22418
A Wargaming új MMO játéka
-
DantesHUN #9276 Apa kezdődik...
Nem a semmiből, a repülőknek is meg van a maga észlelési távolsága. Sokan azért nem veszik észre , mert nem nézik az eget, vagy egészen belemerülnek a távcső-nézetbe. Úgy tényleg nem lehet észrevenni.
Ha látod hogy repülőosztagok jönnek attól függ, hogy milyen hajód van, és hány repülő osztag jön, és milyen távolságból, irányból, meg lehet próbálni kifordulni, és elkanyarodni. Vagy, szembe fordulni a torpedók irányával. Így ha el is talál, nem mind talál el, és nem oldalról. Így kevesebb lehet a sebzésük.
Illetve, hordozók többsége, bevált útvonalokon szereti reptetni a gépeit. ezt is ki lehet használni .
Fejleszd a légvédelmet, ha lehet. És kattints is a repülőosztagokra, ha közel jönnek, jelöld ki mindig melyiket lőjjék elsődlegesen .
A korai és pláne stock csatahajók szarul fordulnak, és nincs használható légvédelmük, így nehéz velük. Később, van olyan hajó, amin olyan légvédelem van, lekaszálja a támadó gépek többségét. Addig, érdemes mondjuk más hajókkal együttmozogni, pláne olyan cirkálóval aminek erős légvédelme van, Azon nehezen jutnak át.
Vagy ha US hordozó van a csapatodban, az tud támogatni és leszedi a bombázókat, de...hát mivel a csapattársakra rirkán lehet számítani, ez csak elmélet. -
carp3tm0nster #9275 nem játszottam még cv-vel szóval tippem sincs milyen nehéz vele... de már unom,hogy a nagy semmiből megjelenő repülői semmi perc alatt víz alá küldik a stock csatahajóimat... tisztára olyan mint a wotban az arty. ül a térkép másik sarkában és műhold nézetből a totális biztonságból klikkelget... -
DantesHUN #9274 Pontatlan, ezért én azt szoktam leadok egy próbalövést, és ahhoz képest igazítom a többit. Nem jó ötlet vele csak úgy sortüzeket lőni csípőből.
Így lehet vele haladni, multkor, felküldtem a felderítő gépet, és a japán tiertársát így 20 km-ről tudtam lőni. Háromszor lőttem, három citadella meg az apraja. Annyi is lett. -
#9273 Azt még közelre is ritkán. -
#9272 Lehetséges, hogy igazad van; én szinte kizárólag oldalsortüzeket használok a NewMex-en (is). -
#9271 Én általában egyesével lőttem, nem egyszerre az összeset. Lehet, hogy csak ámítás, de nekem így pontosabbnak tűnt. (Kisebb tierű amcsiknál is). -
#9270 Ti milyen NewMex-szel játszotok? Nálam úgy szórja a skulókat széjjel, mint ahogy... és itt most majdnem volt egy hasonlatom az emberi kiválasztó szervrendszer működésére szex után. :)
Aztán lehet, hogy egyszerűen a Kongo-Fuso vonalhoz vagyok hozzászokva, de számomra a NewMex valahogy nem egy élvezetes hajó, az egyetlen megváltó tulajdonsága, hogy bírja a gyűrődést. -
1kezdő #9269 Königsberg, kontra Omaha, Colorado, kontra Omaha /részben:)/. A Nagato-nak adtam támogatást, amit ő viszonzott. Ott kapcsolódunk be a harcba, amikor a Königsberg úgy gondolja, hogy jobb nálam. Most már tisztában van vele. Ez az a játékbeosztás, amikor egy kis Omahát beosztanak a nagyok mellé, azaz, VI-VII osztályú hajók közé, ahol már az is szép, ha túléled.:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: 1kezdő, 2015.11.05. 15:28:17 -
#9268 külön nem kell nyomni semmit. felküldöd a repcsit és zoomolásnál már az új nézetet adja be -
#9267 Jó "kis" NewMex :) tornyonként 3 ágyúval :) Nagyon baba :D -
#9266 Köszi!
