7978
  • Torzonborz
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Menjetek szobára!
  • lonvard
    Chris Robertsnek eszkimó feje van.
  • TokraFan
    Dual Universe-re én is kíváncsi leszek, bár az elmúlt évek nagy válrakozási utáni koppanások miatt, már nem élem bele magam semmilyen szinten. Azt viszont én is szívesen látnám már egyszerre egyetlen programban, amit említesz..
  • lonvard
    Nekem meg kütyük kellenek. Alien : Isolationben zabálom ahogy előveszi a kis hekker cuccát, meg a hegesztőjét, meg az ilyeneket. Jó volna ha nem valami multitool szarunk lenne, hanem fasza kütyüket csinálnának. Metro-ban is zabálom a felszerelését a srácnak. A túlélősdi majd előjön, ha enni-inni kell már, meg az oxigént remélem megcsinálják, hogy alapból ne másfél óra legyen (vagy mennyi), hanem csak mittudomén 5-10 perc, és akkor lehetne fejleszteni, illetve oxigéntartályok nyilván. Építkezés szerintem oké lesz, ha amolyan Subnautica-szerű modulokat gyárthatunk, szerintem ennél több ebbe a játékba túlzás lenne.
  • Caliph
    Belegondolva ez a játék még nem is lesz olyan ami nekem az álmom :D amolyan space engineeres kéne,teljes építhetőséggel,surival elemekkel,de ekkora méretben,grafikával,fps móddal multiban... talán majd a dual universe,de az se tart sehol :D
  • lonvard
    Eh. Na mindegy, nézem a jó oldalát. Kompaktabb lesz a hajó, jobb helykihasználás, realisztikusabb, talán folyosólabirintus se lesz, nem kell annyit bolyongani. A hangárnak egy értelme lehet, hogy ha leszállt a carrack, akkor is lehet róla startolni. Meg talán fedett lesz, és akkor elegánsabb is.
  • Torzonborz
    Carrack méretét most nyomták össze ~120 méterre, szóval abba nem megy bele más csak parazita ladik. Így jártál.
    Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2019.02.02. 11:59:04
  • lonvard
    De zabálnám, ha a herald beférne a carrackba. Mer egy carrack nagyságú hajónak nehogy már akkora kapacitása legyen, hogy csak egy parazita hajó férjen el benne. Minek csinálnak emiatt hangárt? Ezt tudja egy constellation is. Ha csak parazitát akarnak, akkor az ugyanúgy lóghatna ki a carrack seggéből, mint az aquilának. Egy avenger, egy korrekt vadászgép, egy herald, férjen már el benne. Naaa, légyszi!

Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.02.02. 10:36:21
  • lonvard
    Ezzel a célmegjelöléssel még kezdeniük kell valamit. Ha kijelölöm hova akarok utazni, akkor a kvantumbizbasz folyamatosan kerreg, ha kell ha nem. Na most ha már 200 km-re vagyok a céltól és nem akarok kvantumozni, ez akkor is kerreg. Ha kinyomom a B-t, akkor meg nem látom a célt, és nem látom a távolságot. Küldetéseknél meg van egy olyan extra, hogy a cél közelében eltűnik a jelzés, és egyszer csak fogalmam sincs hol van amit keresek, és elkezdem vizslatni szabad szemmel a mélyűrt. Egy űrállomást alig találok meg, ha egy pillanatra letérek az irányról. :D
    Ebben az új sisakban véletlenül előjött a szkenner, még tesztelem hogy ez-e a megoldás, és csak azért szívatnak, hogy használjuk. De őszintén szólva 15 kilométerről nem hiszem, hogy használható, márpedig kb. ott tűnik el a jelzés. DE PERSZE MÉG MAJD DOLGOZNAK EZEN, NA. Csak nyafiztam, mer megint beszoptam egy küldit. :D
  • Torzonborz
    Leveszed a sipkát addig :D
  • macleody
    Ja, el van valami cseszve, mert belső nézetben a mobiglass felső és alsó részét takarja. Nem lehet pl. megtervezni az útvonalat, amihez felül
    kellene kattintani.
  • lonvard
    Na ma este megcsinálok két küldit, hogy megvehessem a nehézpáncél sisakját. De ha tök ugyanolyan lesz mint a közepes páncélé, akkor jöttök egy sörrel. Na jó, utálom a sört. Jöttök egy tejszínhabos kapucsínóval. :P
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.02.01. 17:39:13
  • Hogthar
    Ennek a sisaknak szerintem sokkal nagyobb lenne a látótere, olyan mintha a szádban lenne a szemed.
  • lonvard
    Mer hogy páncélburkolatot lehet húzni az orr felső részére. Az is lehet az alsóra is. Beszarok.
  • lonvard
    6. perctől kezdődik, szerintem szárnyait behúzott zuhanó sasmadár kinézete van repülés közben. Parkolás közben meg nem tudom mihez hasonlítani, ilyen formákat talán a Transformers filmekben látni. Álcák szoktak ilyen kegyetlenek lenni. :) Lehet picit túltolta a tervező a badassra alakítást, de hát ki bánja.
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.01.31. 21:36:27
  • lonvard
    Aggodalmaim, hogy elbasszák a carrack külsejét alaptalannak bizonyultak. Sokkal durvábban néz ki, mint az alapkoncepció, amibe ugye beleszerettünk.

