23081
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Cobra.
    Ma folyamatosan megkaptam a csapatomba a retardált 12 éves barmokat, lehet visszamegyek Warthunderezni.
  • Lokker
    Nem csodálkozom mert mikor WoT-ban is volt hasonló küldetés ott is ez ment, csak közöltem a szomorú tényt, hogy sok a gyökér. :D
  • asolyom
    Te ezen csodálkozol?
  • Lokker
    Kongo-val csinálom a Kongos missönt és ja, lesebzek egy cruisert low hp-ra és kiszedik előlem, addig persze ugye a szokásos, hogy várják míg én lelövöm low hp-ra. Már 10 kill-nél tartanék ha nincsenek ezek az emberek, lehet mára pihentetem is a dolgot.
    Utoljára szerkesztette: Lokker, 2016.01.01. 21:15:28
  • asolyom
    Némi összegzés.

A CV játék ebben a formában néha fun, azonban van egy nagy problémája. Hiába elvileg csapat játék lenne, azért ki jobban ki kevésbé mégis csak saját xp-re és creditre hajt. Így aztán nem nagyon lehet rávenni senkit, hogy a CV-t őrizze. Többnyire mindenki megy előre. Innentől fogva pl. a Bogue-gal csak a szerencsén múlik, hogy megmaradsz-e. A saját csoportodat nem tudod utolérni, ha meg valaki rád talál az elől nem tudsz elmenekülni. Egyébként a valóságban a hordozós csaták többnyire nem 20-30 km-re levő hajókkal játszódtak. Tudom, hogy itt ekkora a térkép, de így a hordozók eléggé korlátozva vannak. Néha funnak jó, de semmi több.

Ami a New Mexico-t illeti, tetszik a hajó, de még kicsit ambivalensek az érzéseim. A New York-kal 55% győzelmi arányom volt, 0.45 hajó/csata kilövési aránnyal. A New Mexico-nál viszont hiába van 0.9 kilövési arányom, így is csak 4 győztes csatában volt részem a 10-ből. Ami viszont jobban zavar, az átlag sebzésem kevesebb, mint a NY-kal. Pl. a NY-kal a Wyominggal szemben látszott a fejlődés, itt meg csak visszafejlődtem.... Jó, kellett 2-3 csata míg kezdtem megszokni a hajót, és akkor találatot is nehezen értem el, de akkor is. Remélem, hogy lesz jobb is. Azt hiszem, hogy a New Mecico-t lesz időm megszokni. Innen azért már több idő a szint lépés.
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.01.01. 21:10:25
  • voivod32
    Majd beindul itt is a fragvadászat, mint a WOT-ban...
  • Tono34
    Valamelyik nap penészgombával kaptam 2 találatot, nem kellett tovább mennem..
  • asolyom
    Most viszont egy Fuso ellen két citadella, és ment is Cousteau-ékhoz.
  • asolyom
    Eh....tényleg nem vagyok normális! Hogy kivégezzek egy rombolót, és egy cirkálót, hülye fejjel bementem egy szorosba ahelyett hogy kintről löttem volna, Ennek persze az lett az eredménye, hogy senkit nem löttem ki, viszont a rombolók szétszedtek. Hogy lehetek ekkora farok!
  • asolyom
    Végül a New Mexico-t választottam, és sok creditet elköltöttem. Majd ha feltápoltam magam, akkor megyek a hordozókra. Ez itt az első értékelhető csatám a New Mexico-val, de sokra nem mentem vele, sajnos.
  • PrasCo
    Nos, ezzel kívánnék a topiknak boldog, sikerekben, de mindenekelőtt egészségben gazdag új évet.

• gergod
    New Mexico nagyon jo hajo es meg jol is nez ki a 4x3 agyujaval. Az Independence is egy feludules a Bogue utan, ugyhogy szerintem attol fugg melyik agat szereted jobban.
  • tutyimutyi2
    elvileg egy kicsivel jobb statokkal rendelkeznek az arp hajók.
  • gergod
    Jogos... Azt elfelejtettem, hogy tier 5 a minimum..
  • Plata
    Hallod minekaze után ez a ratyi T6 destro rémálom,ok hogy megvan a 10 kilóméteres torpedója,de az olyan gebasz lassú hogy még az afk csatahajót sem találja el 2 kilóméterről.Iszonyat rémálom,több mint 1 perc a torpedó töltés ideje.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.01.01. 13:45:41
  • Prof William
    A mai első csatában Aoba-val összejött 11! gyújtás úgyhogy meglett az Embdem. Az első prémium cirkálóm.: ) Hamarosan ki is próbálom, hogy mit tud.

