Star Citizen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2018.10.12. 21:00:02
Te ugyanazt az adást nézted mint én? Mert az a város minden volt, csak üres nem! A bolygó szintén, volt ott növényzet is, hullanak a levelek stb. Ráadásul ez csak egy bolygó a sok közül, nyilván lesznek még kietlenebbek is, és lesznek olyanok, melyek gyakorlatilag egybefüggő városként funkcionálnak.
Elite-ben meg vég nélkül repülök A-ból B-be, ugrálok vég nélkül a rendszerek között, majd nézegetem az Excel táblát, mindezt nagyjából csak azért, hogy legyen egy nagyobb hajóm, amivel majd mehetek kicsit erősebb ellenfelek ellen a HazRes-ben és ennyi. Community Event is kimerül abban, hogy megint hozok-viszek hatezredszerre valamit A-ból B-be, szóval az egész játékban semmi motiváló nincsen. De még a játékosok is leírták anno, hogy elindultak valahova és közben megnéztek egy sorozatot a TV-ben, mert a játékban amúgy semmit nem kellett csinálni, a vég nélküli jump-olásokon kívül. Na mindegy, tudom ebben nem értünk egyet, és elfogadom, hogy van akinek ez így is élvezhető, de fentiek sajnos tények, semmi valótlant nem állítok. Nincs tartalom abban a játékban, rosszul van felépítve az egész, egy darab izgalom nincs benne. Az egyetlen amit tud, az a végtelen űr szimulálása és érzékeltetése. Csak szerintem ez baromi kevés egy játékban...Ha ilyesmire vágyom, akkor tolok egy kis Space Engine-t, ott aztán van proc.gen univerzum meg végtelen tér.... Star Citizen pedig sokkal többet fog adni az X-nél is, az más kérdés, hogy egyelőre messze a késztől.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2018.10.12. 20:25:12
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2018.10.12. 20:21:20
olyan mint amikor bemész a Merci szalonba, ott beülsz, beindítod mész egy tesztkört,de nem tudod megvenni 😛
Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.10.12. 19:52:43
Chris ha olvasod, itt jelzem, hogy ezért a kis monológért kérek valami LTI-s cuccot. Olyan szenvedélyes tudok lenni, ah. 😊
Kb semmi olyat nem mutattak amit 6 évig tartana lefejleszteni (tudom mindent nulláról kezdtek blabla)
Még mindig üres sivár bolygó rajta egy nagy üres várossal, (ezt már a beyond good and evil 2-be is láttam) ami szép és jó, de kb úgy szaggatott valószínűleg két 1080ti alatt is, hogy pofám leszakad.
Na meg teleportáló egymásba menő npck és crash etc
Én ezt láttam ebben a csodás előadásban : D
Ja meg a szokásos lehúzós űrhajókat
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Az Elite-ben is volt egy jó nagy kihagyásom. Sokszor nem tudom, merre tovább. Tennivaló lenne, csak mindennek utána kell nézni, mert a játék elég minimális adatot szolgáltat. És sokszor az Alt+Tab-tól elmegy a kedvem. Leülök a Joy elé, akkor nem az egeret akarom fogni.
De az SC akkor is más. Leülök, hogy repüljek egyet és a hajó lekérésénél kifagy a játék. Már újra is lett telepítve, de semmi javulás.
Eleve kiegyensúlyozatlan, ha esetleg valami csoda folytán mégis futna. Ha harcra kerül a sor, akkor NPC-k ellen esélytelen.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
A PTU azért érdekes, mert bekerült a "Object Container Streaming" rendszer.
Ennek köszönhetően jóval optimalizáltabb lesz a játék, kb 20% teljesítmény növekedés várható minimum.
Az a lényege, hogy csak azokat az objektumokat jeleníti meg ami közvetlen a közeledbe vannak(eddig a világ másik felén lévő npc-vel is számolt a géped).

Videó
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
Ha így állnék a dolgokhoz, akkor nagyon sok játék nem lenne játszható, pedig valamiért 60 eurót is elkérnek...
De amúgy hangulatos ez a kis város. Kíváncsi leszek rá.
