3340
  • tbundy
    hoztam is belőle, meg sok másból is, csak véletlenül megehettem ültetéskor, visszamentem a szigetre, de már nem volt több... marad a dinnye :)
    a szigeten meg belefutottam egy bugba, van egy átjáró az egyik sziklában, és beszorultam, még szerencse előtte mentettem...
  • kisiku
    Asszem igen, de hozzál belőle, ültesd el és szaporítsd. Mountains-on nem találtam.Jó kis kaja...csak a ketchup hiányzik mellé :)
  • tbundy
    chinese potato csak floater islandon azon az egy helyen található fent a roncsnál?
  • MarkBlade
    A kés nem eltűnik.. hanem tönkre megy. Van annak is durab. -ja.
  • tbundy
    amióta két kést viszek mindig magammal, azóta nem volt kés eltűnés :P
    most lett meg a csikóhal, kezdek én is alakulni :)
  • Tiburtius
    Hello tbundy, en is nemreg kezdtem a jatekot, es a kes nekem is allandoan eltunt, szoval ez tenyleg egy bug... Javaslom, h gyarts le kettot, es az egyiket hagyd benn a Lifepodban tartaleknak... A jo hir az, h csak a kes volt eddig az, ami ezt a problemat produkalta... Es kulon koszonom Yag-nak es kisiku-nek a valaszokat, amivel segitettek... A jatek maga eleg nehez survival-modban, de nagyon szep... Csak turelem kell hozza.... A bazisepitest gyakorolgatom, az elkepzelheto leghulyebben kinezo bazist epitettem, de ez csak kezdeti dolog... Jo otlet volt elmenni a Floater Island-re... Vissza kellene menni az Aurora-ra is, mert mar van lezervagom....Na meg a Mushroom Forest... Ahhh.... Szoval naa, szep jatek ez... :-)
  • tbundy
    most olyant csinált már, hogy simán váltottam a kézbevehető tárgyak közt és megint eltűnt a kés...
  • kisiku
    Hibás, bugos.Nálam is volt már olyan, hogy pl a késem elhasználódott, majd eltűnt, csináltam másikat és még az elhasznált is megjelent újra.
  • tbundy
    az természetes, ha pl késsel a kézben próbálok halakat fogni (még csak most kezdtem a játékot), és mondjuk egymás után 2x klikkelek az elfogandó halra akkor eltűnik a késem? vagy ha vmi támadó hal ellen védekezek, akkor is csinálja dupla klikk után. nem eldobja a kést, mert nem láttam a talajon, csak egyszerűen eltűnik. és el sem használódtak, mert 80-90%os is tűnt már el... nem mindig csinálja, de elég zavaró...
  • kisiku
    Köszönöm, azt hiszem ez lesz...demó helyett jobb híján :)
  • kisiku
    Jó játék a Subnautica.Mondom, senkit nem akarok róla lebeszélni, kb úgy érzem magam, mint anno az X Rebirth esetében.Csak itt még nem kaptuk meg a végleges verziót.
    Nagyon jó, ötletes, játszható, izgalmas,szép,hangulatos.
    Én még abban a korszakban nőttem fel, akiket megfertőztek a "bázis-építős" stratégia játékok, meg az igazi "építős-menedzsment" játékok. Anno volt egy játék Battlezone és Battlezone 2 (Activision) néven, még ma is játszom velük, azóta sincs egy olyan sem, ami 3D-s, bázis építős, tudom vezetni az általam legyártott járműveket, be tudok menni az épületekbe,stb.Illetve egy van de az nagyon nehéz,időm sincs élvezni,mert a gépi AI iszonyú erős.

