22420
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • 1kezdő
    Az első győzelmem ATAGO-val. Még nagyon kell szoknom, mert más a mozgása és az ellenfelek is rohadt messzire lőnek /10 tier/. Az finom, hogy a torpedo 10 km.-re elhord.

Íme:
  • CommanDos
    Csalásos témára vissza térve azért még annyira nem para(mint pl:cod, bf, stb... fps) ellehet sajátítani a céllövészetet majdnem olyan jól lőhetünk mint ők sőt még jobban
    bár néha én hibázok de nem olyan vészes

csak ne legyen majd benne az fps-ből ismert a norecoil
    az itt a precíz találat lenne a megfelelője nincs szórás mind pontosan oda menne
    Utoljára szerkesztette: CommanDos, 2015.11.14. 15:42:02
  • CommanDos
    hát akkor egyből nem leszel az én kinyirtam 1-et azt hittem hogy olyan mint a wotban de még ennyitől nem színeződtem be
    sokat kell ölni hozzá hogy ilyen szép színt kapjon vki akkor :)
  • pxxl
    Ha te is rozsaszin akarsz lenni akkor mindenkeppen...
  • Cobra.
    Thx. És őt szabadon lehet ölni a csapatban?
  • Tono34
    Teamkiller.
  • Cobra.
    Akinek rózsaszín a neve/ikonja, az miben más?
  • davidbog
    A WoT-ban ilyen nincs. De van War Pack mod, xvm, meg 7. érzék vagy mi a fene, meg még egy rakás amiről én nem tudok. Egytől egyig mind ótvar nagy csalás... Már semmit nem tudnak tenni ellenük, mert akkor meg jön a sok csalótól a rinya hogy miért nem müködik a kedvenc "mod"-ja. A WG-nek meg se szabadott volna engedni a modok használatát...
  • davidbog
    Csak az én megérzésem. Elég gyanús, hogy egyik BB övpáncélját se tudta még átvinni, ideális körülmények közt se.
  • DantesHUN
    Szerintem aki lebukik vele bannolkák előbb utóbb. Bár inkább utóbb
  • CommanDos
    sajna nem az :( biztos működik ez már
    wotban szerencsére nincs ilyen előny
    itt az a baj hogy aim célzás segítő van
    wotba alapból van de nem sokat ér ott más a harcmodor mint itt
    Utoljára szerkesztette: CommanDos, 2015.11.13. 21:33:15
  • Tono34
    Lehet nem is megyek tovább ezen az ágon (már kifejlesztve rég a következő).

• DantesHUN
    Attól hogy fizetős, miért biztos hogy működik? Lehet átverés is.

