World of Warships

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

horika
A belátás nem egyenlő a "minden nap folyamatosan sírok a fórumon miatta, pedig tudom, hogy nincs értelme, csak untatom és idegesítem a többieket vele" felfogással.
pedig kéne ,hogy legyen.....nem hiszem el,hogy értelmes felnőttek nem látják,hogy mennyire el van baszva az összes többi hajóhoz képest!

még az a nyomorék papedipupi is belátja ezt pedig ő valami TOP CV player......az meg ugye minő "érdekesség",hogy még 1000-es XP átlaga is alig van BB vel
Mellesleg tudtommal tilos is eladni. Bár nekem mindegy, engem nem zavar ha nem lesz hordozó-hiszti.
Ahogy érzed de 40.000 Ft-ért nem fogják megvenni csak kinevetnek, próbálkozz külföldi fórumon de nagy az esélye hogy ott is így állnak hozzá
meg a T9-es USA BB ág........abba ülsz be amibe akarsz,amúgy meg ha nem viszik el akkor sem lesz semmi...tudok még enni elég zsíros kenyeret 😄 😄
Amúgy 40.000 Ft-ot nem fogsz érte kapni soha. Mert már csak a névváltoztatás 2500 gold és akkor még sokan beleköthetnek a statba, a béta arkansas meg kb 500 goldot ér. a másik prém hajó meg 10.000 forint körül van shop-ban. Szóval 40-ért szerintem nem fog elmenni.
nekem csak hajós van
kímélj meg a hülyeségedtől! köszi
horika
Hogy számoljam ki? Mi a képlet? Mesélj még!
Van mellette más is vagy csak a hajós? WoT vagy WoWp
pénz nélkül(és ha nem CV vel játszol ) T8 tól úgyis játszhatatlan lesz
Na az jó lesz.
számold már ki.......külföldi oldalon simán megveszik 200 euróért is
Ezen jót mosolyogtam. 😊
horika
Mennyit kérsz érte? Megveszem csak azért, hogy ne sírj itt minden nap!

Szerk.: Most látom az árat, légyszi ne poénkodj amikor iszok, mert majdnem megfulladtam. 40k <#falbav>
Utoljára szerkesztette: horika, 2015.07.31. 16:01:58
egy CV ben egy ilyen kör ennek a 3x-a XP ben és pénzben............elég volt

priviben keressen meg akinek kell 40000 HUF
van egy Atalanta, Beta Arkansas, 28 nap Prémium rajta
ehhez nekem elfogyott a türelmem........

Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.07.31. 15:58:53
szerintem eladom az accountom a picsába
a dupla körrel amiben kiszedtem /STOCK/ IOWA-val 2 hajót....és nyertük,prém accounttal szereztem 9800 silver hasznot 😄 😄 😄 😄 😄
Na mi van? Ma is kezded a menetrend szerinti hisztit?
300 ezres DMg kör.....6700-as Xp..........ez a WG hülye nem hiszem el,hogy ezt így hagyják működni
Papedipupi BB átlag 1000XP
CV átlag 3500XP

Istenem b+
Vásárolni, vásárolni, vásárolni 😄
Reggel óta 1 anyahajó és az mindig a másik csapatban. És ilyenkor több rombolót is kapnak....
Ez ám a súlyozás! 😊))))))))))))))
magyarra fordítva: nem veszel új fedélzetet,motort,célzóberendezést semmit,mert pénzed nem lesz................sőt pár játék alatt 0-ra teszed az eddigi pénzed is
gratu!

na fasza csak -175k egy kör 😊 elmegy anyukájába a WG 😊
Kb. egy hete kerestek magyarításhoz angolul tudó jelentkezőket fészbúkon, azóta semmi hír.,..
Hivatalosan biztos hogy nem a közeljövőben, viszont készül már egy hasonló "mod"...

https://wotinfo.hu

Srácok nem tudjátok mikor lesz magyar nyelv a játékhoz?Készül már?
Ha igen kb hol tart vagy mikor lesz kész?

Pluskast
Nekem már megvan 😛

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Jeffjohnson
Hát azzal nincs is mit kezdeni. 2 szinttel nagyobbak jobb tűzgyorsaság. Max. egy mákos citadella találattal tudnád őket kiszedni de ahhoz is lehet közelebb kellene kerülni vele az meg nem egyszerű.

Pfff... és van 2 millióm 😊

Grat!
Nem azt mondom hogy nem lehetett citadella, de ismerve a Colorado szórását három sorozatból három citadella, akkora távolságon (miközben mozgok) enyhén szólva is súrolja a nehezen hihető határt.
[NST]Cifu
Ezzel nagyon nem lehet mit csinálni. Én ott ülök egy Myogi-ban, és kb. hozzászólni nem tudok a csatához. Az ellenfél Cleavelandjai három-négy sorozatból rommá lőnek, és közben talán elérek 2-3 találatot. Komolyan mondom vicc...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Vagy messziről így ütött át:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Közelről meg nem tudta átütni az övpáncélt.

https://wotinfo.hu

Jeffjohnson
Bár csak találgatok de van erre is magyarázat. Amit Ximix is írt, hogy vízvonal alatti átütés. Szerintem a 13km-ről leadott lövésnél ez történhetett, közelről meg lehet csak az oldaladat lőtte és semmit sem tudott elérni.

