Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ki tudja majd meglátjuk.

lolSL
pont annyi hitele van annak az oldalnak mintha ide bírná vki hogy 2024 13. hó 42.

Most láttam az egyik oldalon (itt) hogya ME3 megjelenésnek 2011. szept. 1. van kiírva. Lehet hogy tudnak valamit? Bár szerintem biztos nem igaz csak írtak valamit.
igen meglehetne oldani úgy is érdekes lenne.

pxxl
vagy másik karakter szemszögébõl is érdekes lehet még. pl garrus jó lehet, ahogy rendet rak az omegán

All hail the double x!

Ha Shep meghal, akkor ott vége a sztorinak, azt a mentést nem lehet importálni a háromba. Plusz, (ha jól emlékszem) azt nyilatkozták, hogy Shep története a trilógiával véget ér, de az ME univerzum túl nagy ahhoz, hogy a kihasználatlanul hagyják, úgyhogy valószínûleg lesz még ME játék, csak Shepard nélkül.

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

pxxl
muszáj feltámadnia, vagy valami, errõl a sztoriról még lesz lehúzva 1-2 bõr az tuti. vagy lesz before ME, megy ilyenek 😄

All hail the double x!

BoneDragon
Hát ha úgy vesszük akkor igen. De arra érti, hogy tényleg meghal e a végén és nem támad fel 3x sem 😊

pxxl
2. rész elején 1x meghalt 😄 plusz aki elbszta, vagy direkt úgy alakította, annak a 2. rész végén meghal 😊

All hail the double x!

BoneDragon
?? Ezt kifejtenéd?

lolSL
már meghalt

Prince23
Feltünt egy oldalon hogy mi lesz ha véget ér a mass effect (trilógiára gondolnak) Shepard állítólag meghal.....

Szerintem hülyeség keverni a mass effectet a dragona age-el, azon kívül hogy mind a 2 bioware termék semmi közük egymáshoz, az egyik egy sci-fi a másik meg pár 1000 évvel korábban játszódik.

elég fura.

érdekes
én ezt találtam.A me2 fórumba belinkeltem már, ide már felesleges.😊

Prince23

köszönöm én is.

Köszi a választ.

''Mass Effect: Evolution is an upcoming four-issue comic mini-series that will delve into the origins of the Illusive Man and the human-survivalist organization Cerberus.''
Az Illusive Man eredetérõl és a Cerberus megszületésérõl fog szólni.

szerintem az lesz illusive man-rõl fog szólni, de nem biztos.

Ez az evolution illusive man-rõl fog szólni vagy az egy másik már?Kicsit lemaradtam a témában.

Az Evolution startja messze van még, 19.-én fog megjelenni .😞

igen én is így gondolom.

Szerintem ha lesz is majd gameplay videó az tuti valami rendezvényen lesz majd pl e3 vagy hasonló addig esetleg screenshootokat kapunk max.

igen reméljük kiderül 😄

Hamarosan meg fog jelenni egy újabb képregény, aminek Illusive man lesz a fõszereplõje. Remélhetõleg fény derül benne arra, h miért olyan a szeme amilyen <#crazya>
A rejtõzködõ ember a Reaper király. Azért olyan a szeme, meg azért akarta a terminátor-t is. <#idiota>
sajna így van.

Ameddig nem tudunk szinte semmit a játékról, addig nincs nagyon mirõl beszélni. <#smile>
az még elég messze van de minden nap közelebb kerülünk a megjelenésig. Nem nagyon van hír.

pxxl
várjuk a játékot <#idiota>

All hail the double x!

Elég kihalt mostanában ez a fórum, mivan veletek?

pxxl
jajaja arra gondoltam <#eljen>

All hail the double x!

Inkább a bázisukat nem?A hajójukat mindenképp elpusztítja a normandy.

pxxl
hmm a videóban látni, hogy a begyûjtõk hajóját elpusztították. én megtartottam magunknak 😄 jó cuccok vannak rajta <#hehe><#whatever>

All hail the double x!

pxxl
hagyd életben, jó arc, plusz a 2. részben is megjelenik ^^

All hail the double x!

Én pl. imádtam szkennelni! 😄 Minden bolygót átnéztem úgy, hogy kiapadt totál. 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Én még mindig az elsõvel szarozok, mindent küldetést megcsinálok, már van benne 30 óra <#idiota>

Renegate-játék, most éppen ott tartok hogy kinyírjam-e Wrexet vagy életben hagyjam, hmmm... majd holnap eldöntöm <#fejvakaras>

szerintem is én csak a gazdag és néha a jó bolygókat szkeneltem de így is mindegyik nyersanyag (kivéve nullelem csak 100 ezer) több mint 200 ezret gyüjtõtettem plusz mindent kifejlesztettem.

Prince23
PS3 Launch

na ezt is megéltük 😊

Ryder62
Szerintem a scannelés sokkal jobb mint a mékózás mert az viszonylag rövid idõ alatt lebonyolítható. Kattintok párat egy bolygón aztán tovább a következõre. Legutolsó végigjátszáskor minden bolygóra max 4 szondát lõtem ki. Ugyan a játék közepénél már csak a közepes vagy annál jobb bolygókat szkenneltem. Eredmény pedig az hogy kb 3X annyi nyers anyag lett mint amennyi kellett volna.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Ha sok bolygóra lehetne leszállni, akkor meg sztem az elsõ rész csapdájába esnének. Értsd: ismétlõdõ helyszínek.
Jó lenne a bolygó scannelés ha sokkal több helyen lehetne leszállni.
Nekem már az is elég lenne ha a már egyszer leszállt bolygókra visszamehetnénk.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

A bolygószkennelés valóban egy gyenge pontja a játéknak. Az gondolták, h népszerûbb lesz, mint a Mékó, de tévedtek. Sztem mind a 2 rossz ötlet volt. Remélem, h a 3. részben egyikkel se fogunk találkozni, vagy legalábbis átalakított formában 😊
Sir Quno Jedi
Mondjuk kapsz egy csomó alapanygaot, de az édeskevés.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
De hogy ezeket mér nem lehet átugrani, ha folytatod az elsõ végigjátszásodat egy másodikkal?!?!?

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

pxxl
jaja, ezért nem is kezdem el megint, fõleg a bolygószken miatt. nincs azaz isten h mégegyszer végig bogarásszam a galaxist 😄

All hail the double x!

ilyen is meg olyan is. Persze vannak a játéknak hibái de ellehet viselni szerintem.

Sir Quno Jedi
Nem, a lövölde része is jó ott, ahol pörgõs és változatos. Ott viszont nem, ahol vontatott és repetitív. Néhol nagyon kióg a lóláb, hogy csak a játékidõt kellett növelni. Ugyanakkor vannak intenzív akciórészek amik odabasznak!

lolSL
lehet neked a mass effect könyveket kéne csak venned