• kisiku
    #302
    Lehet benne aludni, persze nem vagy rá kötelezve.Ha alszol, nem fogy egyik értéked sem, igaz nem is nagyon nő.
    De ha már itt tartunk, eszembe jutott és fel is fogom vetni, hogy mi van a karakterünk emésztésével?Mert az oké, hogy eszünk, de mi van a végtermékkel, fekália+vizelet? Ha már egyszer beleraktak a játékba Sea Treader Manure-t, miért nem lehetne a saját manure-nkat felhasználni?

    Yag-nak: néhány óra játék alatt, főleg nekem, aki hetedszer kezdte újra és közel 400 órát toltam bele eddig, szóval néhány óra alatt össze lehet gyűjteni a Cyclops-ra valót.
    A Vloggerek biztos hogy csítelnek, de csak azért hogy megmutassák mi a helyzet. Ha az új "fícsöröket" úgy mutatnák be, hogy a legelejétől kezdenek egy játékot, akkor a videó több órás lenne, mire eljutnak odáig, hogy az újdonságokat bemutassák.
    A roncsokat és fragmenteket különböző biome-kban és az Aurora különböző helyekre szétszóródott roncsaiban találod meg. Természetesen még mindig találhatsz "páncélszekrényeket" simán a tengerfenéken, pl. a Dunes-ben a Nuclear Reactor-t, Safe Shallows-ban a Seaglide és Solar Panel terveit vagy Grand Reef-ben a Bioreactor-t.
    Ahhoz, hogy bizonyos dolgokat elérjél, sorrendben, lépcsőzetesen kell haladni. Pl az elején hiába van sok oxigénpalackod, ha nincs megfelelő sisakod, akkor nagyon gyorsan elfogy a levegőd a nagy mélységekben.Nekem új taktikám van, kb fél óra alatt eljutok Floating Islands-re a Seaglide-dal az elején.Újabb fél óra és megvan a Seamoth, megépítve. Még egy újabb óra, és a Cyclops is.
    Az elején fontos, hogy minél több anyagot, ételt és ivóvizet gyűjts és készíts, majd kell egy alap hely, ahová pakolni tudsz, mert a későbbiekben hatalmas szükséged lesz a rengeteg titánumra és kvarcra.Ezután biztosítanod kell magadnak víz és étel ellátást, majd ezek után mehetsz szépen nagyobb felfedező utakra.