7978
-
lonvard #4618 Egy kis ON :)
Vajon a kereskedelmi dobozok ugyanolyan méretűek, mint a küldetéseknél cipelhetők? Csak mert kiderült, hogy fel tudom cipelni azokat a heraldba, hehe.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.01.22. 12:46:18 -
lonvard #4617 Most abban a hozzászólásban mi a lealjasodás? :D Ez már a legbénább politikai topik szintje, ahol azzal ütik egymást az emberek, hogy ki a szar ember a hozzászólók között. :D
De egyébként pedig nem gondoltam volna, hogy ilyen szinten ki tudsz vetkőzni emberi mivoltodból, denevér. Régebben voltak jó hozzászólásaid, de ebben a pillanatban én meg arra jöttem rá, hogy több emberség volt Tarkin kormányzóban, mikor kiadta az utasítást az Alderaan bolygó elpusztítására, mint most benned. Egy szörnyeteg vagy. A megtestesült gonosz. Ezzel kell szembenézned. Nem irigylem a szeretteided, de főleg nem irigylem azokat, akiket nem szeretsz. Te Sátán!
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.01.22. 12:46:07 -
MasterMason #4616 Most hogy tudod mi a harc annak is utánanézhetnél, hogy mi a társalgás.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az orbánozás is sorosozás... De zárjuk ezt is rövidre.
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2019.01.22. 12:32:33 -
#4615 Azért nem gondoltam volna, hogy idáig lealjasodik valaki(Már bocsánat). Eddig tényleg kulturáltan tudtál írni, megfogalmazni a válaszod, de most ugrott elő az igazi éned. Azért abba egy picit gondolj bele, hogy egy játékról beszélgetünk továbbra is. Megéri ilyen mélységekig lemenned egy játék miatt? Ezért írta itt valaki néhány héttel ezelőtt, és igazat is akartam adni neki, hogy úgy vagytok ti az SC-vel, mintha a megváltó lenne. Csak azért szólok közbe mert kicsit túllősz a célon MasterMason-al kapcsolatban. -
#4614 Harc(főnév): Ellentétes erők küzdelme, akár fegyveresen, akár fegyverek nélkül egy cél elérése érdekében.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem a jobb oldal nyomatja, hogy soros? Amúgy nem teljesen értem miért politikázol, lehet volt egy utalásom, de nem volt felhívás keringőre, főleg nem soros keringőre. -
MasterMason #4613 De ebben mi harc? Ez szimpla beszélgetés volt, hogy ez neked minek tűnik az a te képzeletedben létezik csak. Az nem a valóság, hanem képzelgés.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!És ha már Soros, a baloldalnak 20 Orbán a soros, és 10 éve már csak az miatt Orbánozik sorosozik a baloldal, hogy ne lehessen beszélni arról, hogy bocs gyerekek de háromszor zavart el titeket a nép kétharmaddal, még saját választóitok sem hisznek már nektek. Tényleg szerinted azért fordult el az mszp-től másfél millió szavazója, mert Soros?! Bocs én nem vagyok jobboldali, realista vagyok! És bizony a valóság az, hogy ezekkel még a vámosgyörki baktert sem lehetne leváltani nemhogy bárki mást... -
#4612 "De nem érted, hogy nincs itt semmiféle ED SC harc"
Kiemelek pár dolgot amit te írtál:
"Tény, de vajon hogy viszonyul ez ahhoz, hogy SC-ben mondjuk konkrétan még egyetlen rendszer sincsen kész kócra a 100-ból? És itt lehet a szokásosat mondani, hogy a fejlesztéshez idő kell, de bezzeg elitben ott már 6 éve kész kellett volna lennie?"
"Jelenleg ott tartunk, hogy lesz kb 100 rendszer, és pont egy darab sincs még kész teljes egészében, szerintem elite fejlesztése sokkal ésszerűbb-átgondoltabb és profibb is bizonyos szempontból, ott az alapokat tették le először, egy egész galaxis, gazdaság, hajók stb."
Ez lehet neked nem, de nekem úgy tűnik (bárkivel is beszélted), hogy te éppen valakivel ED SC harcot űznél.
"Kb olyan ez, mint a politika."