Ma már sok hasonló van, de egyik sem az igazi.A Subnautica sok mindenben nagyon jó.Persze ez az "egyedül vagyok egy bolygón" téma azért nyomasztó egy idő után.Ültetek növénykéket, fogok halacskákat, amik aztán szaporodnak nekem, ezek jók, sokat adnak hozzá.Pár helyen túl van komplikálva, de üsse kavics :) Az, hogy fegyverem nincs az ellenségeim ellen, meg esélyem sem sok, az nem tetszik.
    A valóságban is beleőrülne az ember az egyedüllétbe.Nem tudom, mi lesz a története, nem is akarom tudni, addig amíg meg nem jelenik.
  • MarkBlade
    Próbáld ki virágban. Én megtettem. Egyszer lehet hogy jó játék lesz de odébb van azért az még..
  • dimre
    Valahol olvastam, hogy kb. egy év múlva lesz kész (fejlesztői becslés). Ára, tartalom, grafika nagyon jó így kezdésnek (sokan nehéznek, és unalmasnak tartják a sok farmolás miatt), nekem megér egy misét, sokkal drágább végleges sz@rokat is megvettem már sajnos.
  • kisiku
    OFF: Engem néhány perc alatt meg is győzött, de lehet, hogy várok még a megvétellel, mert nem akarok úgy járni mint a Subnautica-val, hogy tényleg "vááóó,meg de jó,ilyenre vágytam, stb", csak egy idő után ellaposodik, mert még nincs kész.
    Mert első látására tényleg zseniális, már össze is hasonlították eme két játékot egymással (Subnautica az űrben), de várok még azok értékeléseire, akik már most játsszák, hogy vajon milyen lesz.
    Tehát nekem kicsit kevés az, mint itt is, hogy egy-egy frissítés arról szól, hogy látok egy új textúrát.Nem is frissítés, hanem inkább előrehaladási pont.
    A Subnautica-t augusztus-szeptemberre ígérték, hogy kész lesz...október van és ahogy néztem jövő január lesz belőle egyelőre.
    Persze az Early Access-es játékok rizikósak.Mindig benne van, hogy csak elveszik a lóvédat és sz*rt sem kapsz vagy kamu az egész.Csoda videók és ígéretek,aztán abszolút nem azt látod.Nem tudom mi a rosszabb.Ha megveszem félkészen és megunom, mire megjelenik vagy nem is tudok a fejlesztésről semmit, csak ízelítő videókon látom a beharangozást és várok.

De pl a WFTO kellemes csalódás volt, Megvettem jó előre, folyamatosan fejlesztették, egyre jobb lett, tartották a megjelenési dátumot,azt kaptam, amit megígértek, sőt!
  • kisiku
    Igen, köszönöm, ezt már beraktam a múltkor a követett játékok közé, de ez multiplayer?Csak azért kérdezem, mert mindig az van a multikkal, hogy noobként esélyem sincs, amíg bele nem jövök, meg ha valaki(k) nem csapatként játszanak, akkor nincs értelme.Egyébként meg akarom venni.
  • dimre

Viku ezt érdemes megnézned, ugyanaz a műfaj, korai hf, árban is ua. Elsőre könnyűnek látszik, de mégsem az.
    SG topik
    Kedvcsinálónak egy videó

Utoljára szerkesztette: dimre, 2016.10.01. 05:00:31
  • kisiku
    Nem, nem a te hibád.Engem a Reaper szokott így felborítani. Tudnak róla, majd javítják. Nem tudsz mit kezdeni vele, esetleg lehet próbálkozni azzal a szigonylövő ágyúval vagy mi a tököm az, hátha azzal fel tudod állítani.

A Blood Oil az a Bloodvine "termése" és "magja". Ha elülteted, kinő a növény és még több ilyened lesz.Lehet belőle csinálni Benzene-t, azaz Benzolt, amit aztán tudsz majd használni. Asszem kell bizonyos Prawn upgrade-hez is.
    Advanced Materials között találod a Benzene-t a Fabricatorban.
  • Yag
    mitől ferdül el a lépegető?
    időnként mintha kimozdulna a tengelyévől és ferdén lehet csak haladni vele. dokkolás után egyenesbe tud jönni de nem mindig. zavaró tud lenni. bug vagy én csinálok valamit rosszul.
    mi az a vérolaj?
  • kisiku
    No, ahogy nézem a terveket, kb. januárban fog megjelenni a teljes verzió...