New Mexico 17,33-17,34 fejlesztéssel max lőtáv -
Prof William #9265 És ehhez kell valami gombot nyomni? Mert néha bevált ebbe a felső nézetbe, néha viszont nem... -
DantesHUN #9264 17, valamennyi elvileg lőtáv növeléssel. -
#9263 az úgy működik hogy a csatahajón van felderítő repülő. nagyobb lőtávot illetve másik nézetet ad amig fent van a repülő -
Prof William #9262 Ilyen nézetbe néha nekem is be szokott váltani a csatahó még manapság is... -
#9261 a kapitányt átpakoltam a New York-ból, így elég sovány a lőtáv, míg nem lesz "éles" a kapitány skill-je. de igen, így is élvezetes a hajó :) New York-ot is szerettem, de ez valahogy jobban fekszik. csak lomha. még nincs rajta a fejlesztés sem :|
Utoljára szerkesztette: pixxel, 2015.11.05. 12:30:23 -
DantesHUN #9260 A New Mexico kimondottan élvezetes csatahajó. Sőt, nálam az első igazán élvezetes. Csak a sebesség és kicsi lőtáv zavaró, de egyébként nagyszerű hajó, nagyon sok citadellát kilehet vele osztani, ellenben a lövéseket jól bírja. -
#9259 egyébként eléggé bosszantó volt, hogy 2 citadella + maradék, és maradt az ellenfélnek kb 300-500hp-ja. hát fszom ezmiez már. háromszor egymás után így adta be... -
#9258 így :) -
#9257 hogy lett magyar? :) -
DantesHUN #9256 Vagy, olyan csatahajó lehetett, ami felküldött egy felderítő gépet, annak is van nagyjából hasonló nézete. -
#9255 egy korai verzióban úgy is lehetett célozni,de ezt végül elvetették és berakták a jelenlegit. -
#9254 az hordozóknál van csak -
1kezdő #9253 Időnként megmagyarázhatatlan tudású csapattal hozz össze a sors. A csata kezdésétől számított 9 és fél perc múlva süllyedt mindenki. Öröm volt a játék...tudjátok gg:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
RODLEE #9252 Egy kérdés youtubes videon láttam artinak nevezhető nézetet ,nem a max zoom-ra gondoltam,hanem felöl nézetes valami ,de erre vonatkozó bill. kiosztást nem találtam,vagy csak nagyobb tieres hajóknál van ez,vagy kapitány fejlődése során alakul ki!? -
1kezdő #9251 Szép teljesítmény és én is szeretem az értelmes számokat.:)
#9250 végre értelmes számokat látok :D
-
Avenger93 #9249 Két nap múlva jön az 5.1-es patch gondolom akkor válik elérhetővé megint, csak akkor már level 11-en link -
carp3tm0nster #9248 8 meccsből eddig egy darabot nem sikerült nyerni... a random nem enged...
-
#9247 dátum érdekelne mert épp nem megy :) -
#9246 Ranked szerintem T6-tól van. -
#9245 ranked mikor lesz megint? -
Prof William #9244 Te jó ég milyen remek csata volt a Kuma-val!
Lassan már Rambonak éreztem magam, ahogy egymás után küldtem hullámsírba az ellen hajót. Egy csathajónak besegítettem egy torpedóval, míg egy másikat szinte full HP-ről tisztán torpedóval sülyésztettem el.
Egy cirkálót egy jól elhelyezett citadellával robbantottam fel, egy rombolót pedig egy jól elhelyezett oldalsortűzzel iktattam ki.
Az ellenfél Carrierébe meg besegítettem és pont ez enyém volt a végzetes lövés.
Végül sajna nekimentem a partnak de még kilőttem az engem lövő alacsony HP-s cirkálót mielőtt felrobbantam.
Szóval kb 5 perc után 11/6 volt az állás a mi javunkra. De azon ami utána jött majd kitéptem a hajamat. A többiek rettenetesen amatőr módon nyíratták ki magukat. Majd agyfXszt kaptam amikor a 80%-ban befoglalt bázisról (ellenség sehol) a romboló elindult vissza gondolom vadászni.
Végül az a maradék 6 hajó kilőtt 9! hajót a mieinktől. De közben azért belőlük is csak egy maradt, amelyik elkezdte befoglalni a bázist.
Erre a már ismételten 80-90%-ban befoglalt bázisról ISMÉT mindenki (még az anyahajó is) kiment hogy mentsék a menthetőt. Az volt a mázli hogy az ellen valahogy kimanőverezte magát a bázisunkról, míg az anyahajónk visszament bázisfoglalni.
A két hajó ezután zavarta az utolsó ellent a bázisfoglalásban, míg az anyahajó befejezte az ellen bázis foglalását, maikor már csak 10 mp volt hátra...
Huhh nem sokon múlt... Azt hiszem el lehet mondani, hogy én nyertem meg ezt a csatát a többieknek.