Én is tudok ehhez hasonlóakat írni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azt hallottam hogy a Ed fejlesztői soros ügynökök.
Star Citizennél szerencsés a helyzet mert az párhuzamos, ott párhuzamosan megy két játék fejlesztése. -
MasterMason #4611 De nem érted, hogy nincs itt semmiféle ED SC harc, ez maximum csak a te fejedben létezik, belehallucinálsz dolgokat...
Azért mert két játékot összehasonlítanak, hogy melyikben mi jobb és vagy melyikben mi hogy van az nem jelenti azt, hogy az "harc lenne". Én nem vagyok ellendrukkere egyiknek sem, nekem az volna a jó ha mind a kettő tovább fejlődne és szuper lenne.
Nem kell szélsőségekben-végletekben gondolkodni:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kb olyan ez, mint a politika. Ha valaki megnyeri a választást az nem azt jelenti, hogy akkor diktatúra van mert választást nyert, hanem azt jelenti, hogy a másik vesztett, vesztett mert őket jobban utálják az emberek, semmi hitelük nincs és még a saját egykori választóik is elfordultak tőlük... Ennyi.
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2019.01.22. 11:34:58 -
lonvard #4610 Ha valaki szeret játszani egy adott játékkal, persze hogy megvédi, nincs is ezzel gond. Olyan mint egy 20 éves házasság. Hiába lett kétszer akkora segge az asszonynak, azért mégis csak együtt vagytok 20 éve és szereted, és persze hogy nem fogod csak úgy félredobni, csak mert a szomszédban már 16 éves a kis StarCitizen Barbara, és már kezdenek nőni a mellei. Egyelőre még az asszonnyal vagy. Aztán két-három év, Barbara nővé érik, és akkor lehet rástartolni az asszony mellett. Helyett. :D -
#4609 Nem velem beszélgettél erről, de azért sikerült többször is leszektáznod az egész bagázst, engem még kommunista szcientológus-nak is beállítanod.
"én egy nyilvános fórumon beszélgetek erről ahhoz jogom van. Nem tetszik?! Sajnálom nekem is számtalan dolog van ami nem tetszik. Ilyen az élet. "
Nyilván azt teszel amit szeretnél, oda írsz ahová akarsz, csak miket írsz aszerint reagál majd mindenki.
Engem is sikerült belerántanod ebbe, pedig engem aztán nem érdekel a ED SC harc. -
MasterMason #4608 "Jó de az Ed szar a Star Citizen meg istenkirály"
Szerintem meg mind a kettő jó lenne ha jó lenne.
"Magyarországon jelenleg se demokrácia se szólás szabadság nincs "
Igazad van PC terror van, és hiába rúgta háromszor pofán a nép a diktatúra képviselőit egy választáson, csak folytatják az öngyilkos politikájukat.
"Konkrétan úgy érted, hogy egy kommunista szcientológus vagyok? "
A fentebbi "mekkora diktatúra van itten" kommented alapján ez konkrét tény.
"Meg akarsz győzni minket, hogy ED-vel játszunk?"
Még egyszer leírom mert úgy látom, hogy nem tudsz olvasni, nem én hoztam fel ED-t megint. Hogy szóba kerül és vagy ahhoz hasonlítják az tök természetes, dehogy akarlak én meggyőzni téged arról, hogy játssz akár ED-vel akár bármi mással, én nem veled beszélgettem erről. S mint mondtam, hogy valakivel én egy nyilvános fórumon beszélgetek erről ahhoz jogom van. Nem tetszik?! Sajnálom nekem is számtalan dolog van ami nem tetszik. Ilyen az élet.
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2019.01.22. 11:12:05 -
MasterMason #4607 Mert az idő pénz. Itt az Ark Starmap, itt konkrétan meg lehet nézni a rendszereket, meg hogy milyen meg hány bolygó van a rendszerekben. Nincs sok bolygó ezekben a rendszerekben... Jóval kevesebb lesz mint ED-ben cserében jobban ki lesznek dolgozva, lesznek növények időjárás stb. Másrészt a városoknál procedurálisan generált városok lesznek és adott előre legyártott tartalmakból keveri ki a generátor a városokat.
