22420
A Wargaming új MMO játéka
-
aru #9598 Ma is toltam olyan hajóval aminél elég látványosak a másodlagos lövegek. Egy darab nem fordult el a Clevelanden, egymás felé fordulva lőték az ellenfelet.
Miért a DD-k fix sebzésű torpedói nem túl erősek?
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.11.29. 16:05:40 -
carp3tm0nster #9597 ilyen,hogy te irányítsd a másodlagos lövegeket nem lenne hülyeség, csak nem tudják megcsinálni...
azt már ne is említsük, hogy a valóságban a tornyok különböző célokat támadhattak egyidőben...
-
#9596 A másodlagos lövegek ráfordulnak a célra, emlékeim szerint. -
#9595 Nem, mert akkor a BB-k tul erosek lennenek. -
aru #9594 Valaki aki olvasgat hivatalos fórumot, nincs olyan tervben a játékban, hogy forogjanak a másodlagos lövegek és ne egymást lőjék? Eléggé kiábrándító látvány... Vagy esetleg az, hogy a játékos lőhessen a másodlagos lövegekkel is? Elég gáz a pontosságuk... 300 lövésből húszon valamennyi találat. -
#9593 3x szorzo volt az elso gyozlelemre :) -
Prof William #9592 Le vagyok maradva. Nekem a legjobb esetben is max 2-3000 ezer XP jön össze egy csatában... -
#9591 az elejen nem szerettem, de mostanra megbaratkoztunk az Omahammal.
-
carp3tm0nster #9590 olyan érdekes, mikor az ellennek már csak egy lövés hiányzik, akkor valahogy sose találom el...
biztos megbénulok addigra... -
#9589 A 2. és a 3. torony viszonylag pontos,a 2 szélső szórja igen csúnyán a lőszert. -
#9588 Jah, elfelejtettem, hogy itt mindenki kanape koca... -
Toweliee #9587 Wow akkor én kva jó vagyok a saját szaros 48%-ommal mert nagyon lehúz a wg. -
1kezdő #9586 Gyerekek! Ez a South Carolina egy álom. Ott van előttem a másik Carolina 1-2 km-re és nem tudom eltalálni, mert mindenre lő, csak arra nem amire célzok. Komolyan: nehezebb mellé lőni, mint eltalálni. Persze ezzel a hajóval normális csatába nem mennék, mert tiszta égés. Szerintem viccnek rakták bele. Erre a hajóra rágógumi és üdítőautomatát kell tenni és hagy játszanak a gyerekek.:)
Lépek tovább a következő csatahajóra, hátha azzal már el is lehet találni valamit, ha mást nem is, de egy hegyet talán. -
DantesHUN #9585 Ja, vagy az a kérdés az enyém mennyi? 49-50%, faszom tudja. Nem érdekel.
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.11.27. 16:30:11 -
#9584 Mi a win rated? -
DantesHUN #9583 Óh, ez aztán komoly bizonyíték. Csak tudnám ha így van, engem miért nem segítenek? -
#9582 erdekes
bizonyitek, hogy WG lehuzza a jokat es segiti a benakat. -
carp3tm0nster #9581 kb ilyen az arány. összesítve van majdnem 40 meccsem vele, de nincs 50% winrate... ezzel szembem pl a St luis majdnem 85% ugyanennyi meccsből. mondjuk szerintem a st luis egy tank -
1kezdő #9580 5-ből négy? Jézusom! Ha kettőt vesztek annyiból, már lelki beteg vagyok.:) Jó! Egyszer-kétszer volt, hogy hármat egymásután, de akkor egy töltényt tettem a revolverbe és orosz ruletteztem.:)
-
carp3tm0nster #9579 3ezer xp kell a köv hajóhoz, de egyszerűen nem tudom összeszedni.
5ből négy meccs alapból bukó, legtöbbször Tier VI ellen megy, HE-vel rendre 281dmg...
egy tipikus "grindolj te szemét játékos" hajó. -
#9578 Igen. -
carp3tm0nster #9577 Sziasztok!