De ha működik, akkor is tilos lesz. A korábbi ilyen módot is letiltották

Egyébként csalók minden mmo ban vannak és leszneknis
  • CommanDos
    van egy rossz hírem van assist mod egy hack oldalon ez már fizetős szóval biztos működik is :( nagyon szomorú vagyok és a másik kedvencemet is megtörték AW
  • 1kezdő
    Ja-ja...régebben. Azóta kissé feltupírozták a hajókat. Én is ontottam a győzelmeket, meg a süllyesztéseket. Ma már öröm, ha egynél többet süllyesztek, sőt, ha már győzünk. A német cirkálók és az ő lőtávuk. Döntöttem! Megveszem a pluszt, mindent ami kell, aztán bizonyíthat a német vonal. Felviszem 17 fölé a lőtávot, meg mindent ami kell. Egyszerűen már nem lehet másképp boldogulni, csak szenvedni. Lesz lőtáv, álca, időben észlelés. Ki kell egyenlíteni a hátrányt, mert aki már ezeket megtette, az azt hiszi, hogy ő milyen jól játszik, pedig csak a hajója tud többet. Azt mondod, hogy ne menjek a csatahajónak? Már elnézést, ki megy nekik szembe? Talán még ők jelentik a legkisebb veszélyt, csak okosan kell ellenük harcolni.:)
  • DantesHUN
    A Cleavland az egyik legjobb cirkáló. Iszonyat gyorsan lő, azzal a tűzgyoesasággal mindent szétszed. Nyilván nem szemtől szembe kell egy csatahajónak neki menni. Felgyújt és kivégez bármit. Legalábbis régebben ilyen volt
  • Avenger93
    Igazából ez nem egy szimulátor játék, persze hogy kapitányi skill-től nem nőt meg a lőtáv igaziból.... Egy német cirkálónak milyen tulajdonsága legyen akkor? Olyan vékony a páncélzatuk hogy ha mögém lőnek HE-vel már kiesik a motor meg a kormánylapát, hogy legyen esélyem egy csatahajóval szemben akkor ha csak 14 km-re lőhetnék az meg lazán 22km-ről? Régóta olvasom ezt a fórumot a csatahajók mindig is érzékeny téma volt, de akkor én meg jöhetnék azzal hogy pl. a rettentően op Clevelandel (aminek olyan lassúak a lövedékei hogy megállnak levegőbe szinte) az eddigi kb 30-40 csatám legalább felében vágott ki full hp-ról a csata elején Nagato, Fuso és társaik a lőtáv határukról. Persze ebbe benne van az hogy egyenlőre nem vagyok pró játékos, igenis félek a csatahajóktól pont ezek miatt és nem érzem annyira gyengének őket mint a fórumon hangoztatták egyesek.. És én ezek után nem érzem jogosnak hogy meg legyen tagadva a Clevelandtől majd a skill adta +lőtáv. Ha német cirkálóknak nem lenne nagyobb lőtávja akkor mitől lenne más mint a többi? Kell valami special dolog amiért azt az ágat is húzzák majd az emberek. Nekem kifejezetten tetszik hogy ha már ilyen papír hajók akkor legalább messzire tudok lőni velük, az meg a másik hogy vajon játékosok hány %-a fogja kihúzni ezt a skillt amitől ilyen nagy lesz a lőtávja (meg amúgy célozni is tudni kell ilyen távon). Előbb vagy utóbb úgyis lesz valami nerf (wargamig féle rebalance...).
    Utoljára szerkesztette: Avenger93, 2015.11.13. 18:05:08
  • 1kezdő
    Nem gyengítésről van itt kérem szó, hanem arányosításról. Akkor vegyük a Clevelandet. Erre talán nem túlzás, hogy közepes hajóosztály. Alapból 13.5 km. a lőtáv. Na ezzel kitörölheted az üleped. Ha megvetted a modult hozzá, akkor felmegy 14 km. fölé. Ekkor épphogy pariban van. De csak épphogy. Mert egy rozzant német cirkáló messzebb lő. Majd valamikor, nagyon sok harc után a kapitányponttal talán 17 fölé megy. Na ekkor lehet vele komolyan számolni. Addig csak samesz, csicska 14 fölött. Elkergetik, mint egy bevándorlót. Közelharcban nem rossz, de amikor 20 km.-re kezdenek lövöldözni, akkor jobb ha magad süllyeszted el. Nézzük a logikát, ami valljuk be itt azért rendesen csődöt mond. A csatahajón nagy a kaliber, ami annyit tesz, hogy a mag mögött rendesen van lőpor és a vetőcső is hosszabb. Ez eredményezi, hogy jóval messzebbre hord. Ez kis kalibernél nem lehetséges. A másik: attól, hogy képzettebb a kapitány és ért a mesterségéhez, az javíthatja a tűzoltást, szivattyúzást és lukfoltozást. De attól, hogy nagymester a kapitány, még nem fog egy szabvány ágyúcső, szabvány lövedékkel messzebb lőni. Ilyen a büdös életbe nincs. Ott a Clevelanden és az Omahán a repülő. Én még semmi előnyét nem láttam, hogy felszállnak. olyan "de kurva jó néz ki" hatása van. Tőlem 5-6 km-re van az az átkozott romboló. Rendben, hogy én a hajón nem látom, de hogy a repülőm se látja, akkor meg mi a fenének repked? Legalább ebben segítene, hogy felfedezi az ilyen bujkáló ellenséget. Ha már lőtávnövelés van, akkor beszéljünk pár száz méterről, mert harc közben az is nagyon szép. De 4 km., az döntő. Értem én, hogy ezzel kényszerítik a usert, hogy vegye meg ő is, ha nem akar folyvást szívni. De kérdem én, ha kiesnek azok, akik nem akarnak pénzen előnyt és már csak a fizetősek maradtak benn, akkor kezdődik elölről minden? Akkor 22-23 km-ért kell fizetni? A végén el sem kell indulni. A kezdés után, helyből lövik egymást és aki előbb elfogy, az vesztett. Nem szabad 14-15 km fölé menni, kivéve csatahajót, de ő azzal van kiegyensúlyozva, hogy ritkábban lő, szemben a cirkálóval, aki messze lő és nagyon sokszor.
  • StrikeFor
    sietni kell,nincs idő tökölni :D

