7978
  • Stockbauer33 #7978
  • Stockbauer33 #7977
  • traz
    "még egy ilyen projekt emiatt biztos nem lesz,mármint előfinanszírozott nagy léptékű nyílt világú bármi,mert CR kivégzi
    És ez lesz a legnagyobb probléma"

Ezelőtt sem volt... Nem igazán érzem problémának.
  • lonvard
    Nem, én konkrétan a másfél órás intro-t ajnároztam. :D
  • Caliph
    a gúny inkább arra szólt,hogy majd minden évben jön egy cikk valahol,pont ugyanezekkel a sorokkal. majd ha elfogyott a pénz,és ténylegesen hivatalosan bedőlt,akkor jöhet a cikk,és elkönyveljük a veszteséget,szomorkodunk h így jártunk,és megyünk tovább. de hogy még egy ilyen projekt emiatt biztos nem lesz,mármint előfinanszírozott nagy léptékű nyílt világú bármi,mert CR kivégzi
    És ez lesz a legnagyobb probléma
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.10.22. 17:41:27
  • Bucser
    + US-ben teljesen normalis az NDA-vel valo tavozas a kozos megegyezeses redundancy helyzetben is.

Tipikus hate/clickbait article.
  • Kancsalborz
    #7967 hsz.-ra

Szerintem meg az idő majd eldönti kinek volt igaza, de addig meg elfér az ilyen cikk is itt bármiféle gúnyos felhang nélkül is, nem ? XD...

• Caliph
    remélem a lawful rendszerben épített kis bázisom biztonságban lesz valamennyire. legnagyobb félelmem,hgoy több órát grindelek egy kis bázisra ,aztán amikor meló van,vagy alszok vagy nyaralok,akkor 10 perc alatt széttúrja valami kalóz org :D
    tavaly vagy az előtt mutatták hogy lawful rendszerben adót kell fizetni és védve vagy elvileg,remélem be lehet fizetni egy évre is akár és nem hozzá napokat farmolni. Hasonló módon jó lenne,mint az Elite Fleet Carrierje,drága a cucc,de az évi fenntartási költsége kifarmolható egy bányászhajóval pár nap alatt.
    a nem biztonságos rendszer pajzs token farm első hallásra fura,egy pvp grindfeszt lesz kb az egész
    Valami olyan rendszer kéne ,hogy ellophatják a nyersanyagokat,de a bázist nem tudják már porig rombolni

szerk:
    a fórummotor megint rosszalkodik,ez csak úgy egy önálló komment lett volna,nem Szőrösnek válasz :D
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.10.22. 10:19:47
  • Torzonborz
    A kirúgások? Abban van némi igazság.Hozzá kell tenni, hogy a CIG nem véletlenül húzta fel az új irodaházát Manchesterben, gyakorlatilag az lett az új HQ. Elmondták már, hogy US-ből áthelyezik a fejlesztés jó részét UK-ba. Persze ez azt jelenti, hogy ott meg vesznek fel embereket, szóval nem csak kirúgások vannak, nem mellesleg közös megegyezéssel is megszűnhet a munkaviszony, ami nem kirúgás (lásd Todd Papy).
    Ez látszik abból is, hogy míg Los Angelesben és Austinba 0 nyitott pozíció van, addig Manchesterben 42.
    Na ennyire lehet megbízni az ilyen cikkekben. ;)
  • MerlinW
    Még ha igaz is, valamiért én ezen nem lepődök meg :)
  • lonvard
    Úgy a második percben vágtak zsebre. Nem hittem volna, hogy még be tudok szopni hatásos zene és képianyag kombinációt, de hát ez egy varázslat baszki, megszólal a skót duda, és kész vége. Meg hát erre vártunk. Ezt akarjuk átélni az SQ42-ben. Miután nem készült el, legalább lejátsszák nekünk. Járt nekünk. Hiába spoiler, hiába láttam a képianyag egy részét, és hiába hallottam Gary Oldman szövegét egy egészen más kontextusban, valami képviselőházban előadva, pillanatok alatt zsebre tettek. Egyszer legyen már karácsony a fanoknak! Számomra a Citizencon az ilyen hatásos bemutatóról szól, nem érdekelnek a részletek, én ámuldozni akarok valamin. Utoljára ez akkor sikerült, amikor az ArcCorp-ot mutatták be egy aurorával repülve. Hány éve lehetett az? Ez végre egy igazi régi Citizencon volt, Chris Roberts is tiszteletét tette, teljesen elégedett vagyok.