Ez a Karlsruhe tényleg ennyire egy f*s?
-
atee73 #9576 Ne mar ... tier 6 felett kezdodnek a normalis meccsek cirkaloval( is ) ,Myoko ,Mogami ,( oke az ibuki nem nagy szam) Zao!!!!! mind allat hajo, a 203 mm He lovedekek brutalisan sebeznek de t7-8-tol felfele meg az ap is soxor atuti a csatahajokat
Amerikai agon : ok a pensacola nem nagy szam ,new orleans az mar jo megint , baltimore kicsit gyengus , a des mones gyakorlatilag egy t10 omaha ( brutal) .Ezekkel volt szerencsem a betaban , most meg csak T8nal tartok. A Nemet cirkalokkal megcsak ellenfelkent talalkoztam T6 felett ( Nurnberg megvan) ,de eggyiket se latom elveszetnek.
A Clevelandrol meg annyit hogy a magas roppalya miatt, ha megnoveled a lotavot akkor rettenet lasan ernek celba a lovedek ,egyebkent is szvsz tul hypolt a cleveland ,egy murmanskal(vagy omaha ) barmikor szetszeded ap-val 14k-rol ,mig az o ap-ja csak joval kozelebrol hasznalhato.Egy konigsbergel akar messzebrol is. -
1kezdő #9575 Véleményem szerint a Cleveland az utolsó olyan cirkáló, aminek van némi esélye a partyban. Bár beosztják őt is 6-8-ig, de van esélye, mert meglehet növelni a lőtávját, elég fordulékony, mind a hajó, mind a lövegek. Aránylag gyorsan tölt. Na, ezeket a Pensacolától kezdve nem lehet elmondani. Lényegében tier 8-tól már igazában a játék a csatahajókról szól. Még labdába rúg -de nagyon, ha ügyes- a carrierek és a lopakodó rombolók. Igazából a cirkálók ezek levadászására lennének ott, mert mást nem igazán tudnak csinálni. Statiszta szerep az övék. Néha lőnek egy jót, aztán húzzák a belüket, mert olyat soroz beléjük a csatahajó, hogy nehezen térnek magukhoz. Azt hiszem, az ATGO-val le is zárom a cirkálókat, mert semmi értelme tovább folytatni. Gyenge páncélzat, gyenge lövegek, de cserébe nehézkesek, lomhák. Pl. hiába van az ATGO-nak 10 km-ig hordó torpedója, ha a csatát 14-20-ig vívják. Ha közelebb megy szétszedik három sorozattal. Az meg hamar meg van, mert a csatahajók összebújnak és kimennek a nyílt vízre. Ott nem lepheted meg őket. -
1kezdő #9574 Valami szuper ötlet kellene -szerintem nincs olyan-, hogy tudnék még két orosz hajót /kevés van belőle/ és két carriert kilőni. A többi már megvan. Ilyenkor kissé irigykedem a carrierekre, mert ők csak Istenmódban kinézik és levadásszák őket. Nekem meg át kellene verekednem magam pár csatahajón, hogy a többit ne is említsem. Azért ezt a missziót kitalálták rendesen.:) -
seepheeerd #9573 Öööö... 5 zászló mindegyikből :) -
Desmodromic #9572 Köszi!
Szerintem nem egyedi a kód, nekem csak ennyi volt: WOWSALIENWARE -
#9571 Alien kód, 1 nap prém 50 zászló. -
seepheeerd #9570 Az a baj, hogy magyarul utoljára, vagy 15 éve olvastam valamit is. -
DantesHUN #9569 Általában, magyarul hajtűműnek írják, ha felmész egy hajókkal foglalkozó oldalra. -
seepheeerd #9568 A hajózás nyelvén: "főgép teljesítmény" lenne talán a megfelelő. Vagy a tengelyre leadott teljesítmény, mert mi van, ha gőzgép, gőzturbina, dízelmotor, gázturbina, stb. hajtja a hajót? Nem egyszerű dolgok ezek :)
(Eredetiben propulsion, amit én meghajtásnak ferdítettem volna, de mivel teljesítmény van megadva, ezért valószínűleg ezt írom oda) -
seepheeerd #9567 Az nem az enyém, most rakta föl valaki a fészbúkra.
