World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én ott járok(NY) vegyes nagyon vegyes tudnék ellenpéldálozni ez inkább mm rng szokásos wg szívatás meg egy jó adag szubjektív élmény kinek mi
Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.08.06. 18:33:43
Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.08.06. 18:33:43
Azért a Cleveland légvédelme elképesztő. Két Cleveland felett kellet átrepülni, és 12 gépből, 12-őt le is lőttek. Nem szabad a közelükbe menni, kapásból ledarálják az összes repülőt.
Ne is mond,épp most vagyok ott.Berak néha a MM a gorillák közé fél stocként és próbálj valamit elérni.Lehetetlen,mert a 7es szintű cirkálók ketté hugyoznak 1 mp alatt,ha nem akkor meg nem érsz oda,vagy a CV 1 rajjal lesöpör a térképről.
Na itt néha megyek minuszos kört,pedig van prém is.
Hogy ne legyen egyhangú a játék,a Japánnál is ezt érzem most.
49K hp stock hajó. lol
Na itt néha megyek minuszos kört,pedig van prém is.
Hogy ne legyen egyhangú a játék,a Japánnál is ezt érzem most.
49K hp stock hajó. lol
NewMexico jobb lesz, mivel 13.6km-ről már csak eltalálsz valakit
ja és lesz összesen 4db légvédelmi ágyúd a stock gályán.
Én a WY-al nem tudtam zöld ágra vergődni volt, hogy két salvo-ból is semmi találat mintha sörétessel lövöldöztem volna, a NY-kal jobban éreztem magam mivel bátran neki mentem a WY-nak mivel úgysem talál el alapon.
Utoljára szerkesztette: ximix, 2015.08.06. 18:02:52
ja és lesz összesen 4db légvédelmi ágyúd a stock gályán.
Én a WY-al nem tudtam zöld ágra vergődni volt, hogy két salvo-ból is semmi találat mintha sörétessel lövöldöztem volna, a NY-kal jobban éreztem magam mivel bátran neki mentem a WY-nak mivel úgysem talál el alapon.
Utoljára szerkesztette: ximix, 2015.08.06. 18:02:52
Szimpla WG gondolkodás... ahelyett hogy egyre jobb hajókat kapnál, beraknak gyengébbeket. Majd a Coloradoval fogsz szívni: 7-es, de ha összehasonlítod 5-ösökkel, talán azon a szinten meg tud állni, vagy még ott sem.
Ahhoz kell egy pár XP. Nem értem, Tier III-Iv-es csatahajókat is jobbak voltak. Nagy nehezen sikerült 40 ezer körülit összelőni. Nagyon rossz eredmény.
Ígérik, hogy ezen változtatnak, baromi nehéz lehet a programozóknak...
Cseréld New Mexico-ra 😊
A CA fölé repültem (Kuma volt), ha már ott sertepertélt. Low tier szóval nem nagy szám, de mégis kis plusz, arról nem beszélve hogy azért a századomból is illett volna lelőni legalább 1 ellenséges gépet, akármennyire tápos a másik. Persze lehet hogy nem? 😄

Utoljára szerkesztette: seepheeerd, 2015.08.06. 17:24:55
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: seepheeerd, 2015.08.06. 17:24:55
6 km-ről egy sortűzből csak kettő találatod adott be, azokra is csak pár ezret. Nem tudom mit kéne a New York-al másképp csinálni, azt hittem lövök a másik csatahajóba ilyenközelről egy citadellát, de alig találtam el.
Valami jó tipp a New York-ra? Nem tudom, de nekem ezzel nagyon nem megy. Megőrjít, például ,hogy a tornyok olyan tetű lassan fordulnak. Sokszor van olyan is, irányba fordítom a hajót, de tornyok meg valahogy túl fordulnak, és nem lehet lőni, ezt se értem igazán, na mindegy. De a pontatlansága. Ha el is találok valamit, citadellát lőni, sose sikerül. Egy tier-el lentebb a Wyoming-al kétszer ennyit sebzek lazán.
😄 😄
ui: megint loss nálunk nincs CV enemy CV=5 kill.....GG
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.08.06. 16:59:28
ui: megint loss nálunk nincs CV enemy CV=5 kill.....GG
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.08.06. 16:59:28
Kész is! Most megyek, feltöltöm a jacuzzit könnyekkel és XP-vel. 😄 (Remélem, helyén tudjuk kezelni a poént.)

