World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A belátás nem egyenlő a "minden nap folyamatosan sírok a fórumon miatta, pedig tudom, hogy nincs értelme, csak untatom és idegesítem a többieket vele" felfogással.
pedig kéne ,hogy legyen.....nem hiszem el,hogy értelmes felnőttek nem látják,hogy mennyire el van baszva az összes többi hajóhoz képest!
még az a nyomorék papedipupi is belátja ezt pedig ő valami TOP CV player......az meg ugye minő "érdekesség",hogy még 1000-es XP átlaga is alig van BB vel
még az a nyomorék papedipupi is belátja ezt pedig ő valami TOP CV player......az meg ugye minő "érdekesség",hogy még 1000-es XP átlaga is alig van BB vel
Mellesleg tudtommal tilos is eladni. Bár nekem mindegy, engem nem zavar ha nem lesz hordozó-hiszti.
Ahogy érzed de 40.000 Ft-ért nem fogják megvenni csak kinevetnek, próbálkozz külföldi fórumon de nagy az esélye hogy ott is így állnak hozzá
meg a T9-es USA BB ág........abba ülsz be amibe akarsz,amúgy meg ha nem viszik el akkor sem lesz semmi...tudok még enni elég zsíros kenyeret 😄 😄
Amúgy 40.000 Ft-ot nem fogsz érte kapni soha. Mert már csak a névváltoztatás 2500 gold és akkor még sokan beleköthetnek a statba, a béta arkansas meg kb 500 goldot ér. a másik prém hajó meg 10.000 forint körül van shop-ban. Szóval 40-ért szerintem nem fog elmenni.
nekem csak hajós van
kímélj meg a hülyeségedtől! köszi
Van mellette más is vagy csak a hajós? WoT vagy WoWp
pénz nélkül(és ha nem CV vel játszol ) T8 tól úgyis játszhatatlan lesz
Na az jó lesz.
számold már ki.......külföldi oldalon simán megveszik 200 euróért is
Ezen jót mosolyogtam. 😊
Mennyit kérsz érte? Megveszem csak azért, hogy ne sírj itt minden nap!
Szerk.: Most látom az árat, légyszi ne poénkodj amikor iszok, mert majdnem megfulladtam. 40k <#falbav>#falbav>
Utoljára szerkesztette: horika, 2015.07.31. 16:01:58
Szerk.: Most látom az árat, légyszi ne poénkodj amikor iszok, mert majdnem megfulladtam. 40k <#falbav>#falbav>
Utoljára szerkesztette: horika, 2015.07.31. 16:01:58
egy CV ben egy ilyen kör ennek a 3x-a XP ben és pénzben............elég volt
priviben keressen meg akinek kell 40000 HUF
van egy Atalanta, Beta Arkansas, 28 nap Prémium rajta
priviben keressen meg akinek kell 40000 HUF
van egy Atalanta, Beta Arkansas, 28 nap Prémium rajta
ehhez nekem elfogyott a türelmem........

Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.07.31. 15:58:53

Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.07.31. 15:58:53
szerintem eladom az accountom a picsába
a dupla körrel amiben kiszedtem /STOCK/ IOWA-val 2 hajót....és nyertük,prém accounttal szereztem 9800 silver hasznot 😄 😄 😄 😄 😄
Na mi van? Ma is kezded a menetrend szerinti hisztit?
300 ezres DMg kör.....6700-as Xp..........ez a WG hülye nem hiszem el,hogy ezt így hagyják működni
Papedipupi BB átlag 1000XP
CV átlag 3500XP
Istenem b+
CV átlag 3500XP
Istenem b+
Vásárolni, vásárolni, vásárolni 😄
Reggel óta 1 anyahajó és az mindig a másik csapatban. És ilyenkor több rombolót is kapnak....
Ez ám a súlyozás! 😊))))))))))))))
Ez ám a súlyozás! 😊))))))))))))))
magyarra fordítva: nem veszel új fedélzetet,motort,célzóberendezést semmit,mert pénzed nem lesz................sőt pár játék alatt 0-ra teszed az eddigi pénzed is
gratu!
na fasza csak -175k egy kör 😊 elmegy anyukájába a WG 😊
na fasza csak -175k egy kör 😊 elmegy anyukájába a WG 😊
Kb. egy hete kerestek magyarításhoz angolul tudó jelentkezőket fészbúkon, azóta semmi hír.,..
Hivatalosan biztos hogy nem a közeljövőben, viszont készül már egy hasonló "mod"...
https://wotinfo.hu
Srácok nem tudjátok mikor lesz magyar nyelv a játékhoz?Készül már?
