• kisiku
    #314
    Igen, újdonság, hogy jobban fogy az energia.Már akkor is fogy, ha világítasz,de egy métert nem teszel.
    Építs Moonpool-t és Upgrade Station-t, majd tegyél energiatakarékossági modult és napelemes töltést a Seamoth-ra, úgy nem fog annyira fogyni, ráadásul tölti is, ha van egy kis fény.

    Víz: viszonylag gyorsan megtalálod (Sparse Reef/Grand Reef határán) a "szódagép" terveit. Összesen 2 titánium kell, no meg egy multipurpose room és áram. Ezek ha megvannak építs egyet és garantált a nagy mennyiségű víz előállítása.
    Vagy fogdoss össze sok Bladderfish-t, azokból csinálhatsz +20-as vizet.Salt+Common Coral Sample= Bleach = Disinfected Water.
    Kaja: először halak, majd úszás/seaglide a Floating Islands-re, ott szkennelés, magok elhozása,ültetőládák építése, elültetés, farmolás.Később Alien Contamination, halacskák és növények betelepítése, várni a növekedésre+szaporodásra = "örök" kaja.

    Elemek: Powercell és Battery Charging station terveinek megtalálása+megépítése, akkuk töltése bázis áramából.Vagy folyamatosan készítesz kicsi és nagy akkukat.

    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

    A Jelly Shroom mélyen van, előbb szerezd meg a Pressure Compensator Mk1-et, mert az alap 200 méteres merülési mélység nem lesz elegendő a Seamoth-nak abban a barlangban.Nincs messze, a mentőkomptól, nyugati, kicsit déli irányba, kb 300-500 méterre a Grassy Plateaus Biome-ban van. Keress ezen a részen egy lyukat, ami még mélyebbre visz.

    Koordináták: -505 -95 -28
    Ebből a középső szám a mélység.




    Asszem ennyi help elég lesz :)