Milyen CA, mennyire voltál a CA-tól és milyen parancsnoki képességek vannak kivéve?
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.08.06. 16:44:08
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.08.06. 16:44:08
jaja nagy kedvencem amikor 84 db AA lő és nem szed le 1 gépet se
Az "RNG" működése -team szinten- anyahajó esetén látszik jól: kiskillezett Langley Langley-vel szemben. Vadászok összecsapása, saját CA fölé húzva a rajt: 0:1 az ellenfél javára úgy, hogy egyetlen egy gép sem került lelövésre az ellenfél kötelékéből.
No comment.
No comment.
Bár nem terveztem, de amiért ennyire szereted őket, most kiviszem a CV-t, mégpedig úgy, hogy egy darab vadászgépet nem rakok fel. >:]]]
na ,de mindegy......ezt csinálja utánam aki tudja 😄

oké a majom aki meg végigpergeti az arcát a keyboardon győz és szed 3x ennyit
Ma is cirkusz nap van? Vereségnél több mint 400 ezer kredit, és 2000 xp, az nem olyan rossz. 1 kill, 5 citadell, 19 lelőtt gép. Ezen mit kell sírni? Ez nem rossz, egyáltalán.
ilyen kör ,de a kibaxott CV 6-ot szedett ki közülünk...nekünk nem volt Cv............elmegy a faszomba most már a WG! a kibaszott Hordozóval az anyukájába!!!!!
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.08.06. 16:01:16

Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.08.06. 16:01:16
Így van... (persze romboló is szakadt már szét AP-tól, gondolom az is nagy mák, de azokat vadásszák le a cirkálók)
Hát nem, nem vagyunk egyformák az tény.
jó soká 😞
Új infók a Gamescom-ról:
- A Bismarck lesz a normál, a Tirpitz pedig a prémium hajó.
- Októberben érkezik az első teljes értékű német ág, mégpedig a cirkálók.
"A német flotta érkezése" promó videó:
Utoljára szerkesztette: Jacktor, 2015.08.06. 13:40:16
- A Bismarck lesz a normál, a Tirpitz pedig a prémium hajó.
- Októberben érkezik az első teljes értékű német ág, mégpedig a cirkálók.
"A német flotta érkezése" promó videó:
Utoljára szerkesztette: Jacktor, 2015.08.06. 13:40:16
https://wotinfo.hu
nem nagyon kellett volna gondolkodni rajta btw..........,de azért csak oltsál le 😄 volt aki egyből tudta,érdekes mód...na mind1 nem vagyunk egyformák ugye
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.08.06. 13:29:01
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.08.06. 13:29:01
Na told már túl ma is. Nem vagyok gondolatolvasó.
fantázia......
És én ezt honnan találjam ki, hogy gúnynév?
Az Atago-ról beszél (egy nagy citadella az egész). De amúgy a Phoenix, az Omaha, a Kuma és az Aoba is hasonló (kétségtelen hogy normálisan el is kell találni).
az ATAGO-t kurva egyszerű CIDAELL-en lőni😛 gúnynév 😛
Arról se tudom hogy mi.
Ez a CITAGO, Komolyan, mi a francról beszélsz?
Ez a CITAGO, Komolyan, mi a francról beszélsz?
o yeah