Ha igen kb hol tart vagy mikor lesz kész?
Ha igen kb hol tart vagy mikor lesz kész?
Hát azzal nincs is mit kezdeni. 2 szinttel nagyobbak jobb tűzgyorsaság. Max. egy mákos citadella találattal tudnád őket kiszedni de ahhoz is lehet közelebb kellene kerülni vele az meg nem egyszerű.
Pfff... és van 2 millióm 😊
Grat!
Grat!
Nem azt mondom hogy nem lehetett citadella, de ismerve a Colorado szórását három sorozatból három citadella, akkora távolságon (miközben mozgok) enyhén szólva is súrolja a nehezen hihető határt.
Ezzel nagyon nem lehet mit csinálni. Én ott ülök egy Myogi-ban, és kb. hozzászólni nem tudok a csatához. Az ellenfél Cleavelandjai három-négy sorozatból rommá lőnek, és közben talán elérek 2-3 találatot. Komolyan mondom vicc...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Vagy messziről így ütött át:
Közelről meg nem tudta átütni az övpáncélt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Közelről meg nem tudta átütni az övpáncélt.
https://wotinfo.hu
Bár csak találgatok de van erre is magyarázat. Amit Ximix is írt, hogy vízvonal alatti átütés. Szerintem a 13km-ről leadott lövésnél ez történhetett, közelről meg lehet csak az oldaladat lőtte és semmit sem tudott elérni.
GRATS!
4000 az IOWA 😄
4000 az IOWA 😄
Miért, melyiket nehéz most eltalálni? A nehezebb a dologban az ,hogy rendesen sebző lövéssel eltalálni.
A két német BB nem lesz egy leány álom túlzsúfolt a fedélzet és ez miatt túl nagy célfelület, nagyon könnyű lesz eltalálni szerintem.
Amúgy meg: jó legyen neked igazad, és hátha jó lesz. Hátha jó ötlet. De a WG-t ismerve, az eddigi tapasztalatok alapján nem lesz jó. És nem WG ellenes duma. Csak sok év a WoT-ban.
Na ma viszont tényleg nem lehet nyerni. Clevelandel már nem tudom hányadik csatámat bukom 10 legalább. Csinálok 6 kill-t és nem elég. A csapat kb az első 2 percben elhullik. Wg játék én így imádlak.
De nem mondtam hogy minden rossz amit a WG csinál. De ez konkrétan hülyeség, és a WoT-ban is megcsinálták többször. Valamit kimondtak, hogy ez alapján lesz, ez a koncepció, majd hopp hirtelen eszükbe jutott, hogy mégse. A következetesség nem igazán jellemző rájuk.
És a WG már nem elősször játssza el itt sem ezt.
Ott volt a Kitakami. Betették. Közben mondták csak rombolók csinálhatnak füstöt. Ez egy alapvető dolog volt. Majd, hirtelen ezt is megváltoztatták, ja akkor hát mégis tudjon Kitakami is füstöt csinálni. Mert nem elég a 40 torpedó amit egyszerre ki lő. Majd rá jöttek hogy ez így szar az egész, és túl OP hajó, és kivették az egészet a francba. Na ennek sok értelme volt.
Ugyanez lesz majd ebből is. Amúgy meg: egyik csatahajónak se kell torpedó. A Tirpitz-nek se. Meg aztán, ha kap torpedókat: hogy állítják be? Ha nagyobb hatótávot kapnak( sebzésre biztos lesz 18-20 ezer körüli) akkor túl erős hajó lesz. Ha kis hatótávot állítanak be, akkor meg felesleges az egész eleve. Na akkor a balance megint feldől. Ha aztán a többi csatahajó is kapna, még jobban dőlne, az amúgy sem tökéletes egyensúly.
Jó hát persze kísérletezni lehet, és kell is, próbaképp bekerülhet, de ahogy a Kitakami esetében, ott is egyből lehetett tudni, ez így hülyeség lesz.
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.07.31. 12:27:47
És a WG már nem elősször játssza el itt sem ezt.
Ott volt a Kitakami. Betették. Közben mondták csak rombolók csinálhatnak füstöt. Ez egy alapvető dolog volt. Majd, hirtelen ezt is megváltoztatták, ja akkor hát mégis tudjon Kitakami is füstöt csinálni. Mert nem elég a 40 torpedó amit egyszerre ki lő. Majd rá jöttek hogy ez így szar az egész, és túl OP hajó, és kivették az egészet a francba. Na ennek sok értelme volt.