• PrasCo
    Kissé inkonzekvensnek érzem ezeket az érveléseket. A torpedók rosszak, mert nem kell hozzá "skill", de amikor a cirkáló ellő húsz kilométerre, amihez, valljuk be, kell gyakorlat már - tehát "skill" - az szintén baj? :D Hovatovább miért kellene számottevően közelebb lőniük? Így is előbb észrevenni őket, semmint tüzet nyithatnának. (Na jó, a Cleveland-nek semmi keresnivalója a tierjében, de annyi.) Ha pedig a játék ne legyen "sniping", hanem összecsattanás, akkor meg minek lőnének távolra a csatahajók is?
    A DD-k meg high risk, high reward egységek. Persze, senkinek sem vicces, amikor egy DD felbukkan egy sziget mögül és látszólag két kattintással kiszedi a Csodálatos és Mindenkihajoljonmegelőtte Csatahajód (én sem mosolygok ilyenkor), de azt kevesen nézik, hány romboló válik a pontlista legaljának martalékául, hányat szednek ki két sorozattal anélkül, hogy bármit tehetett volna, mennyi szop az Ocean pályán, mindezt esetleg úgy, hogy pl. a Farragutomnak egy patch-csel ezelőtt négy és fél kilométer volt a torpedó-lőtávja. ...négy és fél. Ott, amikor 7,6-ról észrevették. Azt sem szokták figyelni, hogy ehhez a két kattintáshoz a cirkáló mondjuk nyolc percen keresztül játszott csiki-csukit az ellenfél cirkálófalával, mire helyzetbe hozta magát.
    Persze, nem írom, hogy meglep, hogy ismét ott tartunk, hogy "gyengítsünk mindent, kivéve a csatahajókat." :))
    Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2015.11.13. 14:56:07
  • 1kezdő
    Képzeld el azt a kapitányi tulajdonságot, hogy 10 torpedót indíthatsz kétszer egymás után 15 km.-re. Milyen jó lenne. Mást se csinálnának, csak torpedók szaladoznának a pályán.:)
  • 1kezdő
    Rendben, akkor nem gratulálok. A lényeg, az lényeg marad: ez nagyon torzítja a játékot.
  • StrikeFor
    ne gratulálj van 13 pontos is :)

