banner
A Wargaming új MMO játéka
  • 1kezdő
    Nem tudom, de nekem úgy tűnik nehezebb lett a játék. Hogy attól, mert több a prémiumos játékos, vagy az új hajóosztályok miatt, vagy mert képzettebbek a játékosok. Lehet, ezek összessége a ludas, de a lényeg, hogy nagyon meg kell dolgozni a győzelemért és még akkor nem említettem, hogy elég nagy szerencse is kell hozzá. Lényegében, az esetek többségében, a hordozók és a rombolók döntik el, attól függően, hogy mennyire hatékonyak. Ha mindkettő jó, akkor biztos a csapatuk győzelme. A cirkálók vannak, de nem döntőek. A csatahajók jók, de még ők sem döntőek. A cirkálók akkor lennének hatékonyabbak, ha a torpedójuk nem 5-5.5 km-re, de legalább 7-7.5 km-re hordanának. Szerintem a rombolók túl vannak reprezentálva. Gyorsak, fordulékonyak, alig látszanak. A torpedójuk messzire hord és csak úgy szórják. Ráadásul, még el is tűnhetnek a nagy ködben. Én adnék neki még egy kis hit ponts-ot és el vennék valamelyik kiváltságukból. Egyszerűen non-szensz, hogy van olyan csapatfelállás, hogy kezdéskor valamelyik csapatnak öt rombolója van. Ezt a mennyiséget nem lehet cirkálóval helyettesíteni. Gondoljatok bele: képzett rombolók öten + két hordozó. Annyi torpedó jelenik meg, hogy mást se csinálsz, csak szambázol ide-oda, de harcolni azt nem tudsz. Eltalálni őket egy főnyeremény. Szerintem vagy ritkítani, vagy gyengíteni kellene őket, mert simán eldöntik a meccset.