3340
-
Yag #251 alkpr majd visszaúszom mêg arra és kószálok azon a szigeten.
Ha nem találom az építhető elemek közt a szoba nagyságú egységet akkor még keresnem kell roncsok közt, szkennelni hogy bekerüljön mint egy blueprint, vagy valami spex alapanyagot kell kifejlesztenem más összetevőkből, hogy építhető legyen? Videókban látszik hogy benne van a listában -
Norbertboy #250 Meg van a lépegetőm! Ez mennyire erős, bátran lehet vele közlekedni? Végre mehetek az igazán mély vízbe is! -
Norbertboy #249 Köszönöm, kicsit étetlen vagyok. :-) -
#248 Polyaniline -
Norbertboy #247 Az a baj, h nem látok ilyent a fabrikátorban. Végig néztem többször is! -
kisiku #246 Caliph már megválaszolta, de ha jól emlékszem kell hozzá Deep Shroom, ez egy olyasmi gomba, mint az Acid Mushroom,csak fehér. Blood Kelp Forest-ben találsz rengeteget. Kell még hozzá só, ebből először Hydrochloride-ot (sósav) kell csinálnod és azt kell majd Gold-dal, arannyal elkeverni és abból lesz meg a Polyaniline.
Tehát:
3x Deep Shroom
1x Salt
a Hydrocloridhoz.
valamint
1x Hydrocloride
1x Gold
a Polyaniline-hez
-
#245 fabricator advenced materialok között találod,a receptet meg irja ott -
Norbertboy #244 Polyaniline hogy tudok csinálni? -
kisiku #243 Ja akit érdekel, hogy hol találja meg a Lost River bejáratát, annak itt vannak a koordináták:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-742 ; -639 ; -813
Ebből a középső szám a mélység, azaz csak akkor menjetek ide, ha a merülési mélységetek megengedi.Egyébként Deep Grand Reef-ben van, kb Dél, Dél-Keletre a menőhajónktól a Floating Islands-től keletre, lent nagyon mélyen.Grand Reef-ben nincs ellenség, de Deep Grand Reefben igen, a Crabsquid, úgyhogy tessék készülni, hogy le kell zúzni többet is.
Utoljára szerkesztette: kisiku, 2016.09.09. 14:29:26 -
kisiku #242 Asszem ideje lesz lassan erről is írnom egy "rövid" leírást...
Rebirth...szép emlékek, még én is be-be nézek időnként, s a zenéit utoljára egy órája hallgattam a kocsiban munkába jövet...
A térkép behelyezése ötletes dolog.
Én attól tartok, hogy mire megjelenik a Subnautica, én meg is unom.Mert meglehetősen idegesítő, hogy több, mint egy éve megvettem már, s már hatszor kellett újra elölről elkezdenem, mert nem tudnak úgy frissítést kiadni, hogy folytatni lehessen ott, ahol abbahagytad.Eleddig közel 300 órát toltam bele, a térkép a fejemben van.Tegnap megtaláltam a jövőbeli Lost River helyét is, egyelőre zöld szmötyi van ott, meg jó néhány Crabsquid, mivel Deep Grand Reef-ből nyílik a bejárat.Ezeknél, akárcsak tegnap a Reaper Leviathan-nál, ütlegelést rendeltem el, melynek során elhunytak, hogy Rowan Atkinson szavaival éljek
Utóbbiak elhunytak, előbbiek nem, úgyhogy újra megpróbálom.Érdemes váz-tuningot (hull reinforcement) felrakni a Prawn-ra is, így az undormányok nem tudják olyan gyorsan szétverni járművünket.
Utoljára szerkesztette: kisiku, 2016.09.09. 08:57:47 -
Kalinka #241 Köszönöm mindenkinek a segítséget, megvan most már, csak a pallón nem fordultam vissza U-ban hanem leugrottam, nem néztem el balra :D -
#240 a hegy tetején bázis van amit egy korábban lezuhant hajó túlélői építettek. Fel lehet jutni,és scannelni lehet azokat a részeket amik még nincsenek meg , így tudsz építeni te is. van egy bázis a szigeten ami lent van ,onnan is tudsz scannelni,ültetőládákat pl , belőlük meg hasznos növényeket lehet hazavinni,és tudod termeszteni. késsel tudsz magot kivágni belőle azt kell elültetni,és ha megnőtt ehető,vagy szintén magot lehet kivágni belőle. -
Norbertboy #239 Én kezdőként és minimális segítséggel lassan 30 óra játéknál tartok és még nincs meg minden! Térképet nem is használtam, csak mentem amerre gondoltam. Szeretem a dolgokat én felfedezni, sok segítséggel a játék elveszíti a varázsát.
