• Sunsetjoy
    LoL. Volt egy szimpla ghoulkifüstölő küldetésem (hard fokozat, 12. szint, kevés lőszer) a Hubris képregényeknél, ahol a felső szinten van egy sugárzóghoul is. Kimenekültem a tetőre a létrán, aztán gyorsan leugrottam egy kevésbé magasabb részről. A kutyát leamorzizálták, de az egyiket le tudtam lőni alulról, ahogy kinn kaparászott utánam. Na mondom bemegyek egy második körre, alulról meglepem őket. Felmentem, sehol senki, a céljelző meg lent jelzi őket, lemegyek, egy kifelé vezető ajtóra mutat... mondom mi a fene..?
    Megnézem a térképet, hát elkalandoztak a vízpartra :) Arra érkeztem, hogy vadul marcangolja az egyik hittérítő szektást (nem az atomgyermekeket) a körcsarnoknál, a többi meg kiabál, meg lövöldözik rá. Nem kellett volna közelebb mennem, ahogy észlelt a sugárzó, rögtön elindult felém, a 6-7 többi ellenfélt le se szarta. Mindegy, végül is már le volt gyengítve, nem volt nehéz belelőni még kettőt (nyílt terep, jobb lehetőségek).

Szóval az NPC-k, ellenfelek, ha kiszabadulnak a keretükből, teszik azt, amit szoktak alapból :D