sry CITAGO-t akartamírni csak itt Myogizott mindenki és elkavarta az agyam 😄
CITOGI? Micsoda? Az mi?
bahh ott a CITOGI 😊 azt sokszor lehet faszán elkapni
Én is AP-val lövök, de azért ahhoz nagyon jól kell tudni célozni ,hogy egy sortűzzel = egy cirkáló. Legalábbis nekem ilyen elég ritkán jön össze.
Sehány, a Myogi nem létezett a valóságban. Ki tudja honnan szereztek valami tervrajzot a WG-nél, de bizonyára 3 torony lehetett azon a terven
Csatahajóba a csata kezdés előtt AP töltök és úgy is marad végig. Minap 19 km-ről lőttem félvakon egy Iowa-nak citadellát (oké, nyilván rohadt nagy mák, de akkor is).
Hordozót is kizárólag AP-val lövök BB-vel, mivel a hatalmas fedélzetét könnyedén keresztül lehet csapni felülről és van hogy egy salvoból 2-3 cicit is bead.
Cirkálót is AP-val lövök, mert a tűz sebzése elhanyagolható egy citadellával szemben (így igen gyakori az 1 salvo = 1 cirkáló nálam).
Romboló meg bekaphatja, miatta nem fogok áttölteni 😊
Amúgy mától hétfőig 3x-os első győztes XP (olyan mintha a wot-ban 4x-es lenne)! Hajrá!
Utoljára szerkesztette: Jacktor, 2015.08.06. 10:42:12
Hordozót is kizárólag AP-val lövök BB-vel, mivel a hatalmas fedélzetét könnyedén keresztül lehet csapni felülről és van hogy egy salvoból 2-3 cicit is bead.
Cirkálót is AP-val lövök, mert a tűz sebzése elhanyagolható egy citadellával szemben (így igen gyakori az 1 salvo = 1 cirkáló nálam).
Romboló meg bekaphatja, miatta nem fogok áttölteni 😊
Amúgy mától hétfőig 3x-os első győztes XP (olyan mintha a wot-ban 4x-es lenne)! Hajrá!
Utoljára szerkesztette: Jacktor, 2015.08.06. 10:42:12
Tegnap én is azt éreztem hogy tök unalmas a játék, épp amiatt amit írsz...
Század és TS, itt is csak az lesz az egyetlen játszható és jó dolog.
Század és TS, itt is csak az lesz az egyetlen játszható és jó dolog.
csak a szokásos 18 percen keresztül 2-2 -en haltunk.....majd a sok fosós gyökér 2 perccel a vége előtt észrevette,hogy jaj mindjárt lejár az idő,kéne pont is...akkor páran elindultak egymás fele,de sajnos már nem értél el egymást és DRAW..............pofám leeszakad! még véletlen se legyenek egymás lőtávjába..........
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.08.06. 10:13:57
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.08.06. 10:13:57
a csatahajók mikor fognak ripityára lőni már végre valakit? a BB-vel is szeretnék 4 killt 5 találattal.............
Jól hangzik.
"Fejlesztve lesz a vadászgépek játékmenete: csökkentve lesz a különböző tierű hordozók vadászgépeinek harci hatékonysága közti nagy különbségek."
Remélem nem csak annyit csinálnak, hogy a japán vadászok erősebbek lesznek, hanem tényleges játékmeneti változás is lesz, mert jelenleg vadász beállítással dögunalom a játék és csak az RNG-n múlik, hogy melyik vadász nyer (azonos nemzet esetén).
"MM fejlesztése: azonos számú hordozók kerülnek a csatába, ahogy a más osztályba és tierbe tartozó hajók száma is balanszolva lesz."
Ez az egyik legfontosabb változás.
"Az amerikai rombolók buffolva lesznek: ha jól érti a szerző, a torpedók kapnak buffot és talán hatótávban és/vagy sebzésben."
Szegényekre ráfért már, mert szerintem a legkevesebben velük játszanak.
Kíváncsian várom ezt a Patch-et.
"Fejlesztve lesz a vadászgépek játékmenete: csökkentve lesz a különböző tierű hordozók vadászgépeinek harci hatékonysága közti nagy különbségek."
Remélem nem csak annyit csinálnak, hogy a japán vadászok erősebbek lesznek, hanem tényleges játékmeneti változás is lesz, mert jelenleg vadász beállítással dögunalom a játék és csak az RNG-n múlik, hogy melyik vadász nyer (azonos nemzet esetén).
"MM fejlesztése: azonos számú hordozók kerülnek a csatába, ahogy a más osztályba és tierbe tartozó hajók száma is balanszolva lesz."
Ez az egyik legfontosabb változás.
"Az amerikai rombolók buffolva lesznek: ha jól érti a szerző, a torpedók kapnak buffot és talán hatótávban és/vagy sebzésben."
Szegényekre ráfért már, mert szerintem a legkevesebben velük játszanak.
Kíváncsian várom ezt a Patch-et.
Szép kör, én is ezzel szenvedek most, a "B" hull már megvan, a köv. lépés a lőtáv növelés. Nem tudnád máshova feltenni? Egyszerűen nem sikerül leszedni a file-t. Jogosultságot kér, meg belépni a drive-ba... nem tudok vele mit kezdeni sajna. Pedig érdekelne a repla 😊
Megkapod a plusz lövegtornyot, és azzal már nagyon fasza lesz az élet! ...csak azt már úgy hívják, hogy Kongo. 😄
Nagato fullosan jó lesz?Már csak a B hajótest kell,de nagyon karcsú,pláne a Fuso után.
BB vel szenvedés az élet....majd megszokod vagy mész CV ni 😄