Azért sajnos ma még vannak határai annak, hogy mit és mennyi idő alatt lehet megcsinálni. A másik lehetőség, hogy kb egy soha véget nem érő fejlesztésbe torkolna az egész. -
#4606 "Másrészt bárkinek lehet akár kritikája is főleg annak fényében, hogy az egyik 10 millió fontból készített pár év alatt egy nagyon jó játékot, a másik meg 200 millió dollárból még ott tart, hogy még tudni még azt sem, mikor lesz kész legalább egy rendszer a 100-ból."
Jó de az Ed szar a Star Citizen meg istenkirály.
"Nem értem miért gondolod azt, hogy egy nyilvános fórumon csak ajnározni vagy a fenekét nyalni volna szabad a fejlesztőknek."
Gondolom azt? biztos azt gondolom? ne írj rólam olyat ami nem igaz, például bennem is rengeteg kritika él Star-Citizennel kapcsolatban, és jó ha előkerülnek ezek, de folyamatosan ugyan azt ismételgetni?
"El kell szomorítsalak, ez nem a szcientológia egyház"
Konkrétan úgy érted, hogy egy kommunista szcientológus vagyok? Ebben biztos vagy? Írhatsz kritikát és személyeskedhetsz de ha hülyeséget beszélsz annak vállald a következményeit is.
"Szóval még egyszer, demokrácia van és szabad szólás és véleménynyilvánítás"
Magyarországon jelenleg se demokrácia se szólás szabadság nincs :D
Szerintem te továbbra sem érted mi a problémám. Nekem nincs bajom az ED-vel és nem is zavar, ha kritikát fogalmazol meg a Star citizennel kapcsolatban, de elkezdtél általánosítani, személyeskedni és ismételni 50 szer át tárgyalt badarságokat.
Mivel ugyan azok az emberek vannak itt számomra értelmetlen, vagy mit akarsz elérni ezzel?
Meg akarsz győzni minket, hogy ED-vel játszunk?
Utoljára szerkesztette: Hogthar, 2019.01.22. 10:55:38 -
traz #4605 "az kizárt, hogy minden egyes város más más stílusú legyen és az is kizárt, hogy több féle bolygó lenne majd SC-ben mint elit-ben."
Miért is? -
MasterMason #4604 Na álljon meg a menet, legalább annyi jogom van ide írni mint bárkinek, nem én hoztam fel az ED-t sem megint. Másrészt bárkinek lehet akár kritikája is főleg annak fényében, hogy az egyik 10 millió fontból készített pár év alatt egy nagyon jó játékot, a másik meg 200 millió dollárból még ott tart, hogy nem tudni még azt sem, mikor lesz kész legalább egy rendszer a 100-ból...
Nem értem miért gondolod azt, hogy egy nyilvános fórumon csak ajnározni vagy a fenekét nyalni volna szabad a fejlesztőknek. El kell szomorítsalak, ez nem a szcientológia egyház és vagy nem a kommunista párt, hogy ne lehetne kritizálni vagy ne lehetne észrevétele bárkinek is.
Szóval még egyszer, demokrácia van és szabad szólás és véleménynyilvánítás, ha nem tetszik költözz el te valahova valamelyik országba, ahol mint a szektáknál csak meghunyászkodva hajlongani szabad...
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2019.01.22. 10:41:20 -
#4603 Te vagy itt a szekta, itt vered magad az ED-vel miközben senkit nem érdekel.
Menj az ED fórumba, oda irkálj ezzel kapcsolatban.
Tudod az a baj, hogy nem veszed észre magad, mert közel sem azzal van a baj, hogy kétségei-kritikái vannak, hanem erőlteted itt a hülyeségeid, hiába lett már át tárgyalva 50 szer ugyan az.
Egyedül te erőlteted itt a ED és Star citizen közötti konfliktust te szektásodsz és kezdesz bele személyeskedésbe.
Aztán még neked áll feljebb és mi vagyunk a CR emberei. -
MasterMason #4602 Na látod ez a baj, senki nem szarozta a star citizen-t, de ha valaki ki mer mondani egy tényt vagy tényeket vagy jogos kétségei-kritikái vannak, akkor úgy csináltok páran mintha az egyházat támadná a sátán. Vicc... Ne legyetek már szekta. De a prohardveren is ez megy, próbáljátok ki, írjatok be valami kritikát és azonnal személyében emberségében támadják azt az embert, akár meg is ölnek ha tehetnék.