• lonvard
    Ránézek. Nekem közepes páncélhoz való sisak van most. Egyébként bugos, többször kivágott mikor felvettem.
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.01.31. 19:58:19
  • macleody
    A jobb szélső.

• lonvard
    Igen igen. Ha odáig eljutunk, hogy megvan a Stanton kilóra, működnek a küldik, és nem vesznek el a szerzett dolgok, akkor lényegében elindult a játék. Akkor rá fog ugrani mindenki, akármennyire is félkész a történet. :D Kíváncsi vagyok mikor lesz az a pont, amitől megmaradnak a cuccok.
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.01.31. 18:45:36
  • Hogthar
    3.5 re már elég nagy játszóterünk lesz. Én abba reménykedek, hogy utána elkezdik masszív tartalommal feltölteni. Most is van tartalom azért de legtöbb esetben új helyszínekre csak élmény miatt mászkál az ember, nem azért mert oda köti egy küldetés vagy valami tevékenység.
  • lonvard
    Uh ez a 3.5. Köszi szépen a fordítást. Kíváncsi vagyok mi lesz meg belőle. De már ha év végére hoznának össze ennyit, viszont az faszán működne, már akkor elégedettek lehetnénk szerintem. Tulajdonképpen valami ilyesmi lesz, kilóra a 3.5 adja az idei év nagyját, a 3.6-ban inkább csak reszelgetik.
  • lonvard
    Mármint a rovarfejes?
  • macleody
    Jó az a sisak, csak kurvára nem lehet benne látni rendesen a mobiglasst.
  • lonvard
    Ezt visszautasítom. Amit írok, az nem értelmetlen. Csak hablaty. :D Tudom, mer környezetszennyezés!
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.01.30. 17:37:09
  • Torzonborz
    Az nem bug, lorevilleben lehet is venni. Ha néha olvasnál is az értelmetlen hablaty helyett akkor tudnád is miért.
  • lonvard
    Csak mer sok játékban működik ez a "sisak-élmény", szóval nehogy már pont a Star Citizenben ne. Oké itt arra is kell figyelni, hogy adott esetben sisakban pilótáskodunk is. Nem tudom hogyan lehet összehangolni, de csinálják meg és kész. :P

Master, nekem is kell egy olyan zacskósisak. Én nem láttam hogy árulnák, még mindig abban a hiszemben vagyok, hogy az csak bug vagy tréfa, de ha lehet venni majd, akkor akarok, mer abban akarok aludni. Az lesz az én oxigénsátorom. A hajóm neve meg az lesz, hogy UEE Jackson.
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.01.30. 17:02:51
  • Torzonborz
    Az pont neki való, szipu meg nem kell a nélkül is elég hülye.
  • MasterMason
    Ahogy láttam van fejrehuzható szipus zacskó is, már csak egy kis CSL kéne a játékba és jönnének még a szipusok is.
  • Hogthar
    Nem nagyon van róla tudomásom, hogy akarnak e vele kezdeni valamit.
    Szerintem nem prioritás.
    Valószínűleg nem nyúlnak hozzá a közeljövőben, kivéve ha csak nem fellángolásból, de valószínűbbnek tartom a vége felé, igazítva az aktuális igényekhez.
    Minden esetre egyszerű munka, sisakonként 1 textúrába kell belenyúlni és azt se bonyolult módon.
  • lonvard
    Olisaron vettem egy sisakot, ami kb. ilyen fekete keretet ad a nézethez. Nem tetszenek azok a rovarfej-sisakok, mer egyelőre konszolidált, törvénytisztelő állampolgár kívánok lenni, normál sisakkal a fején. Ennek ugyan ellent mond a legutóbbi gyilkosságom, de az végül is tekinthető vadászbalesetnek is. Nem is csuktak le érte. :D

