• MasterMason
    Megpróbálom egy kicsit másként szemléltetni miért hoztam fel azt, hogy hány rendszer van kész és hogy mennyi van meg hátra, hátha így érthetőbb lesz hogy miért fontos ez illetve miről beszéltem eddig. Számoljuk úgy, hogy ha innentől kezdve 1 hónap alatt meg tudnának csinálni egy komplett rendszert, bolygókkal, városokkal, bázisokkal, űrállomásokkal, stbstb, akkor tartana még plusz 99 hónapig a fejlesztés ami durván 8 év. Mivel egy rendszer már úgy ahogy megvan számoljuk úgy, hogy 99 * 1 hónap = 8.25 év...

De látva az eddig területeket és annak kidolgozottságát az eddig eltelt időt, és azt, hogy mennyi rendszer van kész, ugye még 1 rendszernél tartunk ami félig meddig van kész, szinte kizártnak tartom, hogy egy hónap alatt össze lehetne hozni egy ilyen rendszert, hiszen akár több város is lehet egy-egy rendszerben nem beszélve a különböző bázisokról meg egyéb dolgokról. És itt a probléma az, hogy ha igazam van, és nem lehet megcsinálni egy hanem csak két hónap alatt egy ilyen rendszert akkor már kapásból duplázódik azaz idő amit azt jelenti, hogy akkor 198 hónap vagyis 16 év kellene ahhoz, hogy be tudják fejezni mind a 100 rendszert...

És hidd el, hogy még a két hónap/rendszer is csodaszámba menne ilyen kidolgozottság esetén... Ugyanis egy egy rendszerben lehet több bolygó, több város, sok bázis, saját űrállomás is, és még az egyéb dolgok. Ezért gondoltam arra, hogy nem vagyok még abban sem biztos, hogy belátható időn belül be lehetne ezt fejezni, nemhogy még minden város más-más stílusú legyen meg ilyen dolgok.

De még egyszer mondom, legyen neked igazad és lássunk csodát!