World of Warships

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GaBika6
Ha megveszem a következő szintű hajót és megtartom a régit, akkor elite státuszt kap a korábbi hajóm. Ilyen arany színű babért kap. Ez mire jó?

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

ximix
A WoT-ban fix 300, de van hétvégi vagy valamilyen ünnepi event akkor előfordul féláron is.
ximix
Kösz, de csak 42, a lényeg a 4 darab DD akik végigkergetek a pályán, de sikerült túlélni egy Clev-ben.
PrasCo
Értem, köszönöm!
Az továbbra is 300,legaláb is WoT-ban így volt,mikor vettem.
Ha lesz Wipe az aranyat visszakapod.

PrasCo
Gyorskérdés, urak:
Ha vásárlok egy helyet a kikötőben, az 300 doubloon. A továbbiak is 300-ak, vagy fokozatosan, lineárisan/exponenciálisan/valahogy emelkedik ez az összeg minden új szlot vásárlásával?
Szerk.: Valószínűleg ostoba kérdés, de mivel pénzről van szó, inkább rákérdezek. Bár ahogy írjátok, "nagyon valószínűtlen", hogy lesz wipe, DE ha lesz, a garázshelyek megmaradnak az accon?
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2015.08.11. 20:02:31
Szép. 😊

Nem egy helyben álltál,az már tisztán látszik.Nem semmi.
300k bevétel biztos volt,meg 4k xp.

ximix
Salala tararararam salala <#zavart1> Clev

ez egy 120k-s kör....kövi meccs: 30 Hit 35k dmg.........taaaaakaaarooodddddj WG
Ja, hát én is ennyire jutottam. És úgyis átengedik a rombolót , szóval. Ennyi. Mindegy, köv csata, a csapatárs hordozó AFK. Persze a túl oldalt US hordozók, és aktívak. Mindenesetre erre is nyomtam egy report-ot. A hordozó nagyon a csapatra van utalva, bizonyos tekintetben. Ilyen csatákban semmit se lehet tenni, teljesen haszontalan a hordozó ilyenkor.
jól indul a nap

Semmit. Halál. A hordozó nem tud kitérni egy gyors romboló elől. Esetleg ha nagyon durva mákod van, ki tudod torpedózni a repcsikkel...
Ez világos, és lassan ez folytja meg a játékot, a csapatjáték hiánya, ezért lett elegem a WoT-ból is.
De...mit lehet tenni ebben a helyzetben? Tehát hordozóval, ha átengednek egy rombolót? Nekem semmi ötletem.
Mivel nulla csapatjáték van a játékban (pontosan ezért teljesen élvezhetetlen az egész...), ezért teljesen felesleges a többiekkel is számolni. Csak berak 15 embert egy oldalra. Ez egy tömeg, nem csapat, semmilyen formában. Se a CBT-ben, se itt nem volt még soha olyan, hogy bárki segített volna, még ha néha írtam chaten, akkor se. Ellenben sokszor kitorpedóznak, nekem jönnek, elém jönnek, lopják a killt, kb ennyit ér a "saját csapat"...
A chat-nak tényleg semmi értelme. Hiába kér segítséget az ember. Hordozóval voltam, a pálya közepét teljesen üresen hagyták, bejött egy romboló, és vége. Kieszedett. Hiába írtam be, hogy segítség. A koordinátákat. Senki. A rombolót repülőkkel-torpedóval eltalálni, szinte lehetetlen.

Nem tudom mit kéne ilyenkor hordozóval csinálni? Mehetek akárhová a pályán, ha egy rombolót átengednek, az úgy is megtalál. Ötletem nincs, ilyenkor mit lehet tenni.
Érdekes, hogy a tier V-ös hordozóval is kevesebb a sebzésem mint a IV-essel. Pedig több gép, több osztag. Csak tier IV-ben több a tapasztalatlanabb célpont, illetve tier V-ös hordozó sokszor akad össze nagy US hordozóval, VI-VII cirkálókkal, csatahajókkal, amiknek igen erős már a légvédelme. Ezek a hajók lazán leszedik a támadó gépek felét is.
koszia valaszt. majd igyekszem<#csodalk>
PrasCo
Kizárólag Random Battle során tudsz kitüntetést szerezni.
hello ha mar itt vagyok meg 1 kerdes . mikor ad plecsnit a jatek ? coop modban is vagy csak a mission-ban? miota elertem a 8-as szintet eltuntek a kituntetesek . lehet hogy jobban nem de talan rosszabbul sem lovok . szoval nem ertem. ha valakinek van otlete tanacsa elorre is koszonom<#conf>
koszonom a valaszt . en is igy gondolkodtam de jobb ha tobben is meg erositik . hajra <#nyes>
Battlefield '42... na ott imádtam a hadihajókat 😊
Bár a játékba most ahogy nézem Expert Marksman a skill neve
Igen erre köszönöm 😊 csak félrefordítottam a játékba 😊
Az Aiming Expert-re gondolsz?
Megnöveli a fő ágyúk célzási sebességét:
+0,7 fok/mp célzási (torony forgási) sebesség a nagy kaliberű ágyúkra (155 mm felett)
+2,5 fok/mp célzási sebesség minden kis és közepes kaliberű ágyúra (155 mm és alatta)