Mikor itt egyszer azt írtam, h megvan majdnem tervrajzom. Nem is sejtettem , hogy még ilyen sok dolgot találok. -
#238 Hali!
A jelenlegi terület kb. akkora amit bejártál, megerőltetés nélkül 12-20 h játékidő alatt mindent össze lehet szedni.
Egy térkép amit berakhatsz egy képkeretbe játékon belül, ígéret szerint folyamatosan frissítik.
Off
Bár sokat kritizáltam, mégis a szívem csücske az X széria, pont ma nosztalgiáztam vele, rögtön kedvesen fogad, imádni való.
-
Yag #237 Alapvetően mekkora területen lehet vagy kellene keresni ezeket a szétszóródott alkatrészeket, Tervrajzokat ? Szinte minden irányba 2-2 kilóméterre elúsztam már és csak töredékére leltem rá annak amit meg lehetne találni? A szőlősökben harapós fogasok, a hegyek oldalában kisebb piros ragadozók, bárhonnan rám ugorhat vapami sokfogú.
Találtam már két szárazföldet is. Egy úszó szigetet amin két hegy, annak a tetején mintha valami űrjármű landolt volna. Felmászni sajna nem tudtam. A másik szárazföld oldalában meg valami furi épület. Muris ahogy a karakterrel lehet mozogni, a szárazföldön. Mintha valani lomha pingvin lenne.
Egyébként az első olyan sandbox game számomra, ami kellően összetett de mégsem túl bonyolult. A képzelet szabta határokon belül.
Az X sorozat már túl HighTech volt nekem, de ebbe elég szépen bele lehet csúszni. Már látom szomorú sorsom a hajnalokba nyúló gyüjtögetésekkel és építkezésekkel. -
#236 Jól kifogtam. :D
-
#235 A másik oldalon is van egy láda amire rá lehet ugrani. Csak ezen a helyen 3 láda van. :D -
#234 és hogy jöttél ki?:D -
#233 Így mentem be a hajó belsejébe Cannon nélkül. :)
-
#232 kis ugro genyák szeretik a prop cannont,szépen szét lehet kenni őket a falon :) -
kisiku #231 Na, nézzük képekben, de spoiler lesz:
Ez az Aurora eleje (orra). Be kell menni a nyitott részen a kicsi vagy a nagy tengeralattjáróval.
Ha bementünk, akkor ezt a részt kell látni, és itt, ami a vízfelszínnel egy szinten van, ott kell kimászni.
Ha kimásztunk, akkor az égő törmelékek között a "rámpán" felfelé kell elindulni, majd innentől már adja magát, hogy merre kell menni:
Kb, ennyi.
Utoljára szerkesztette: kisiku, 2016.09.08. 18:44:17 -
kisiku #230 Kiruhoshino:
Lehet Csikóhalad...ööö...Seamoth-od, a dokk nélkül is.Két dologra jó a dokk: tölti az akkumulátorát a bázis áramából, és tudod upgradelni, ha építesz a dokkba Vehicle Modification Station-t.
Kalinka:
Az Aurora-t sugárvédő öltözékben kell megközelíteni, minimum Seamoth vagy Cyclops hajóval a Reaper-ek miatt.A hajó orránál be tudsz menni egy leszakadt részre, ott ki lehet mászni.Vinni kell elsősegély csomagot, vizet és kaját, no meg szkennert.Nem leszel egyedül az Aurorán sem, mivel lesznek azok a kis genyák, amik rád akarnak ugrani, illetve a víz alatt Bleeder-ek, amik nagy ge*ik.
Vigyél Lézervágót (Laser Cutter) és Hegesztőt (welder) is, tartalék elemmel és lámpát is.Legyen elegendő oxigénpalackod is, mert több helyen hosszasan kell a víz alatt lenni.Poroltót is vigyél, bár fogsz ott is találni.A tűz nagyon sebez, vigyázz!
Szinte adja magát hogy merre kell menni, arra vigyázz, hogy ne ess vissza a vízbe, mert lehet hogy egy Reaper megeszik...
Ha bent vagy a hajó belsejében,akkor le kell jutni a reaktorhoz és ott vízben fog állni négy oszlop, amin sérülések vannak.Ezeket kell majd behegeszteni.A sugárzás csak kb 3 nap (játék idő szerint, nem 72 óra) múlva múlik el, addig ne menj oda sugárvédő nélkül, de ezt be is fogja mondani.
Mindjárt mutatom képekben is, csak be kell lépnem a játékba.
