• lonvard
    Össze kellene nézni, de szerintem amikor megígérték a 100 rendszert, még nem voltak a pakliban a full kidolgozott és bejárható bolygók. Ahhoz a koncepcióhoz jobban illeszkedett a sok rendszer, hiszen akkor rendszerenként nem lett volna akkora a játszótér, kevesebb tartalom került volna bele mert jórészt csak űrállomások kellettek volna, meg 1-2 leszállóhely bolygóként. Szerintem vagy az van, hogy tartalommal megtöltött kevés rendszer, vagy rengeteg rendszer, kevés tartalommal. Star Citizent meg lehetne úgy csinálni faszára, hogy van 1 darab full kidolgozott rendszerünk, és abba minden és mindenki elfér. Ha nem lenne egy darab féreglyuk sem, hanem csak ami van azt tökéletesen megcsinálnák, telecsapnák tartalommal, kibalanszálnák a távolságokat, hogy akkor két bolygó közt nem 5-10 percet megyünk hanem sokkal többet, és a bolygók körüli teret is megtöltenék, szerintem senkinek nem lenne hiányérzete. Persze nem ez a koncepció, megígérték a sok rendszert, szóval valamit lépniük kell. Nincs rálátásunk, szóval csak fantáziálgatni lehet, én szerintem lesz néhány alaposan kidolgozott rendszer, és az összes többi meg amolyan supportrendszer lesz, lesz benne tartalom nyilván, de jóval kevesebb, és inkább csak a kaland, a nyersanyag, a felfedezés kedvéért lesznek meg. De persze hogy végül mi lesz, a tököm tudja.

Közben vállaltam egy másik küldetést. Imádom. Mentem kimenteni az adatot a roncsból. Figyelmeztettek, hogy lehetnek a közelben banditák, szóval izgultam is. Végül ez is bugos lett, a roncs és a körülötte lévő törmelék a bolygófelszín felett lebegett 2 méterrel, így gyalogosan nem tudtam megközelíteni, megpróbáltam landolni rá, de szépen összetörtem a heraldot. :D De ahogy megközelítettem a leszállóhelyet, és 500 kilométereket utaztam és óvatosan benavigáltam magam a roncshoz, figyelve a radart nem-e jelez ellenséget, áh, isten játék lesz ez... :D
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.01.23. 03:04:46