World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kötözködő Matyi 😄 Írtam hogy hasonló.. első sorban különben is az xp mennyiségre gondoltam de találattal sem vagyok annyira lemaradva.
Érkezik az új verzió hamarosan, buffolják a Furutakát, addig bírd ki...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Evezzetek az Albany hajóval, szerintem elég fun.
Ez a dilemmám nekem is.
Ráraktam a Furutakára az ágyú upgrade-et, azóta a fájdalomküszöb alá csökkent a töltési idő, de még mindig elég komoly gyász a tutaj. Értem én, hogy nehézcirkáló, de a 203-asok minimális plusz sebzése még a második szintű ágyúval sem képes kompenzálni a tűzgyorsaság hiányát. Ha nem jut lehetősége a torpedóhasználatra, ez a hajó érdemben semmit nem bír csinálni a fölötte lévő tier-ekkel.
Kicsit olyan ez, mint a Myogi, ott is jól néz ki papíron, hogy "ez csatacirkáló, a sebesség és mozgékonyság révén ki tudja használni a lőtávját, ő dönti el a harcérintkezés helyét és idejét, ő diktál bla-bla-bla", csak épp amikor "jól" használom, tíz másodperce van kifordulni még egy csatahajónak is a sortüzet, ha jól is célzok. Ezzel szemben akkor dőlt az XP vele, amikor bementem a buliba point-blank citadellát lőni - de hát Furunál ez sem perdöntő opció, ott maradt a két szék között a pad alá.
A Kumához képest több, mint ötezer ponttal esett vissza az átlagos sebzésem, noha egy százalékkal pontosabban lövök.
Pozitívum ugyanankkor, hogy a Phoenix viszont még mindig egy állat, úgyhogy eldöntöttem, hogy megtartom fejőstehénnek, és ezen az ágon nem haladok tovább. (A teljes igazsághoz hozzátartozik, hogy ha a puszta számokat nézem, a Phoenix már "csak" kétezerrel előzi meg átlagsebzésben a Furutakát, de köpök rá, az egyikkel szeretek játszani, a másikkal meg mérsékelten.)
Kicsit olyan ez, mint a Myogi, ott is jól néz ki papíron, hogy "ez csatacirkáló, a sebesség és mozgékonyság révén ki tudja használni a lőtávját, ő dönti el a harcérintkezés helyét és idejét, ő diktál bla-bla-bla", csak épp amikor "jól" használom, tíz másodperce van kifordulni még egy csatahajónak is a sortüzet, ha jól is célzok. Ezzel szemben akkor dőlt az XP vele, amikor bementem a buliba point-blank citadellát lőni - de hát Furunál ez sem perdöntő opció, ott maradt a két szék között a pad alá.
A Kumához képest több, mint ötezer ponttal esett vissza az átlagos sebzésem, noha egy százalékkal pontosabban lövök.
Pozitívum ugyanankkor, hogy a Phoenix viszont még mindig egy állat, úgyhogy eldöntöttem, hogy megtartom fejőstehénnek, és ezen az ágon nem haladok tovább. (A teljes igazsághoz hozzátartozik, hogy ha a puszta számokat nézem, a Phoenix már "csak" kétezerrel előzi meg átlagsebzésben a Furutakát, de köpök rá, az egyikkel szeretek játszani, a másikkal meg mérsékelten.)
Tier 2-es hajóért több mint 6ezret perkálni, szerintem nem éri meg. Adatai alapján, kicsi lőtáv, lassan tölt, két torony mindössze,. szerintem nem is lehet valami fun hajó.
Megvette valaki a Mikasát? Mi a vélemény róla?
jó reggelt

"olyan rossz hogy nem tudom belőni magam hogy mennyire vagyok jó/rossz egy adott hajóval"
Tedd fel ezt a böngésző mod-ot, ez beszínezi az összes statisztikai adatot a profil oldaladon (és másén is).
Nagy általánosságban azt mondanám hogy tier*10000 átlagsebzés már jónak mondható (persze osztályfüggő is, illetve feljebb már nem ilyen lineáris).
