MasterMason#4639
Majd meglátjuk, legyen neked igazad, nekem az lenne a jó ha igazad lenne... Én nem vagyok ennyire optimista a dátum tekintetében. Nyilván az nem lehet kérdés már most sem, hogy ami van az marha jól néz ki, a kérdés csak az, hogy még azt az irtózatos melót amit a 100 rendszerhez kell, mikorra lehet megcsinálni. Azért gondolj bele, abból a 100 rendszerből 37 ugye az embereké, még azon belül is hogy különböző bolygókon különböző stílusúak legyenek, és minden egyes városban ki kell dolgozni a pályaszinteket, és ugyan ezt még a különböző fajoknál is, és gondolom nem azért lesz egy egész város, hogy egy pár százméteres térben lehessen csak mozogni, szóval mindez iszonyatos melónak tűnik, olyan érzésem van, hogy gyakorlatilag hihetetlennek hangzik hogy mindazt úgy meg lehetne csinálni.
Gondolj bele, hogy RDR2 pályája egy ici pici kis porfészeknek tűnik még egy bolygóhoz képest is, nemhogy 100 rendszerhez képest, rockstar 3000+ emberrel dolgozott vagy 8-9 évig azon a "picike" kis területen... Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2019.01.22. 23:38:08