• kisiku
    #304
    Sajnos azonban van egy rossz érzésem is: a játék a legelejétől jó, de csak addig, amíg mindent meg nem találsz.Utána jön az, hogy "menjünk el bóklászni és felfedezni".
    De mit? Minek? Hogy lássak pár új textúrát? Tehát kicsit céltalan egy idő után.
    Jó, építek egy bázist, meg még egyet, meg még egyet, meg még egyet...de minek is?
    Félreértés ne essék, senki kedvét nem akarom elvenni, hiszen nagyon sok órát el lehet szórakozni vele, de egy idő után monotonná változik.Én azért estem neki a múltkor is a nagy lényeknek, mert unatkoztam.Az kihívás.De ez a másik.

    Ellenséggel tele van a játék, de neked semmid nincs, amivel szembe tudsz szállni.A konyhakés?Vagy a végén a Prawn Suit?Így abszolúte minden ellened van, minden meg akar enni, semmi esélyed hogy megvédd magad.
    Ha a fejlesztők nem akarnak vért és erőszakot, meg fegyvereket a játékba, ne csináljanak ellenséget sem vagy max olyat, amit puszta kézzel is meg tudok fojtani...
    De olyan ne legyen, hogy én egy bugylibicskával nekiesek egy tőlem 10x vagy 20x akkora valaminek, mert az nevetséges.
    Ez olyan, mintha egy oroszlánt egy faággal vernél...

    Persze erőszak nélkül meg pláne unalmas lenne, mert ahhoz nagyon sok olyan tartalmat kéne betenni, amitől a játékos nem unja el magát.
    Pl, egy városépítős-menedzsment játékban sincs erőszak, mégis úgy van megcsinálva, hogy hónapokra leköti az embert.
    Tehát vagy legyen kiegyensúlyozva vagy nem kell olyan tartalom bele.Ez egy játék, nem egy valóságos óceán szimulátor.
    Épp ezért kértem, hogy rakjanak több fényt bele, annak ellenére, hogy a valóságban is vaksötét van már 2-300 méter mélyen, de ez egy játék. Vagy akkor olyan legyen a tengeralattjárónk is, mint a a valóságban.Azok se az ablakon néznek ki, hogy tudják merre járnak.

    No, elég az eszmefuttatásból.
    Van olyan ruha, ami a testnedveket alakítja át iható vízzé (mint a Dűnében a Fremeneknél), nekem van ilyenem.Két dolgot tud: egyrészt lassabban csökken a vízfogyasztásod, kevésbe leszel szomjas, másrészt "Reclaimed Water"-t is ad időnként, amit újra megihatsz.Asszem Grand Reef-ben vagy Sea Treader Path-ban van hozzá a terv.

    Utoljára szerkesztette: kisiku, 2016.09.26. 12:42:36