World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A tüzérséggel felszerelt hajóknál ez nem jelenik meg, mert a csatahajók csövenként 80-120, a cirkálók csövenként 150-200 gránáttal indultak csatába. Ennek a töredékét nem lövik el a játék alatt.
Ezen néha elmélázok, amikor egy önfeledt kergetőzés közben a Minekaze három perc alatt már a negyedik szalvót fossa rám.
https://wotinfo.hu
Utoljára szerkesztette: Jacktor, 2015.08.04. 15:21:48
Nos én direkt lelassultam 1/2-re, pont azért, hogy jól betakarjam magam és ugyanúgy lőttek ketten is a füstben
A cikkben ez van:
Ha a DD gyorsan halad (több mint 1/4-del), elhagyhatja ezt a kört még azelőtt, hogy a következőt lehelyezné
Mondjuk ez nyilván a DD végsebességének függvénye de az 1/2 nagyobbnak tűnik mint az 1/4. Emellett ilyenkor nagyon sokszor vakon oda lőnek még a cirkálók pár salvot.
Elolvastam a cikket a füstről is, miszerint több adagban bocsájtja ki a romboló és 450 méteres körben takarja a hajót, ha 3/4 sebességnél nem megyek gyorsabban, akkor elfed. Nos én direkt lelassultam 1/2-re, pont azért, hogy jól betakarjam magam és ugyanúgy lőttek ketten is a füstben, kénytelen voltam fullgázzal elmenekülni...
Érdekes dolgok ezek. Első pár alkalommal még véletlen, vagy furcsa, vagy benyelem, de a napi szintű, közel minden csatában előforduló ilyen "anomáliák" már kicsit túlmennek a határon...😞
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
Az meg tiszta vicc, hogy csatahajóval rettegnem kell cirkálótól, mert széjjel csap HE-vel :/ Rombolótól még jobban, mert szitává torpedóz láthatatlanul és közben még visítva röhög.
Amúgy azt vettem észre, hogy a láthatatlanul másodlagos tüzérség hatótávján belül mozgó rombolókat az automatika szorgosan lövi akkor is mikor nem látszanak. Csak épp el nem találja 😄
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
Intel Core i7-4770 CPU @3.4GHz 16GB RAM NVIDIA GeForce GTX 970
A felhők felett mindig süt a nap
Egy elég komoly problémám akadt tegnap még semmi baj nemvolt ma viszont az ms-em ilyen 30-ról felmegy 100ezerre is és kivág a login screenre ötlet hogy milehet a baj vagy hogy tudom ezt a ms-t ellenőrizni valahogy hogy milehet a baj?
Nekem ennél gyengébb gépem van és a WoT-hoz hasonlóan közepes grafikát választottam. Egy kicsivel jobb itt az FPS, mint ott.
Még valami. A fentiek közül nem kell mindegyiket egyszerre visszavenni. Próbálkozni kell melyik mennyit segít.
Utoljára szerkesztette: Kronos79, 2015.08.04. 08:44:32
Intel core i7-4710HQ 2.50GHz
RAM: 16GB
NVIDIA GeForce GTX 860M
Múltkor 5-os japó cirkálómat úgy szedte szét hogy beültem a sarokba remegni csata után, sokkot kaptam. Köpni-nyelni nem tudtam ellene, p.nát hajtogatott a hajómból szó szerint.
Ugyanakkor, ha visszaemlékszem, a WoT is így indult nekem. Még nagyon az elején néztem rá (talán nem is emlékszem már jól), két ág volt össz-vissz, a német és a szovjet, valamint volt a homokozó Pz.35(t)-vel bezárólag, meg afölött minden. Aztán valahol a Pz. IV magasságában abbahagytam és azóta sem nyúltam többé hozzá. Itt is szubjektív érzetem, hogy furamód, ahogy halad az ember felfelé a tierekben, nem csak a játék kezd szorítani a golyóin, de amúgy a "közösség" is egyre nagyobb ráktömegként viselkedik.
Egyre erősebben érik bennem a gondolat, hogy pl. az USA cirkáló-ágat hagyom, ahol most van, a Phoenix-en, és nem megyek vele tovább, hogy maradjon valami, amivel még érdemben, a szó töredékében még nemes értelmében játszani lehet. Néha az az érzésem, hogy az egész pszichológiai séma úgy működik a játékmodellben, hogy felrakják az embert a szobabiciklire tekerni a dinamót, és az eleinte még elélógatott üveg sört szép lassan, hirtelen mozdulat nélkül kicserélik egy söralakú csekkre.
Addig meg még megy a St. Louis-os golyószórás. 😊
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2015.08.03. 23:53:27
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Csatahajók közül: Wyoming, de csibészkedni távolról nem nagyon lehet vele, kurv@ pontatlan.
Én még csak Tier 4-nél tartok, rohadtul élvezem ezt a játékot, komolyan, még a WoT-nál is. St. Louis-zal (Tier 3) csináltam egy 5x kilsstreak sorozatot, de azóta már csak álmodni se tudok ennek megdöntéséről.
Aki egyedül tolja, és Tier 4-es, az felvehet, és tolhatnánk divisionban akár. (név: bishoplogan)
Tier 5+ még lehetőleg ne jelöljenek be, ott még nem tartok 😄
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2015.08.03. 21:25:00
bővebben? nekem még csak az alap van.....ez mindenképp szarabb mint a CBT-s maxos...,de kifejthetnéd pls
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.08.03. 20:44:48
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2015.08.03. 20:38:02

\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal
szerintem ha kijön a hajós játékuk ezt senki nem fogja játszani az is fasza lesz
a wot is hulladék
már nem merek semmilyen netes játékod indítani
Tudom, igen a WoT is pont ilyen volt de...de még csak lőni se lő?