World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Myoginak a valóságban is 3 lövegtornya volt, tehát 3x2?
Elkélne már nagyon neki egy +1-egyedik. Plusz a célzást is másképpen kell vele. elég nehéz. Ja és a szórása is lehetne jobb.
Elkélne már nagyon neki egy +1-egyedik. Plusz a célzást is másképpen kell vele. elég nehéz. Ja és a szórása is lehetne jobb.
Erre a válasz: béta...😊
a B fedélzet atombugos az IOWA-nak...........az AA nem lő pedig van rajta 84 a 60 helyett....és a hajó irányíthatatlan...kösz b+ WG
Jók ezek a táblázatok, csak épp élesben semmit nem érnek. A Myogi szórása jobb mint a Wyoming-é, mégis a cél közelébe nem tud lőni, míg a Wyo szétcsap mindent. Ugyanaz, mint a páncél/átütés értékek a wg-nél. Papíron a 120 mm KV1 pen át kéne üsse a 25 mm arty páncélt, de nem... És elég hosszan lehetne sorolni az ilyen nevetséges és látványos full random eseteket. Amikor úgy elgondolja az ember, hogy beültetné a játék készítőit mondjuk egy M5 Stuart-ba és rájuk lőne 30 méterről egy T29-el, mert a tetves játékukban 2x lepattant egymás után, akkor nyilván biztonságban éreznék magukat, hiszen a pen és a páncél "így jó, ahogy van"...
Újra lehet osztani a parancsnoki tp-t?
Most már látom.
Utoljára szerkesztette: zsupeti, 2015.08.05. 21:38:14
Most már látom.
Utoljára szerkesztette: zsupeti, 2015.08.05. 21:38:14
A poén ott van miszerint a legnagyobb skillre kell törekedni elsőnek majd ha az megvan jöhetnek a kicsik.
Mivel a WG játékokban minden következő szinthez x szer több tp kell, ha végére hagyod pl: az 5 pontost akkor lehet egy év alatt sem szeded össze tp-t, ezért 12345 haladsz majd jöhet a maradék ha nem akarsz rá költeni. Ha viszont beruházol egy kis lovettát akkor meg érdemes mindig ellőni valamire a pontokat és amikor a 15 összejött újraosztani (ha kell az 5pontos).
A lövedék szóródása BB-nél
forrás
A régi MM elvileg nemsokára lesz új.
Mivel a WG játékokban minden következő szinthez x szer több tp kell, ha végére hagyod pl: az 5 pontost akkor lehet egy év alatt sem szeded össze tp-t, ezért 12345 haladsz majd jöhet a maradék ha nem akarsz rá költeni. Ha viszont beruházol egy kis lovettát akkor meg érdemes mindig ellőni valamire a pontokat és amikor a 15 összejött újraosztani (ha kell az 5pontos).
A lövedék szóródása BB-nél
forrás
A régi MM elvileg nemsokára lesz új.
5 talált 4 kilőtt hajó.....avagy miért táp torpedózni......
és még célozni is tök mindegy,mert nem számít hol találod el úgyis meghal.........és még aimassist is van beépítve
ui: utálom csak már 2 napi küldim torpos.....
és még célozni is tök mindegy,mert nem számít hol találod el úgyis meghal.........és még aimassist is van beépítve
ui: utálom csak már 2 napi küldim torpos.....
jó mondjuk jelen pillanatában kb 1-5% os találati eséllyel dolgoznak ami vicc 😛 néha akár 3-5 ezret is sebeznek 150-250 lövedékből :_D
Az tudom, csak még kell rá pont 😊
OMG NORCA!!!!!!! FUCKYEAH! 😊
obban jársz a 2ndry-k feltápolásával........főleg a peccsel amiben fixálják a pontosságukat😛
obban jársz a 2ndry-k feltápolásával........főleg a peccsel amiben fixálják a pontosságukat😛
Majdnem:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

az 5-ös skillek nem nagy számok.....talán csak a CV-nek értelmes a +1/+1 meg DD-nek a nagyonn concealment.........én nem is fogok 5-ös skillt használni...most így megyek

OMG OMG OMG
Így használom én is. Egész jól bejött eddig. Viszont a rombolókra nem nagyon használok AP-t csatahajóval, csak ha feltétlen nincs más. Ha módomban áll ellövöm az AP-t valami zsírosabbra és HE-t töltök, majd azzal megajándékozom a rombolót.
