűek alapból. -
Ha a pip-boy HUD-ját átállítod fehér színűre, akkor annak sincs hülye zöld színe:) -
Nem muszáj a lábuknál, elég, ha hosszan nyomod az E billentyűt (vagy amire van állítva a cuccfelszedés), miközben a célkereszttel ráállsz a testre. Akkor ha jól tudom, beáll cipelő módba (vagy végig nyomni kell a gombot? már nem tudom), elbaktatsz (mivel futni így nem lehet) oda, ahová vinni akarod, mondjuk bevágod az árokba :) Tehát nem kell kipöckölni a nehéz módszerrel szenvedve, hanem meg kell fogni, aztán "vinni".
A hullákat bezoomolni (a VATS célzómenüvel) már nem tudod,
Tényleg csak az van, hogy vagy a TAB nyomvatartásával bekapcsolod a pip-boy fényét. Vagy esetleg szerzel bányászsisakot (mining hat), azon van fejlámpa, nem olyan hülye zöld színe van, rendes zseblámpa fénye van.
Illetve a powerarmor (erőpáncél) sisakjára lehet még fejlámpát applikálni különféle színekkel, mondjuk ahhoz meg kell egy kis plusz anyag. -
Although #7300 Ha nyomva tartod a TAB-ot azt hiszem, akkor bekapcsol a pipboy lámpa. Annak fényében kell mászkálni. -
krisztinv #7299 Eszméletlen milyen részletekbe lehet belemenni. Pld . Ma hajnalban egy női bugyis melltartós holttestet dobtam ki az ablakon... :) kb 5 percig tartott a lábuknál kell megfogni őket. De nem? Ok, hogy Post apo de ne úgy kelljek fel, hogy belelépek egy holt testbe.
-
krisztinv #7298 Hali! gyorsan bekérdeznék hátha akad valaki aki válaszol, A hullákat sötétben bozótosban, hogy lehet megtalálni? Nem lenne baj ha utána is bezoomolna mert elesik 7 ellenfelem akkor van, hogy egy kettő igen sok időt elvesz viszont mérget ad a megtalálásuk. -
Although #7297 Akinek nincs olyan gépe ami képes 4K-s modelleket megfelelő teljesítménnyel futtatni az tehet egy próbát vele 2K-s verzió zömmel. -
Although #7296 Eredeti ba2 fileok csökkentet, optimalizált méretben.
Fallout 4 optimized -
Ahol nem voltál, ott volt beteg kísérlet - bár mindegyikben ugye volt kísérlet, kivéve, amit nem fejeztek be.
Kérdezném tőled, mint moddertől: van arra lehetőség, hogy olyan modot készítsen az ember, ami string, interface és textures mappába való dolgokat ötvöz egybe? A magyarításhoz lenne jó, modként elkészíteni.
Ugyanis a minap jöttem rá, hogy ugye bizonyos modok felülírnak CELL azonosítókat (vagyis inkább az eredetit állítják vissza). Tehát pl. egy helyszín kívülről (LOC) magyar nyelven jelenik meg, de amikor belépsz/kilépsz egy helyszínnél, akkor pedig az ajtó "célállomása" jelenik meg az ajtónál (CELL).
Ha jól sejtem, és a magyarítás modot az ilyen CELL-változtató modok után rakom a loadorderben, akkor azokat felülírja ilyen tekintetben. Pl. ilyen mod az enchanced interior vagy a morespawns is - és azok azért nem rossz modok, jó őket használni. -
A játék gyengesége a vaultok. Egyszerűen unalmasak. A Vegasban a 34-es a legjobb, ghoulokkal, rádióaktivitással és sötét folyosókkal. Remek atmoszférája van. Ahogyan megtalálod a ghoullá változott biztonsági őröket. Meg ugye innen származnak a boomerek. A 22-es is nagyon ott volt akár csak a 86-os a 3-ban. A 4-ben mindet bejártam kivéve ami délen van a Glowing Sea-tól nem messze, de eddig egy sem fogott meg.
Elkéne egy-két ütős vault a játékba, ahol beteg kísérletek folytak. -
Most hogy mondod...
Bár a Fallout 4 világa nagyon be van építve (level dizájnból 5-ötös), talán még jobban mint a Fallout 3 Capital Wastelandje.
Max egy-két kisvárossal lehetne még kibővíteni mint amilyen Lexington vagy Concord esetleg Quincy volt.
Amit el tudnék még képzelni, a határt kitolni, hogy kicsit a hegyekbe is ellehessen jutni, ott egy kisvárost bejárni. A déli részen vannak domborzatok. Bár ez irdatlan nagy munka lenne, mert az a terület LOD azt bontani kéne. -
Ha már modok, hasznát venném egy hozzáértőnek a modok lelkivilágában (mármint nem a telepítés, hanem a készítés terén hozzáértőét)... -
Although #7291 Itt a lehetőség, hogy beindítsd a karriered :) Tekintve az FNV-nél kategóriájában egyik legnépszerűbb mod a tied, komoly lehetőség előtt állsz :) -
Moddertol fugg. Ha valakinek van tehetsege, van otlete es ideje/energiaja megcsinalni, akkor dontenie kell.