Subnautica Roadmap

Nem baj addig úgyis jön jó pár valamirevaló game, amire várok...
  • kisiku
    Igen, újdonság, hogy jobban fogy az energia.Már akkor is fogy, ha világítasz,de egy métert nem teszel.
    Építs Moonpool-t és Upgrade Station-t, majd tegyél energiatakarékossági modult és napelemes töltést a Seamoth-ra, úgy nem fog annyira fogyni, ráadásul tölti is, ha van egy kis fény.

Víz: viszonylag gyorsan megtalálod (Sparse Reef/Grand Reef határán) a "szódagép" terveit. Összesen 2 titánium kell, no meg egy multipurpose room és áram. Ezek ha megvannak építs egyet és garantált a nagy mennyiségű víz előállítása.
    Vagy fogdoss össze sok Bladderfish-t, azokból csinálhatsz +20-as vizet.Salt+Common Coral Sample= Bleach = Disinfected Water.
    Kaja: először halak, majd úszás/seaglide a Floating Islands-re, ott szkennelés, magok elhozása,ültetőládák építése, elültetés, farmolás.Később Alien Contamination, halacskák és növények betelepítése, várni a növekedésre+szaporodásra = "örök" kaja.

Elemek: Powercell és Battery Charging station terveinek megtalálása+megépítése, akkuk töltése bázis áramából.Vagy folyamatosan készítesz kicsi és nagy akkukat.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

A Jelly Shroom mélyen van, előbb szerezd meg a Pressure Compensator Mk1-et, mert az alap 200 méteres merülési mélység nem lesz elegendő a Seamoth-nak abban a barlangban.Nincs messze, a mentőkomptól, nyugati, kicsit déli irányba, kb 300-500 méterre a Grassy Plateaus Biome-ban van. Keress ezen a részen egy lyukat, ami még mélyebbre visz.

Koordináták: -505 -95 -28
    Ebből a középső szám a mélység.

Asszem ennyi help elég lesz :)
  • Tiburtius
    Nos emberek, megvan a Seamoth.... es allandoan ehen/szomjan halok.... Keptelenseg elindulni felfedezni a legalapvetobb cuccokat, mert azonnal jelez a mutato, h eppen ehen halsz... Meg akkor is, ha van nalad 1-2 tartositott hal vagy szurt viz.... Vegre csinaltam iranytut, ami azert nagyon hianyzott, de egyszeruen nem talalom a Jelly Shroom Cave bejaratat... es amit osszegyujtottem kajat/vizet hozza, az most fogyott el... Es a turelmem is... Tulsagosan gyorsan fogy az elelem/viz.... :-( Es meg a Gravi-Gombomet is eltuntette a jatek, nem tudom hova.....
  • kisiku
    Egyébként ez is egy jó időtöltés, nézem, ahogy nőnek a növényeim majd' 1 km mélyen.Legalább locsolni nem kell

Szép a kilátás is...relaxáló...