PrasCo
Igen megnyugtattatok most. 😄
GRATS!

4000 az IOWA 😄
Miért, melyiket nehéz most eltalálni? A nehezebb a dologban az ,hogy rendesen sebző lövéssel eltalálni.
ximix
A két német BB nem lesz egy leány álom túlzsúfolt a fedélzet és ez miatt túl nagy célfelület, nagyon könnyű lesz eltalálni szerintem.
Amúgy meg: jó legyen neked igazad, és hátha jó lesz. Hátha jó ötlet. De a WG-t ismerve, az eddigi tapasztalatok alapján nem lesz jó. És nem WG ellenes duma. Csak sok év a WoT-ban.
Mnemomic
Na ma viszont tényleg nem lehet nyerni. Clevelandel már nem tudom hányadik csatámat bukom 10 legalább. Csinálok 6 kill-t és nem elég. A csapat kb az első 2 percben elhullik. Wg játék én így imádlak.

De nem mondtam hogy minden rossz amit a WG csinál. De ez konkrétan hülyeség, és a WoT-ban is megcsinálták többször. Valamit kimondtak, hogy ez alapján lesz, ez a koncepció, majd hopp hirtelen eszükbe jutott, hogy mégse. A következetesség nem igazán jellemző rájuk.
És a WG már nem elősször játssza el itt sem ezt.
Ott volt a Kitakami. Betették. Közben mondták csak rombolók csinálhatnak füstöt. Ez egy alapvető dolog volt. Majd, hirtelen ezt is megváltoztatták, ja akkor hát mégis tudjon Kitakami is füstöt csinálni. Mert nem elég a 40 torpedó amit egyszerre ki lő. Majd rá jöttek hogy ez így szar az egész, és túl OP hajó, és kivették az egészet a francba. Na ennek sok értelme volt.

Ugyanez lesz majd ebből is. Amúgy meg: egyik csatahajónak se kell torpedó. A Tirpitz-nek se. Meg aztán, ha kap torpedókat: hogy állítják be? Ha nagyobb hatótávot kapnak( sebzésre biztos lesz 18-20 ezer körüli) akkor túl erős hajó lesz. Ha kis hatótávot állítanak be, akkor meg felesleges az egész eleve. Na akkor a balance megint feldől. Ha aztán a többi csatahajó is kapna, még jobban dőlne, az amúgy sem tökéletes egyensúly.

Jó hát persze kísérletezni lehet, és kell is, próbaképp bekerülhet, de ahogy a Kitakami esetében, ott is egyből lehetett tudni, ez így hülyeség lesz.
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.07.31. 12:27:47
Tegnap háromszor lőtt rám egy stock Colorado 13km-ről, mindhárom citadell volt. Aztán 3km-ről meg semmit nem tudott elérni, kilőttem a francba (miután egy sziget mögött fél HP-ra visszatekertem magam).
Erre azt mondom: fairy tale.... vagy valami más.

(25k a North Carolináig 😊)
Ha nem mondták, hogy ez a koncepció, akkor azt miért kellene betartaniuk? Értem én, hogy gonosz WG, minden rossz amit csinál, de azért ne essünk már át a ló túloldalára.
Arról nem beszélve, hogy ha tényleg ez is volt a koncepció, lehet hogy változott és majd lesznek a csatahajókon is torpedóvető csövek idővel.

Az az AP lesz szerintem, HE pillanatgyújtós.
Nem tudom, hogy konkrétan mondták-e, de eddig úgy volt: csatahajón nincs torpedó, hiába volt a valóságban. Ha ez a koncepció, akkor tartsák már be minden csatahajónál. Össze-vissza beszélünk WG logika.
Amúgy mondták, hogy a többi csatahajón nem lesz?

A fix csövek teljesen értelmetlenek lennének itt a játékban (is). Százból egyszer, mikor olyan közelharcba keveredsz, akkor lehet pont megtudnál valakit torpedózni véletlen.
Viszont a forgatható állványos megoldásnak szerintem lehet létjogosultsága. Mondjuk tudsz ezzel is védekezni a közel jövő cirkálók, rombolók ellen.

Az abból a szempontból mindegy, hogy a játékban azért teszik rá, mert történelmileg volt rajta.
Tier8-ig gyakorlatilag mindegyik csatahajóra fel kéne hogy kerüljön ennyi erővel. Az úgy ostobaság, hogy az egyik hajóra feltesszük, azzal az érvvel, ,,mert a valóságban is volt rajta" a másikra meg nem. De hát ez a WG logika, a WoT-ban is oldottak meg így dolgokat. Egyik tank azért ilyen mert a valóságban is így volt-erre hivatkoznak.
Másik tanknál épp ellenkezőleg, épp arra hivatkoztak, nem érdekes mi volt a valóságban, ez játék. Ott se szerettem ezt. Egységes logika alapján építsük már dolgokat.
A Tirpitznek ugyanolyan forgó torpedóvető állványa volt, mint ami a játékban szereplő hajókon (rombolók, cirkálók) is van. Ez egyedi, mert a többi csatahajónak vízvonal alatti, fix torpedóvető csövei voltak.