MasterMason#4643
Azzal együtt mondom, hogy addig fog tartani... A város generálása egy dolog, én is csináltam már city generátort is, de egy rendszer messze nem csak a városról szól. Rengeteg szkript, rengeteg helyen be kell állítani, mi hol legyen, melyik NPC mit hol miért csinál, hova milyen hajó szállhat le stbstb, és persze vannak sablonok ezekre is is, de egy egy rendszerben rengeteg munka van. Szóval úgy számoltam azt a két hónapot/rendszerre.
Amúgy abszolút nem tér el az általános játékfejlesztési metódustól pont ellenkezőleg, a legtöbb játékban a szinteket pályákat ugyan így generálják, ugyan sok időt meg lehet vele spórolni, de attól még rengeteg munka van vele és mellette... Nem lehet egy komplett rendszert megcsinálni egy hónap alatt. Ha meglehetne mondom akkor lenne még +8 év a fejlesztés.
Szóval vagy nem lesz közel sem annyi rendszer, a másik lehetőség, hogy úgy értette CR azt, hogy még tíz évig fejleszteni fogják a játékot, hogy megjelenik majd pár rendszerrel, és +tíz év alatt éri majd el azt amit ígértek... Úgy már hihetőbb volna.