Utoljára szerkesztette: Jacktor, 2015.08.05. 12:55:39
Tedd fel ezt a böngésző mod-ot, ez beszínezi az összes statisztikai adatot a profil oldaladon (és másén is).
Nagy általánosságban azt mondanám hogy tier*10000 átlagsebzés már jónak mondható (persze osztályfüggő is, illetve feljebb már nem ilyen lineáris).
Utoljára szerkesztette: Jacktor, 2015.08.05. 12:55:39
https://wotinfo.hu
Prémium fiókkal több a találat?
Nézd meg cleverland statisztikáit ő szentem prémium accos vagy nézd meg az én(_dRaxx_) statjaim hasonló a teljesítmény mint clevernek csak én prem nélkül tolom. Ő is nagy DD-s és én is ^^ bár próbálgatom a cirkálót funból.
Utoljára szerkesztette: _dRaxx_, 2015.08.05. 08:53:40
Utoljára szerkesztette: _dRaxx_, 2015.08.05. 08:53:40
Jah tényleg ez egy jó ötlet lenne hogy ne legyen végtelen lőszer készlet amúgy is kiábrándító
Ezért lenne jó a bázis ahonnan felkellene tankolni és több értelme lenne a játéknak és az emberkék se szaladgálnának szerte szét máris tudnák mi a feladat 😊
Ezért lenne jó a bázis ahonnan felkellene tankolni és több értelme lenne a játéknak és az emberkék se szaladgálnának szerte szét máris tudnák mi a feladat 😊
viszont baromi gyors xD myogiyogiyogi
még csak 3 csatát mentem Isokaze-val de van 63k átlagom vele 😄DD
Remélem a 30. csata is ilyesmi lesz
Remélem a 30. csata is ilyesmi lesz
Amúgy tippre, tier Iv-es romboló, szerintem egy 35-40. ezer körüli sebzés, az elfogadható lehet.
Jah, az Na pont rombolóm nincs, sajnos. Régebben láttam olyat, aki többet összehozott átlagban mint egy vele egy szintű csatahajó, vagy bármi. Rombolót csak a zárt alfában próbáltam, de én is ezt tapasztaltam, de akkor még eléggé más körülmények voltak.
Wakatake és Isokaze. Nem rég indultam DD ágon, Wakatake nehézkes volt a 4 torpedóval de Isokaze egy állat.
DantesHUn az ingame neved?
DantesHUn az ingame neved?
Fullosan jó lesz, 18 km körüóli lőtáv, plusz lehet növelni ideglenesen repülővel, gyors is. Meg a Myogi csatacirkáló, szóval, akként is kellene bánni vele.
Nincs még szerintem ehhez elég nagy adatbázis, nem rég indult. Melyik hajó amúgy? Ha nekem megvan, beírom mennyi az annyi nálam.
van valami oldal ahol megtudom nézni xy hajó átlag sebzését meg ilyesmi?
olyan rossz hogy nem tudom belőni magam hogy mennyire vagyok jó/rossz egy adott hajóval
olyan rossz hogy nem tudom belőni magam hogy mennyire vagyok jó/rossz egy adott hajóval
Hát igen, a Kawachi után erős visszalépés minden tekintetben. Célzási rendszer?? Ennek a hajónak van a legnagyobb full random "rendszere"... Célozhatsz akárhogy, úgyis oda lő ahova akar. CBT-ben eljutottam a Nagato-ig, itt meg eladtam a Myogit a francba, annyira játszhatatlan. Pedig a Kongo-Fuso jó lenne. Majd szedek be egy levél nyugtatót mielőtt egyszer újra nekiállok, addig USA ág...
A Myogi és a Wyoming csatahajó célzási rendszere ég és föld. Tanulhatom újra a célzást a Myoginál. Hogy lehet ennyire rossz neki 😄 Meg csak 3 lövegtornya van? vicc
Erre lenne jó a kapitány képessége, amelyik jelzi, ha látnak. Rombolókon talán ez a leghasznosabb képesség.
Az meg megint más kérdés hogy a valóságban a kisebb rombolók összesen egy készlet torpedóval rendelkeztek, a nagyobbak pedig kettővel.