-
#229 Hidd el nekem sikerült cannon nélkül, de mint mondtam csak a szerencse miatt, hogy pont oda tett le egy kinyitható ládát. Majd csinálok róla egy képet. Rögtön az akadály után volt egy ajtó amit kódot kért. A reaktort behegesztettem így elvileg elmúlik a sugárzás. Egy helyre nem tudtam bemenni. Oda lézervágó kell. Nincs még gyémántom. :P
Egyéb kérdés: Lehet Csikóhalam dokk nélkül? Mert egy darab tervrajzdarabom nincs hozzá. Régen az előző update-ban még építettem is egyet. :D -
#228 ahhoz hogy bejuss a gépházba és a prawn hangárba kellett a prop cannon. illetve befelé egy kis égési sérüléssel be lehetett menni de ki már nem :) -
#227 Nekem pont nem volt Propulsion Cannon-om de szerencsém volt, mert pont ott spawnolt egy kinyitható láda. Kinyitottam és annak tetejéről rá tudtam ugrani a ládákra és így nem kellet a Cannon. Sajnos csak a tervrajz egyik fele van meg belőle. :D -
#226 hát ezt igy hosszú lenne elmondani,de van video youtubeon tuti.Tűzoltókészülék,kaja,pia meg propulsion cannon legyen nálad. -
kisiku #225 No megküzdöttem a Reaper-rel, de lehet hogy kettővel is.A végeredmény programhiba miatt noclippelve átkerültem egy másik bolygóra...
Nem kell ezektől félni, habár kinyírnom még nem sikerült.Most vagy az a baj, hogy rossz fegyvert választottam:
A Prawn Suit bal karján fúrófej van, azzal trancsíroztam az agyát, miközben megpróbált megenni és a másikkal ütlegeltem... vagy az is lehet, hogy még tovább kellett volna ütlegelni, de "kétkaros" módszerrel.
Minden egyes alkalommal elengedett és elmenekült...nekem meg keresnem kellett.Ezeket a szüneteket felhasználtam arra, hogy visszajavítsam a Prawn Suit-ot 100%-ra.
A legutolsó pillanatban "beszorult" valamilyen sziklák közé, ekkor odamentem és oldalról kezdtem szétfúrni az agyát, miközben ütlegeltem folyamatosan.
Egyszer csak kiszabadult és akkorát lökött rajtam, hogy kirepültem a játéktérből...itt aztán Quit to desktop.
Itt van képekben is:
Mindeközben dúdolgattam Charlie-tól a "hova mész,hova futsz, mondd, hogy jó reggelt" című számot :
Na és itt szorult be a drágaság a sziklák közé. Ja ha nem sikerül kinyírnunk, és odébb megy, vigyázzunk, mert a Safe Shallows Biome többé nem lesz safe...mert ott fog lakni ez az állat.
-
Kalinka #224 Az űrhajóra hogy kell bemenni? :) Mert a dobozokon még csak-csak beugrálnék, de átlósan van egy darab hosszú roncs ami miatt nem tudok beugrani, vagy rossz helyen vagyok? -
kisiku #223 Jó reggelt.
Remélem, azért valami megoldást találnak majd a mentések szinkronizálására is, meg a méretükre is, mivel jelenleg tömörítve 501 Mb a mentésem, ami kitömörítve 1.7 Gb...ezt hurcolászom magammal minden nap a lakástól a munkahelyig.
Egyébként mindent felfedeztem ismét, még építek egy bázist valahová, aztán ha kijön a következő frissítés, lehet újrakezdeni...
Végül is ezt hívják újrajátszhatóságnak
Találtam Sea Treader Manure-t is, azaz sz*rt is, de egyelőre nem lehet használni.
Észrevettem, hogy minél több dolgot tudsz építeni, vagy minél több dolgot fedeztél fel, annál bugosabb lesz a játék.
Tegnap pl "kiestem", illetve "átestem" a Cyclops falán a vízbe, de úgy hogy nem úsztam, hanem sétáltam, ergo vissza sem tudtam menni bele, amíg meg nem nyomtam a "használ" gombot...
Aztán egyre gyakoribbak a noclip momentumok, azaz a falon átjárás, illetve nagyon idegesítő, hogy a zárt ajtók jó része a roncsokon egyáltalán nem vághatók át a Laser Cutter-rel.