Cirkálóval szoktam olyat csinálni, hogy váltogatom a lőszertípusokat (HE/AP). 7-9 sec újra kiválasztási/töltési idő már nem oszt nem szoroz. Így nagyobb esélyem van áttörni, meg berobbantani az ellent, de amúgy alapvetően én is azt vettem észre, hogy Cirkálóval a HE a legjobb. Bármely hajóra nézve.
Ez a dilemma a csatahajókat érinti sajna :S Ott már nem éri meg váltogatni a rossz újratöltési idő miatt. Csatahajón épp ma teszteltem ezt az AP-t és eléggé odabaszós cucc. Mi lesz, ha lesz még ezen felül premium lőszer. Mi lesz itt vajon?
Ez a dilemma a csatahajókat érinti sajna :S Ott már nem éri meg váltogatni a rossz újratöltési idő miatt. Csatahajón épp ma teszteltem ezt az AP-t és eléggé odabaszós cucc. Mi lesz, ha lesz még ezen felül premium lőszer. Mi lesz itt vajon?
Csatahajóval AP-t érdemes lőni. Rombolóra lenne jó HE, de...amikor közel jön a romboló nincs idő váltani AP-ről HE-re, max úgy egy sortűz AP-val, és utána váltani lőszert, 30+ másodperces töltési időnél nem érdemes variálni.
Hordozóra addig érdemes csak HE-t lőni, amíg ki nem gyullad, azt vettem észre elég sokszor ad be citadellát hordozónál.
Hordozóra addig érdemes csak HE-t lőni, amíg ki nem gyullad, azt vettem észre elég sokszor ad be citadellát hordozónál.
Gondolom, sokan sokféleképp fognak nyilatkozni, de személy szerint minden csatahajónál AP-t használok. A kivételek erősítik a szabályt, DD-t talán célszerűbb HE-vel kínálni meg, de a töltési idő miatt ez meg a "már mindegy"-kategória. Az AP-hez még annyit, hogy igyekszem az oldalát mutató célt választani neki (időnként, ha fordulóban látom az ellenséget, ezt még ki is várom), mivel úgy kisebb eséllyel pattog le róla a cucc.
Igazából az egyetlen osztály, ahol viszonylag sűrűn váltogatok, az a cirkálók; ott csatahajókat, rombolókat HE-vel lövök, de azokra a hajókra - többnyire cirkálókra - amikről tudom, hogy át tudom ütni őket, AP-t használok. CV-re ismét, hogy ahogy lehet, felgyújtsam a fedélzetet.
Régebben szoktam azzal szórakozni, hogy az alapból a töltényűrben lévő HE-t még kiszórom, mivel az első sortüzet jellemzően a lőtáv határáról adom le tehát nem szoktam a citadellának túl komoly esélyt adni, és ha tüzet fog a cél, lehetőleg ellövi a javítását és a kialakuló összecsapásban a cirkálóknak (is) könnyebb dolga lesz vele, a másodiktól pedig már AP; de újabban már ezzel sem pöcsölök.
Szóval igen, AP-vel a Wyoming is képes azonos/alacsonyabb tierben egy-két sortűzzel tengeralattjárót csinálni bármiből szerencsés és/vagy gyakorlott esetben.
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2015.08.05. 17:56:36
Igazából az egyetlen osztály, ahol viszonylag sűrűn váltogatok, az a cirkálók; ott csatahajókat, rombolókat HE-vel lövök, de azokra a hajókra - többnyire cirkálókra - amikről tudom, hogy át tudom ütni őket, AP-t használok. CV-re ismét, hogy ahogy lehet, felgyújtsam a fedélzetet.
Régebben szoktam azzal szórakozni, hogy az alapból a töltényűrben lévő HE-t még kiszórom, mivel az első sortüzet jellemzően a lőtáv határáról adom le tehát nem szoktam a citadellának túl komoly esélyt adni, és ha tüzet fog a cél, lehetőleg ellövi a javítását és a kialakuló összecsapásban a cirkálóknak (is) könnyebb dolga lesz vele, a másodiktól pedig már AP; de újabban már ezzel sem pöcsölök.
Szóval igen, AP-vel a Wyoming is képes azonos/alacsonyabb tierben egy-két sortűzzel tengeralattjárót csinálni bármiből szerencsés és/vagy gyakorlott esetben.
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2015.08.05. 17:56:36
Nagy távolságból HE közelharcban AP és a citadellát keresni. Csatahajóval mondjuk nem tudom hogy érdemes a lőszerrel okoskodni mert ez cirkáló és romboló tapasztalata.