A tüzérséggel felszerelt hajóknál ez nem jelenik meg, mert a csatahajók csövenként 80-120, a cirkálók csövenként 150-200 gránáttal indultak csatába. Ennek a töredékét nem lövik el a játék alatt.
Ezen néha elmélázok, amikor egy önfeledt kergetőzés közben a Minekaze három perc alatt már a negyedik szalvót fossa rám.
A tüzérséggel felszerelt hajóknál ez nem jelenik meg, mert a csatahajók csövenként 80-120, a cirkálók csövenként 150-200 gránáttal indultak csatába. Ennek a töredékét nem lövik el a játék alatt.
Ezen néha elmélázok, amikor egy önfeledt kergetőzés közben a Minekaze három perc alatt már a negyedik szalvót fossa rám.
Akkor rosszul emlékeztem és az 1/2 még túl sok ezek szerint... De nem úgy tűnt, hogy vakon lőnének...
Az most megint más kérdés hogy a valóságban 5 másodperc alatt 450 métert megtenni, az 175 csomós sebességet jelentene...
Utoljára szerkesztette: Jacktor, 2015.08.04. 15:21:48
Utoljára szerkesztette: Jacktor, 2015.08.04. 15:21:48
Nos én direkt lelassultam 1/2-re, pont azért, hogy jól betakarjam magam és ugyanúgy lőttek ketten is a füstben
A cikkben ez van:
Ha a DD gyorsan halad (több mint 1/4-del), elhagyhatja ezt a kört még azelőtt, hogy a következőt lehelyezné
Mondjuk ez nyilván a DD végsebességének függvénye de az 1/2 nagyobbnak tűnik mint az 1/4. Emellett ilyenkor nagyon sokszor vakon oda lőnek még a cirkálók pár salvot.
De csak az ellenfél rombolója láthatatlan mindig. Én akármikor rombolózok, mindenki a környéken engem lő és el is talál, tökmindegy hogy cikázok. Én csatahajóval már rá se lövök rombolóra messzebbről, mert vagy nem találom el, vagy alig sebzem, engem meg szétkapnak a csatahajók ha rombolóval megyek... Ha én lövök torpedót, egyből lát mindenki, ellenféltől meg csak jön a torpedó, de ő nem látszik...
Elolvastam a cikket a füstről is, miszerint több adagban bocsájtja ki a romboló és 450 méteres körben takarja a hajót, ha 3/4 sebességnél nem megyek gyorsabban, akkor elfed. Nos én direkt lelassultam 1/2-re, pont azért, hogy jól betakarjam magam és ugyanúgy lőttek ketten is a füstben, kénytelen voltam fullgázzal elmenekülni...
Érdekes dolgok ezek. Első pár alkalommal még véletlen, vagy furcsa, vagy benyelem, de a napi szintű, közel minden csatában előforduló ilyen "anomáliák" már kicsit túlmennek a határon...😞
Elolvastam a cikket a füstről is, miszerint több adagban bocsájtja ki a romboló és 450 méteres körben takarja a hajót, ha 3/4 sebességnél nem megyek gyorsabban, akkor elfed. Nos én direkt lelassultam 1/2-re, pont azért, hogy jól betakarjam magam és ugyanúgy lőttek ketten is a füstben, kénytelen voltam fullgázzal elmenekülni...
Érdekes dolgok ezek. Első pár alkalommal még véletlen, vagy furcsa, vagy benyelem, de a napi szintű, közel minden csatában előforduló ilyen "anomáliák" már kicsit túlmennek a határon...😞
Tegnap mentem 2 kört az ajándék hajóval. Egész élvezetes volt, főleg a második, mikor beleraktam a 6-os cirkáló kapitányát és sikerült a lőtávot 7,5 km-re feltornászni 😊 Persze semmit sem ütött át AP-val, hiába lőttem a 2-es cirkálókat 😄
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
a prémium jármű által okozott plusz xp meg pénzen kívűl van valamiféle külömbség az omaha meg a murmansk között?
nekem olyan meccseim is vannak ,hogy 200 lövésbül 5-6x találja el a másodlagos a célpontot......1-5% -os a találati esély pedig kapitány skillel meg upgradekkel is tápolva van
6-os Amcsi crikáló-ig mindenképp érdemes elmenni. 12 löveggel és kb. 7 másodperces töltésidővel HE eső bármire. Tegnap 9-es japán csatahajót égettem le vele. Lőtávja is feltolható kb. 17,5 km-ig. 😊
Az meg tiszta vicc, hogy csatahajóval rettegnem kell cirkálótól, mert széjjel csap HE-vel :/ Rombolótól még jobban, mert szitává torpedóz láthatatlanul és közben még visítva röhög.