Bár ezek a saját anyjukat is megölnék ha CR erre kérné őket...
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2019.01.22. 10:19:52 -
#4601 Ez a közösség?
Ez a közösség a Star citizen miatt van itt, erről beszélünk mert ezzel foglalkozunk.
Ebből páran nem szeretik a ED-t, valaki mind kettőt szereti.
Viszont, miután istenítitek az ED, majd leszarozzátok a Star citizen-t ne fogjátok már rá az egész Star citizen közösségére hogy toxikus, miközben ti generáljátok és erőltetitek itt a vitát.
Én például eddig egy rossz szót nem mondtam az ED-ről, úgyhogy be lehet fejezni a vérlázítást.
(Sötétlovag: neked címeztem, de elsősorban nem neked szólt, csak a te hozzászólásodnál pattant el a húr)
Utoljára szerkesztette: Hogthar, 2019.01.22. 10:04:50 -
lonvard #4600 Nálam a shift az afterburner és x a boost. Na most reflexszerűen shiftet hasznáok szinte mindig, ezzel megyek fel 1300 m/sec fölé, hogy aztán az űrben tartsa is a sebességet. A boostra véletlen jöttem rá, tudtam hogy van valami még az afteren kívül de annyira nem éreztem szükségét, hogy el is felejtettem. Aztán nézem, hogy x = boost. -
#4599 Én értem mire próbálsz itt rávilágítani, de sajnos ez a közösség ezt nem tudja befogadni(Vagy nem akarják). Kb. Úgy néz ki ez a "vita" mint az android vs iOS. Sosem lesz vége. -
#4598 Én "afterburnert" nem használok csak "boost"-t.
Lehet én nem jöttem rá, de nálam az "afterburner" nem csinál semmit.
Kezdetben volt is kép zavar belőle, mert az "afterburner"-től vártam azt az eredményt amit a "boost"-ol kapok.
Az az igazság, hogy nem néztem utána rendesen minden gombnak, miután sikerült kényelmesen belőni utána már nem foglalkoztam vele. -
lonvard #4597 Jaj, ne tépjük egymást olyasmin, hogy mi hiányzik ebből vagy abból a játékból. Olyan bénák vagytok ilyen dolgokban. A béke jegyében szerintem egyszerűen csak fogadjuk el, hogy az ED szar, az SC meg tök jó, és ez már így is fog maradni. :-D
Szóval akkor az afterburner a sebességet növeli, a boost meg a segédhajtóműveket turbózza. Ezt hámoztam ki valahonnan, tekintve hogy nem segítettetek! :PP -
#4596 Nem, SQ42-ből nem lesz se alfa/se béta. Max az evocati-k tesztelhetik külön de még az se biztos. -
MasterMason #4595 Ez nem idióta vaker, hanem tény. Kb olyan tény, minthogy a föld nem lapos. Miért készen van bármelyik rendszer?! Nincs, akkor hagyjuk már a hülyeséget... -
#4594 Te is jól tudod, h miért nem lett készen, felesleges itt megint ezt az idióta vakert nyomatnod.
Régóta itt vagy, tudod, hogy ED-nél nem volt olyan szintű koncepció váltás mint SC-nél. Vagy most bejött egy újonc és mindenképpen meg kell mondanod a magadét? :D
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2019.01.21. 17:04:25 -
#4593 Szerinted nem tudom...Mate.... -
MasterMason #4592 Izé, azt azért kétlem, hogy bejárhatnád SC-ben az univerzumot, mert univerzum még nincs egy rendszer van talán félig készen... -
MasterMason #4591 Egyébként az szemmel látható, hogy egyelőre egy valamiben jeleskedik leginkább SC és ez az ami miatt amúgy a cryengine is alapból erős, fps mód. Leginkább fps játékokat fejlesztettek alatta, azt a legkönnyebb kiverni abból a motorból, persze írtak hozzá dolgokat, pl city generátor, ami tényleg jól néz ki, de mondjuk az kizárt, hogy minden egyes város más más stílusú legyen és az is kizárt, hogy több féle bolygó lenne majd SC-ben mint elit-ben.
