• kisiku
    #323
    Jó játék a Subnautica.Mondom, senkit nem akarok róla lebeszélni, kb úgy érzem magam, mint anno az X Rebirth esetében.Csak itt még nem kaptuk meg a végleges verziót.
    Nagyon jó, ötletes, játszható, izgalmas,szép,hangulatos.
    Én még abban a korszakban nőttem fel, akiket megfertőztek a "bázis-építős" stratégia játékok, meg az igazi "építős-menedzsment" játékok. Anno volt egy játék Battlezone és Battlezone 2 (Activision) néven, még ma is játszom velük, azóta sincs egy olyan sem, ami 3D-s, bázis építős, tudom vezetni az általam legyártott járműveket, be tudok menni az épületekbe,stb.Illetve egy van de az nagyon nehéz,időm sincs élvezni,mert a gépi AI iszonyú erős.

    Ma már sok hasonló van, de egyik sem az igazi.A Subnautica sok mindenben nagyon jó.Persze ez az "egyedül vagyok egy bolygón" téma azért nyomasztó egy idő után.Ültetek növénykéket, fogok halacskákat, amik aztán szaporodnak nekem, ezek jók, sokat adnak hozzá.Pár helyen túl van komplikálva, de üsse kavics :) Az, hogy fegyverem nincs az ellenségeim ellen, meg esélyem sem sok, az nem tetszik.
    A valóságban is beleőrülne az ember az egyedüllétbe.Nem tudom, mi lesz a története, nem is akarom tudni, addig amíg meg nem jelenik.