Na most ezt a fekete keretet valahogy meg kellene dizájnolniuk. A korai cockpit-hud jut eszembe, annak volt ilyen maszatos kinézete, amiről sírt, hogy valamit kezdeni kell vele. És kezdtek is. Na most szeretnék egy megerősítést kapni, hogy tudjuk-e, hogy normálisan meg kívánják-e csinálni a sisaknézetet? Például olyasmire gondolok, hogy porviharban porosodik és törölgetni kell, meg ilyen érdekességek, amiktől elhiszem, hogy sisakban vagyok. Plusz a kereten még csiszolni kell grafikailag. Tudom tudom, telhetetlen vagyok. De csak mert nagyon fontos a sisaknézet, mer sokat leszünk sisakban. Majdnem olyan fontos mint a cockpitok kinézete. :P
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.01.30. 12:42:56
  • Hogthar
    Varrok neked. :D
    Következő célokat kell követned:
    Port Olisar-> Yella-> Grim Hex
    Grim hexnél ha sikerül megtalálnod a leszálló pályát szállj le(engedélyt kell kérni a leszálláshoz).
    Grim hexen belül miután lelifteztél a lakóterületekhez, veszel egy jobbost/balost a nyitottabb terület felé.(ha elvéted a kocsmába kötsz ki, most nem oda akarsz menni).
    Ahogy kiérsz veszel egy jobbost, majd felmész a lépcsőn, fent nem kanyarodsz el hanem keresztül mész a szemközti kapun.
    Kiérsz egy külső részre, ott jobb oldalt az első ajtó a fegyver és felszerelés bolt.
    A Boltba a baloldalt lévő páncél sisakjait kerüld, még újak ezért nincs tér hatás kialakítva, de szemben például a dustup páncél típusainak a sisakjai mind olyanok amiknek van 3D kidolgozott része.
    kép
    ui.: nem csak egy mask textúra, rendes 3D model.
  • MasterMason
  • lonvard
    Na gyerekek, teljesítettem az első küldetésem. Elmentem a Yela körüli aszteroidaövbe, ott egy roncsból kiszedtem egy dobozt, elvittem a Daymarra, egy kihalt bázisra. Minden szuperált. Ezen kívül nagyon szép minden, lábaim alatt a homok serceg, hát akkora hangulata volt ahogy hajnaltájt caplattam a bázis felé. Visszakaptam az alsóruházatomat is, szóval elégedett vagyok mára.
  • lonvard
    Sokkal érzékenyebb lett a joyom. Meg a tolókar előre volt tolva mikor felszálltam az Olisarról, megnyomtam a space-t, erre kilőtt a fenébe közvetlen a talapzatról, kurvajó lett. Szóval érzékelem a változásokat. Szépséges a Yela körüli aszteroida-öv. Megyek egy freelancer-roncshoz, vagy mi.
  • lonvard
    Megcsináltam. :) A settingsben kellett a fájlokat ellenőriztetni, vagy mi. Szépen beindul az upgrade 3.4.3-ra, aztán kiírta, hogy 3.4.1-en vagyok. Azért elindítottam a játékot, és sikerült. Köszi!

Most az a nyafim, hogy vagyok elégedett a sisakommal. Térhatású sisakot szeretnék. Az oké hogy üvegbúra ez az alapszintű sisak, de térhatást szeretnék ahelyett, hogy kivetítenek elém pár dolgot digitálisan. Na erre varrjon valaki gombot.

Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.01.29. 19:05:39
  • Hogthar
    Holnap délután megtudom neked nézni, ha addig nem nézi meg más, vagy még jó neked, sajnos nem vagyok a gépem közelében
  • lonvard
    Nekem most 1.1.0-ás launcherem van. Neked?
  • Hogthar
    3.4.1 nél volt egy "launcher" frissítés is. Te azt leszedted?
    Esetleg próbáld meg letölteni újra a weboldalról az alkalmazást és tedd fel újra, utána már lehet frissíteni fog.
  • Torzonborz
    Az elején kicsit sok volt a bénázás, meg az átkos 30000-es hibakód se jött jól :D De köszi a szervezést itt is, idővel több ilyet csinálhatunk.
  • lonvard
    Na tessék, erre a fontos szakmai kérdésre nincs válasz. 3.4.1-ről nekem nem frissít automatice 3.4.3-ra. Mondjuk már ott érdekes, hogy 3.4.2-re se frissített, ehhez képest egészen az utóbbi napokig játszogattam vele. Most akkor lehet hogy ez csak PTU még, de akkor minek írja ki, hogy live? Dyatlov-rejtély ennek a megmagyarázhatatlan misztikumnak a megfejtéséhez képest egyértelmű ügy. Ti pedig ezekben a pillanatokban hol vagytok? Nem itt. Átmegyek az ED topikba, ott csupa segítőkész, normális ember van, és Derek Smart is ajánlja Star Citizen helyett. Úgy se készül el soha, Chris lelépett a pénzzel! :D