Nekem Iowa-m van :D
(Programok magyarítását pedig nem szeretem, "sajna" az angol egy szóval el tud intézni tök egyértelmű kifejezést, a magyarnak ehhez egy körmondat kell. Evvan (arról nem beszélve, hogy az én kezem is benne van a ferdítésben :))) -
#9566 Jórészt elfogadom azt az érvelést, hogy a "random csata" csak lényegtelen sz*rrágás és az is érthető, hogy hely sincs túl sok, mégis úgy gondolom, ha már magyarítunk valamit, akkor az legyen magyar, teszem azt; "Véletlenszerű ütközet", vagy "Ütközet találomra", vagy "Játékos-játékos csata", ezek egyike sem magyartalanabb, mint az eredeti, cserébe az utóbbi még el is magyarázná, hogy voltaképp miről is van szó. :)
Igen, a hajtómű is jó, bár az szigorúan véve az áttételezést is jelentheti (hajtómű lehet mondjuk a gőzturbina fordulatszám-csökkentő reduktora, a legszerencsésebb talán a bőven vett "meghajtás", vagy a szép magyar hajógép, hajógépek.
Na mindegy, nem akarom ezzel húzni a témalakók agyát (bár van annyi létjogosultsága, mint a "köcsögtorpedók, mindenkihülye"-nek, hehe. ) -
DantesHUN #9565 A random csatával nincs gond. De a hajtóerő elég hülyén hangzik. Hajtómű lenne a jobb. -
#9564 Távol álljon tőlem az általánosítás, de a tapasztalataimmal sajnos egybevágóan nem igazán lep meg, hogy a kolléga magyar...
Viszont ez a fordítás, te jó isten. :D "Random csata", meg "Hajtóerő" (aztán egy teljesítmény-érték szerepel alatta...), a "motor" sem túlságosan szerencsés, de hát...
Egyébként hogyhogy fested a hajót? -
seepheeerd #9563 Remélhetőleg az íriember nincs a fórumon...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
seepheeerd #9562 A Minekaze jóféle :)
(Az utolós, 7. másodpercben dőlt el minden. Szerencsére replay megvan, azt mivel lehet youtube formátumra konvertálni?)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: seepheeerd, 2015.11.24. 12:14:15 -
#9561 Ranked 10 elerve ... Innen viszont mar csak Coloradom van amit felek megcsocsalnak a NC-k -
#9560 Amint a csapattársad a "Ready"-re nyom (és nálad élővé válik a "Battle"-gomb, ha Te vagy a csapatvezér), a neve mellett megjelenik a hajója és - azt hiszem, ha jól emlékszem - a hajója tier-je. Azért csak akkor, mert addig bármelyik hajóját behozhatja a csapatba, ugye. A "ready" megnyomása rendeli hozzá a hajót a csapathoz és a csatához, amit a "battle" gombbal kivisztek.
Valójában ezt csak a chaten lehet egyeztetni leginkább, azt hiszem.
Ha beírod nekik, hogy "Only Tier X or higher, please", X helyére a kívánt számot, ez azt jelenti, hogy "Kérlek, csak X, vagy nagyobb osztályú hajóval gyere."
Persze, ha van egy csepp agyuk, akkor ők is jelzik, ha túl nagy a tier-eltérés (ideális esetben semennyi, de max. 1 amúgy, kettőnél már nagyon-nagyon rezeg a léc) akármilyen irányban, de főleg lefelé - hiszen ők jönnek ki belőle rosszul, ha magas tierben találják magukat az ütközetben. ...meg az egész csapat. -
1kezdő #9559 Akkor egy tanácsot arra vonatkozólag, hogy lehet látni, hogy milyen hajóval indul a meghívó? Mert a kezdésnél csak a neve szerepel, csak az elfogadás után látom hogy mivel jön.