7978
  • Master91
    Áááá gyönyörűűűű! Volt mostanság egy űrhajós MMO, a black prophecy, mondjuk nagyon rég próbáltam, nem volt rossz, de szerintem kicsit túl volt bonyolítva a téma. Aztán mi van vele, nem tudom.

---
    Star Wars Battlefront 2-őn alig vártam az első űrcsatát, hogy a csodálatos Köztársasági csatahajónak az ágyújával porrá égessem a droid csatahajót...azt jó pofára estem :(
    Egy jó űr hajós játékot nem ismerek, ahol ilyen szép böszme nagy repülővel lehetne nyomulni.
  • [NST]Cifu
    Az első hsz. javítva. Amúgy én pont, hogy az vagyok, aki élvezi a szimulátorokat, és a 2 millió km-ről radarpontra rakétaindítást, de elvagyok a Wing Commander / X-Wing / Renegade:TBFJS szintű játékokkal is. Mondjuk Chris Robertsnek lehet nem kellett volna a filmiparba kirándulást tennie, mert amit ott művelt, az kritikán aluli. Azért egy jó kis WC/StarLancer hangulatú játékkal ki tudnék egyezni...

Egyébként nem igaz, hogy leghamrabb 2015-ben tudunk vele játszani, aki ugye most rászán pár ezer forintot, az már bekerülhet a bétába, az pedig jövőre indul várhatóan.

Bár bevallom ettől az MMO dologtól félek. Nem egy hasonló űrhajós MMO van készen, dölt be, vagy áll fejlesztés alatt, valahogy egyik se fogott meg...
  • EnxTheOne
    Yo,
    végre lesz egy uj ürhajos online játék. MMO lesz, de nem lesz havi dij. Mikrotranzakcios, de elvileg nem pay to win lesz. (Remélem rozsaszin ürhajot és társait nem lehet majd venni). CryEngine 3.0-át fog használni.
    Only pc, és legkorábban 2015-ben játszhatunk.

Szerencsére arcade lesz és nem szimulátor. (Lehet hogy van pár elvetemült aki élvezi hogy a radart bámulja orákon át majd ha észlel valamit 2 millio kilométere kilövi a rakétát és meg van a frag :D)

Remélem lehet majd \"nagy\" hajokat irányitani, és arrol ágyuzni. Ha meg lehetne dockolni az ellenséges hajon és plazma puskával irtani az ellent, akkor valora válna egy álmom. :D