- Vagy megcsinalja es ingyen kozreadja (nexuson),
- Vagy felveszi a kapcsolatot a Bethesdaval, majd egyeztet veluk. Ha jo az otlet, akkor kotnek egy megbizasi szerzodest (benne konkretizalva a fizetest, a projekt idejet, a merfoldkoveket, hataridoket, stb.) es mehet is a munka 2-3 honapig fizetett munkaerokent.
Mi peldaul rengeteg kulsossel/kulso anyaggal / "konzervanyagokkal" dolgozunk. Ezek tobbsege helyi esemenyeken keszitett anyagok, amelyeket nem nekunk kell megcsinalni, viszont adasba mi adjuk le.
Ezen anyagok nagy resze vagy elore le van egyeztetve (elozetesen jova vannak hagyva, es szamitunk is rajuk, hogy elkeszulnek), vagy megkeresnek minket amator (aka nem profi) emberkek a sajat anyagaikkal, demoikkal hazalva (bar ez mostansag mar ritkabb). Akar ez, akar az, az adas elott egy picit dolgozunk rajtuk, hogy leadhato legyen es kesz is. A lenyeg az, hogy a munka erdemi reszet az adott illeto vegzi, aki ezert meg is kapja ezert a penzt.
Hogy aztan az anyagnak mi lesz a tovabbi sorsa, mikor adjuk le, milyen savban, mennyi reklamot bir el, abbol mennyi "penz folyik be" az adott blokk esetben, abba nyilvanvaloan neki mar nincs beleszolasa. Az o munkaja addig tartott, amig az anyagot a hataridore elkeszitette, es a minosege is megfelelo volt. win-win.
A CC is hasonlo elven mukodik, sot, a Bethesda ezuttal meg szakmailag is ad egy hatteret, amelyet mi pl lehetosegeink es infrastrukturank szukossege miatt nem tudunk. Az mar csak hab a tortan, amikor egy-egy kulsosbol kesobb munkatars lesz, szinten win-win. Sok fejleszto ajanlott mar munkat egy-egy ugyesebb es kreativabb moddernek, elinditva ezaltal egy-egy karriert, amely ki tudja hova fut ki.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.09.26. 11:29:36 -
Although #7289 Tisztába vagyok vele a mondat második fele a lényeg. Ha mindez értékelhető tartalom és nem EA feeling lenne pénzért akkor érdekelne. Természetesen szép a Bethtől így támogatja a moddereket akik fáradozásaikért pénzt is szeretnének kapni, ami érthető is. De nem változtat azon, fegyver modért nem adnék pénzt.
Ez egyéni álláspont persze, én questeknek, tartalomnak örülnék, azért hajlandó lennék fizetni is, többet is mint amit egy "kard" modért kérnek. Ha a Beth ezen modereket még támogatná is akár segítséggel a kivitelezésben az még szebb lenne, hiszen lore friendly lenne a dolog ami szintén nem mellékes. De amit leírtam ugye az már a mesében van csak ? :) -
"Ha lenne egy modder csapat akiket fizetnek és azok csinálnak tartalmat is azért fizetnék, ezekért egy huncut vasat sem."
Csak mielott tovabb fokoznank: az osszes mod, a leggagyibbtol az ertekelheto tartalomig (bar speciel ertekelhetot egyelore en nem talaltam a sok gagyi kozott, de biztos van, aki igen) MODDEREK altal keszult, a sajat otleteik alapjan, es nem a Bethesda emberei keszitik. Ez az egesz CC lenyege, a munka kiszervezese es a modderek megfizetese a amig keszul a projekt. Fogd fel mini startup projektkent az egeszet. -
Although #7287 Mit? Megnéztem miket adnak pénzért, fegyverek, skinek egyszerű cuccokat mint az EA. Ha lenne egy modder csapat akiket fizetnek és azok csinálnak tartalmat is azért fizetnék, ezekért egy huncut vasat sem. -
Legközelebb behoznak valós harcművészeteket, mint jeet kun do vagy muay thai vagy shaolin kung-fu - mint az iron fist 6.szintje :D -
De az isten áldja már meg a Bethesdát, legalább valami lore friendly modot adnának már pénzért. BFG 9000 a doomból... tényleg csak erre futja? -
Andule #7284 Ezt fejtsd ki kerlek kicsit reszletesebben/bovebben! -
Nyilvan igazad van, de egy, teljesen opcionalis, ketto, az "velemenyt formalo" emberek 90%-anak fogalma sincs arrol, hogy mukodik a CC... "Hubaszdmeg, paid mods megint!!!!! szavazzuk le, mocskos k*****jukat" :)
Ezert is tartom, hogy zsenialis idoben engedtek utjara a projektet, most okozzak a kedves szavazok a legkisebb karokat. -
Although #7282 Még fizetnék is ha valami jó történetet vagy dlc szintű tartalmat is csinálnának. De ami most megy az hajazz az EA feelingre.