Star Citizen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
szarkazmus off
"tanulmányozz fizikát" édes jó Istenem
Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.10.19. 11:32:40
Kicsit tanulmanyozz fizikat.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
pl. ha War Thunderben húzom a gépet ott érzem,hogy van súlya és jól megvan oldva,hogy ha kicsit kanyarodsz könyebbnek érzed ha viszont 600-al húzol egy full balost akkor érzed ahogy iszonyat súlya lesz a gépednek
oké,hogy nincs légkör azűrben😛 ,de mégis kell a súlyérzet!
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
1. Ha egy holdon belül vagyunk, ahol van légkör és gravitáció, simán megállok a levegőbe anélkül, hogy hattással lenne rám. Ezt persze lehet magyarázni azzal, hogy automatikusan érzékelik a műszerek mekkora a gravitáció és kiegyenlít neked így nem kellene trimmert állítani, viszont ilyen helyzetben erőteljesen megváltozik a hajó fizikája, billegne és instabilabbá válna. Szóval jelenleg olyan érzés hold felszínen repülni, mintha nem lenne gravitáció.
2. Űrben nincs lég ellenállás. Tehát ha miután elérem a végsebességet és leveszem a gázkart 0 ra miért csökken a sebesség? Ezt légkörben érteném, de űrben nincs értelme. persze ilyenkor tudatosabban kellene tervezni, nekünk kellene szabályozni az ellenerőt is. Viszont így kevésbé lenne üzemanyag fogyasztás is.
Nem annyira zavaró dolgok ezek és valószínűleg javítani fogják (vagyis én örülnék neki ha figyelnének erre) szóval nem akadok fenn rajta csak feltűnt.
Trimmer rendszernek is örülnék, de az tudom sok játékost elüldözne.
Utoljára szerkesztette: Hogthar, 2018.10.19. 08:29:15
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2018.10.18. 21:31:47
Na igen, én pl. ezért utálom a multi játékokat. Sajnos SC is MMO lesz, tehát kénytelen leszek elviselni a vér istiket, de jódarabig inkább az SQ42 lesz a barátom.
Nagyon idegesítő tud lenni, amikor leülsz egy jót játszani, és pár bunkó miatt a szórakozásból, stressz lesz.
Hammerhead:
Capitalokat én két kategóriára osztanám, az egyik az a típus ami lényegében egyszemélyes nagy hajó, a másik az igazi capital. Az egyszemélyes nagy hajóra példa a reclaimer, meg a hammerhead is. A cockpit mérete miatt, meg a szükséges legénység miatt. De ilyenek lesznek a HULL-ok, meg bármi, amit 5-10 NPC-vel üzemeltethető. És ha van egy ilyen hajója az embernek, akkor kénytelen lesz vezetni, mert mint parancsnok, egyszerűen nem csináltak neki helyet. 😄 Meg nincs is rá szükség, mint külön parancsnok, mert nincs akkora munka a legénységgel. Hammerhead tehát szerintem úgy fog kinézni, hogy 1 ember vezeti, bepakolja a tornyokba a skillezett NPC legénységet, és szépen csak ráforog a hasával az ellenségre. Az igazi capital szerintem az idris és fölötte lesz. Amelyik hajónál van egy tisztességes parancsnoki híd, és van egy 50-100 fős legénység, na az a capital. Az 1 személyes zsebcapitalok meg nyilván a nagyobb potenciál miatt értékesebbek, szóval nagyobb tűzerő, nagyobb távolság megtétele, több felszerelés, nagyobb raktár, NPC legénység felbérlése, ilyesmi.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2018.10.18. 20:39:51
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2018.10.18. 19:28:15
"Egyedül több riportot adtak le mint az itt lévő bagázs összesen"
Ebben biztos vagy? 😄
Ha leakarják tesztelni a hajót írjanak publikra, lesznek jelentkezők rá.
Viszont a mentalitás, hogy szó nélkül másokra támadnak sok mindent elárul a felfogásról, mások tesztjét teszi tönkre.
Mondok egy konkrét példát.
Egy hajóval járművet akarta szállítani A-Ból B-be majd ott használni, tesztelni.
Járművet bolygón lehet lekérni. Kb fél órámba volt mire leszálltam egy bolygóra lekértem a földi járművet, betettem a hajómba, megindultam B felé. B től nem messze viszont megtámadott egy hasonló mentalitású(kitudja lehet éppen ő) Sabre raven-nek repülő játékos.
Természetesen időm se volt reagálni szétszedett, Így nem tudtam letesztelni és fél órát veszítettem, ez a mentalitás miatt.
Lehet a játék még egy alfa, de ugyanúgy paraszt vagy, ha tönkre teszed mások játékát csak úgy szórakozásból.
Hol van már Ionward? neki kéne lenni a főszólalónak, nem akarom átvenni a helyét 😊
Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2018.10.18. 18:50:11
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
na most akkor itt jön a lényeg... valójában nem hajó harcol hajó ellen, hanem emberek csoportja emberek csoportja ellen.. és máris kezd kibontakozni a játék lényege. Ezek persze nyilvánvaló dolgok, és nem is az volt a célom, hogy próbáljak valami újat mondani, csak az, hogy erre rávilágítsak.
Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2018.10.18. 18:34:06
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
Pár kisebb hajó is ki tud végezni jelenleg egy hammert, a shieldje nem elég erős. Ha a hátsó lövegtornyokat kiszeded, akkor ki lehet véreztetni. Nagy összhang kell a hammer kezeléséhez, hamar kifogy az energiájából. Nem tudsz stratégiát kidolgozni egy ilyen hajó ellen, ha nem tapasztalod meg a gyenge pontjait. Egyéb iránt jó ha felkészülsz arra, hogy nem egy barbie kolónia fogad majd a játékban. És még egyszer szeretném leszögezni, hogy nem osztom a "csak azért lövök szét valakit mert megtehetem" filozófiát
No offense
Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.10.18. 18:18:50
Aki készítette a videót sabre raven nevű hajóval nyomult az elején, egy rettentő OP hajó jelenleg és nagyon nehezen és drágán beszerezhető. Csak ez a hajó miatt gondolkoztam már refund-on.
Néha én is találkozok egy ilyen hajóval, engem, vagy a barátaim ok nélkül megtámadják. Mivel elég erős hajó 1-2 lövésből szét tudja szedni a legjobb hajóinkat. Van egy képessége(EMP)amivel lebénítja a hajót, lemegy a pajzs és mozgásképtelenné válik az egész.
Eltudom képzelni hogy ez a srác csinálja, valószínű csak azért mert rettentően élvezi, hogy másokat szívat.
hammerhead shield management
:-DDD Hát bizony, tudatos tervezés. Tesztnaprendszer. Az istenek voltak! 😄 Megjegyzem akkor valószínű ez az univerzum legértékesebb naprendszere is, szóval a gonosz alienek kiemelt célpontja kell legyen.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2018.10.18. 16:21:34
Szegény Shednek akkora tartalmat kell most feldolgoznia, hogy a videókkal próbál időt nyerni. :-DD
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2018.10.18. 13:01:56
:-DDD
Nézd, amikor landolásnál szeretném tudni, hogy 10-20-30 méter van-e még alattam, hogy úgy adagoljam a gázt, akkor nem igazán megbízható adat számomra egy pár száz méteres eltérést is mutatható magasságmérő. 😄
Pörszö pörszö nordan, tele van a topik hammerheades fazonnal. 😄 Egyébként a valkyre szerintem még nem repülhető.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2018.10.17. 21:41:26
De mint írtam korábban elviszek Levskire ha gondolod. Csak nézz utána miként működik a játékbeli chat csapatban, hogy azért minimális szinten tudjunk kommunikálni egymással és add meg a játékos neved.
Egy dolgot mindenesetre minden pilóta fejébe kell verni: bolygó illetve hold gravitációs terében soha ne kapcsold ki a hajtóművet! Soha! Sok kezdő elköveti ezt a hibát, mert nem tudják, hogy pilótának bénák és csak a segédhajtóművek mentik a seggüket a biztos haláltól! Mindenkinél eljön a pillanat, mikor késztetést érez kikapcsolni. Ne tedd, mert meghalsz!
Luke Skywalker parancsnok, az idrisről
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2018.10.17. 17:51:45
Másrészt én nagyon ritkán landolok külső nézetből, csak nagy hajókkal.
Nem kötekedésből, hanem segítő szándékból de a fele amit írtatok megtudom cáfolni és van rá megoldásom.
1. a magasságot kiírja a kijelző bal oldalt amint belépsz a légkörbe.
2. segédhajtómű erejét nem értem miért akarná állítgatni bárki. a szaggatott mozgást sem értem.
Szintén baloldalt kijelzi a hajómű erejét, ha 100% akkor 100% megy pl 280-al.
igaz nekem joyom van és a hajtómű erejét egy analog karral lehet állítani, de alapból úgy van a billentyűzeten, hogyha egyszer megnyomod az "S" gombot levesz egy keveset, pl 98 % lesz amitől máris 278 mész, Az irányítás részlegnél lehet állítani mennyire érzékeny legyen.
így megtudod azt csinálni hogy egy gomb nyomásra pl 30 % is ugorhat, így ha egyszer megnyomod az "S" 70 % on megy a hajtómű és máris lecsökken a sebesség 196.
Tehát amikor le akarsz szállni egy holdra, elindulsz egy 45 fokos szögbe a talaj felé bekapcsolod az utánégetőt és nyomod folyamatosan, olyan 25-30 ezer kilométer magasba szépen fokozatosan elkezded csökkenteni a hajtómű erejét, az utánégetőt nyomod tovább.
Amikor kb 10 ezer kilométer magasba kerülsz, akkor kell elérned utánégetővel és 25 % -os teljesítménnyel a 280 körüli sebességet. Ekkor elengeded az utánégetőt kicsit feljebb viszed a teljesítményt 70-80 körülire, hogy azért haladj és a maradék távolságot szintén folyamatosan csökkentve a teljesítményt, megteszed majd végül finoman leteszed.
Ez könnyebb mint hangzik. Én kb csak 2 szer törtem össze a hajómat leszállásnál, viszont több 100 leszállást hajtottam végre az elmúlt 1 évben.