A Wargaming új MMO játéka
-
Avenger93 #9422 Igazából ez nem egy szimulátor játék, persze hogy kapitányi skill-től nem nőt meg a lőtáv igaziból.... Egy német cirkálónak milyen tulajdonsága legyen akkor? Olyan vékony a páncélzatuk hogy ha mögém lőnek HE-vel már kiesik a motor meg a kormánylapát, hogy legyen esélyem egy csatahajóval szemben akkor ha csak 14 km-re lőhetnék az meg lazán 22km-ről? Régóta olvasom ezt a fórumot a csatahajók mindig is érzékeny téma volt, de akkor én meg jöhetnék azzal hogy pl. a rettentően op Clevelandel (aminek olyan lassúak a lövedékei hogy megállnak levegőbe szinte) az eddigi kb 30-40 csatám legalább felében vágott ki full hp-ról a csata elején Nagato, Fuso és társaik a lőtáv határukról. Persze ebbe benne van az hogy egyenlőre nem vagyok pró játékos, igenis félek a csatahajóktól pont ezek miatt és nem érzem annyira gyengének őket mint a fórumon hangoztatták egyesek.. És én ezek után nem érzem jogosnak hogy meg legyen tagadva a Clevelandtől majd a skill adta +lőtáv. Ha német cirkálóknak nem lenne nagyobb lőtávja akkor mitől lenne más mint a többi? Kell valami special dolog amiért azt az ágat is húzzák majd az emberek. Nekem kifejezetten tetszik hogy ha már ilyen papír hajók akkor legalább messzire tudok lőni velük, az meg a másik hogy vajon játékosok hány %-a fogja kihúzni ezt a skillt amitől ilyen nagy lesz a lőtávja (meg amúgy célozni is tudni kell ilyen távon). Előbb vagy utóbb úgyis lesz valami nerf (wargamig féle rebalance...).
Utoljára szerkesztette: Avenger93, 2015.11.13. 18:05:08