Gyűlik a free XP rendesen... :)
Egyúttal elértem a Ranked Battle-k szintjére is. Viszont azt írja amikor rávinném hogy ez a csatatípus jelenleg nem elérhető. Miért van ez? Vagy most a Halloween miatt? -
1kezdő #9243 Solomon szigetek a két csata helyszíne. Egy helyszín, két csapat, kétféle eredmény. Mondhatnám, hogy voltam az egyik oldalon, voltam a másikon. A hajók nagyjából ugyanazon fajták. Csak a gazdik változtak. Ja! És a végeredmény. Az egyiknél nem tudtuk védeni a jobboldali betörési kísérletet, a másikon kőkeményen visszavertük. Mindkétszer négy hajóval indultunk védeni. Az egyiknél egyedül maradtam a négyből, a másiknál mind a négyen jó állapotban voltunk utána.
Mutatom a gyenge csapatot, ahol én már süllyedtem és az utolsó még lövöldözik egy cseppet.
Mutatom az erős csapatot, illetve a végeredményt:
Prof William #9242 Természetesen a sok pont. :)
Nem azzal volt a gond, hogy kilőttek, (a sok találatos meccsnél) hanem azzal hogy utána vesztett a csapat (elindultak a csatahajók a szorosban ahol aztán halomra topedózták őket), így kevés lett az XP.
-
1kezdő #9241 A szorzóknál mindig el kell gondolkodni: ha meghúzom magam, akkor nem lesz sok pont belőle, de ha belevetem magam a harcba, akkor meg kockáztatom, hogy gyorsan sűllyedek. Sok pont kell, vagy biztonság?:) -
Prof William #9240 Furutakával + két csathajóval indultam és belefutottam egy 2 csatahajó 2 cirkálós egységbe.
Lavírozok + lövöm őket aztán feltűnik, hogy mintha csak én lőnék... A két csatahajó ott kanyarog a lőtáv szélén és néha hébe-hóba 1-1 lövést megereszt, miközben kínosan ügyelnek rá, hogy nehogy véletlenül megkarcolódjon a páncélzatuk...
Nem értem mi ez a hatalmas félelem... Ha éles csata lenne, megérteném, hogy nem akarnak meghalni -bár ott ebből hadbíróság lenne- de komolyan egy játékban?
Amúgy az a méreg hogy amikor lövök két citadellát ki tudja hány találatot meg 2 hajót + 5 gépet akkor vesztünk, szóval nincs extra XP de amikor az első 5 percben elsűlyedek, akkor meg nyerünk més 2x-es szorzóval is 100xp-t kapok.... -
1kezdő #9239 Tegnapi nap egy rémálom volt, mert egyszerűen borzalmasan ment. Folyton magas osztályba sorolt a progi, ott meg csak a túlélésért harcoltam, kevés sikerrel, mert nem az az elbújós fajta vagyok. De elég nehéz felvenni a küzdelmet, ha már 15-16 km-ről szórnak. Volt olyan meccsem, hogy épp csak elkezdtük és az üres felvonulási idővel együtt, a hatodik percben már megfeleződött a csapatom. Megyünk a sziget jobboldali csücskéhez négyen. Bejön az első ellen, elkezdem lőni. Mire végzek vele, már egyedül voltam és gyanús volt, hogy egymásután -szünet nélkül- csapódnak be rám, meg mellém a lövedékek. Felnézek és jön az ellenség hatfős raja és körülöttem forrt a lövedékek becsapódásától a víz. Lavíroztam én, de úgy harminc lövedéket folyamatosan kikerülni lehetetlen. És mi volt a szép és nagyon jellemző az akkori felállásra? Hatszázvalamennyi ponttal én voltam az első. Néha -sokszor- kifogom a legjobbakat.:)
A mai nap ezzel indult. Jó lenne, ha ilyen lenne a folytatás.
1kezdő #9238 Akkor itt van két gameplay. Nem dicsőséges, olyan kínkeserves. A második felvételen nem vettem rögtön észre, hogy a romboló elkezd befoglalni, ezért időt vesztettem és az életem.:)
-
#9237 Ha tanacsot adhatok, ne hasznalj free xp-t arra, hogy kipotold az arat a kovetkezo hajonak. En ugy vettem eszre, hogy jobb inkabb az elso fejlesztest free XP bol letudni. A teljesen kifejlesztett hajo jobb mint az alap uj a kovetkezo szinten.