Részleteiben átnyálazom később a teljes anyagot, amit Shed meg Szőrös közvetítettek élőben, köszi szépen innen is nektek. :)
  • Caliph
    ign lehozta az éves kötelező cig egy szekta,elfogyott a pénz,kirúgtak egy rakás embert cikket. sztem nem is nagyon változott a tavalyi óta :D

itt
  • Lysandus
  • Caliph
    annyi mindent mutattak ami szinte már hihetetlen...én eléggé szeretném,ha lenne ebből valami,de bakker.mire ezt összerakják ...értem én hogy majd ha procgen bolygók,meg rajta minden...kicsit kettős érzéseim vannak,jó lenne ha lenne,de szkeptikus is lettem attól amit láttam :p
  • Caliph
    iszonyatosan nagyot álmodnak,a mait néztem,a bázis építés elég állat...annyi mindent terveztek bele,csak győzzük kivárni :P
    nekiállok a tegnapnak is
  • Torzonborz
    Na, aki anno szerette az SWG craft rendszerét, annak ajánlom a mai nap első paneljét, érdeme megnézni (stoppos csatin is közvetítettük). Mondjuk a többit is érdemes megnézni, elég ütős.
    Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2024.10.20. 14:38:36
  • Bucser
    Ok, so ENDGAME is Orgs can build space stations and Drydocks and Bengals in those space stations Post 1.0.

Bocsanat forditas: orgok bengalt es urallomast epitenek sajat maguknak.
    Utoljára szerkesztette: Bucser, 2024.10.20. 14:25:38
  • Torzonborz
    Mondjuk az elején elmondták, hogy ez a felvezető az egész játékhoz szóval ezért volt benne ennyi cutscene. Ha megnézed a '17es vertical slice demot, ott már jóval kevesebb volt.
    Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2024.10.20. 09:14:31
  • Caliph
    főleg ha abból a 40 órából a fele átvezetővideó,és dumálás :D
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.10.20. 08:44:38
  • Caliph
    gyorsan áttekergettem este azt a több órányi anyagot kb csak a gameplayeknél megállva,igazából a sq42 gameplayt néztem végig 1/1. mintha egy film lenne ,nem is játék,alig volt benne valódi gameplay,többször crashelt,és tudom h kb a tutorial volt csak,de akkor is,lehetett volna valami komolyabb gameplay. tudom,spoilerezni sem akartak sokat,de akkor is :D Séta a fedélzeten,aztán kb vadkacsa vadászat,utánna barangolás a természetben,a végén kicsit puffogtatás,mindez egy rakás átvezetővel tarkítva...és a szokásos heróikus küzdelem :p
    a kukac harc előtte meg elég gagyi volt sztem...
    a viharos bolygó gameplay viszont ütős volt
    de majd ma este szépen elkezdem rendesen is végignézni

Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.10.20. 08:45:18
  • kjozsef056
    Squadron 42 - 2026-ban jelenik meg! A Squadron 42 körülbelül 30-40 órányi játékidőt kínál majd....
  • Stockbauer33 #7957
    Háát amit mutattak a CC-n nagyon biztató :)
  • Caliph
    köszi,ránéztem,de van más program is,majd este utólag visszanézem holnap
  • Torzonborz
    Streamlejük most a stoppos csatin, meg kommentáljuk, ezt utólag vissza tudod nézni. A discord szerver gyorshírek csatin van folyamatos összefoglaló, de külön videó nem lesz most.
    Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2024.10.19. 14:59:50
  • Caliph
    szép jó,de majd amikor játszunk vele :P sztem az olyan mint bázisépítés,ráérne egy dlc keretében is bőven. előbb legyn meg egy stabil alap,több naprendszerrel,aztán lehetne tolni hozzá a különböző panelokat
  • Stockbauer33 #7953
  • Caliph
    nem hogy nem utazok,még online sem fogom követni sztem :) Shedék majd csinálnak belőle gondolom egy 10 -20 perces összefoglalót,az bőven elég lesz :)
  • Bucser
    Jovo heten CitizenCon.