Jelenleg ott tartunk, hogy lesz kb 100 rendszer, és pont egy darab sincs még kész teljes egészében, szerintem elite fejlesztése sokkal ésszerűbb-átgondoltabb és profibb is bizonyos szempontból, ott az alapokat tették le először, egy egész galaxis, gazdaság, hajók stb. Most meg már bármit csinálhatnak majd vele, bárhogy bővíthetik, és pl ha megnézed az új bányászatot fényévekkel látványosabb és jobb ez a robbantásos bányászat mint ami SC-ben van jelenleg. De az FSS-el és DSS-el való felfedezés is szenzációsan jó, hiába is mondja Tokra, hogy aki 50 rendszert látott az látott már mindent, ez egyszerűen nem igaz...
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2019.01.21. 16:19:18 -
MasterMason #4590 Asteroid base kb már a 2.2 óta van elitben... Sok dolog kellene még bele és remélem lesz is, de nyilván ha 200 millióból készül egy játék, akkor hejj ráér majd 10-15 múlva meglátni mire jutottak a fejlesztéssel, ellenben a jóval kisebb lóvéból készülő elite- esetében meg ha két éve benne lenne már az is késő lenne tipikus eset áll fenn. -
MasterMason #4589 "amiből mind semmi nem lett 6év alatt"
Tény, de vajon hogy viszonyul ez ahhoz, hogy SC-ben mondjuk konkrétan még egyetlen rendszer sincsen kész kócra a 100-ból? És itt lehet a szokásosat mondani, hogy a fejlesztéshez idő kell, de bezzeg elitben ott már 6 éve kész kellett volna lennie?...
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2019.01.21. 16:03:24 -
#4588 Köszi,akkor az egyjátékos is játszható már valamennyire? -
#4587 Igen, bármelyik starter pack jó a Star Citizenhez (+SQ42 az egyjátékos kampányhoz), bár inkább a Mustangot javasolnám az egy kicsit jobb élményt nyújt mint az Aurora. -
#4586 Sziasztok!
Először is nagy köszönet a magyar rajongói oldalért,bitang jó lett!!
A játékot úgy nagyjából ismerem repültem már párszor a free fly-ok alkalmával,most gondolkodom,hogy megveszem....és bejárom az univerzumot..
Elég ha valamelyik starter packot veszem és hozzá a squadron-t,ezzel is bejárhatok minden elérhető bolygót és a single-t is kipróbálhatom?
Köszi! -
Diopapa #4585 Igazából már az is jó lenne, ha a megjelenés előtt kiadott digital handbookban beírt dolgokat beletennék végre.. (pl asteroid base) -
#4584 "Igazából így az Elite sem a felfedezésről szól, mert nincs mit felfedezni. Pontosabban, kb. 50 rendszert meglátogatsz, akkor láttad mindet, mert a többi 400milliárd is azokat ismétli. A MasterMason által belinkelt összefoglaló képen látszik, milyen típusú bolygókat és holdakat generál a játék. Elite-ben ennyi van és pont!"
A procgen átka bizony az ,hogy adott készletből dolgozik,és mivel viszonylag a valóságon alakul ez a készlet nem valami sok: Ha most elindulnál a való életben is az űrben , ilyen napokat,bolygókat találnál,nagyon nagyon ritka kivételek persze lehetnek,és 400 miliárd ismétlődés esetén lesz hasonló.De youtubeon vannak szép videók szép helyekről,pl 100km mély kráter,canyon run az európa hold fagygleccseri között,hold ami közel kerint az earthlike bolygójához és egy élmény amikor a horizonton megjelenik stb stb. ezekért a különcökért lehet megéri elrepülni a világ végére.
Na most az utsó star citizen videó is a nagyvárosok készítéséről hasonló elven működik,procgen kézi hibrid,adott készletből dolgozik az iparnegyed,adott készletből dolgozik a lakónegyed,kikötő , kereskedelmi negyed stbstb,ezekből váltakozva rakja össze a várost,de remélem nem számítassz arra hogy nem lesz két ugyanolyan épület a városban. Mert de.