• kisiku
    Ember fegyver nélkül?
    Én nem vagyok erőszakos, sőt kifejezetten szeretem azt, ha nem fröcsög a vér, arra ott a State of Decay, meg a sok FPS, de az egyensúly...milyen az, hogy engem minden széttép, felnyársal,kettéharap, lenyel,lelő,stb, nekem meg ott a bugylibicska?!
    Vagy csináljanak bele "cuki" részt, taming-et, azaz nevelést, magyarán, elhozom a tojását, felnevelem a kis akváriumomban, s az onnantól kezdve engem véd és nekiesik a "vadon" születetteknek vagy akinek akarom.Ja, hogy ehhez AI-t kéne programozni?Hát igen...de mégsem lenne erőszakos és nem akarnám rögtön atombombával vinni a demokráciát...
  • kisiku
    Meglátjuk, nem tudom, nem is akarom előre tudni.
  • kisiku
    Jó, de te is tudod, hogy nem a kicsikre gondoltam.A Seamoth-tal semmi baj nincs, teljesen jó.A Cyclops-szal sincs gond, csak a kevés fény, amit kibocsájt.
    Mindjárt hozhattad volna a Mélység Titka c. filmből is...
    Én a nagyobb katonai tengeralattjárókra gondoltam, annak ott a szonár, meg a rengeteg navigációs cucc, érzékelő,stb.
  • Caliph
    Az egyik pda ban emlékeim szerint leírja hogy a nép ahonnan a játékos karakter származik rég felhagyott a fegyverekkel,tiltva van mindenhol , csak a kés meg a stasis rifle engedélyezett ami benne is van a fabricatorban
  • KiruHoshino
    Én úgy döntöttem, hogy nem játszom tovább a játékkal. Legalábbis egyenlőre, hogy ne hajtsam ki az unalomig. Bár a fejlesztéseket figyelni fogom, de nem hiszem, hogy mostanában előveszem megint. Talán majd ha megérkezik a végső verzió. :) Kár, hogy nem sok az ilyen jó túlélő játék.
  • dimre
    Még hogy nem néznek ki az ablakon
  • Yag
    Ennek az unalomfaktornak a csökkentésére lehet majd gyógyír a történet? Pl. Lezuhantunk, túléltünk, újraépítettünk majd elmegyünk haza. Egy új Auróra megépítése se lehet lehetetlen megfelelő mennyiségű nyersanyag kitermelése után. Meg persze a megfelelő tervek bírtokában. Mindez így egy keretben egy modern Robinson Crusoe történetté is elfajulhat akár.
  • kisiku
    Sajnos azonban van egy rossz érzésem is: a játék a legelejétől jó, de csak addig, amíg mindent meg nem találsz.Utána jön az, hogy "menjünk el bóklászni és felfedezni".
    De mit? Minek? Hogy lássak pár új textúrát? Tehát kicsit céltalan egy idő után.
    Jó, építek egy bázist, meg még egyet, meg még egyet, meg még egyet...de minek is?
    Félreértés ne essék, senki kedvét nem akarom elvenni, hiszen nagyon sok órát el lehet szórakozni vele, de egy idő után monotonná változik.Én azért estem neki a múltkor is a nagy lényeknek, mert unatkoztam.Az kihívás.De ez a másik.

Ellenséggel tele van a játék, de neked semmid nincs, amivel szembe tudsz szállni.A konyhakés?Vagy a végén a Prawn Suit?Így abszolúte minden ellened van, minden meg akar enni, semmi esélyed hogy megvédd magad.
    Ha a fejlesztők nem akarnak vért és erőszakot, meg fegyvereket a játékba, ne csináljanak ellenséget sem vagy max olyat, amit puszta kézzel is meg tudok fojtani...
    De olyan ne legyen, hogy én egy bugylibicskával nekiesek egy tőlem 10x vagy 20x akkora valaminek, mert az nevetséges.
    Ez olyan, mintha egy oroszlánt egy faággal vernél...

Persze erőszak nélkül meg pláne unalmas lenne, mert ahhoz nagyon sok olyan tartalmat kéne betenni, amitől a játékos nem unja el magát.
    Pl, egy városépítős-menedzsment játékban sincs erőszak, mégis úgy van megcsinálva, hogy hónapokra leköti az embert.
    Tehát vagy legyen kiegyensúlyozva vagy nem kell olyan tartalom bele.Ez egy játék, nem egy valóságos óceán szimulátor.
    Épp ezért kértem, hogy rakjanak több fényt bele, annak ellenére, hogy a valóságban is vaksötét van már 2-300 méter mélyen, de ez egy játék. Vagy akkor olyan legyen a tengeralattjárónk is, mint a a valóságban.Azok se az ablakon néznek ki, hogy tudják merre járnak.