Amúgy azt vettem észre, hogy a láthatatlanul másodlagos tüzérség hatótávján belül mozgó rombolókat az automatika szorgosan lövi akkor is mikor nem látszanak. Csak épp el nem találja 😄
Az meg tiszta vicc, hogy csatahajóval rettegnem kell cirkálótól, mert széjjel csap HE-vel :/ Rombolótól még jobban, mert szitává torpedóz láthatatlanul és közben még visítva röhög.
Amúgy azt vettem észre, hogy a láthatatlanul másodlagos tüzérség hatótávján belül mozgó rombolókat az automatika szorgosan lövi akkor is mikor nem látszanak. Csak épp el nem találja 😄
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
Alapból a "z" gombra van rakva.
Amugy ha már ugyis állunk van valami magyar csapat vagy alakul e majd a késöbbiekben ahova lehet csatlakozni?
Intel Core i7-4770 CPU @3.4GHz 16GB RAM NVIDIA GeForce GTX 970
A reggeli patch gyakorlatilag mindenkinél óriási lag és ping ugrásokat hozott (játszhatatlan lett), így a szerver most áll, gondolom visszatöltés van (vagy javítás).
Lehet nem is nálam volt a baj most ha connectelni akarok azt irja server temporarily unavailable?
Köszönöm a segítséget, variálgatom a beállításokat.
ebben a videóban amikor a csávó kilövi a lövedéket és már félúton van, milyen paranccsal vált a lövedék nézetre? mert nekem középső egér gomb kilövi és követi, de kilövés után nem tudok lövedék nézetre váltani ??? 😄
A felhők felett mindig süt a nap
Sziasztok!
Egy elég komoly problémám akadt tegnap még semmi baj nemvolt ma viszont az ms-em ilyen 30-ról felmegy 100ezerre is és kivág a login screenre ötlet hogy milehet a baj vagy hogy tudom ezt a ms-t ellenőrizni valahogy hogy milehet a baj?
Egy elég komoly problémám akadt tegnap még semmi baj nemvolt ma viszont az ms-em ilyen 30-ról felmegy 100ezerre is és kivág a login screenre ötlet hogy milehet a baj vagy hogy tudom ezt a ms-t ellenőrizni valahogy hogy milehet a baj?
dual core. 4gb ram. radeon 6800. 60-70 fps xd
Én médium környékén tolom, lényegesen gyengébb cuccal és 50-60 fps kb mindig megvan, i35010/940/4gb de nem fullHD a noti ez sokat számít.
Így elnézve a dolgot úgy gondolom, hogy a víz minőség butítása sokat dobna a dolgon. Ezen kívül nem tudom hol és mennyire jelentkezik, de a tükröződés is tud kajálni, illetve nem tudom téged mennyire köt le(engem nem), de az eget és a felhőket is vissza lehetne butítani. Ja az a post processing cucc visszavétele is szokott segíteni. Sokan esküsznek rá, hogy az nem egy túl fontos dolog.
Nekem ennél gyengébb gépem van és a WoT-hoz hasonlóan közepes grafikát választottam. Egy kicsivel jobb itt az FPS, mint ott.
Még valami. A fentiek közül nem kell mindegyiket egyszerre visszavenni. Próbálkozni kell melyik mennyit segít.
Utoljára szerkesztette: Kronos79, 2015.08.04. 08:44:32
Nekem ennél gyengébb gépem van és a WoT-hoz hasonlóan közepes grafikát választottam. Egy kicsivel jobb itt az FPS, mint ott.
Még valami. A fentiek közül nem kell mindegyiket egyszerre visszavenni. Próbálkozni kell melyik mennyit segít.
Utoljára szerkesztette: Kronos79, 2015.08.04. 08:44:32