Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kopiati
De ezt sosem fogja a BioWare überelni, a hihetetlen zene, amit alátettek, nincs még 1 ilyen húzás😊

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Nekem ez a 2 a kedvencem.
story trailer

trailer

érdekes még nem is láttam ezt a videót.

Kopiati
Jah Hát drukkoltam is neki ne a szerintem fosh OFF(sz*rCraft, meg cod 20 nyerjen, nem kell leoltani érte de szerintem rosszak, a blizzardnak mega kritikusok a zsebében vannak...)OFF

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

gametrailers szinte minden díjat a ME2-nek adta(game of the year, best xbox360 game, best pc game, best dlc...
Kopiati
Kis múltidézõ😄
Elsõ ME videó😛

Doom 4
Hát igen de benne van hogy: "We have no end." Még is megöltük...

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Azért azt ne felejtsük el, hogy azt mégsem mondhatta Sovereign, hogy hát minket ekkor és ekkor, így és így készítettek, és így lehet minket elpusztítani 😊 Valószínûleg csak rá akart ijeszteni Shepardre.

Úgyis most tolom az elsõ részt majd kicsit jobban odafigyelek a szövegre.

"We have no beginning. We have no end. We are infinite."

Végül is azzal is magyarázható, hogy csak nem tudják honnan származnak, ezért is várom nagyon az ME3at, mert gondolom ez is kiderül benne 😊
Helyreigazítás: nem freedoms progress hanem Horizon.
Én is arra emlékszek, amit #808 mond.

Nekem nem ez jött le csak annyit mondott hogy nem tudják honnan származnak és hogy mi a céljuk.

Az ME1 Sovereign beszélgetésbõl az jön le, hogy a Reapereket nem alkották meg, õk mindig léteztek és mindig létezni fognak.
Hát jah ott én is szívtam de mindig csak azok miatt a nagy mutáns dögök miatt meg a collector hajó is nehéz mikor csapdába csalnak az meg azért mert kevés a hely és nincs sok fedezék.

Jah, csak az elsõ részben érdektelen volt,mindenki tojt rá,második részben meg ''nélkülözhetetlen''.Fõleg a legnehezebb fokozaton, nagyon nehéz fejlesztések nélkül játszani.(Freedomsig alig van fejlesztés, annak a vége is nagyon nehéz)

BUÉK EMBEREK!!

B.U.É.K.!
Doom 4
Buék!

ja azt nem tudom, félre értettem.

Azon gondolkodtam hogy lehet annak is hatása lesz hogy az elsõ részben mennyi ércet gyûjtöttél össze.Mert a 2-ben úgye fejlesztésekre kellett de az elsõben arra hogy hajókat tudjanak építeni és lehet ha valaki hanyagolta az egyben ezt a részt akkor lehet hogy a 3-ban kevesebb szövetségi hajó lesz, vagy nagyobb lesz a veszteség.

A választ sajnos nem tudom megmondani, de sok játék figyeli hogy csaltál-e. Szerintem ez is figyeli, de nem tudom milyen hatása lehet.
pxxl
jah, csít ha úgy tetszik 😄

úgyis megcsalom nemsokára, elmegyek jackért õt meg alap h meg kell húzni az alagsorban <#eplus2>

All hail the double x!

Õ szerintem olyan csalásra gondolt hogy kódot használt 😊
Nem szerelmi megcsalásra.
ahogy olvastam komoly következménye lesz ha megcsaltad az elsõ részben. Ha jól tudom nem lesz jobb a romantikus rész.

Akkor lara croft se mentheti meg ennyibõl?Párszor már megmentette az emberiséget.Játszottam én is férfi és nõi karakterrel is de valahogy a nõi sokkal jobb, ne kérdezd miért csak jobb lehet a hangja miatt vagy nem tudom de teljesen más a játékélmény máshogy viszonyulnak hozzád az emberek, én már nem is tudnám férfi karakterrel végigtolni elkezdtem a múltkor de 10 perc után elég volt belõle.Így csinálhatok egy dögös csajszit és jobb szeretem az õ arcár nézni párbeszéd közben mint a deafult shepardét.

pxxl
arról van infó, hogy esetleg nézni fogja valahogy a 3. rész, hogy volt-e csalás az elõzõ részekben? csak mert agyf_szt kapok már a bolygó szkenneléstõl <#idiota>

All hail the double x!

lolSL
egy ribanc nem mentheti meg a világot

Játszottam férfi és nõi karakterrel is. Nõi karakter jobban bejött. Mégpedig azért, mert a nõi szinkronszínész sokkal profibb, mint a férfi. Sokkal jobb élmény volt nõivel játszani. A 4 végigjátszásomból csak az 1. volt férfi az elsõ és a második rész esetében is.
pxxl
jah sztem sem illik be az ME világába a nõi karakter. kezdtem nõvel még régebben, de hamar abbahagytam.