Jó, megint zsebre tettek a Citizenconnal, kár lenne tagadni. 😄
Na gyerekek az ahogy fekszik az ágyban és tekergeti a fejét, az is egy ábrándom beteljesedése. Még a Silent Hunter 3 tengeralattjáró-szimulátorban volt egy olyan lehetőség, hogy a kapitány ledől a kanapéjára, függöny félig széthúzva, belátni a folyosóra, és akkor az a szar világítás, és dohognak a motorok, és akkora hangulata volt. Volt olyan hogy az USA felé haladtamban az óceán közepén óriási vihar, köd, eső, és akkor lemerültünk 50 méterre, ahol már csendes volt a víz, és 3 csomós sebességgel éppen hogy csak haladtunk, én meg ledőltem a priccsre, és hallgattam a villanymotorokat és arra gondoltam, hogy 50 méterre fölöttem tombol a vihar, és idelenn mennyire jó. 😊 Volt hogy a villanymotorok hangjára aludtam el, és mivel real time lehetett haladni, nem kellett aggódnom, hogy elfogy a levegő vagy valami, szépen aludtam 4-5 órát, és az alatt 4-5 órát haladtunk a víz alatt. Addigra elmúlt a vihar. 😄
A kávéiszogatás meg kultikus dolog. Ha megfigyelitek, rengeteg filmben van olyan jelenet, hogy az űrhajó hídján a kapitány kortyolgatja a kávéját. Ezek után remélem nyilvánvaló, hogy meglesz az a kantin-élmény, amin a múltkor veszekedtünk, hogy legyen-ne legyen. 😄 Bemegyünk a kantinba, tálcán kikérjük az ételt, aztán megyünk a többiek közé, leülünk, hallgatjuk a kantin zsongását, és betoljuk azokat az ételeket. Közben real time is lehet valamit zabálni. Egy ilyen kraken kantinját képzeljétek el milyen lesz, tele zűrös pofával. 😄
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2018.10.11. 01:09:14
Olyan fasza hogy nem sikerült élőben követnem, mert mindig volt valami, na de majd most megnézhetem a videókat. 😊
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2018.10.10. 21:29:26
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Nem vagyok nagy Witcher 3 fan, de azért annak a játékmenete eléggé kidolgozott lett, szerintem nincs baj se a loot, se a craft rendszerrel. De ez ugyebár nem is ide tartozik.
A példa viszont érdekes számomra.
A W3 al az a bajod, ha jól értem, hogy túl korán kapsz jutalmat és viszonylag könnyedén.
Ha ebből a példából indulok ki akkor az ELITE jobb. Mert ott ritkán kapsz jutalmat ha leszállsz egy holdra, de amikor találsz egy idegen létformát bázissal együtt az megbecsüli az ember... 😄
Bocsi nem akartam beleállni csak furcsának találtam a példádat.
A hold leszólással az a probléma, hogy a legtöbb élettelen, nincs kidolgozva, nincs motiváció ami arra sarkalna, hogy leszállj. Mivel generált a 3-4 utad után láttál mindent valamilyen formába.
Star citizen esetében viszont a kereskedelem és a küldetés rendszerek is köthetők hold landolásokhoz, Emellett a holdak elég részletgazdagon kidolgozottak. Amint bevezetik az élővilágot is ez még csak jobb lesz.
Persze ez is egy idő után monotonná válhat, de én például 1 év után se unom még.
Elkalandoztam. Visszakanyarodva: lehetőségként odab.szni közénk néhány holdat az nem feltétlen ugyanaz, mintha komoly munkával összerakják ugyanazt, úgy hogy élvezeti értéke legyen.
Ha "játszható" de nem játszom vele, mert nem motivál, akkor tulajdonképpen nem "játszható".
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
Se space legs, se légkörös bolygók nincsenek még/már tervben sem. Az SC jelen állás szerint is többet tud, mint az állítólag kész Elite.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2018.10.09. 02:41:54
(legalábbis szerintem ez így történt)
Szerintem akkora fölényben van ez a fejlesztőcsapat, hogy ők bárki ötletét meg tudják csinálni jobbra, de őket nem lehet olyan minőségben leutánozni.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2018.10.08. 22:14:32
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2018.10.08. 16:46:42