Úgy vettem észre, hogy a Myogi AP lőszerrel nagyon OP. mert én eddig HE alaplőszert használtam minden hajónál, de azt tapasztalom, hogy érdemesebb AP-t használnom, főleg Myoginál. Wyomingnál ezek szerint az AP használatával még opébb lesz?
Az még oké hogy 400k+ XP kell az 5-ös szintű kapitányi skillhez, de azt nagyon jól meg kell gondolni, mert ahogy elnézem még egy 5-ös nem lesz a kapitányon ebben az életben 😄

Utoljára szerkesztette: Jacktor, 2015.08.05. 16:07:26

Utoljára szerkesztette: Jacktor, 2015.08.05. 16:07:26
https://wotinfo.hu
Kötözködő Matyi 😄 Írtam hogy hasonló.. első sorban különben is az xp mennyiségre gondoltam de találattal sem vagyok annyira lemaradva.
Érkezik az új verzió hamarosan, buffolják a Furutakát, addig bírd ki...
Evezzetek az Albany hajóval, szerintem elég fun.
Ez a dilemmám nekem is.
Ráraktam a Furutakára az ágyú upgrade-et, azóta a fájdalomküszöb alá csökkent a töltési idő, de még mindig elég komoly gyász a tutaj. Értem én, hogy nehézcirkáló, de a 203-asok minimális plusz sebzése még a második szintű ágyúval sem képes kompenzálni a tűzgyorsaság hiányát. Ha nem jut lehetősége a torpedóhasználatra, ez a hajó érdemben semmit nem bír csinálni a fölötte lévő tier-ekkel.
Kicsit olyan ez, mint a Myogi, ott is jól néz ki papíron, hogy "ez csatacirkáló, a sebesség és mozgékonyság révén ki tudja használni a lőtávját, ő dönti el a harcérintkezés helyét és idejét, ő diktál bla-bla-bla", csak épp amikor "jól" használom, tíz másodperce van kifordulni még egy csatahajónak is a sortüzet, ha jól is célzok. Ezzel szemben akkor dőlt az XP vele, amikor bementem a buliba point-blank citadellát lőni - de hát Furunál ez sem perdöntő opció, ott maradt a két szék között a pad alá.
A Kumához képest több, mint ötezer ponttal esett vissza az átlagos sebzésem, noha egy százalékkal pontosabban lövök.
Pozitívum ugyanankkor, hogy a Phoenix viszont még mindig egy állat, úgyhogy eldöntöttem, hogy megtartom fejőstehénnek, és ezen az ágon nem haladok tovább. (A teljes igazsághoz hozzátartozik, hogy ha a puszta számokat nézem, a Phoenix már "csak" kétezerrel előzi meg átlagsebzésben a Furutakát, de köpök rá, az egyikkel szeretek játszani, a másikkal meg mérsékelten.)
Kicsit olyan ez, mint a Myogi, ott is jól néz ki papíron, hogy "ez csatacirkáló, a sebesség és mozgékonyság révén ki tudja használni a lőtávját, ő dönti el a harcérintkezés helyét és idejét, ő diktál bla-bla-bla", csak épp amikor "jól" használom, tíz másodperce van kifordulni még egy csatahajónak is a sortüzet, ha jól is célzok. Ezzel szemben akkor dőlt az XP vele, amikor bementem a buliba point-blank citadellát lőni - de hát Furunál ez sem perdöntő opció, ott maradt a két szék között a pad alá.
A Kumához képest több, mint ötezer ponttal esett vissza az átlagos sebzésem, noha egy százalékkal pontosabban lövök.
Pozitívum ugyanankkor, hogy a Phoenix viszont még mindig egy állat, úgyhogy eldöntöttem, hogy megtartom fejőstehénnek, és ezen az ágon nem haladok tovább. (A teljes igazsághoz hozzátartozik, hogy ha a puszta számokat nézem, a Phoenix már "csak" kétezerrel előzi meg átlagsebzésben a Furutakát, de köpök rá, az egyikkel szeretek játszani, a másikkal meg mérsékelten.)
Tier 2-es hajóért több mint 6ezret perkálni, szerintem nem éri meg. Adatai alapján, kicsi lőtáv, lassan tölt, két torony mindössze,. szerintem nem is lehet valami fun hajó.