https://wotinfo.hu

Így már értem 😊 akkor lehet rosszul fordítottam le 😄
pxxl
emlékeim szerint 155-ig 10%, 155 felett 7% gyorsítás vagy valami ilyesmi. de majd valaki megmondja a tutit 😊

All hail the double x!

Annál a kapitányi skillnél amitől gyorsabban forognak a lövegek ott a kaliber, hogy számít bele? Mert azt írja hogy legalább 155 mm-es vagy 200+ mm esetén gyorsít, de ha nekem 152 mm-es van csak akkor annál is hat?
500 + meccsem volt zárt béta alatt jó volt főleg hogy reménykedtem ez kacsavadászat stílus esetleg változik. De ma már nem, most 200+ meccsnél járok és semmi nem vonz. Főleg az a tudat hogy ez már nem változik érdemben lesznek buffok nerfek és ennyi. Ez nem szól tengeri csatáról. Ez nem is tudom mi. Árkád lövölde hajókkal. De az hogy nincs legénység a másodlagos fegyverzet egy vicc a lőszer végtelen főleg a torpedóknál spot rendszer kriminális. Kár érte. De ízlések és pofonok.
Bocs az negatív értékelésért.

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

Pluskast
Semmi értelme lecserélni, felejtsd el. A -2 ágyú elvesztése sokkal jobban fáj mint az, hogy kevesebb a légvédelmed. Amúgy sem az a jellemző abban a tierben, hogy téged szemelnének ki a repülők. Hamarabb fogsz elsüllyedni ellenséges hajó lövedékeitől.
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2015.08.11. 10:28:04

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

horika
Szerintem nem érdemes lecserélni, kapsz pár plusz aa-t meg talán minimális hp-t, de cserélbe -2 löveg.
Tier-5 fölött a játékélmény szerintem már elkezd romlani.
Tier-8 tól meg a magas szervizköltségek által okozott óvatosabb játék egyszerűen monotonná és unalmassá teszi a csaták többségét.

Nekem pár napja lett meg a New Orleans, de pár próbaút után nem hajóztam ki többet. Semmilyen jó játékélményt nem adott.
Én bízom benne bár ez kevés de a németeket ismerve szerintem nem lesznek nagy csalódások. 😊 Mondjuk én ilyen Német fan boy vagyok és lehet csak ez beszél belőlem. 😊
pxxl
lehet, hogy az volt a baj, hogy 2-3-as hajókkal próbálkoztam. majd magasabb szinten 😊 nemsokára jön a Phoenix majd azzal talán 😊

vagy erőt veszek magamon és folytatom a japán csatahajókat, és azzal 😄 csak annak is a szórása nevetséges :\

All hail the double x!

Játszom én.. meg lehet nézni a profilom lassan jön a 200. meccs. CBT-ben is volt 100-200 meccsem. Nekem semmi bajom a játékkal örülök neki hogy kitalálták ezt a hajós változatot és minden meccset élvezek. Persze azért ez túlzás de ritka nálam az olyan meccs amin ki ragelek. 😊 Meg hát tudni kell veszíteni. Persze az életkedvem elmegy mikor tolok 3-4-5 kill-t 100k dmg-t és lose de ha ilyen van magamban tisztázom a szitut hogy én amit tudtam megtettem és tovább lépek nyugodt lélekkel és már a kövire készülök mit s hogyan kéne. 😊
lehet! én imádok! igaz jó ha a te hajód nagyobb tömeggel rendelkezik mint a kiszemelt 😄 illetve a HP-d legyen több...ellenkező esetben te is kinyiffansz,mert sokat levesz az ütközés belőled is.....viszont ha összejön kapod a zászlót amivel te kevesebbet sérülsz az ellenfél meg többet 😛
én ha lehet minden meccsen próbálok ramolni, tök jó feelingje van 😊