Asszem most megküzdök egy Reaper-rel, mert még be kéne szkennelnem, csakhogy újonnan kettesével dobja be őket a helyekre. -
#222 Azt elfelejtettem írni, hogy óvatosan ezzel a verzióval, mert harapnak a halak. Többen is lettek, meg harapósabbak is, mint korábban. -
kisiku #221 Vissza a vízi világba. Sikerült megoldanom a "dupla dokkolást", igaz bebuktam a Seamoth-ot. A lényeg, hogy elbontottam a Moonpool-t, előtte kibontottam belőle a felszerelt Modification Station-t és pár szekrényt.Így megmaradt a "levegőben" a használhatatlan Seamoth, amit aztán szétvertem a Prawn-nal.Széthullott atomjaira, majd visszaépítettem a dokkot ,meg mindent és kellett egy új Seamoth-ot építenem.
Úgyhogy ha valakivel hasonló fordul elő, mint a 208-as hozzászólásomban látható képen van, akkor szereljen ki minden upgrade-et a "beragadt" járműből és bontsa vissza az egész dokkot, majd verje szét a járművet, így az eltűnik és lehet újragyártani, majd visszarakni az upgradeket.
Egyébként a hivatalos fórumban sokan jelzik ezt és az ehhez hasonló bugokat.
Akit érdekel és még nem ismeri, itt és itt is nyomon követheti a fejlesztést. -
#220 teljes mértékig igazad van.. :( Mondjuk én az Ark-ot dicsérem mert gyakorlatilag naponta adnak patchet hozzá.. és tolják a tartalmat. Bár ez a mostani 20 eurós dlc egy EA játékhoz kicsit gáz. -
#219 Hasznos kis "cucc" tájékozódáshoz: In Game Map -
#218 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!OFF: Szerintem se szégyen a torrent. Valakinek telik rá és van akinek nem. Én személy szerint szeretem kipróbálni a játékokat mielőtt megveszem. Nemegyszer ért már csalódás, mert nem azt kaptam amit vártam vagy épp a fejlesztők azok akik lehúzzák a népet.
Pl.: The WarZ, ARK (Tartalmas, de az optimalizáció az nincs a szótárukban), Watch dogs, Batman Arkham Knight és a No Man sky.
Lehetne sorolni. -
kisiku #217 Kicsit off leszek:
Nem szégyen, hogy amíg régen voltak demók, azaz bemutatók, ma már egyáltalán nincs...így amikor valamire vártál vagy szerettél volna megvenni egy játékot, előtte megnézhetted, kipróbálhattad.Ma már nincs ilyen, mert minden fejlesztő cég kib*ott kapzsi, csak a lóvé számít, aztán hogy átba*ák az olyanokat, mint akik kiadtak 60 eurót (kb 20 ezer Forint) a No Man's Sky-ért...meg lehetne sorolni a többit is.Mi lenne ha én is így dolgoznék, meg mindenki?
Igaz, már a dinnyét sem kóstolhatod meg...
Vagy vegyél Early Access-t, de azzal már kifizettél valamit, ami még fos és szar, meg nem működik/nincs kész/stb, aztán ha mákod van, nem jelent csődöt a fejlesztő és nem nyúlja le a pénzedet.
Ma már snassz dolog demót készíteni?S ezért az embernek torrentezni kell, mert nem akar bukni...
Off vége, szorri, csak kicsit kibuktam :) -
#216 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!LATEST STABLE VERSION from 24.08.2016
Subnautica - Stable Build 1063 (36618) cracked PC game download free torrent - 3.2 GB
De tényleg csak kipróbálásra. -
Norbertboy #215 Virágbolti verziókkal csak óvatosan, telepítéskor érhetnek meglepetések ha nincs normális vírusírtód!
-
#214 Ha nagyon sokat akarsz gyüjtögetni, keresd meg a tengeri kereskedőket, a közelükbe építgess. -
Sanyicucu #213 Kipróbálásként melyik virágbolti verziót ajánljátok?Melyik a stabil? -
kisiku #212 Mivel a nyersanyagok Biome szerint változnak, olyan nem nagyon van, hogy "jó hely". Mondanám, hogy sok titániumot (alap építőanyag) találsz Crash Zone/Dune, Kelp Forest helyeken, de ezeket - főleg kezdésnek - nem ajánlom, mivel ott laknak a Reaper-ek. Kelp Forest-ben Stalker lesz az ellenfeled, meg az, hogy elég hepehupás a talaj.
Én a magam részéről a fő bázisomat a mentőhajó környékén húzom fel, a másodikat Grand Reef-ben, csak itt meg nagyon nagy a mélység, a harmadikat vagy Koosh Zone vagy Mushroom Forest környékén.
Építhetsz pl. szigetre is, ha megtalálod, tehát nem kell víz alá menni.