• kisiku
    #320
    OFF: Engem néhány perc alatt meg is győzött, de lehet, hogy várok még a megvétellel, mert nem akarok úgy járni mint a Subnautica-val, hogy tényleg "vááóó,meg de jó,ilyenre vágytam, stb", csak egy idő után ellaposodik, mert még nincs kész.
    Mert első látására tényleg zseniális, már össze is hasonlították eme két játékot egymással (Subnautica az űrben), de várok még azok értékeléseire, akik már most játsszák, hogy vajon milyen lesz.
    Tehát nekem kicsit kevés az, mint itt is, hogy egy-egy frissítés arról szól, hogy látok egy új textúrát.Nem is frissítés, hanem inkább előrehaladási pont.
    A Subnautica-t augusztus-szeptemberre ígérték, hogy kész lesz...október van és ahogy néztem jövő január lesz belőle egyelőre.
    Persze az Early Access-es játékok rizikósak.Mindig benne van, hogy csak elveszik a lóvédat és sz*rt sem kapsz vagy kamu az egész.Csoda videók és ígéretek,aztán abszolút nem azt látod.Nem tudom mi a rosszabb.Ha megveszem félkészen és megunom, mire megjelenik vagy nem is tudok a fejlesztésről semmit, csak ízelítő videókon látom a beharangozást és várok.

    De pl a WFTO kellemes csalódás volt, Megvettem jó előre, folyamatosan fejlesztették, egyre jobb lett, tartották a megjelenési dátumot,azt kaptam, amit megígértek, sőt!