Star Citizen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Ev vegen jovo ev elejen jonni fog SQ42
Már évek óta azt olvasom hogy pár hónap és megjelenik. Továbbra sincs sehol.
Utoljára szerkesztette: Borg18754, 2026.03.09. 17:48:02
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Én már 2012-ben is vártam a játékot,sőt már szerveztük a hajóra a legénységet.
A fél flotta várta hogy megjelenjen a játék,sokan vettek már előre hajókat is.
Úgy volt hogy karácsonykor már játszunk majd vele.
Jó végül is karácsony még ötven év múlva is lesz. XD
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
a sziklák mostantól 1 féle nyersanyagból fognak állni +inert material,ami ugye a szemét
egy szikla cluster minden tagja ugyanazt az ércet fogja tartalmazni,szal ha találsz egy 6-7 sziklából álló formációt,és az egyikben vas van,akkor a többiben is
és a sziklák tartalmának is lesz minősége: 1-1000 skálán valahol random.
szóval érdemes lesz a jobb minőségű materiált kifúrni,
a finomításnál ez az érték nem változik,szal ha 600 vasércet finomítassz,abból 600as vas lesz
MIért rossz ez : eddig a top 3 materialra vadászott az ember,mert azok értek többet,meg ritkábbak is voltak. most a minőség miatt megnyúlhat a jobb sziklákra vadászat.
miért jó: azért mert pl egy 1000 minőségű vas érhet sokat egy playernek,aki valami 1000 minőségű akármit akar fabrikálni belőle
Nemtom h az npc piacon többet fog e érni egy 600as vas egy 200 asnál,de playereknek tuti sokat ér egy alap érc is ha magas a minősége.
ptu nem fogom tolni,megvárom az éles tesztet,addig is minél többet fúrok raktárba,alap fémeket is,mert amikor aktiválódik élesben a patch talán kap egyik másik láda jó minőséget,aztán már mehet is a player piacra
ja igen,amit még hiányolok h nincs aukciós ház a playereknek,mint a wow ban...tehát nem ttd ,hanem ami playerek között működik...vagy 1000 vas,felrakod,aztán lehet bidelni,van 1000es multitoot,felrakod lehet bidelni
jó lesz ez... :) (ha megjelenik egyszer) :D
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
mindegy is,majd talán egy blade megoldaj,meg tudom,a mole nem solo hajó
viszont ami feltolja az agyvizem,hogy vettem még anno egy prospit,mint kezdő solo bányász hajó,erre kitolnak egy jobbat a golem személyében...volt szerencsém kipróbálni,a pittmann lézer meg a két modulhely elég állat kombó,mint egy helix és impact lézer szerelemgyereke,egy kis hátránnyal...és kicsi kompakt hajó,befér egy c2be ... már várom ingame nagyon,hogy egy c2vel megpakolva üres bagekkel toljak egy maratoni bányász körutat :) c2 a bázis,ha megtelt a golem ott bag csere,és irány vissza fúrni :P 10-20 telirakott mining baggel irány a finomító :P
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
golemmel talán még egyszerűbb is,sztem az alapból befér egy c2 herkulesba,majd tesztelem ha elérhetővé válik auec-ért,de így egy menettel le lehet menni :P
nem beszélve a multicrew lehetőségekről...
kár hogy nem lehet térképen random pontot kijelölni és oda ugrani,pl könnyebb lenne eljutni az aaron halohoz,vagy a bolygókon bárhova random pontra,ahol kevesebb az esély h talizol egy kalózzal,vagy egy vérpistivel
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.05.15. 10:53:48

Utoljára szerkesztette: s1lkforrent, 2025.04.19. 07:05:38
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
Talán még egy vulture,ha bontani támad kedvem,de maradok az ipar vonalon )
+ pro tipp,netről loptam,ha prospira argo baget akarsz rakni,de mindig beesik a cargo lift alá,akkor vegyél admin officeban valami olcsót,scrapet vagy bármit,lényeg,h 2 scu ládát állíts be(1db 2scu,ne két db 1 scu láda! )
sajnos kell még hozzá az argo atls rakodó robot is,de az olyan 70k pénz,nem vészes
cargo liftel felhozod a bageket és a 2scu ládát,ládát berakod a lift közepére,aztán ATLS -el felkapod a baget,és megpróbálod belebugolni a 2 scu ládába úgy hogy "összeforrjanak(de ne a láda tetején legyen,és ne is a legalján)hanem konkrétan a ládába snappold bele. elengeded,aztán újra megfogva nem esik be a bag és kiteheted a hangárba.
4 baget hozol fel úgy is működik,csak a négy be egybe lesz bugolva,de kivehető a ládás módszerrel egyesével
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.03.17. 11:08:02
na estére kész lesz pár finomításom,lecsekkolom pontosan egy rakománnyal,mennyiből lett mennyi. Finomítóban írja a yieldet,amikor meg bepakolja hajóba látom a konténeren mekkorák
Kölcsönöztem egy vulturet is,sokkal nyugisabb a roncsbontás és talán a pénz is több mint a bányászattal,megtöltöd a rendszert,kirakod ládákba aztán újra megtöltöd és így két adagot lehet kipakolni egy menettel. persze a bontás lassú,ha nem töröd darabokra a célpontot,és pakolni is kell,de az argo ATLS al gyorsan megy,aztán már csak eladni kell menni
sajnos sok a crash,fekete képernyő aztán sehova tovább,volt hogy a hotelból se jutottam ki.
szal ezt bele kell kalkulálni
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.12.26. 20:16:17
4.0 live jon mikozben 3.24.3 is liveban marad.