Ugyanez lesz majd ebből is. Amúgy meg: egyik csatahajónak se kell torpedó. A Tirpitz-nek se. Meg aztán, ha kap torpedókat: hogy állítják be? Ha nagyobb hatótávot kapnak( sebzésre biztos lesz 18-20 ezer körüli) akkor túl erős hajó lesz. Ha kis hatótávot állítanak be, akkor meg felesleges az egész eleve. Na akkor a balance megint feldől. Ha aztán a többi csatahajó is kapna, még jobban dőlne, az amúgy sem tökéletes egyensúly.
Jó hát persze kísérletezni lehet, és kell is, próbaképp bekerülhet, de ahogy a Kitakami esetében, ott is egyből lehetett tudni, ez így hülyeség lesz.
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.07.31. 12:27:47
Tegnap háromszor lőtt rám egy stock Colorado 13km-ről, mindhárom citadell volt. Aztán 3km-ről meg semmit nem tudott elérni, kilőttem a francba (miután egy sziget mögött fél HP-ra visszatekertem magam).
Erre azt mondom: fairy tale.... vagy valami más.
(25k a North Carolináig 😊)
Erre azt mondom: fairy tale.... vagy valami más.
(25k a North Carolináig 😊)
Ha nem mondták, hogy ez a koncepció, akkor azt miért kellene betartaniuk? Értem én, hogy gonosz WG, minden rossz amit csinál, de azért ne essünk már át a ló túloldalára.
Arról nem beszélve, hogy ha tényleg ez is volt a koncepció, lehet hogy változott és majd lesznek a csatahajókon is torpedóvető csövek idővel.
Arról nem beszélve, hogy ha tényleg ez is volt a koncepció, lehet hogy változott és majd lesznek a csatahajókon is torpedóvető csövek idővel.
Az az AP lesz szerintem, HE pillanatgyújtós.
Nem tudom, hogy konkrétan mondták-e, de eddig úgy volt: csatahajón nincs torpedó, hiába volt a valóságban. Ha ez a koncepció, akkor tartsák már be minden csatahajónál. Össze-vissza beszélünk WG logika.
Amúgy mondták, hogy a többi csatahajón nem lesz?
A fix csövek teljesen értelmetlenek lennének itt a játékban (is). Százból egyszer, mikor olyan közelharcba keveredsz, akkor lehet pont megtudnál valakit torpedózni véletlen.
Viszont a forgatható állványos megoldásnak szerintem lehet létjogosultsága. Mondjuk tudsz ezzel is védekezni a közel jövő cirkálók, rombolók ellen.
A fix csövek teljesen értelmetlenek lennének itt a játékban (is). Százból egyszer, mikor olyan közelharcba keveredsz, akkor lehet pont megtudnál valakit torpedózni véletlen.
Viszont a forgatható állványos megoldásnak szerintem lehet létjogosultsága. Mondjuk tudsz ezzel is védekezni a közel jövő cirkálók, rombolók ellen.
Az abból a szempontból mindegy, hogy a játékban azért teszik rá, mert történelmileg volt rajta.
Tier8-ig gyakorlatilag mindegyik csatahajóra fel kéne hogy kerüljön ennyi erővel. Az úgy ostobaság, hogy az egyik hajóra feltesszük, azzal az érvvel, ,,mert a valóságban is volt rajta" a másikra meg nem. De hát ez a WG logika, a WoT-ban is oldottak meg így dolgokat. Egyik tank azért ilyen mert a valóságban is így volt-erre hivatkoznak.
Másik tanknál épp ellenkezőleg, épp arra hivatkoztak, nem érdekes mi volt a valóságban, ez játék. Ott se szerettem ezt. Egységes logika alapján építsük már dolgokat.
Tier8-ig gyakorlatilag mindegyik csatahajóra fel kéne hogy kerüljön ennyi erővel. Az úgy ostobaság, hogy az egyik hajóra feltesszük, azzal az érvvel, ,,mert a valóságban is volt rajta" a másikra meg nem. De hát ez a WG logika, a WoT-ban is oldottak meg így dolgokat. Egyik tank azért ilyen mert a valóságban is így volt-erre hivatkoznak.
Másik tanknál épp ellenkezőleg, épp arra hivatkoztak, nem érdekes mi volt a valóságban, ez játék. Ott se szerettem ezt. Egységes logika alapján építsük már dolgokat.
A Tirpitznek ugyanolyan forgó torpedóvető állványa volt, mint ami a játékban szereplő hajókon (rombolók, cirkálók) is van. Ez egyedi, mert a többi csatahajónak vízvonal alatti, fix torpedóvető csövei voltak.