De ez a Kongo-Myoko challenge elég húzós. Ehhez sokkal többet kellene játszanom, mint amúgy. (Napi 2-3 (max 4) csatát nyomok.) valamint ilyen tempóban sztem meg lesz a Sima Miyoko is február 29-re. :)

Ezeknek a hajóknak csak a színezése lesz más, vagy -azon kívül hogy prémiumok lesznek- tudnak még valamit?
  • asolyom
    Most kicst elbizonytalanodtam....a New Mexico-t vegyem meg, vagy az Independece-t, ez utóbbi már egész jó hordozónak tűnik, legalábbis a Bogue után.
  • asolyom
    No, én is most toltam bele a New Yorkommal egy hatalmas citadellát egy Murmanskba 16-ról. Nem is tudott megmozdulni, a cirkálóim meg kivégezték.
  • asolyom
    Érdekes, hogy nekem nem jegyzi fel a bázis foglalásaimat az eu.wargaming.net oldalon a statisztika.
  • Plata
    Nem tudom mennyi a murmansk láthatósága de én az előbb 14 kilóméterről úgy meg küldtem egyet NY-al hogy inkább menekülőre fogta.
  • asolyom
    Aha, sínen vagyunk! Megyek a Murmanskkal szembe egy Fusoval, elvileg kicsi célpont vagyok, manőverezek, és 16 km-ről olyan citadellát lő belém, hogy alig marad hp-m. Valami itt nagyon nem stimmel. Kizárt dolog, hogy így tud célozni valaki. Úgy, hogy ráadásul ennyiről nem is láthatna.
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.01.01. 10:58:15
  • asolyom
    Bakker! Most elszakadt a cérna! Az első csata ma az Ishizuchival. Megyünk egymás mellett az egyik cirkálónkkal. Feltűnik az ellenség tizen x kilométerre, erre ez a gyökér befordul elém, kilövi a torpedóit, és pár sorozatot az ellenségre, és elhúz jobbra. Én marha lefékezek, nehogy neki ütközzem. Az eredmény persze az, hogy ez az ökör a hegy mögé menekült, így minden ellenség rám lőtt, és minthogy lefékeztem, és szinte álltam az első sorozat felgyújtott, aztán kilőtték a kormányt. Itt vége is volt a dalnak. Rommá lőttek. Elég csúnyát írtam derék barátunknak, aki elém kanyarodott. A f@**nak nem néznek körbe az emberek, mielőtt fordulnak? Ez annyit jelent, hogy indirekt módon kinyírt egy csapattársat. Legközelebb ledózerolom, ha elém jön!
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.01.01. 09:56:44
  • tutyimutyi2
    a célpontnak kell lennie cruiserrel neked nem muszáj cruiserrel lenni
  • Plata
    Én így vagyok a cruiserrel,nincs cruiserem.Csak prém.
  • asolyom
    Pont azért nem értem, hogy Gergo miért a St. Louissal akart nekiállni.
  • tutyimutyi2
    pár commentel lejjeb írtam hogy kongo-hoz tier5 myoko-hoz tier6-os hajó kell hogy megfelelj a követelménynek.

cv-re én is gondoltam csak hát béta óta mégcsak kisem fejlesztettem egyik cv-t sem :(
    Utoljára szerkesztette: tutyimutyi2, 2016.01.01. 08:36:50
  • asolyom
    St. Louissal? Az csak tier III-as.
  • gergod
    En a st. Luissal gondoltam nekiallni. A repuloket meg air superiority CV-vel.
  • tutyimutyi2
    hát igen az a 150 repcsi, naponta jó esetben leszedek 2-3 darabot :P
  • Lokker
    ezt az arpeggiós cuccot? ha arra gondoltál akkor arra van 2 hónap hogy megszerezd utána a tied végleg.

ahogy nézegettem a küldit a legkönnyebb csatahajóval lesz kivitelezni mert nem leszel elsődleges célpont.
  • gergod
    Az event hajokat meg lehet tartani, vagy eltunnek miutan letelik a ket honap?
  • Lokker
    2 hónap van rá megcsinálni, 1 millió sebzés lófütty, inkább a 150 repcsi lesz érdekes. destro is van csatánként legalább 3, de nem ritka az 5 se, cruiser megint hasonló, gyújtást meg meg se említsük. Összességében nem vészes.
  • tutyimutyi2
    http://worldofwarships.eu/en/news/common/arpeggio-steel/
    sajna küldetés árán lehet megszerezni a két arp-os hajót
    kongo: minimum tier 5 1. 30 cruisert megölni 2. 150 repcsi leszedés 3. 1milka sebzés
    myoko: minimum tier 6 1. 30 destroyert megölni 2. 300 gyújtás 3. 1 milka sebzés
  • Prof William
    Ja én már azt hittem, hogy valami nem stimmel.

Február végéig? Akkor legalább talán lesz elég idő. Az AP: Ars Nova hajók jobbak lesznek valamivel, mint az eredetik, vagy csak furcsa színezésük lesz? Mert pl egy Myoko nem lenne rossz. Főleg hogy most még csak Aobám van.

Én most lépek. Vár a szilveszteri óceán. :)

Boldog Hajókban és Tengeri Csatákban Gazdag Új Évet Kívánok mindenkinek!
  • Lokker
    Majd elsejétől. Elvileg január 1-től február végéig lehet csinálni.
    Utoljára szerkesztette: Lokker, 2015.12.31. 21:31:36
  • Prof William
    Ez az Ars Nova event hogyan érhető el?

Mert átmentem a megjelölt kikötőbe de semmi. Az event sincsen kiírva.
  • carp3tm0nster
    Minden hajósnak Boldog Új Évet! :-)
  • asolyom
    Ez az I. Miklós cár továbbra is piszkálja a fantáziám. Semmi esély, hogy ezt megszerezze az ember?
  • asolyom
    Hm...most nézem, hogy a New Yorkommal 56% a győzelmi mutatóm, 27 csatából.
  • asolyom
    Ja értem, akkor félre értettem.