Barki utazik Magyarorszagrol? (csak Manchesterben van)

En bar Londonban vagyok egesz hetveges programon vagyok szoval nem tudok ott lenni in person :(
  • Stockbauer33 #7950
  • Caliph
    a hauling repuk nagyon fosul vannak beállítva...ha sikeres a szállítás kevés a repu,ha buksz akkor meg rohadt sokat buksz...és többnyire bug miatt buksz egy szállító küldit,random felrobban a hajó stb,aztán kezdheted előröl a több órás haulingot...
  • macleody
    Kipróbáltam. Ez még viccnek is rossz :D
  • macleody
    Qanga lesz az.
  • mike01010101
    Aki már kicsit unja a SC-t, próbálja ki a QUANGA című játékot (early access ingyenes demo a Steamen). Pofátlan SC koppintás, de nem lesz rossz.
  • MerlinW
    Ööö nemtom miért aggódtok :)
  • s1lkforrent
    "A Sracnak kb 0 fogalma van a softwqare developmentrol"

Nagy szerecsénkre az SC-t fenntartó whalebélák is így vannak vele, mert egyébként már rég beleállt volna a projekt a földbe. :D

Mert pl mi történt volna ha tavaly ilyenkor elfogy a pénzük?
    Nem nagy történet, számtalan stúdióval előfordult, pl épp bármely konkurenssel akikhez épp nem vágtak hozzá több mint félmilliárd dollárt tehetős, de fogalmatlan kockák.

De konkrétan mit csinált volna Chris? Még ahhoz is komoly fejlesztés kellene hogy a közösség vigye tovább a szervereket, nem hogy valaki befejezze a játékokat. Ami sajnos a Cloud Imperiumnak sikerül a legkevésbé.
    Utoljára szerkesztette: s1lkforrent, 2024.09.12. 19:00:27
  • Caliph
    így váljon valóra minden óhajom,itt az Argo ATLS ,ami olyan Bolygó neve halál féle rakodó robot

Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.09.07. 11:27:00
  • Caliph
    az útvonaltervezővel kezdhetnéne már valamit,a bolygó túloldalát még mindig nem tudja lekezelni,és még mindig nem lehet oda ugrani ahova szeretnék.Értem ez alatt,hogy bekattintok egy helyet az űrben vagy a bolygón és oda tudok ugrani. vagy ha mégis akkor áruljátok el :p
  • Caliph
    tegnap teszteltem kicsit a haulingot,a saját hangár bejön végre egy kis hely amit a magadénak tudhatsz. kár hogy a hauling küldiknél nincs automatikus berakodás(vagy legalábbis nem jöttem rá). A workcenter fura volt,senki sehol,a lenti részen meg teli halottal,biztos egy rakás player garázdálkodott arra,nem is nézem tovább körül,nem volt nálam semmi felszerelés,bár utólag lootolhattam volna pár fegyót :D
    az első pár küldin csak 1scu boxokat kaptam,de abból volt hogy 20at is,szinte elveszett a c2ben,meg a harmadiknál már uncsi volt a rakodás is. megvan a bája nyilván,de nem csinálnám egész nap :) szóval kéne ide is az autoload,vagy egy targonca szerű járgány ami fel tud venni tractor beammel több ládát is és fel lehet vele menni a c2be lepakolni,aztán hajón belül elrendezni már el lehet kézzel is.

vagy valami a képen hasonlóhoz,hogy felpakolod a platóra aztán behúzod,a célállomáson meg ráhúzod a liftre kész is,a vontató meg elfér a sarokban ac2ben :D

jó tudom ott a nagy kézi tractor beames puska,meg közelebb is lehet állni a lifthez,de akkor is néha nincs kedve pakolni az embernek,inkább elmenne kocsmázni :D

de ugye a mai gépek is daruval vagy futószalaggal targoncával pakolnak,minimális kézi erővel
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.09.04. 14:22:46
  • Caliph
    én valahogy úgy érzem,hogy idén már semmilyen formában nem jön. a tippem inkább 2025 q1,annak is a vége,március,ptu.
    majd ki kéne próbálni ezt a liftes mókát is,ami újdonság,de egyelőre idő nincs rá,nem szeretem úgy elindítani hogy csak fél vagy 1 órám van tolni,ebben a játékban az kb semmi :P
  • Bucser
    Morphologis mar eleg regota csak a view-ket kergeti a negativ felhangu videokkal, mert nem azt csianljak amit szerinte kellene.

A Sracnak kb 0 fogalma van a softwqare developmentrol, jobb lenne ha csak az Architect reviews seriesnel maradna...