No, elég az eszmefuttatásból.
    Van olyan ruha, ami a testnedveket alakítja át iható vízzé (mint a Dűnében a Fremeneknél), nekem van ilyenem.Két dolgot tud: egyrészt lassabban csökken a vízfogyasztásod, kevésbe leszel szomjas, másrészt "Reclaimed Water"-t is ad időnként, amit újra megihatsz.Asszem Grand Reef-ben vagy Sea Treader Path-ban van hozzá a terv.

Utoljára szerkesztette: kisiku, 2016.09.26. 12:42:36
  • Yag
    kiskukinak igaza van.
    akárhányadszorra újra kezdve már másképpen rakja össze magának az ember hogy mit hogyan keresgél és épít. Az első merülés az élmények az újdonság varázsával ható meglepetések és próbálgatások időszaka. Az utána következő kezdések már céltudatosabbak, tervezetebbek és valóban, amit az első játéknál akár két napba telt megtalálni azt a következő kezdésre össze lehetett lapátolni pár óra alatt.
    A Cheat jogos. Valóban jó pár órás az ilyen videóbemutató.
    Eleinte nekem is hiányzott az alvás vagy a pihenés szakasz mondván ha már realisztikus valamennyire akkor miért ne, majd úgy ahogy volt meg is feledkeztem róla. A játék egyszerűen magával ragadott és jobbára már a : "Nem akarok pihenni mert még egy kicsit gyűjtök, úszok, felfedezek ... " kategóriába kerültem. A karakterrel és magammal is. Szó szerint. Ebbe meg egy pihenési fázis csak időhúzás lenne méglassabb felfedezés és építés periódussal. Persze, ha ezeket az eszem-ürítek, dolgozom-pihenek folyamatokat beletennék a jövőben akkor elég jelentősen megválztoztatja a játékmenetet és a stratégiákat. Pl, búvárruhába érvényes pössenteni ? Amíg nincs bázis hova kuporodik szegény űrhajó-törött? Ágy hiányában állva, ülve vagy guggolva alszik az ember, és mennyi "staminát" ér egy ilyen "alvás" ? :) Egy mélymerülést szükséges megszakítani mindkettő "nyomása" miatt ? Egyébként ez a cirkoruha talán ezekre megoldás is lehet. Van már valakinek ilyen felszerelése ?
  • kisiku
    Lehet benne aludni, persze nem vagy rá kötelezve.Ha alszol, nem fogy egyik értéked sem, igaz nem is nagyon nő.
    De ha már itt tartunk, eszembe jutott és fel is fogom vetni, hogy mi van a karakterünk emésztésével?Mert az oké, hogy eszünk, de mi van a végtermékkel, fekália+vizelet? Ha már egyszer beleraktak a játékba Sea Treader Manure-t, miért nem lehetne a saját manure-nkat felhasználni?