Elite 6 év alatt egy kész játékot tett le,faja irányíthatósággal,többféle szerepkörrel. Igen lehetne több hajó,én is vágyom a nagyobb dögökre,több felszíni járműre...most várjuk a kövi kiegészítőt ami elvileg fizetős lesz,ha nem töltik meg értelmes tartalommal úgyse veszi meg senki.
Ha meg space leget raknak bele,akkor legalább olyan szintűt kellene mint itt lesz,fps harccal, és hozzá való feladatkörökkel,de olyan úgysem lesz Eliteben,szerintem.(x rebirth/foundation félét meg kár lenne belerakni,inkább több srv-t vagy esetleg valami mech szerűséget)
És bázis építést is rakhatánának bele,itt aztán el lehetne rejteni a bázisod úgy hogy sose találja meg senki...
Te is irtad hogy van 500 órád benne,téged és sokmindenki mást(engem is) az zavarhat hogy mennyi minden lehetne még benne,de lassan halad,nem rakják bele stb stb
Várjuk ezt,reménykedünk hogy jó lesz,addig meg ha az űrbe vágyok megyek egy kört az Elittel,mostanában rosszalkodom és anarchy refinery rendszerben fosztogatom a bányász hajókat :D -
kraven54 #4583 ja március 22, de VKB-t venni még nehezebb mint Virpilt :) -
#4582 VKB piacra dobta a space combat grip-jét.
Jobb és bal kezes változatban is van.
Most kicsit megzavarodtam, mert a Virpil-est akartam venni, de a VKB termékei nagyon beváltak a Virpil joyaival meg nincs tapasztalatom. -
Diopapa #4581 Ezért is mondják páran, hogy a Frontier elhagyta a játékot, mert közben kijött még 2-3 játékuk, az ED-re meg gondolom kevés fejlesztő maradt... -
#4580 "Hasonlítani azért lehet, mert egyrészt azonos műfaj"
Hát éppen ez az, én nem tartom azonos műfajnak. Persze lehet mindkettőben űrhajóval repülni, de a játékmenet és a feladatkörök is annyira eltérően, hogy fölöslegesnek tartom az összehasonlítását az olyan elemeinek amik kiemelik a játékot.
Például megértem, ha a fizikát hasonlítja össze valaki, vagy a bolygók látványát, de a többit játékelemekkel kapcsolatos dolgot fölöslegesnek tartom.
-
TokraFan #4579 "Star citizen nem az űr felfedezéséről szól, hanem inkább űr gazdaságról és egyéb feladatkörökről."
Igazából így az Elite sem a felfedezésről szól, mert nincs mit felfedezni. Pontosabban, kb. 50 rendszert meglátogatsz, akkor láttad mindet, mert a többi 400milliárd is azokat ismétli. A MasterMason által belinkelt összefoglaló képen látszik, milyen típusú bolygókat és holdakat generál a játék. Elite-ben ennyi van és pont! A gyakorlatban ez annyit tesz, hogy ha láttad mondjuk az összes Ammonia World típust (3féle van), akkor onnantól láttad az összeset, akárhova mész! A másik, hogy ezek csak textúrák! Jól néz ki még így is belinkelve egy képen, de a játékon belül ezek egy idő után csak baromi unalmasan ismétlődnek, a legtöbbre leszállni se lehet, de amire igen, azon sincs semmi, csak sivár hegyek néhol vörös textúrával, néhol bézzsel aztán csókolom.
Hasonlítani azért lehet, mert egyrészt azonos műfaj, másrészt még ezek állnak legközelebb egymáshoz a piacon, harmadrészt, anno a kickstarter kampány idején az Elite-ben is be volt ígérve az FPS mód (ha nem is lövölde), a csodás városok és egyebek, amiből mind semmi nem lett 6év alatt. Vagyis alapvetően, ha az FPS módja soha nem is volt olyannak megálmodva, mint az SC-ben, a gazdaság, a bányászat, a fejvadászat, a kalózkodás stb., mind olyan feature, ami az Elite-ben is benne van, vagy benne kéne legyen.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2019.01.20. 23:45:28