4.0 live Preview progress nem lesz wipeolva (amennyire csak lehet) es fokozatosan fogjak attenni bele a 3.24.3 ben levo featureoket ami jelenleg nincs benne a 4.0-ban.
szerintem ézik már ők is,hiszen kezdenek visszavenni a kezdeti lendületből,már csak 5 naprendszer lesz kezdésnek,és bár évek óta halljuk,hogy ha kész lesznek a bolygó település város toolok,akkor percek alatt össze tudnak rakni bármit is AI segítségével,és a kézimunkára csak a finomítások maradnak.már sok éve is volt valamelyik citizenconon,ott egy nagyvárost mutogattak hogy rakják össze,lakónegyed,iparnegyed,mind illeszkedik a másikhoz stb...
Évek óta mondom,hogy szép fokozatosan kelltt volna haladni,nem mindent is egyszerre,úgy tűnik ők is rájöttek,vagy rá vannak kényszerítve hogy kiadják minél hamarabb aztán utólag pótolják a többi ígéretet. És hogy ezt a kiadás után is fedezni tudják,nem elképzelhetetlen,hogy havidíjas lesz majd előbb utóbb,kompenzálva az eddigi backereket egy két év ingyenes hozzáféréssel.
Az viszont a fanok nyomora 100%-ban hogy ide jutottunk. A szektás "jó lesz íz így is, a Kedves Vezető nem tévedhet" paypig bálna hozzáállás, hogy minden mindegy, csak legyen a játékban MINDEN IS, majd mi finanszírozzuk ítéletnapig, az addig működik amíg van elég hülye aki ténylegesen fizeti a projektet ad nauseam, és közben a stúdió dolgozói sem mennek mind nyugdíjba, vagy a vezetés végleg nem őrül bele a kokós-kurvás életstílusba.
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
"Evil. Or perhaps they just want the market to think their business is so successful that they are in an intense period of growth."
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2024.12.05. 21:07:15
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
az emberek érzékenyek az ilyen hírekre,mint annó amikor valamelyik részleget átrakták angliába,és kirakták az amcsi irodából az embereket,meg h titoktartási nyilatkozat miatt nem beszélhetnek,mikor a nagyvállalati szektorban a titoktartási szinte alap egy munkába lépésnél....
Arra persze fölös várni,hogy majda CIG fog bármit is közölni erről,vagy ha közöl is,ebbe nem lát bele belsősön kívül senki,szal amig valaki nem szivárogtat tényeket,kár foglalkozni ezekkel.
Ha meg bedől,akkor bedől amikor bedől :D én nem igazán remegek emiatt,ha el kell jönnie,akkor majd eljön,pár hétig hangos lesz tőle a sajtó,a hülyék akik meg erejükön felül vettek hajót,azok meg így jártak. a többiek benyelik a veszteséget,aztán az élet megy tovább. Aztán látván esetleg egy nagy cég,hogy lenne igény egy ilyesmi space játékra,hátha valaki megcsinálja...pl a disney egy star wars világba :D
mondjuk most nagyobb a balhé amiatt,hogy jön a paladin,két s4es és egy s5ös toronnyal,kis méretben,amolyan gunship módra,amikor a redeemert gunshipet hasonló fegyverekkel és pajzsal nerfelték,mert a méretéhez képest erős a pajzs és a fegyó rajta....erre jön a paladin :D
szal kihoznak egy papíron op hajót,eladnak belőle egy rakással,aztán nerfelgetik,átszerelik stb...persze amikor megveszed elfogadod hogy alpha ,meg nem végleges és változtathatnak rajta,de pont azon változtatnak,amivel el lehetett adni a redeemert is,hogy nagy fegyók vannak rajta :D
aztán hozzák a paladint,nagy fegyókkal,megpróbálják rásózni az emberekre úgy hogy persze majd talán nerfelik,vagy sem :D
kicsit felháborító,de elfogadtad a tényt,hogy változtathatnak bármin a megjelenésig vagy a bedőlésig,amikor rányomtál a pay gombra :p
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.12.04. 16:31:33
Heti hét napot kellett dolgozniuk,most meg kirúgták őket.
Akkor viszont jót röhögnék.
Főleg mert tudom hogy sokan már 12 éve is várják a játékot,sőt vettek sokszáz dollárét hajókat,már 2012-ben szervezték a flottát. XD
Meg hogy legkésőbb 2013 karácsonyán már együtt hajózunk.
Eredetileg úgy volt hogy dualcore gépen is elindul majd 2 gb rammal. XD
Most már ott tartanak hogy a 64gb is gondot okoz,meg még rtx 4090-el is beszaggat.
Nagyon optimalizálatlan még mindig.
ingyenes próbaidőszak van,még pár napig,tesztelheted bírja e a géped. nem fogja. sajna ilyenkor az ingyenesség miatt sokan tolják,jobb a helyzet ha vége. bugok vannak bőven,engem ma alig akart beengedni stb
igazából csak a nagyvárosból kell kijutni,és viszonylag folyamatosan megy.microtechen van épp expo,szal ha gyengébb géped van ne oda állítsd a kezdőt,és ne is area 18ba. lorville vagy orisont ajánlom,szenvedd ki magad aztán nézz meg egy holdat csinálj pár alap küldit,ott már jobb a helyzet.
nekem i7 11700 k,4070,32 gb,ssdre rakva viszonlag jól megy. vannak akadások,de nagyrészt folyamatosan lehet tolni vele
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.12.01. 19:53:29
gyártók időbeosztása:
itt
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.11.21. 11:08:38