Megvette valaki a Mikasát? Mi a vélemény róla?
jó reggelt

"olyan rossz hogy nem tudom belőni magam hogy mennyire vagyok jó/rossz egy adott hajóval"
Tedd fel ezt a böngésző mod-ot, ez beszínezi az összes statisztikai adatot a profil oldaladon (és másén is).
Nagy általánosságban azt mondanám hogy tier*10000 átlagsebzés már jónak mondható (persze osztályfüggő is, illetve feljebb már nem ilyen lineáris).
Utoljára szerkesztette: Jacktor, 2015.08.05. 12:55:39
Tedd fel ezt a böngésző mod-ot, ez beszínezi az összes statisztikai adatot a profil oldaladon (és másén is).
Nagy általánosságban azt mondanám hogy tier*10000 átlagsebzés már jónak mondható (persze osztályfüggő is, illetve feljebb már nem ilyen lineáris).
Utoljára szerkesztette: Jacktor, 2015.08.05. 12:55:39
https://wotinfo.hu
Prémium fiókkal több a találat?
Nézd meg cleverland statisztikáit ő szentem prémium accos vagy nézd meg az én(_dRaxx_) statjaim hasonló a teljesítmény mint clevernek csak én prem nélkül tolom. Ő is nagy DD-s és én is ^^ bár próbálgatom a cirkálót funból.
Utoljára szerkesztette: _dRaxx_, 2015.08.05. 08:53:40
Utoljára szerkesztette: _dRaxx_, 2015.08.05. 08:53:40
Jah tényleg ez egy jó ötlet lenne hogy ne legyen végtelen lőszer készlet amúgy is kiábrándító
Ezért lenne jó a bázis ahonnan felkellene tankolni és több értelme lenne a játéknak és az emberkék se szaladgálnának szerte szét máris tudnák mi a feladat 😊
Ezért lenne jó a bázis ahonnan felkellene tankolni és több értelme lenne a játéknak és az emberkék se szaladgálnának szerte szét máris tudnák mi a feladat 😊
viszont baromi gyors xD myogiyogiyogi
még csak 3 csatát mentem Isokaze-val de van 63k átlagom vele 😄DD
Remélem a 30. csata is ilyesmi lesz
Remélem a 30. csata is ilyesmi lesz
Amúgy tippre, tier Iv-es romboló, szerintem egy 35-40. ezer körüli sebzés, az elfogadható lehet.
Jah, az Na pont rombolóm nincs, sajnos. Régebben láttam olyat, aki többet összehozott átlagban mint egy vele egy szintű csatahajó, vagy bármi. Rombolót csak a zárt alfában próbáltam, de én is ezt tapasztaltam, de akkor még eléggé más körülmények voltak.
Wakatake és Isokaze. Nem rég indultam DD ágon, Wakatake nehézkes volt a 4 torpedóval de Isokaze egy állat.
DantesHUn az ingame neved?
DantesHUn az ingame neved?
Fullosan jó lesz, 18 km körüóli lőtáv, plusz lehet növelni ideglenesen repülővel, gyors is. Meg a Myogi csatacirkáló, szóval, akként is kellene bánni vele.
Nincs még szerintem ehhez elég nagy adatbázis, nem rég indult. Melyik hajó amúgy? Ha nekem megvan, beírom mennyi az annyi nálam.
van valami oldal ahol megtudom nézni xy hajó átlag sebzését meg ilyesmi?
olyan rossz hogy nem tudom belőni magam hogy mennyire vagyok jó/rossz egy adott hajóval
olyan rossz hogy nem tudom belőni magam hogy mennyire vagyok jó/rossz egy adott hajóval
Hát igen, a Kawachi után erős visszalépés minden tekintetben. Célzási rendszer?? Ennek a hajónak van a legnagyobb full random "rendszere"... Célozhatsz akárhogy, úgyis oda lő ahova akar. CBT-ben eljutottam a Nagato-ig, itt meg eladtam a Myogit a francba, annyira játszhatatlan. Pedig a Kongo-Fuso jó lenne. Majd szedek be egy levél nyugtatót mielőtt egyszer újra nekiállok, addig USA ág...
A Myogi és a Wyoming csatahajó célzási rendszere ég és föld. Tanulhatom újra a célzást a Myoginál. Hogy lehet ennyire rossz neki 😄 Meg csak 3 lövegtornya van? vicc
Erre lenne jó a kapitány képessége, amelyik jelzi, ha látnak. Rombolókon talán ez a leghasznosabb képesség.