csak játék,de annyit "csalok",hogy minden nemzethez csak 1 kapitányt használok
    Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.11.13. 14:40:00
  • 1kezdő
    Először is gratulálok! De ez semmit nem változtat a véleményemen. 20 km. az butaság. Egy cirkáló ne lőjön olyan messze. Max., de még ez is kemény 17-re. A 10-es kapitány hogy sikerült megszerezni? Sok játék, vagy némi segédeszköz?:)
  • StrikeFor
    valamit benéztél ez azért van mert van hozzá egy 10 pontos kapitányom és van a hajóba 70-80 ezer Xp.....semmi köze ennek semmilyen pénzhez ez free of charge
  • 1kezdő
    Nem neked mondom, de ez, hogy 20 km., egy baromság. Tudom, hogy a pénzért adni kell a usernek valamit, de ekkora lőtáv viccessé teszi a játékot. Szerintem a 20 km. mellé kellene még egy homing lőszer is és akkor bármerre lősz, találsz. Innen válik komolytalanná a dolog. 20 km.-et max. a legjobb csatahajónak adnék, de a többi menjen csak közelebb. Ne sniperkedjünk, hanem fight. Szóval innen válik komolytalanná a játék. Illetve, fizessünk és csodát tesznek a hajóval.:))
  • 1kezdő
    Nem tudom, de nekem úgy tűnik nehezebb lett a játék. Hogy attól, mert több a prémiumos játékos, vagy az új hajóosztályok miatt, vagy mert képzettebbek a játékosok. Lehet, ezek összessége a ludas, de a lényeg, hogy nagyon meg kell dolgozni a győzelemért és még akkor nem említettem, hogy elég nagy szerencse is kell hozzá. Lényegében, az esetek többségében, a hordozók és a rombolók döntik el, attól függően, hogy mennyire hatékonyak. Ha mindkettő jó, akkor biztos a csapatuk győzelme. A cirkálók vannak, de nem döntőek. A csatahajók jók, de még ők sem döntőek. A cirkálók akkor lennének hatékonyabbak, ha a torpedójuk nem 5-5.5 km-re, de legalább 7-7.5 km-re hordanának. Szerintem a rombolók túl vannak reprezentálva. Gyorsak, fordulékonyak, alig látszanak. A torpedójuk messzire hord és csak úgy szórják. Ráadásul, még el is tűnhetnek a nagy ködben. Én adnék neki még egy kis hit ponts-ot és el vennék valamelyik kiváltságukból. Egyszerűen non-szensz, hogy van olyan csapatfelállás, hogy kezdéskor valamelyik csapatnak öt rombolója van. Ezt a mennyiséget nem lehet cirkálóval helyettesíteni. Gondoljatok bele: képzett rombolók öten + két hordozó. Annyi torpedó jelenik meg, hogy mást se csinálsz, csak szambázol ide-oda, de harcolni azt nem tudsz. Eltalálni őket egy főnyeremény. Szerintem vagy ritkítani, vagy gyengíteni kellene őket, mert simán eldöntik a meccset.
  • StrikeFor
    Königsberg T5-ön 20km es lőtáv! Ó yeah :D
    Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.11.13. 14:17:47
  • Prof William
    Hány napig lesz ez a bónusz?

Amúgy Kongo-val mentem és nyertünk de az ellenfél másfelől támadt miatt csak pár lövést tudtam leadni, szóval alig 1500XP-m lett. Ez 1.5 -ös szorzóval is elég sűrűn összejön...
  • seepheeerd
    Ha jól játszott volna a Tirpitz-cel, 1v1-ben egyszerűen neked ront (nem tudod kilőni) aztán amikor elsuhan melletted jönnek a torpedók, meszeltek. North Carolinával is ezt játszották, utáltam őket nagyon.
  • GanXstaZoleeWrk
    Jó ez a 3Xos XP bónusz még mindig.

• PrasCo
    ...és kilencedikre 5700 XP.
    Szabad vagyok! El sem hiszem.
  • PrasCo
    Nyolc.
    ...mármint az utóbbi.
  • PrasCo
    Lángokban álltál, lőttél a fedélzeti lövegekkel (vagy húsz másodperccel azelőttig tetted azt), vagy aktív volt a légvédelmed.
    Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2015.11.12. 21:17:08
  • 1kezdő
    Most számoltam össze a co-op és a random meccseim számát és 1096 meccs. Megoszlás: coop 137, random 955.
  • Cobra.
    Ha a Destroyeremre azt írja, hogy 6km a láthatósága, akkor a 7km-re lévő ellenség hogy lát meg és kap telibe az első szalvóval (nem, nem volt másik hajó a közelben)? Gondolom retorikus kérdés lesz és elég egyértelmű a válasz :)
  • PrasCo
    A nap száma: A hatos!
    Ennyi hajót süllyesztettem el egy meccs alatt a Murmanszkkal.
    ...továbbá ennyi annak az ütközetnek a száma, ami alatt zsinórban folyamatosan veszítek a Farraguttal.
    Utóbbi miatt ugyanennyi a maradék hajszálaim száma is.
    Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2015.11.12. 20:55:52
  • Tono34
    Ez a kis drágaság se adott még ilyen jó kört :)

• StrikeFor
  • Prof William
    3 szoros szorzó? Nem rossz... Este neki is látok...