All hail the double x!

Glutamin
Én valahogy nem tudok azonosulni a nõi Sheparddal. De biztos érdekes lehet. Liara meg egy...

Remélem a záróepizódban elég komolyan kimunkált részt kap. Meg persze az elsõ részhez hasonló színvonalú romantikus szál is lesz. Vagy mittomén lesz aszári gyerek, ilyesmi.

Soyo 4saw2 | AMD 486DX5-133 | 64MB EDO | Tseng ET6100 2.25MB | Crystal ESS 1696 | 14" Samsung CRT

Én is liara-t kaptam el volt egy kis leszbi hancúr😊

pxxl
én ME1-ben elkaptam egy körre 😄 inkább õt mint ashleyt <#zavart1>

All hail the double x!

érdekes lehet majd kiderül.

Doom 4
Most jutott eszembe, hogy a Shadow Brokeres DLC-ben, utána lehet olvasni bizonyos embereknek. És azt írták
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a rejtõzõ fickónál, hogy amíg nem tudom milyen távolsági funkciók nem mûködnek (kb. 1 év) Shepardnál addig a megtorlást vissza tartja.
Azaz lehet majd ha nem õt választjuk, akkor õt is le kell gyûrni...

Hát szerintem õ se a karrierje miatt csinálja😊

Glutamin
Na jó de én nem vagyok ennyire karrierista, hogy 31 évesen a galaxis legmacsóbb figurája legyek😄 Bár egy aszárit elvinnék egy körre😄

Soyo 4saw2 | AMD 486DX5-133 | 64MB EDO | Tseng ET6100 2.25MB | Crystal ESS 1696 | 14" Samsung CRT

Shepard fiatalabb nálad a 2. részben is még csak 31 éves😊

Ok, megnézem majd azt a forráskódot

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Bár, ahogy elnéztem a referenciáid, lehet, hogy ebbe te is belenézhetnél 😊 (A TLK forrása letölthetõ Gocek profiljáról)

Ez csak természetes 😊 Jut eszembe, majd valamikor írok Goceknek, hogy tervezi-e a TLK szerkesztõ fejlesztését, gondolok itt arra, hogy lenne egy elõnézeti kép, ahol látnánk azt, hogy bizonyos szöveget melyik szöveg követi (gyakorlatilag ugyanúgy látnánk a dialógust és a hozzá tartozó tárcsát, és a tárcsával tudnánk tovább lépni), de akár az is jó lenne, ha valamiféle fa-szerkezetben látnánk azt, hogy hogyan jönnek sorban. Ez lényegesen meggyorsítaná a munkálatokat 😊 minimum lefelezné az idõt. Legutóbb mikor kérdeztem, azt mondta, hogy ezek valami 2da arrayban van tárolva, valamelyik UPK fájlban, de még nem nézett bele részletesebben.

Gondolom, ha nem jön ki lengyelül a ME3, akkor nekiül a témának 😊

Egyelõre azonban várok arra, hogy az EA Store-on elõrendelhetõ legyen a játék, mert ott mindig ki lehet választani a nyelvet is. És az már jelzésértékû lesz.

@Slashice: És az ME3-at is ingyen fogjuk lefordítani, igaz? 😊

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Ott a pont 😊

Rá se ránts, trollokkal nem kell foglalkozni...

SZilaJMaGGoT
Egy jó csapat még nem garancia egy projekt befejezésére. Lelkes amatõrök(a tényleges klasszikus értelemben vett amatõrök) pedig az esetek 99%-ban sosem fejezik be az elkezdett modok/gameket...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Doom 4
Tudod nem mindenki olyan mint te, létezik még jó szándék is a földön...

Nem tudom te ezt honnan veszed én nem azt mondtam hogy segítenék neki csak akkor ha értenék hozzá de akkor se pénzért nem mindenki olyan pénzsóvár mint egyesek.Amennyit MIKE már tett az oldalért meg a Mass Effect-ért simán megérdemelné a segítségünket.Miért szerinted ki fordította le a Lair of the Shadowbroker dlc-t meg az eddigi képregényeket.És ha jól tudom soha nem kért egyikért se semmit.Nem tudom mit kell itt bunkózni én jóindulatból mondtam amit nem azért hogy pénzt kérjek érte.

Mindenki magából indul ki...

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

Jó segítség lenne, fizetést is kérnél mi a nulla tudáshoz, mi? <#falbav>
dehogy írtam . nekem mindegy ha angol lesz akkor úgy játszok vele.

Miért nem kérsz egy kis segítséget hozzá?Én segítenék de sajnos nem értek sok mindenhez eddig csak ps-hez de ahhoz se olyan jól.Mondjuk gépem csak 8 éve van kb.Eddig csak játékra használtam de már kezd érdekelni a tervezés is egyre jobban.