2 cirkáló minusz 😄

pxxl
tegnap éjjel én is találkoztam olyannal, hogy a pályára tökéletesen lerakott mindenkit, csak el kellett volna indulnia mindenkinek egyenesen, és kész. erre az egyik DD fogja magát, és a jobb alsó sarokból áthúz a bal alsóba 😄 mindenki őt kerülgette... 😄

btw lehet itt érdemben ram-olni? 3x próbáltam, de mindig elsüllyedtünk mind a ketten függetlenül attól, hogy mekkora hajóval mentem neki a másiknak, gondoltam megoldom a problémát...részben sikerült 😄

All hail the double x!

mit akarsz még csak 1 perce gondolkoznak.....2 napja raktam olyan SS-t amin már csak 8 perc van a menetből és hármunkon kívül még az összes a kezdőn volt 😄
Fene tudja. A Tirpitz tényleg jónak tűnik, de van élet előtte is vajon?
Ez leginkább ultra szerencsés MM, 3 db St. Louis ezek ellen persze, hogy félisten. Ettől függetlenül szép a 10 kill a szakasznak, gratula! Kivételesen nem nálatok voltak az agyhalottak, hanem szemben...😊
OP-k leszek a németek 😊 bár a royal navitól lehet tartani ha behozzák őket. :S
Én nagyon szerettem a játékot még zárt bétában,de most nem túl sok kedvem van játszani.tegnap is asszem három csatát bírtam ki,megszereztem a First blodd meg devastating Strike kitüntetést,utána az agyhalott csapattársak rám nyomták a torpedókat és megint megöltek.tele a hócipőm a sok team killel.Majd ha végre újra iskola lesz megpróbálok újra játszani,amíg ez a sok retardált hülye gyereknek szünet van nincs értelme játszani.

mijki
Mi 3 db St.Louis-zal mentünk "farkasfalkába", a végén 5v2-ben lehoztuk a játékot, pedig volt ellenünk egy majdnem full hp-s T4-es csatahajó is. Ennyit számít a csapatmunka, kár hogy a random társakkal ez nem adatik meg.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Örömködni egyre ritkábban, de sírni napi szinten van ok:

Dehogynem. Pont azt mutatja, hogy mekkora szar dolgok történnek a játékban. Kvázi lehet okulni is akár belőle. Ha pl megy a sírás hogy mekkora trágya egy adott hajó és többen sírnak miatta, akkor gyanús, hogy tényleg trágya. A youtube-ra úgyis mindenki a best of köröket rakja, onnan nem derül ki, ha trágya valami. De innen kapásból naponta nagy halom friss trágyáról kap infót az ember...😊
Hát a sírás semmirevaló... az nem mutat meg semmit sem szerintem. 😊
Utoljára szerkesztette: _dRaxx_, 2015.08.11. 07:03:20
halio mindenkinek. az omaha cirkalonal erdemes lecserelni a 3. hajotestet? vagy nem? ha van valakinek tanacsa velemenye koszonom. joooo vadaszatot
Víz alatt lassabbak lesznek,de felszínen haladva gyorsak,és felszínen is kicsi lesz a láthatóságuk,víz alatt meg kb semennyi.

"beregisztráltam ide hogy nézzem kinek milyen tapasztalatai vannak a játékkal kapcsolatban"

Nos, a sírás pont a játékkal kapcsolatos tapasztalatokat kívánja bemutatni, úgyhogy csak nézzed...😊
Ez kell a játékhoz igen higgadtság és kiegyensúlyozottság .. nyugodtnak kell maradni mert az ha valaki neki áll vergődni meg folyamat a másik hibáztatni attól nem hogy jobb de még rosszabb lesz minden. Ha higgadt marad az ember csak akkor képes normálisan és logikusan gondolkodni ami nagyon fontos mert lehet 1-2 rosszul felmért helyzet(1-2 rossz manőver) vagy éppen csak annyi múlik a meccsed nem mész ki egy sziget mögül és a takarásában maradsz. Az hogy otthon a valóságban káromkodsz semmi gond. Sőt úgy kell leadnia veszkót hogy mondogalódsz egy kicsit de tényleg csak 1-2 sorban elküldöd magadban vagy kiabálva az illetőt melegebb éghajlatra és kész ennyi.. ezután pedig lenyugszol hogy a kövi meccseden újra a legjobbadat tudjad hozni. 😊
Utoljára szerkesztette: _dRaxx_, 2015.08.11. 06:46:08
Töltsd le az SG bővítményt,és tedd tiltólistára azokat akik sokat sírnak,így nem fogod látni az írásukat.Én is ezt csinálom,és így sokkal jobb.