Yag-nak: néhány óra játék alatt, főleg nekem, aki hetedszer kezdte újra és közel 400 órát toltam bele eddig, szóval néhány óra alatt össze lehet gyűjteni a Cyclops-ra valót.
    A Vloggerek biztos hogy csítelnek, de csak azért hogy megmutassák mi a helyzet. Ha az új "fícsöröket" úgy mutatnák be, hogy a legelejétől kezdenek egy játékot, akkor a videó több órás lenne, mire eljutnak odáig, hogy az újdonságokat bemutassák.
    A roncsokat és fragmenteket különböző biome-kban és az Aurora különböző helyekre szétszóródott roncsaiban találod meg. Természetesen még mindig találhatsz "páncélszekrényeket" simán a tengerfenéken, pl. a Dunes-ben a Nuclear Reactor-t, Safe Shallows-ban a Seaglide és Solar Panel terveit vagy Grand Reef-ben a Bioreactor-t.
    Ahhoz, hogy bizonyos dolgokat elérjél, sorrendben, lépcsőzetesen kell haladni. Pl az elején hiába van sok oxigénpalackod, ha nincs megfelelő sisakod, akkor nagyon gyorsan elfogy a levegőd a nagy mélységekben.Nekem új taktikám van, kb fél óra alatt eljutok Floating Islands-re a Seaglide-dal az elején.Újabb fél óra és megvan a Seamoth, megépítve. Még egy újabb óra, és a Cyclops is.
    Az elején fontos, hogy minél több anyagot, ételt és ivóvizet gyűjts és készíts, majd kell egy alap hely, ahová pakolni tudsz, mert a későbbiekben hatalmas szükséged lesz a rengeteg titánumra és kvarcra.Ezután biztosítanod kell magadnak víz és étel ellátást, majd ezek után mehetsz szépen nagyobb felfedező utakra.
  • dimre
    Mivel félkész játékról van szó, a fejlesztők mostanában próbálják nehezíteni a játékmenetet, aki bétában (experimental) játszik hamar észreveszi. Szerintem ez nem rossz, de van akinek igen, pár hónapja még nagyon könnyen megszerezhető volt minden összetevő. Pár óra keresgélés után felépítetted a kis-nagy komplexedet a hajókkal együtt, utána nem maradt értelme a játéknak. Egyszer majd lesz sztori rész is, és reméljük a fejlesztők kreatívak maradnak, kitalálnak még pár hasznos kütyüt, és közlekedési eszközt.
    Nekem ami hiányzik az az alvás, pihenés hiánya, eddig karakterünk egy örökmozgó akinek nincs pihenésre szüksége, remélem ezt is megoldják előbb-utóbb.
    Mivel a bejelentett hivatalos megjelenés dátuma már elmúlt, most már van idejük normálisan összerakni ezt az akváriumot.
  • Yag
    Nem vagyok nagy ász az építkezésben és a roncsvadászatok sem tartoznak az erősségeim közé, elég melósan szerdtem össze a legtöbb dolgot, de amit eddig megfigyeltem az magyarázatot adhat az általad furcsált dolgokra.
    Egyrészt a Vloggerek egy része "szerintem" nem a tűlélő módban hanem a kreatív szabad üzemmódban kezdtek pár videót felvenni. Úgy meg már az első pillanattól kezdve minden fel van oldva, az összes technológia. Így a Cyclops is.
    A roncsok elég jól szét vannak szórva, de kvázi egy kilóméter / kilóméteres körben találni vagy 5 nagy roncsot is. A gond ezzel csak az, hogy a fele 200méter környékén van így sima búvár szerkóban nehéze felkutatni. Általában roncsonként egy komplett fragment található. A többit neked kell összerakni és megkeresni :)
  • Tiburtius
    Nos, udv mindenkinek! Most kezdtem par napja a jatekot, es imadom es.... neha mar atkozom rendesen... Hova lettek a fragmentsek? Mar vegigkutattam sok helyet, 60-szor meghaltam, de csak a Seamoth tervrajza van meg... Kulon tetszik, hogy a youtube-os videokon az emberek mar a 2. videojuk alatt Cyclops-szal nyomulnak... Hogy? Csak csalassal lehetseges? A youtube-os videok egy jo resze raadasul regebbi verziojat mutatja a jateknak; nagyon sok minden nem ott van mar, ahol eredetileg voltak... De az is lehet, hogy csak en vagyok bena... Mindenesetre bujom rendesen a Subautica Wiki-t... Nagyon hianyzik a Mobile Vehicle Bay es a Multipurpose Room fragments....
  • kisiku
    Szép jó napot mindenkinek.
    Hmm, elég nagy a csönd itt...most vagy mindenki játszik vele vagy már senki sem
    Én minden esetre küldtem nekik jó néhány bug feedback-et, ebből ez az egyik legaranyosabb, amikor "kivetítjük" az inventory tartalmát az óceánra, egyfajta HUD-ként:

Továbbá kértem a fejlesztőket, hogy valami kicsivel több fényt adjanak a Cylops-ra, több fényszórót vagy éjjellátót vagy hasonlót, mielőtt valaki esetleg figyelmeztetné őket azért mert a játékuk meglehetősen szemkárosító a vaksötétség miatt.
    Ugyanis az "új" biome-k iszonyú sötétek, ami még érthető is, hiszen a valóságban is vaksötét van ilyen mélyen,de ez egy játék, nem pedig egy valósághű szimulátor.
    Az pedig, hogy "kiesek" a hajóm falán keresztül vagy beragadok a textúrákba, szinte mindennapos, ezt már nem is kell jelenteni, mivel ezrek tették meg helyettem.
    Látszik, hogy ez még messze nincs kész, nem tudom, mikor akarják megjelentetni a teljes verziót, de dolgozzanak még rajta.
  • kisiku
    Nekem megy...

Húú basszus, ott abban az Inactive Lava Zone-ban rohadtul el lehet tévedni, úgyhogy pupillákat tágra, mert szart sem látni, egy órája keresem a visszautat a világba, ráadásul ezek a rohadt paraziták, amik rátapadnak a Cyclops-ra, szívják el az energiámat, úgyhogy baromi sok akksit kell vinni.
    De végre megvan a visszaút, úgyhogy itt, ahol nem hatezer fok van, hanem majdnem fagypont 900 méter mélyen, ide lerakok egy kis bázist.
    Legalább van egy-két gejzír,amiből tudok energiát nyerni.

• Norbertboy
    Akkor a régi mentéssel mehet is?

A napokban megnézem, bár most a 7 days-t nyomon.
  • kisiku
    Na, meg is vannak az irtózatosan veszélyes lények...de azért menjenek a fejlesztők a pi*ába! Basszus, megvakul az ember ebben a kib*ott sötétségben!Igazán csinálhatnának már valami szar világítást.Vak sötétben játszom, mert így is alig látni...
    Asszem szólok is nekik, hogy egészségkárosító a játékuk. És ez nem vicc!

No, ha minden igaz megtaláltam ezt a Sea Dragon Leviathan-t is, ami állítólag 3x akkora, mint a Reaper...
    Mérgelődés után itt vannak a képek. Akit koordináta is érdekel, szóljon, közzéteszem spoiler-ben.

Ez valami Lost River folyosó, ezen kell végigmenni, aztán még mélyebbre, hogy eljussunk az Inactive Lava Zone-ba.

Ez a Giant Cove Tree.Csak szkennelni lehet, magot vágni belőle, azt nem.

Felvettem az első ként (kenetet/kenet/kéntet, kinek hogy tetszik )

Ez valami Lava Lizard vagy mi a tököm:

Ez a Warper:

Na, hát kábé ilyen vaksötét van, de ez az a Sea Dragon...:

• kisiku
    Igen, viszont nem kell újraindítani a játékot!Nincs veszélyességi felhívás,stb, egyszerűen töltsd be az eddig elérteket és menj!
    Na, ez már haladás...már keresem ezt a rohadt láva..izé részt...ezt a Active Lava Zone-t
    Azt nem értem, hogy egyik alkalommal láthattam az "idegen bázist", igaz experimental módban, aztán frissült (majdnem minden nap frissül ebben a módban), majd eltűnt a Precursor Gun is (ez az ami lelőtte az Aurorat), most itt a hivatalos frissítésben megint nem látom...
    Most direkt úgy játszom, hogy a munkahelyemen (!) Experimental-ban tolom, itthon meg a hivatalos frissítés szerint.
    Na mindegy, keresek "Veszélyes Lényeket"
    Utoljára szerkesztette: kisiku, 2016.09.22. 18:09:11